20 yaş bu işlem için çok erken bana göre. Gelişim vücudunda devam ediyor haliyle çevrendeki 20 yaş ve sonrasındaki insanlara baktığında daha net anlayabilirsin bunu.
Spor güzel bir aktivite ama en azından şimdilik erteleyebilirsin ve buna göre de kıyafetlerini ve iç giyimini yeniden gözden geçirebilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Güzellik & Bakım konusunda 475 cevap paylaştı. çok büyük olacağına küçük olması daha iyi bence yine de kendini nasıl rahat hissedeceksen onu yap nasıl büyütülüyor bilmiyorum ama silikon falansa o aşırı itici ve iğrenç bir şey tüm doğallığı bozuyor
06 Yorumla
Soran+1 yılKüçük diye erkeklerin begenmesi sahte geliyor
Soran+1 yılSilikon haricinde yağ dolgusu oluyor
- +1 yıl
sırf seni düşürmek için güzel yaa on numara falan diyen çok olur orası doğru ama bu sadece meme için geçerli değil ki varsa başka bir kusurun içinde dahil yani, yine sahte davranır böyle biri, bunlar dışında küçük seveni de var büyük seveni de herkeste sahte değil tabi yine de sana kalmış vücut senin karar senin
Soran+1 yılKusurlari napicam peki böyle
- +1 yıl
klasik ama gerçeğe en yakın olan şeyi düşünüp herkeste vardır bir kusur diyip kendini rahatlatacaksın böyle her detayı takarsan bu kadar düşünürsen işin çok zor sağlıklı bir davranış değil senden üstünleri var mıdır vardır bu da hayatın bir gerçeği başkalarını izleyip kendini de pek eziklememen lazım yapıyor gibisin sanki bunu
Soran+1 yılEvet demin de biri dedi burdan demmekki farkinda olmadan yapiyormusum bunu
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla ellettirme bozma sakın. Küçük göğüs çok çekici tatlı ve estetik geliyor bana. Benim gibi tonlarca erkek var aynı düşünen. Küçük göğüs seven birini bulursan hiçbir sıkıntın kalmaz.
022 Yorumla
Soran+1 yılÖyle erkek yok
Soran+1 yıl@Ahsen28 öyle çok az var genelde büyük seviyorlar
Cevap sahibi+1 yıl@Ahsen28 Ben istisnayım sapına kadar erkeğim ve evet küçük göğüs çekici geliyor bana. Benim de yapım bu. Benim gibiler çok var burada yorumlardan görüyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@soran sen de o az olan tayfayı bulcan işte. Herşeyin hedef kitlesi var. az da olsa var benim gibiler. ama ben az oldugunu da düşünmüyorum zira yorumlarda çok var küçük göğüs candır yazan erkekler.
Cevap sahibi+1 yıl@Ahsen28 Zoruna niye gidiyor büyük memen var diye? Banane büyük memeden ben sevmiyorum zorla mı? kıskanma başkası için böyle yazdım diye. seninki kıskanmaktan başka bişey değil. Git büyük meme aşığı erkeklerin yorumlarının altına yaz bana değil.
Soran+1 yılBeni beğenen oluyor ama nedeni farklı biraz bu da acaba ben gerçekte beğenilmiyor muyum sırf bunun için mi diye düşünüyorum bu da beni üzüyor o kadar mı yani değersizim diyorum
Cevap sahibi+1 yılBoşuna kuruntu yapıyosun. Popo iyiyse vücut hatların da güzelse meme boyunun önemi yok. En azından benim için bu geçerli
Soran+1 yılO da iyi değil spora başladım bakalım ne olcak :/
Cevap sahibi+1 yılKilo fazlan mı var
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılOhoo ben zayıf ve küçük memeli sanmıştım. o zaman işin zor. zayıflaman gerek önce. Boy ve kilo kaç?
Soran+1 yılSpora gidiyorum zaten zayıflamak ve şekillenmek için
167 boy 72 kiloyum
Cevap sahibi+1 yılMaalesef fazlalılıgın var çok. az ama sık yemek ye. bu daha etkiliymiş kilo vermede. Vücuda harcayamayacagı kadar yemek verirsen kilo yapıyor.
Soran+1 yılPTle çalışıyorum zaten beslenmeme dikat ediyorum 76dan indim birara 65dim ama bu da fazla biliyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet fazla. senin 50 ye kadar inmen gerek
Soran+1 yıl50 ne yok 60 58 iyi tahta gibi mi kalayım
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılSevmiyorum ben öyle vucut
Cevap sahibi+1 yılPeki
+1 yılBüyük göğüslerin olduğunda erkeklerin yaklaşımını yine sahte bulacaksın. Bana göğüslerim için yaklaşıyorlar diyeceksin bunun sonu yok. Bence bedenini olduğu gibi sev ve kabullen. Erkeklerde sana sen olduğu için yaklaşsın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
+1 yılEstetik olsan harika olursun gadası
02 Yorumla
Soran+1 yıl20 yas erken mi bunun için?
- +1 yıl
Geç bile
- Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet olursunuz
00 Yorumla
+1 yılBence hiç yapay işlere bulaşma doğal kal. Küçük memenin ayrı bir aurasi var ve bu şekilde beğenen çok erkek de var. Aslında bir kadının dişiliğini beden ölçüleri değil kendine olan güveni ve duruşu belirliyor. Dişil enerji beden ölçülerinden daha önemli. Büyük memeleri olup eril enerji saçan kadınların erkeklere seksi geldiğini pek sanmıyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılDisil enerji memeyle alakalı değil yani
Ben onun için eksik hisediyorum aslında ikisi de yok sanırım ama erkeksi de değilim hiç değilim hatta
18 yasinin ustundeysen yaptirabilirsin. sonucta ozguvenli olmak istiyosun gibi duruyor ve erkekler begensin istiyorsun ama soyle de bir durum var kucuk gogusum olsun diye herseyimi verebilirdim gogus teri olmuyor oyle dik dik bakan olmuyor kosarken bile rahat hissediyorsun ama tabii ki cok buyutmezsen dedigin gibi birkac beden buyultursen ozguvenli de olursun hosuna gider bu sorunlari da yasamazsin 70-75 uygun yani 75 bile fazla da iste
03 Yorumla
Soran+1 yıl75 degil bende 80 85 ama meme o belçevresi değil B cup biraz boş duruyor yani destekliyle normal oluyır
Soran+1 yılYa bir kız olarak düşüncesi almak istiyorum şu konuda
Sadece yüz guzelligi yetmiyor sporla şimdi vucudum sekillendirmeye çalışıyorum
Ama özgüven konusunda ya da ilişkiler konusunda sürekli sorun yaşıyorum ne yapabilirim ben
Hiç sevgilim olmadı mesela yaklasanlar Sadece cinsellik için yaklaşıyor gibi geliyor bana belki de değil bilmiyorum ama ben kendimi güzel bulmuyorum fizik olarak ve bazı şeyler duyduğum için böyle erkeklerin begenmesi sahte geldi bana
+1 yılşu an kadınlar göğüs büyütme değil de küçültme ameliyatı oluyor. O yüzden bence böyle kal. Doğal daha iyi
20 Yorumla
+1 yılAblacım biz nereden bilelim göğüslerini büyüttüğünde erkekler seni beğenir mi beğenmez mi eğer kendini estetikle daha çekici bulacaksan yap gerçi bıçak altına yatmak için gençsin egzersizle vs düzelt kendini.
00 YorumlaMerhaba. İlk olarak neye göre kime göre küçük?
Bence kendinizi olduğu gibi sevmeye devam edin. Bir sorun olduğunu sanmıyorum. Görmeden bir şey demek mümkün değil ne yazık ki.02 Yorumla
Soran+1 yılYa küçük işte neye göre olmalı normal küçük meme
sadece kadın olduğum için yaklaşıyorlar deyip meme yaptırmak neden, esas o zaman sırf memeler için yaklaşacaklar
16 Yorumla
Soran+1 yılHer ikisi için yaklasacaklar çekici olduğum için yaklasacaklar yani
Soran+1 yılBel ince değil popo güzel değil bacaklar kalın
Soran+1 yılYani evet öyle olmus
Kendini olduğun gibi kabul edip seversen gerçekten mutlu olursun. Ben keyfi olarak bu tür şeyler yaptırmam şahsen, anca herhangi bir sağlık problemim olursa yaptırırım.
00 Yorumla
+1 yılMillet yaptırmayı düşünüyor, ben de kestirmeyi falan sjsjjs
Bence gayet güzeldir yaa, büyükte o kadar iyi değil yaa. Yolda gören yoklukta kalmış gibi bakıyor. Çok rahatsız verici bir şey.00 Yorumla
+1 yılNe güzel işte kadın olduğun için yaklaşıyorlar sen daha ne istiyorsun göğüslerin için mi yaklaşsınlar
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır sahte geliyor bu yaptıkları
- +1 yıl
Prflden dtaylı anltrmsn
+1 yılYa buranında iyice çivisi çıktı arkadaş.
Yorumlara bak hiç mi mideniz bulanmıyor ya. hiç mi mahremiyet duygusu kalmadı?10 Yorumla
+1 yılBence küçük daha güzel benim büyük mesela hiç sevmiyorum. Küçük olsun isterdim
11 Yorumla
Soran+1 yılErkekler seviyor ama
- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKüçük göğüs gibisi var mı ya bunu dert edenleri hiç anlamıyorum
021 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü kötü duruyor erkekler özellikle begenmiyor
Soran+1 yılAsagilayan bile var
- +1 yıl
O erkeklerin de kafa basmıyor çünkü seni bunun için aşağılayan önce bi kendine baksın bi zahmet benim gözümde küçük göğüslü bir kız en avantajlı kızdır
Soran+1 yılKendisi fitnesci
- +1 yıl
Güldürme beni ya beğenmiyorsa bassın gitsin bulsun bi tane inek gibi göğüsleri olan büyük memeliden bol bir şey yok ama küçük göğüslü öyle mi nadiren bulunuyor
Soran+1 yılOzguvenimi çok kirdi gerçekten ovuyordu şöyle güzel böyle güzelsin burada ama ben balık etli zayıf kız d cup meme seviyorum yok ayak bilegi şöyle olcak böyle olcak iye yorumlar yapiyordu ksde yani
söyledim sonra tamam seviyorum ama seni beğendim senin şu an böyle yapman saçma buna ben karar veririm dedi yani beni sahte bir begenmeyle mi begenmis oluyor diye düşünüp sinirlendim 1 sene geçti hala ben aynı düşünüyorum kafamdan çıkmıyor bu dediği ondan sonra olanlar da bana sahte gelmeye basladilar- +1 yıl
Siz kızları gerçekten anlamıyorum hemde hiç kendi değerini bir kişinin söylemine nasıl bağlıyorsun böyle o kim ya senin hakkında ne derse desin boş sipariş mi veriyor yok balık etli yok ayak bileği şöyle olacak bilmem ne çokmu arıyorsunuz bu tipleri
- +1 yıl
Allah bilir fitnesci filan da değil yalan söylüyor
Soran+1 yılHayır once normal konuşuyorduk hosuma gitmisti samimi gelmisti bana ilk kez beni anlayan biri dedim sonra böyle yaptı yani ve sürekli cinsellik için yaklaşıyorlar hiç mi degerim yok yw benim
- +1 yıl
Senin değerin elbette var ama şöyle örnek vereyim bir şişe su BİM de 5 lira ama antalyada 25 lira bulunduğun ortama göre değişiyor baktın o ortamda değersiz hissettiriyor ortamdan ayrıl bu kadar basit
Soran+1 yılGörmüştüm fiziği güzeldi fitnes hocasi değildir belki de ama vücudu vardı ve suanki beğendiğim de spor hocam o da beni beğenmiyor direk anneme yaziyor anlamıyorum ben çok mu iğrenç birseyim bu ne ya cidden
- +1 yıl
Ne sahte resimler koyanları gördük biz burada gerçekte gözünle görmeden hiç bir şeye inanma
Soran+1 yılInstadan konuştuk yok kendiydi suanki dediğim de onun gibi sanki yengec burcu hepsi aynilar
- +1 yıl
Dediğim gibi yap sen değersizlik hissettiğin an ortamını değiştir 20 yaşında gencecik kızsın ya üç beş çapulcunun demesiyle mi değersiz olacaksın
- +1 yıl
Zaten siz kızların bu kaslı erkek merakını da anlamış değilim
Soran+1 yılYani memem küçük diye begenmiyorlar sadece afedersin işimi hallederim kafasindalar o da belki ama büyük ve seksi vücut olunca arzuluyorlar daha çok değer goruluyoruz anlamıyorum bunu
Erkekler ilk zaten fiziği bakar yani hiç duygusal şeylere girmezler belki biryerden sonra olur bizde de öyle ama bu abartı derecede erkeklerde- +1 yıl
Haklısın da yanıldığın nokta şu büyük memeli olsan da aynı sadece ihtiyaçlarını gidermek için yaklaşacaklar
Soran+1 yıl😒o zaman niye sevgili ariyom ki hiç olmayacak anlasilan
Tek mi kalayım ben
Soran+1 yılBana taktik falan verebilirmisin rica etsem
- +1 yıl
Yaz veririm neden vermeyim
Soran+1 yılOlur
- Güzellik & Bakım konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk yap Meme çok küçük?
00 Yorumla
+1 yılpsikolojik olarak daha iyi hissedeceksen neden olmasın
03 Yorumla
Soran+1 yılSahte manken gibi durmak istemiyorum ama buyuk olmasını çok isterdim en azından 2 beden buyusun
- +1 yıl
proporsiyonuna uygun beden seçilir zaten
Soran+1 yılYanii bana C iyi durur 1.5 beden büyümesini istiyorum
Estetiği boş ver, seni beğenen kişi böyle beğensin.
03 Yorumla
Soran+1 yılBeğenen oluyor ama sahte geliyor o tavırları
Soran+1 yılAvutma şekli ya bu
- Güzellik & Bakım konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılBen küçük ve orta göğüsleri seviyorum ve inanın, bu yaşta böyle bir işleme hiç gerek yok. Herkesleşmek gibi bir amacın olmasın gerçekten…
00 Yorumla
+1 yılKüçük göğüs güzel diyenler palavra atıyor erkekler küçük göğüs sevmez çok büyük göğüsde sevmez.
02 Yorumla
Soran+1 yıl:/ napıcam bununla ya
- +1 yıl
Paran varsa yaptır derim
Küçük göğüs bence güzel eğer minyonsan büyük göğüs çok sırıtır.
022 Yorumla
Soran+1 yılMinyon değişim normal boydayım
Soran+1 yılSporla olmuyor ki
Soran+1 yılO yağ oranıyla alakalı
- +1 yıl
www.google.com/search bu videoyu izle.
Soran+1 yılİzledim teşekkür ederim
burada cross fit ve bodybuilding gibi swyler kucultur diyor Ben ama yapiyorum bunları 😅- +1 yıl
www.google.com/search bir de bunu izle.
Soran+1 yılBenimkiler bu kız kadar ya kucuk
Soran+1 yılBunun neresi buyumus ki tahta gibi bu kiz
Soran+1 yılEstetik en iyisi sanirim
Soran+1 yıl🥲🥲begenilmiyorum sevgilim olmuyor
Soran+1 yılOlur
Gizli Üye(25-29)+1 yılKüçük meme sevenler var cidden ben de bunlardan biriyim küçük meme severim ama şu var dolgun büyük kalça olucak ve hafif göbeğin çıkıntılı olucak
03 Yorumla
Soran+1 yılBu cikinti olayı ne herkes diyor anlamadım gitti gobek nasıl cikinti yapiyor
Cevap sahibi+1 yılÖzelden bir örnek atabilirim
Cevap sahibi+1 yılNapıyosun
Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kesin yaptır silikon ve şu an muntemelen kalçan çıkıktir bol bol squat yap
028 Yorumla
Soran+1 yılCikik derken nasıl cikik
Soran+1 yılYeni başladım daha
Soran+1 yılSekillendiriyirum evet birazcık birseyler oluyir simdj
Soran+1 yıl🥲🥲
Soran+1 yılNeden küçük kaldı bunlar y
Soran+1 yılSadece genetik mj
Soran+1 yılDeğilim hiç zayıf olmadım ben ya
Soran+1 yıl85 bende ama o bel olcusu gibi bir şey yani destekli boş kaliyor biri öyle dusun
Soran+1 yılA küçük b cup da boş kalıyor
Soran+1 yılEvet popo küçük değil sekilsiz yani işte yuvarlak sıkı degil
- +1 yıl
Soran+1 yıl@DEADLY_666 yorumlama açısından normal bence istemesi
- +1 yıl
Amacı belli
Soran+1 yıl@DEADLY_666 neymis
- +1 yıl
Daha herseyini bilmek istiyor senin nasıl neymiş
Soran+1 yıl@DEADLY_666 e normal konuşuyoruz
- +1 yıl
Neyse
Güzellik & Bakım konusunda 509 cevap paylaştı. Sen kendin ile barışık olursan bence vücudun iyi olmasa dahi psikolojik olarak kendini iyi hissedersin
00 Yorumla
+1 yılEe ne için yaklasacaklar erkek kadına kadin olduğu için yaklaşır:) Allah seni 😄
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 881 cevap paylaştı.
+1 yılSırf başkaları beğensin diye bıçak altına yatma. Kendin için yaptır yaptıracaksan.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnternette görmesen aklına bile gelmezdi kendini kötü hissediyorsan yaptır erkekler için yaptırma ayrıcaaaa çok küçükse olabilir ama gereksiz yani çıkın şu güzellik algılarından yaaa
00 Yorumla
+1 yılBence küçük göğüs daha çok estetik ve güzel ama yinede sen bilirsin.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılSakın yapma orijinal kalsın küçük daha zevk verir emerken
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılKüçük göğüslü olmak avantaj. Bence o kadar takmamalısın.
01 Yorumla- +1 yıl
küçük olan büyük istiyo büyük olan küçültmek
- Güzellik & Bakım konusunda 994 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel kafan var hiç kullanmada eskimesin sonra
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbence dokunma senı sen yapan memelerın degıl vucudunun orantısını bozmamalısın hormonların su an oturmamıs zamanla forma gırecektır vucudun ayrıca kucuk meme bır sorun degıl cogu erkek estetık sevmez
00 Yorumla
+1 yılKüçük veya orta göğüs daha iyi
Bana daha çekici geliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılOrta olsun istiyorum krpuz kadar değil
- +1 yıl
Zamanla azıcık daha büyüyebilir o zaman iatedigin gibi olabilir
- Güzellik & Bakım konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılYa küçük göğüslü bir sürü ünlü var. Yaptırsa onlar yaptırır de mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKüçük dediğin ne kadar böyle diyenlerin genelde büyük oluyor 😂
08 Yorumla
Soran+1 yılA desen değil B desen o da değil ikisi arasi
Cevap sahibi+1 yılBedeni ne 75 mi
Soran+1 yılBedenle dolgunluk aynı degil
Cevap sahibi+1 yılEvet de sen cup söyledin sadece bendeni de soylesen
Soran+1 yıl85 falan
Cevap sahibi+1 yıl85 küçük degilki
Soran+1 yılCup kucuk
Cevap sahibi+1 yılYani bence kadınlar bunu kafaya fazla takıyor küçük meme avantaj büyük tamam biraz daha estetik duruyor ama sarkıyor
+1 yılkadinda kucuk gogusler asiri itici erkeksi oluyor maalesef kadini kadin yapan en onemli ozellikleri kalcasi ve gogusleri
09 Yorumla
Soran+1 yıl@Ahsen28 40 yaşında küçük seven de var
Önemli olan nerde nasıl biri olması Türk erkekleri balık etli seviyor mesela- +1 yıl
Ben balık etliyim kimsenin beni beğenip begenmemesi sorun değil yorumun altına gelip yok küçük memeli seviyorum die kiskandigin vs yazılar yazılması hiç hoş değil benim fiziğim bana Özel 1.75 boyla 95 c göğüs avuca gelecek kalça hafif göbek beni kimsenin begenmesini beklemiyorum ben kendimi herturlu beğeniyorum
Soran+1 yıl@Ahsen28 c olsa ben de beğenirim bende A ile B arası bir ölçüde
Soran+1 yıl@Ahsen28 nasıl etmiyor anlamadım
Soran+1 yıl@Ahsen28 o zaman sende de küçük ben de b kullaniyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılEstetik yaptirirsan islem olduğu fazla belli oluyor doğal durmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim estetik olmuş meme hoşuma gidiyor spor yap yeterli bence
00 Yorumla
+1 yılNe diye yapacaksın erkekler beğensin diye mi akilini başına topla
10 YorumlaBence çekici olur. Büyük göğüs dikkat çeker. Biz erkekler büyük göğüs seviyoruz.
00 YorumlaBende her zaman küçük göğüs daha yüksek yerdedir bence büyük göğüs çok itici
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer erkek büyük sevmez ki hem evlendiğin ya da düzenli seks yaptığın zaman en az bir beden büyür zaten estetiğe gerek yok bence
017 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi oluyor
Cevap sahibi+1 yılEwet öyle oluyor senin göğüslerin kaç beden?
Soran+1 yılA ile b arası
Cevap sahibi+1 yılYani?
Cevap sahibi+1 yılKaç beden oluyor anlamadım
Soran+1 yılBedenle cup tamamen farklı kavram
Cevap sahibi+1 yılTamamda normal ölçüde kaç bedene denk geliyor
Soran+1 yılBak tekrar yazıyorum kilolu ve küçük memeli olanlar 90a olur mesela
Zayıf ama balık etli olan bir kız olur o da 80D olur anlıyor musun yani
Cevap sahibi+1 yılYa kızım senin göğüslerin kaç beden bu çok zor bi soru değil
Soran+1 yıl85B giyiniyorum ama destekli
Cevap sahibi+1 yılKızım bence çok iyi daha ne olsun sen kaç beden olmasını istiyorsun
Cevap sahibi+1 yılDüzenli Seks yaparsan en az 1 beden daha büyür zaten
Soran+1 yılBen 80 D ya da 80 C istiyorum
Cevap sahibi+1 yılHee sen küçültmek istiyorsun
Cevap sahibi+1 yılBence küçültmeye gerek yok çok güzel bi bedene sahipsin
Soran+1 yılOff hayırr sıkılaşmak ve memenin büyümesini istiyorum
Cevap sahibi+1 yılMasaj yapıyor musun?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir erkek için değil kendin nasıl mutlu oluyorsan öyle yap… bu hayatta erkekler için hiç bir şey yapılmazzz
06 Yorumla
Soran+1 yılErkekler beni beğenince mutlu oluyorum
- +1 yıl
erkekler kapatılsın :)
Soran+1 yıl@kardanadam28 niye ya onlarsız olmaz
- +1 yıl
bi erkek için ne yapardın o zaman
Soran+1 yıl@kardanadam28 ne alaka ksksj
- +1 yıl
onlarsız olmaz deyince, bişey yapmam ama onlar da kalsın mı diyosun :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende büyük die olmak istiyorum 95 c istersen değiştirebiliriz😁
325 Yorumla- +1 yıl
Pardon da yani sabah sabah insanın yüzüne birden söylenir mi bu? 😂😂
95C nedir maşallah.
Cevap sahibi+1 yılKusura bakmayın ya vallaha çok büyük
- +1 yıl
Öyle bir anlattın ki 85B ve C ideal dediğim halde insanın canı çekiyor 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBekarken 85 di evlenince 95 oldu
- +1 yıl
Merak ettim bak şimdi :)
Cevap sahibi+1 yılFazla merk iyi degil
- +1 yıl
Bekarken 85B mi C miydi?
Cevap sahibi+1 yılEvet b idi 95 b c farketmez
- +1 yıl
Ediyor nasıl etmesin?
95C ile 85B fark etmez desen tamam da aynı bedende B ve C çok fark eder. - +1 yıl
kötü bişey mi büyük olması
Cevap sahibi+1 yılBilmem sence
- +1 yıl
Boy kilo kaç peki?
Cevap sahibi+1 yıl1.75 boy kilo 90
- +1 yıl
Oo at gibi maşallah enişte şanslıymış 😍
Kalça 110 cm var dimi
Cevap sahibi+1 yılEvet var
Cevap sahibi+1 yılİyi biliyon bu işti master mi yaptın
- +1 yıl
En sevdiğim fizik tipi çünkü armut vücut kadına taparım
Sen boy kilo söylesen ben yine de tahmin ile bulurdum 😊
Daha fazla tahmin istersen yazman yeterli 😊
Cevap sahibi+1 yılHahahha yapiyorsun bu işi Fuat abiiiii
Cevap sahibi+1 yıl😂😂
- +1 yıl
Ya lütfen özlle yassana iki dakika
Cevap sahibi+1 yılYazma yetkim yokki sen yaz
- +1 yıl
Ne oldu ki ben anlamadım yazamıyorum
- +1 yıl
Bak yine sildin mesajları yazamıyorum😅
- +1 yıl
- +1 yıl
@kardanadam28 hesabını iptal etti boşa yazma kanka :D
büyük ihtimal kolpacının biri yaşı da yanlış her şeyi sallamış
- Güzellik & Bakım konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılherkes sana mmı baksın
en güzel şen mi oalcak07 Yorumla
Soran+1 yılYani neden olmasın ayrıca herkes değil benim beğendiklerim
- +1 yıl
hayatının tek amacı erkekler tarafından mı beğenilmek?
Soran+1 yılHayır ama böyle bir amacım da var
- +1 yıl
meme için sponsor kim
Soran+1 yılSponsor ne ya ben öyle şeyler işim olmaz
- +1 yıl
çalışıyor musun
para mı birktirdin
Soran+1 yılYok ama annem estetisyen tadınıkları falan da vardır en fazla oyke olurum
+1 yılKendini nasıl iyi hissedersen
00 Yorumla
+1 yılYakışır.. e tâbi onlar nefes alsın hesabı
00 Yorumla
+1 yılBende yaptırcam galiba 😅
00 Yorumla
+1 yılKüçük göğüste güzel ki ağızına tam oturuyorsa oh
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 429 cevap paylaştı. bence goguslerini kafaya takma
00 Yorumla
+1 yılGörmeden yorum yapamayız
00 Yorumla
+1 yılGerek böyle de harika
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnemli olan işlev bebeğim
05 Yorumla
Soran+1 yılMeme memedır işlevi yokki
Cevap sahibi+1 yılNasil yok o memelerle neler yapılır bilsen
Soran+1 yılKüçük olunca yapılmıyor
Cevap sahibi+1 yılİş partnerde bitiyor onlarla neler yapılır neler
Cevap sahibi+1 yılDikler mi
Gizli Üye(30-35)+1 yıltutunca avuç için dolmuyomu
037 Yorumla
Soran+1 yılBiri evet diğeri hayir
Cevap sahibi+1 yılestetik ol
Soran+1 yıl:/ çok kötü dimi bu
Cevap sahibi+1 yılsevgilin olsam bu halinle seni kabul ederdim severdim ama sen kendini beğenmezsin göğsüne bakınca üzülüp moralin bozulur
Cevap sahibi+1 yılçok kötü değil sıkma canını belki büyür
Soran+1 yılBüyümüyor
Cevap sahibi+1 yıldoğuştan gelen hastalık
Soran+1 yılHasta mı oldum şimdi
Cevap sahibi+1 yıldeğilsin sadece organ büyümemiş
Cevap sahibi+1 yılbunun için doktora göründünmü
Soran+1 yılbir şey demiyor doktor
Cevap sahibi+1 yıltakıntı yapma moralini bozma
Soran+1 yılHiç sevgilim olmadı ne hissettiğimi bilmiyorsun
Cevap sahibi+1 yılüzüntünü tahmin ediyorum
Soran+1 yıl:(
Cevap sahibi+1 yılresmini atma şansın var mı
Soran+1 yılÇüs yok tabiki
Cevap sahibi+1 yılözür 🙈🙈
Soran+1 yılNasıl yapsam 80C falan olur
Cevap sahibi+1 yılspora başla koşu yap kan akışı hızlanırsa büyür
Soran+1 yılSpora gidiyorum hem cross fit hem kardio ama koşmuyorum hem de gym
Soran+1 yılVe bazen yüzüyorum yoga esneme hareketleri de yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılbunlara devam et
Soran+1 yılBu memeyi kucultebiliyormus
Cevap sahibi+1 yılzaten küçük
Cevap sahibi+1 yılsen sağlıklı dengeli besleniyormusun
Soran+1 yıl:/
Cevap sahibi+1 yılyeterince vitamin alıyormusun
Soran+1 yılYani evet PT ile calisiyorum
Cevap sahibi+1 yılher meyveden ye
Cevap sahibi+1 yılilerde büyümezse çaresine bakarsın
Soran+1 yılMeyve olmaz çok ya sadece greyfurt
Cevap sahibi+1 yılher meyveden vitamin alman iyi olurdu
Cevap sahibi+1 yılsen bilirsin
Soran+1 yılIzin vermiyor hocam yapamam bazen Kira, ve seftali yiyorum sadece
Ama bana greyfurt ve yeşil elma izin veriyor sadece
Cevap sahibi+1 yılizin verdiklerini ye
Soran+1 yılÖyle yapiyom
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilim yaptırdı zor ameliyat
02 Yorumla
Soran+1 yılHangisi
Cevap sahibi+1 yılGöğüs
- Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEstetik olacağına böyle kalsın bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenetikte küçük memeli misinizs
00 Yorumla
+1 yılHenüz 20 yaşındasın dur bakalım
00 Yorumlahiçbir zaman çekici olmayacaksın kendini sev önce
03 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir zaman niye hdbdh
Soran+1 yılKendimi seviyorum herkesin kusuru var duzeltmeye çalışıyorum sadece
Güzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. Apor yap
01 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum
- Güzellik & Bakım konusunda 784 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar küçük
08 Yorumla
Soran+1 yılA cupdan buyuk B cuptan biraz küçük
- +1 yıl
Ele geliyosa, ağzı dolduruyosa sorun yok😂
Soran+1 yılİlişki yaşamadım o kadarını bilmiyorum ele gelmek ne oluyor mesela
- +1 yıl
burada yazmam😅
Soran+1 yılBen yazayım o zaman
Bir memem elime sığıyor diğeri sıkınca oluyor sadece- +1 yıl
Senin elin degil, erkekler memenin fonksiyonuna bakar
Soran+1 yılFonksiyonu nasıl oluyor