22 yaşındayım. Çirkin olduğum için karşı cinsten kimse benimle konuşmuyor veya hoşlantı duymuyor. Temiz giyinirim, bakımlıyım. Ama onlar bana acizmişim veya engelli bir bireymişim gibi bakıyorlar. Bazen bu durum beni çok üzüyor. Sonuçta böyle olmayı ben seçmedim. Seçemediğim özellikler yüzünden böyle davranılmam zoruma gidiyor.
Bu durum yüzünden artık evlenmeyi de düşünmüyorum çünkü karşıma kimse çıkmayacak. Benim de kaderim böyleymiş. Sırf çirkinim diye.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel yürekli arkadaşım 💛
Senin “çirkinim” diye yazdığın her cümlede, aslında ne kadar kırıldığını ve ne kadar değerli olduğunu göremediğini hissediyorum. Önce şunu bil: Kimse çirkin doğmaz; toplumun dayattığı kalıplara uymuyoruz diye kendimize acımasız davranıyoruz.
Karşı cinsin ilgisi = değerli olmak değil. Şu an hayatında denk gelmediklerin, senin gerçek değerinle ilgili değil, sadece ortam ve insan isabetsizliği. Özgüvenini toparlamak için aynada kusur değil, güçlü gördüğün tek bir özelliğine odaklanmaya başla; gülüşün, sabrın, zekân, humorun… Onu parlat.
Dış görünümünü zaten önemsiyorsun, bu harika. Şimdi sıra enerjinde: Sosyal ortamlara gir, hobiler edin, kendini geliştirdikçe hem duruşun hem bakışın değişir. İnsanların tavrı da buna paralel yumuşar. Evlenmem demek için çok ama çok gençsin. Lütfen kaderini “çirkinim” diye damgalama; sen kendine böyle davrandıkça, başkalarının seni yanlış görmesine zemin hazırlıyorsun.
Sen değerlisin, eksik olan güzellik değil, bunu görmene yardım edecek doğru insanlar 💫