Zorla bir seyleri mi sevecek, ben de Alman, Ingilizle sevgili olmak istemem. Irkçılık: Yaşamasını istememek, ırkı yüzünden eşit davranmamak vs. Koduğum duyarcıları çok sinir bozucu.
Brahmann'a teşekkür ediyorum öncelikle yeterince açıklamış düşüncemi, Kişinin zenci olması benim onunla ilişki yaşamam açısından bir sorun, kişinin kendisine bir sorun değil yani, kendin de biliyorsundur umarım ne kadar inanarak boş yaptığını, iyi günler
Senin anlama problemin var herhalde burada bir insanı ten rengi sebebiyle sorun olarak görmüş ayrıca ırkçılık ölsün yaşamasından ibaret değil bir insanı ten rengi sebebiyle değersiz görmekte demektir umarım tercihine laf ettim sanıpta tekrar konuşmaya çalışmazsın
Kimseyi değersiz görmüyorum ben haddini aşıyorsun, ten rengiyle sorun olarak da görmüyorum kendime göre bulmuyorum sen de bu konuyu anlamıyorsun, daha fazla rezil olmadan çık sorudan
@neymuii off ya kapa ceneni hadi tamam. O gaddar birisi, sen çok temiz kalplisin. Tüm erkeklerin çıkma teklifini kabul edebilecek kadar geniş yüreğe sahipsindir, birini reddediyorsan değersiz görüp ırkçı olduğunu kabul etmiş olursun o zaman.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır çok iyi duruyor, buna da kabahat bulan kendinde sıkıntı vardır net. Allah sahibine bağışlasın
Sahibi benim ya dünyada.
Esmerden daha iyi esmer olduğum halde diyorum dmdmd damarlar daha belirgin oluyor beyaz tende sırf bu yüzden iyi diyorum başka bir artısı yok
Doğru damarlar çok belli, kan verirken bile hemsireler iltifat ediyor.
Yağ oranım fazla olmadığı halde benimkiler belli olmuyor bir de yeşil renk jdkdkd
Evet yeşil oluyor esmerle belirsiz.
Genetiğine şükret dkdkdk
hiç de bile ya asıl esmer erkek ne dağ ayısı gibi beyaz ten şöyle güzel yenur jkkjkjkjkjkk
Hamsili pilav yiyecek sanki.
Yoo zenci olmadığı sürece sorun yok
Eww ırkçı
Urkçılıkla alakası yok, sevmiyorum öylelerini
Zorla bir seyleri mi sevecek, ben de Alman, Ingilizle sevgili olmak istemem. Irkçılık: Yaşamasını istememek, ırkı yüzünden eşit davranmamak vs. Koduğum duyarcıları çok sinir bozucu.
Dostum o zaman sorun demek yerine tercih etmiyorum diyebilirdin bir insan neden ten rengi yüzünden "sorun" olsun ki 😀
Kendisinin onunla birliktelik kurması için sorun. Ölsün, yaşamasın falan mı demiş? Netflix izlemekten beyniniz sürúngen beynine dönmüş.
Brahmann'a teşekkür ediyorum öncelikle yeterince açıklamış düşüncemi,
Kişinin zenci olması benim onunla ilişki yaşamam açısından bir sorun, kişinin kendisine bir sorun değil yani, kendin de biliyorsundur umarım ne kadar inanarak boş yaptığını, iyi günler
Senin anlama problemin var herhalde burada bir insanı ten rengi sebebiyle sorun olarak görmüş ayrıca ırkçılık ölsün yaşamasından ibaret değil bir insanı ten rengi sebebiyle değersiz görmekte demektir umarım tercihine laf ettim sanıpta tekrar konuşmaya çalışmazsın
Kimseyi değersiz görmüyorum ben haddini aşıyorsun, ten rengiyle sorun olarak da görmüyorum kendime göre bulmuyorum sen de bu konuyu anlamıyorsun, daha fazla rezil olmadan çık sorudan
@neymuii off ya kapa ceneni hadi tamam. O gaddar birisi, sen çok temiz kalplisin. Tüm erkeklerin çıkma teklifini kabul edebilecek kadar geniş yüreğe sahipsindir, birini reddediyorsan değersiz görüp ırkçı olduğunu kabul etmiş olursun o zaman.
Kıskanmışlardır..
Kıskanılacak kadar iyi değildir heralde ya.
Esmer tenliler itici
Niye?
Bilmiyorum, hoşuma gitmiyor esmer erkekler. Bana yakın hissettirmiyor
Sen de beyazsan olabilir, homogami yüzünden.
Evet, bir de 'keko' geliyor herhalde. Herkes öyle değildir tabii ama öyle çağrışımlar yapıyor bende sanırım
Kirliymis gibi geldiği de oluyor doğru, sanki kòtü kokacakmıs gibi.
Ben seviyorum erkekte beyaz ten hoşuma gidiyor.
beyaz zenci severim ben de zaten
Beyaz zenci.
evet?
Degisik geldi.
beyaz zenci mi değişik ben mi
Beyaz zenci kelimesi ya, senin bir şeyin yok ki zaten :)
beyaz zenci sensin o yüzden sen de değişik oluyorsun
Zenci esmer demek degil mi zaten?
zenci siyahi demek ama ben o anlamda kullanmadım
E tamam işte o yüzden değişik geldi.
ironi yaptım boş ver
Tamam tamam, siyah zenci.
shsjudh uyumlu evet
Anlatım bozukluğu ama. Siyah karanlık demek gibi.
siyah renk olarak düşün
Tamam tamam tartısmayalım. Barışalım.
tartışmadık zaten ahsgyfj
Tamam o zaman sevindim.
kıllarını alıyor musun yoksa öyle doğuştan mı
Çıkmıyor üst bölgede, bacaklarda var bi. Bir de sakal.
kılsız yani şu karın göğüs falan
iyiymiş
Evet öyle, ben de anlamadım.
koltuk altında da yok 😱 çok garip seni incelemeye almamız lazım
Incelemişsin zaten iyice.
puajdxhr bana ne koymasaydın
Tamam tamam, cok gizli yorum yaptın.
Uyudun mu.
hayır
Cıkmadın gizliden
Bronzlaş, Miami Man ol.
Hayır değil bence güzeller
Hayır daha güzel bence
Aksine çekici
aaaaauuuu
Eşek taklidi mi?
ne eşeği ya, sensin eşek, kurt taklidi bu
He dogru ya, i değilmiş u harfiymiş.
Değil?
Niye soru işareti var sonunda?
Neden olsun ki
Anladım o anlamda.
Evvet
Tamam Nisan abla.
Teşekkürler
Pembe mi?
Ney? Beyaz ya iste.
hayır böyle daha iyi
Ben beyaz tenli erkek severim. Bide kapkara göz 👌
Gözü niye ekledin abla
Canım istedi 🙄bir mahsuru mu var sfhjk
Ikisi de farklı geldi haha.
Olur mu.. Çok alakalı beyaz tenlide siyah saç, göz çok iyi duruyor
Hic öyle bakmadım.
Almanlar da böyle. Türkler esmer olur
Ya hahaha. Kürtler de sarışın olur evet.
Sen Kürtsün o zaman 😂
Değilim.
O zaman Alman djdd
Tabi, Merkel teyzem oluyor.
Teyzeye selam bize de alman pastası yapsın yiyek azcık
Türkiye'de yapıyorlar ya onu.
Orada tadı başkadır be
Hic sevmesigim ten rengi kadin erkek farketmiyor
Nimet seçilmez her türlü güzel
Hayır kötü değil
değil
Cok guzel duruyor
itici değil
Esmer severiz.
Çok iyi
Ismin gerçek mi ya
Niye
Ilk defa duydum, pembe dizilerdeki ev hizmetcilerinin ismi gibi.
🥳🥳
Maşallah 🤭