Saçlarım bembeyaz olsa dahi sanırım saçımı boyayamam. Hadi bir delilik ettim diyelim; iki ay dışarı çıkamam o halde.erkek beyaz saç boyamaSiz saçlarını boyayan erkeklere nasıl bakıyorsunuz?
Orta yaşlarda belki sorun olmuyordur fakat genetik sebeplerle genç yaşta saçları beyazlayan erkekler var. Kim ne derse desin geç yaşta beyazlayan saçlar erkeklerin dış görüntüsüne olumsuz anlamda yansıyor. Beyazlar tek tükse sorun olmayabilir fakat çoğalıyorsa boyanması taraftarıyım.
Erkek saç boyama için boya önerisi: Schwarzkopf Men Perfect
Erkekler için saç boyası
Babam saçlarını 3-4 ayda bir boyuyor. Beyaz saçlara katlanamıyor, yaşlanmaya tahammülü yok :) Tabii ki her saç beyazlaması yaşlanma belirtisi değildir. Ani duygu değişiklikleri, çevresel ve genetik faktörler de saç beyazlamasına yol açabiliyor :)
Schwarzkopf Men Perfect erkek saç boyası
Kullanımı çok kolay olan Schwarzkopf'un erkekler için özel olarak üretilmiş saç boyasıyla beyazların üstesinden gelebilirsiniz. Renk yoğunluğu çok iyi, beyazlar üzerinde kızıl yansımalar yapmıyor. Daha önce farklı bir boya kullanmıştık, boya olduğu çok fazla anlaşılıyordu. Bu öyle değil.
Schwarzkopf Men Perfect nasıl kullanılır?
Schwarzkopf Men Perfect nasıl kullanılır?
Kutu içerisinden çıkan tüp boya oksidan içerisine karıştırılıyor. İyice karıştıktan sonra saç tarama hareketleriyle saça uygulanıyor. Sadece 5 dakika bekletmek yeterli oluyor ama yine bir 10 dakika bekletmenizi öneririm. Beyaz yoğunluğuna göre kendinize uygun süreyi ayarlayabilirsiniz.
Doğal durması ve güvenilir bir markanın ürünü olması sebebiyle rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Denendi ve onaylandı :D
Benim adamın saçlarında bir iki tel beyazlık var. Millet boyuyor diye dedikodu çıkarmış. Abi boyuyor musun diye iddiaya girdik demişler. Eşim de yakından bak demiş, aralardaki beyazları göstermiş. Benim çok beyazım var boyuyorum. Eşimin boyamasını istemezdim.
Bence boyamamalı ya. Bana göre bir tecrübeye eş değer bu Geldim Gördüm Yaşadım tarzında bişey sanki. Boyamak neymiş ayıp örter gibi bu ayıp değil ki bu bir tecrübe 🤔
En İyi Cevaplar