erkek saç boyatınca bunun gibi mi duruyor aklınıza bu mu geliyor yani, ne kadar cahilce bir yaklaşım, tarzına göre saçını boyuyorsa neden imajı bozsun imajı böyle çünkü benimde gotik imajım var saçımı siyaha boyuyorum ama saçımı sarıya veya doğal olmayan bir renge boyamam gaya benzerim
Millet nediyor nediyecek millet nasıl bakar nasıl yaklaşımda bulunur falan filan diye düşünmeye devam ederseniz ne kendiniz için bir şey yapabilirsiniz bede kendiniz olabilirsiniz boya küpe giyim nasıl isterseniz onu yapın giyin takın 👊🏻
Hayır. Boyattığı renge göre de değişir. Saçı beyazlayan erkeklerin siyah ya da kahverengiye boyatması garip gelmiyor. Ya da renkli saça boyayıp yakışanları da gördüm. ❣
Niye bozulsun, Türkiye de gormussunuz bir kaç keko boyle diyorsunuz elbette. Benim dayilarim da boyatıyor mesela sorun etmiyoruz. Erkeklerde elbette bakım makyaj vs giyimine dikkat etmeli ve yapmalı da. Istediği renge boyatabilir bunda bir sorun da göremiyorum.
Ben hoşlanmıyorum. Zevk meselesi kişilerin tercihleri ve zevklerini sorgulayamam. Erkekte, beyazları boyamak bile bana itici geliyor. Erkek ; adı üstünde erkek gibi olmalı erkeksi durmalı. Nazeninleşmeye dönünce iş, roller karışıyor.
erkek kelimesinin üstünde ne var anlamadım adı üstünde demişsin de? beğenmeyebilirsin en doğal hakkın ama kalıba sokman yanlış. bana göre erkek çocuksu olmalı. ve yeni nesil içinde artık öyle olmaya başlıyor. o yüzden erkek denilince aklına kalıplı kıllı hiçbir şekilde bakım yapmayan gelmesin kalıpları kıralım. roller değişiyor :)
@Acımasızmasaörtüsü erkek kelimesinin üzerinde bir şey yok. Benim erkeği algılamam daha katkısız ve en doğal haliyle olması. Ben herkes benim istediğim şekilde olmalı demiyorum, demedim de. Şahsi fikrimi ve neyi beğendiğimi söyledim..
Tutup da kırmızı, mavi gibi cins bir renk yaparsan olmaz... Cins dediğime kimse alınmasın kadına yakışan erkeğe de yakışacak diye bir şey yok. Herkesin şekline, şemaline göre normallik var yâni...
Genel olarak evet (sarı rofle çok kötü mesela) . Ama bazılarında siyah saç da hafif grilik olunca güzel oluyor ama bu boya olmayıp da doğal olursa daha güzel duruyor bence. Tabi bu da herkese yakışmaz..
Simdinkisiden kisiye gore deisir ben boyadim. Ve cok yakisan diyen var ve size soyle diyim insanlarin cok dikkatini cekiyorum bence boyanmali 1 deneme olsun diye
şahsen imajını bozmaz herkes özgürce yaşayabilir ve bunu cinsiyete göre ayırmamalı. Boyatmak isterse elbette boyatır nasıl rahat hissediyorsa öyle olmalı.
En İyi Cevaplar