Hissetmek ile olmak arasında fark var ama şimdi doğru konuşacak olursak ben çirkinim ama dışarda ortalamayim. Evet mutlu olmayı haketmiyorum çünkü benim gibi insanların çoğunda aşağlik kompleksi vardır ve ölmek için yalvarır neden bu iğrenç bedende bu iğrenç suratla yaşamayi işteyim ki üstelik kızların itici bulduğu lanetli gördüğü bir sıfatı neden isteyelim. Bu surata kim gelir hangi kız bu iğrenç varlığa kocam der eşim der bir düşünsene çocuk olucak birde böyle iğrenç yaratıklardan değilmi. Ama doğrusu nedir ki gidip estetik yaptir oranı burani incelt makyaj yap sonra git piyasaya eskiden çirkin adam şimdi ne halde öncesini konusurmu asla tabikide. Herkesi Allah yarattı herkesi değerli yaptı ama dış görünüşümuz neden iğrenç ve çirkin neden tercih edilmeyen bir model yarattı bir sinavmi bu hiç bilinmez
047 Yorumla
Soran6 aySen kendine niye bu kadar acımasızsın ki?
- 6 ay
Çünkü ne zaman birinden hoslanip adım atmak istesem aynaya bakıp sıfatıma küfür ediyorum ama ortalama bir tip olduğumu herkes soyluyor ben kabul etmiyorum. Mutlu olmak haram bana çeşke geberip gitsem çeske hiç doğmasaydim nefret ediyorum bu dünyadan ailem senin dengin vardır bir yerde diyor mk yerinde nerde var çok merak ediyorum Antalyanin en elit yerinde yaşıyorum lan sever böyle bölgeyi gidicem zaten burdan
Soran6 ayYa bana dengin vardır diyen bile yok ki ortalama bir tipin varmış. Hiç mi seni sevdiğini düşündüğün biri olmadı
- 6 ay
Beni seven olmadı ki seveyim düşüneyim sadece adım atamıyorum Allah şahidim olsun bak yemin ederim bu şehir gerçekten İzmir kadar olmasada genetik olarak mükemmel bir yer ya arkadaş rekabet o kadar fazlaki hayır tipsiz biriyim anladım tamam dışarda ortalama biriyim şık giyinirim 180 boy kaslı uzun saçlı ve ela gözlüm var bakimda da çok iyiyim ama bir bakıyorum benden iyisi var bir bakıyorum benden yakiliksi cikyir hoslandigim kızı kapıyor götürüyor bizde parkta oturup kendimizi uçurumdan atsakmi diye düşünüyoruz şelalenin dibinden ya bu adaletmi Allah'a isyan mi ediyorum ne yaptım lan ben hayır sabikamda yok alkol sigara da içen biri değilim ne hallettim de bunu çekiyorum annem babama sovemkten dilim. kurudu çeşke halıya bosalsaydin oe neden dogurdunuz lan beni
Soran6 ayBu zamana kadar aşık oldun mu? Ya da mesela elde edemediğine cidden üzüldüğün biri var mı?
Soran6 ayYani aşık olsan, biri aklında kalsa ve keşke onunla olsaydı desen anlarım da öyle de bir derdin yok sanırım. Senden başkasına gittiğini de düşünmüyorum kimsenin.
- 6 ay
Yani ne demek istediğini anlamadım ama öyle kimse benden gitmedi ama tercih edilen biri olsam illaki biri gelir konuşurdu onu da yapan olmadı yani dış görünüş önemli demek istedim dışı kötü olanın içi de otomatik kötü olur. Zaten içimi seven olsaydı şimdiye çoktan evlenirdim ama yok işte hep görsellik hep yakışıklılık kızların zihni bizim gibi değil biz temiz aile eğitimi almış ama tipine bakmadan severiz onlar her bkuna bakar
Soran6 ayTipine bakmadan seven erkek maalesef yok yani bunun kanlı canlı örneğiyim ama umarım sana cidden özel hissettiren biri olur hayatında. Bu zamana kadar çok mu kadınla konuştun?
- 6 ay
Tipine bakmdan seven erkek şu an konuştuğun kişi kardeşim boşuna kelime yapma istersen konuştum kız sayısı fazla yok iş yerinde ancak ya da yol tarifi onun haricinde tanışma sitelerindeki saçma sapan insanlar işte onlar dışında reelde kimsyle konuşmadım sevgili ya da flört gibisinden yani allaha çok şükür tertemiz biriyim ilkim olsun istiyorum bunun için de önce maddi gücümü arttirmam lazım ailem Antalyalı değiller annem ile babam arasında fark var mesela babam çok yakışıklı değil göbekli ve bakımsız annem ise güzel ve bakımlı yani annem tipe bakarak evlenmedi sadece babam güçlü biriydi o kadar. Tabi evlendiği zamanlar çok şişman degildi oda biliyor şimdiki zamanın kızlarının ne istediklerini görücü felan bulamıyor o yüzden illaki yarı tanrı olacak erkek aday isterler annem beni yetiştirirken Allahin emir ve yasaklarıyla yetiştirdi güzle çirkin ayrımı yapmam karsimdakiler yapıyor sorun orada
Soran6 ayPeki dediğin gibi değiştin diyelim, hayatına giren insanların samimiyetine inanır mısın? Seni hiç olduğu gibi kabul eden birinin olmaması bana saçma geldi yanlış anlama.
- 6 ay
Saçma gelmesi normal çünkü sen bir kızsın erkek olmanın nasıl bişey olduğunu nasıl zorluklari olduğunu bilemezsin erkek olmak demek bir seçenek olmak demektir şimdi kızlar erkek seçerken gidip tipsiz ve ezik insnalari secmezler gider adam akıllı güçlü ve tecrübeli erkeği seçerler. Kizlar seçme konusunda tc ülkesinde çok iyi derece yapmıştır ve benim şehrimdekiler bunun 2 katını düşün ve hayal et sadece kusursuz bir erkek isterler demek istediğim olduğum gibi kabul eden kişi belki dünya uzerinde 100 kişidir onlarda bu ülkede zor bence değiştim desem bile hani estetik yaptir oranı burani düzelt felan bunları yaptık diyelim karşıdaki kız da off yakisikliya bak felan dedi geldi hoslandi diyelim samimiyetine inanmam çünkü once bir tartarim kız nedir neyin nesidir Allah korkusu var mı emir ve yasaklara uyan birimi temizmi hirsizmi kartilmi sapıkmi bir bakarım tabiki de öyle herkese güvenmem illaki zaman harcamak gerekir ama aşk konusnunda sevgili konusunda iyi olmasamda insanları çözme konusunda araştırma konusunda iyiyimdir
Soran6 ayKızlar için erkekler bir seçenek mi? Kız değilim o zaman yani onu anladım. Kaç yıllık ömrümde peşimden koşan bırak tek erkek bile yoktu. Biri samimi sanmıştım, o da olmadı tabi.
- 6 ay
Komiksin bizim burada olsan anlardin neyin ne olduğunu o kadar çok bekar ve evlenmek isteyen erkek varki tanıdığım anlatamam hepside pırlanta gibi tertemiz ne esc ye gitmiş ne de zamparalik yapmış ama hepsi seçenek ve katagori olmuş hepsi red yemiş. Sen nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama belli ki sizin orada güzel olmayana bakmkiyorlar bizim sulalede ki gelinlerin hepsi çokda güzel değiller ortalama kişiler ama hepsi de el üstünde tutulur hepsine kraliçe gibi davranılır her dedikleri yapılır bir gün bende evlenirim belki ama çokta hayal kurmak lazım
Soran6 aySenin için özel biriyle mi evlenirsin yoksa olur da ilişkin devam eder ise karşına çıkanla mı? Bu yaşına kadar aklında mesele şu an dönse de ilişkimiz sürse dediğin biri hiç mi yok
Soran6 ayEnteresan geldi hiç aklında birinin kalmaması. Bu kadar bıkan biri illa ki biriyle keşke olsaydı der gibi geliyor.
Soran6 ayBen seni daha yakından tanımak isterdim de sanmam artık o şansım vardır.
- 6 ay
Var tabiki şans değil tercih edebilirsin sonuçta kızlarda şans olayı bence yok bu ülkede direk erkeği istiyorlarsa gider elime armut secer gibi seçerler erkekler ise kizi istiyorsa ona ulaşmak için yapacakları şeylerin sayısı yoktur bile yani aradaki fark bu tipsiz olman gerçekten önemli değil sadece için kalbin iyi olsun yeter
Soran6 ayPeki mesela hayatının farklı dönemlerinde biri çıktı karşına ama birlikte olduğun biri var? O zaman tavrın ne olur?
Soran6 ayGörmedim, az buçuk tanıyorum. Sadece bilmiyorum, erkeklere güvenim az. Belki uzaklaşma sebebim de odur.
- 6 ay
Bu iyi bir şey ama şüphe her zmaan doğruları açığa kavuşturur şüphe ve güven durumun hep böyle olsun ki erkek seçerken daha dikkat edersin bunu takdir ettim bende reaoktif kıskançlık var mesela ben araştırıyorum geçmişini karsimdakinden de bunu beklerim iyice tanısin seçimini iyi yopsin pişman olmasın isterim ailesine ve ya ona yakisiyormuyum ona bakarım bizim aile de hangi kızı getirirsen getireyim bakacaklari tek şey Allah'a inanirmi mi kitaba uyarmi ona bakar gerisine bakmaz cirkinmis kisaymis gobekliymis kusrluymus hiç birine bakmazlar aile dediğin de böyle olmalı zaten
Soran6 ayNasıl araştırılır birinin geçmişi?
Soran6 ayDeğişik geldi, belki ben de birinin geçmişini görmek isteyebilirim.
Soran6 ayBen nasıl araştırmam gerekir bilmiyorum ki işte.
Soran6 ayCiddi araştırmadan kasıt karşıdakine sormak değil anladığım kadarıyla.
Soran6 ayMesele bu ise bir şey değil, diğerlerini bilmem de benim cidden fiziki anlamda hiç ilkim olmadı. Biriyle konuşsam dahi foto istendiği an kaçtım aksine. Keşke olsaydı tabi biri de isteyen hiç olmadı.
Soran6 aySohbet ediyorsun, 4. Mesajda foto istiyor. Tanımam etmem ya da güvenmem yani neden atayım ki foto? Dümdüz sapıklık yani.
Soran6 ayKeşke erkek olsaydım, çok derim de değilim maalesef. Ki haklı bir önyargı ama güvenmediğim birine de fotomu atmam ben.
- 6 ay
Tamam atmazsin bunda yanlış bişey yok ama karşıdaki kişiye de saygı duymak zorundasın iki seçeneğin var ya konuşacaksın ya da konusmayacaksin bitti bu kadar ben burada çok resim istedim sırf çirkinim tipsiizm diyen o dengesizlerden gittim telegram yükledim gizliden atın silin sonra dedim bir baktım cirkinlikle alakası olmayan yalancı sahtekarlar ile karşılaştım birde beni aşağlıyorlar ve kahkaha atıyorlar resmen dask geçtiler yani o yuzden güvenmem kimseye
Soran6 ayÇirkinlikle alakası olmayan yalancı sahtekarlar mı? Biraz acımasızsın bence. Özellikle de kadınlar kimse onları seçmeyince çirkin olduklarını düşünür ki Telegram mantıklı bence. Seni cidden aşağıladığını düşünmüyorum ya, o kendini çirkin yine buluyordur ama seni aşağılamamıştır bence.
- 6 ay
Sen öyle san ama neye inanırsan inan beni ilgilendirmez inan bana çünkü tercih edilmeyen ve ilgisiz kalmayan kız çok azdir çünkü kızlar ilgiye boğulur illaki okulda evde işte her yerde onlara ilgiye boğacak her türlü insan bulurlar senin düşüncen sende kalsın bence. Troll yemekten yoruldum cunku
Soran6 ayBen kız değilim o zaman. Yok yani ne çevremde ne daha önce beni isteyen biri. Ki senin için değişimin yolu da açık, kimse mesela böyle istemeyecek beni.
Soran6 ayKapalı kutu olduğumu düşündüren ne? Sosyal medya hesabım yok ama herkes de açık değil ki? Erkekler geliyor yine bir şekilde.
Soran6 ayYani oyalamadım ki senden konuşuyorduk, benim derdimi değil.
Soran6 ayBeni engellemek için yer arıyordun zaten, anlama çaban olmadı ki hiç. Gözünde hiçvir özelliğim yokmuş. Senden sonra kimse ile konuşmadım bile.
Soran6 ayDuygusuz ve iğrenç öyle mi? Beni hissettiğimin 10000'de 1'i yoktur sende.
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel yürekli arkadaşım 💕
Kendini çirkin hissetmek, çirkin olmak demek değil; sadece öz güveninin şu an düşük olduğu anlamına geliyor. Ve evet, hatta kocaman bir EVET: Mutlu olmaya en az herkes kadar hakkın var. Mutluluk yüz şekline, burun boyuna, kilo durumuna falan bakmıyor.
Çoğu zaman sorun dış görünüşten çok, kendimizi nasıl gördüğümüzle ilgili oluyor. Sevdiğin işleri yapmak, iyi hissettiren insanlar biriktirmek, kendine küçük bakım rutinleri yaratmak bile bakışını değiştirebilir. Sen değerlisin, hissetmesen de bu gerçek değişmiyor canım 💖✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(25-29)6 ayMutlu olmaktan kastın erkek bulumamaksa, evet zor. Kolay kolay bulunmazsın.
İç güzellik önemli derler ama yeterli değil. Beden güzelliğin yoksa pek kimse bakmaz.
Ama şöyle bi avantajı var, birisi sana yakınlık duyorsa karakterinden dolayıdır04 Yorumla
Soran6 ayErkekler dediğin gibi direkt dışa bakıyorlar. Yaşım 23, hiçbir zaman şansım olmadı. İleride bakacak olan da makul gördüğü için bakar ve gelecekte aldatır.
Cevap sahibi6 ayValla şuna inan ki bi erkeği yüz güzelliğin çeker, yanında kalmasını ise karekterin sağlar.
Soran6 ayYüz güzelliği yok, başından kaybettik desene.
Cevap sahibi6 ayÇok mu çirkinsin, böyle bakılmayacak kadar mı
Sende kendini çirkin hissetme. İnsanların ne düşündüğünü önemseme. Kendini seversen hayat daha güzel olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayÇirkin değilsindir. Kuruntu yapıyorsundur diye düşünüyorum.
09 Yorumla
Soran6 ayÇirkin değilsem niye hiç sevgilim olmadı?
Cevap sahibi6 ayTeklif eden tanışmak isteyen olmuyor mu hiç
Soran6 ayHiç.
Cevap sahibi6 ayCiddi misin? Sosyal medyadan da mı yok mesaj atan? Abazalar dışında yani. Onlar herkese yazıyor zaten.
Soran6 ayTwitter kullanıyorum sadece, onda da anonim hesabım.
Cevap sahibi6 ayOkul veya iş varsa daha kolay olur aslında.
Soran6 ayBu zamana kadar hiç olmadı. Çirkim kızları erkekten hallice görüyorlar genelde. Benim ilgim hep arkadaşlığa vuruldu ya da gören olmadı.
Cevap sahibi6 ayBen sevgili flört falan değil de konuşacak birini arıyorum. Sana yazsam olur mu?
Soran6 ayOlur, atarım takip.
Tanışalım mı o zaman belki denkimiz birdir
01 Yorumla
Soran6 ayOlur. İstek atarım.
6 aySaçmalama bacım ne alaka
09 Yorumla
Soran6 ayYaş 23, 0 erkek etkileşimi.
- 6 ay
Yaş 21 aynı durumdayım her şey ilişki değilki olmazsa olmasın kendini kendin için seveceksin başkalarına beğendirmek için değil erkek olmasada olur sen hayatın boyu kendinlesin önemli olanda sensin zaten
Soran6 ayDediğine tamamım da ben de sevildiğimi görmek istiyorum. Ne arkadaştan ne ilişkiden yana yüzüm gülmedi hiç.
- 6 ay
Herkesin bir eşi vardır diye düşünüyorum elbet bulur biri bizi yapacak bir şey yok bekleyeceksin
Soran6 ayBenim eşim başka kızın 2. si olur benim olmamak için, öyle bir şanssızlık.
- 6 ay
Bende aynı durumdayım biri olsun istiyorum hayatımda ama elimi kime atsam hep aynı şey oluyor normal bir ilişki istemiyor kimse hepsi cinsellik için yaklaşıyor gibiler
Soran6 ayBenim istediğim gibi arkadaşım bile yok ya.
- 6 ay
Çocukluk arkadaşlarım var benim 2-3 tane onlar yetiyor bana herkeslede arkadaş olunmaz zaten tek başına kafanı dinle oh
Soran6 ayTek kişi var konuştuğum, onunla da düzenli bir paylaşımım yok. Bilmiyorum ya. Şansım yok sanırım.
Hakki yok diyen mi var
02 Yorumla
Soran6 ayGörünen o ki yok yani. Yaş 23 oldu.
Güzellik & Bakım konusunda 548 cevap paylaştı. Var niye olmasın
01 Yorumla
Soran6 ayGörünen o ki yok.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım