Kızların %99.99 u karşı cinste dış görünüşe bakıyor.Ben de hiç tip yok 27 yaşındayım hiç bir kızla çıkmadım kime teklif ettiysem hep reddedildim.Arkadaşlarım kız arkadaşlarıyla dolaşırken ben hep evde gömüldüm kaldım.Abim benim tam tersim olan birisi.Çok yakışıklı gençken hergün başka bir kızla geliyordu eve.Benim sorum bir insan çirkinse hiç mi şansı yoktur?
Cevabın nedir?
sn resmen kendınle dalga gecıyosun bak bna ömrumde kımse asık olmadı çıkmada almadım ama bı sebebı var demekkı çünkü askın tiple alakası olmadgını bilyorum sebep zamanı gelmemıştr şu kısa ömründe ne dıye bitecek bı ask yasayasınkı bitmeyecek ask yasa daha ii bıde peygamber efendımz demışkı bı insan ne derse sonunda olur ceheneme gitcem kesın derse gidermış yanı sn çirkinm dersen herkes öyle görür ayagı elı olmayan insanlar var onlar ne yapsın şükürszluk insanın basına bela olur saglıgına şükür et ii insan ol göreceksın herkesden çk mutlu olcaksın mutlu olmayı sabredenler hakederler
57 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçince yükümü hafifletmiş gibi hissediyorum.
Soran+1 yılMutlu olmayı aklımdan cıkardım zaten.
Soran+1 yılDemek ki hayırlı olan yalnız yaşamakmış diyip köşeme çekilecem.
En İyi Cevaplar
+1 yılBi insan kendini "çirkin" olarak tanımlıyorsa, evet maalesef ki var olan şansını da yerlebir ediyordur.. :) Şunu söylemek istiyorum, çok klişe bir örnektir ama Okan Bayülgen bence yakışıklı bir adam değil. Ama bu ülkenin en güzel mankenleri ve şarkıcılarıyla ilişki yaşadı. Kendini abine göre değerlendirme. Kızlar en büyük bedduaları görünüşlerine aşık oldukları ama içi kof çıkan adamlara yapıyorlar.. Erkek zekası, kendine güveni, kadına gösterdiği ilgi ve değerle , kesinlikle tercih edilir hale gelir..
13 Yorumla
Soran+1 yılDoğruları söylemek gerek 27 yaşıma kadar hiç tercih edilir hale gelmediğime göre tipte bir sıkıntı var demektir.Çünkü değer veriyorsun olmuyor kendine güvenmek zaten benim durumumdaki biri için imkansız ötesi.
- +1 yıl
Anlıyorum, ama "kendine güven" sadece fiziksel görünüşe indirgenemeyecek kadar geniş ve hayati bir konu..Belki bu konuya bakış açın zamanla değişir..
Soran+1 yılbi 20 sene sonra felan değişebilir doğru diyorsun.
sorun kafalarda biraz guzelligi cirkinligi fazla kafaya takarsan olmaz,bir suru yakisikli guzel olanda var ama elizabett elizabet hep :), insanlarla konusacaksin sohbet edeceksin onlar sen anlari dinleyek anlatacaksin,tatli dil yilanai degiliginden cikarir diye bir atasozu var kulaginami takarsin boynunami kolunami takda unutmyasin,bebek gibi kizlarin yaninda armutlarida cok gordum,kizlarin 99 yakisikli der ama bak bakiyim kacta kaci guzelerle beraber,gerci bazilari armutlarada guzel diyorlar ama :)
00 Yorumla
+1 yılSende cekicilik yok. Tipinle alakasi yok. Hastaligini bilmeden kendine nasil recete kesiyorsun
Senin kiyafetine ust basina ceki duzen vermen gerekiyor Once asagilik kompleksini yen. Yoksa kizlarla konusmakta gucluk cekersin.02 Yorumla
Soran+1 yılZaten konuşmuyorum hayatımda en fazla 10 dk konuşmuşumdur.
- +1 yıl
Bundan dolayı duygularına dokunamıyorsun. Onun için başarısız oluyorsun, sana ilgi duymasını sağlayamıyorsun...
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
8Cevap
Amacın. Ve mutlu olman sadece görünse deger veren o. Tıpli kızların seni tercih etmemesine bagliysa bu zihniyette olamazsın ama deger edip bir kızla mutlu olabilmek abazalar yapmamaksa illa biri cikar karşına duruma tipini kotu bulup bodoslama dalma. İlk başka kendine güven kişiliğine niyetine drusuna ve tavirlarina özgüvenli yürü biraz spor yap farklı uğraşlarda ilgilen yavaş yavaş dikkat de çekeceksin zaten 27 yas bu 57 degil sorun yok yani erkeksen kızsan belkii. Bir insan tipinden dolayı kendini ömür hoyu mutsuzluğa mahkum edemez bu tutumun pek etık degil durumu kotu olan arkadaslrimiz ne yapsın. Gercekten inanırsan ve biraz da uğraşırsan mululuk yanında olur. Tekrar söylüyorum olayı tipe bağlama her kızı da sadece yakışıklı kişilere gönül bağlıyor diye dinle genelde kalbimizi karekter celer karizması ona üstünlük ekler. Ozellikle güzel kızlar genelde çıksa yakışıklı olmayan erkeklerle uzun birliktelik yasar amacı sadece cinsellik degils.!
13 Yorumla
Soran+1 yıl45-50 kız beni reddetti zaten bıraktım artık hiç uğraşmayacam.Boşuna kürek çekiyor gibi oluyorum.
Soran+1 yılÇocukken öyleydi o dediğin sonraları fikrim değişti.Zaten fikrim değişmese bile 50 kızdan hiçbiri kabul etmediğine göre Düşüncemden dolayı değil tipimden dolayı reddedilmişimdir.Çünkü sırf biriyle birlikte olayım yalnız olmayayım diyenler bile sevgili bulabiliyor çok rahat
Afedersin ama malmısın kardeşim ? Bu işler tiple yürüseydi sokağa çıktığın an her yer yakışıklı ve güzellerle çevrili olrdu çirkinlerin soyu tükenirdi sen bir kızı etkilemeyi başarıyosan tip hiç önemli değildir sadece bir + dır.
47 Yorumla
Soran+1 yılbir kızı etkilemem imkansız çoook uzak bir konu bana.Karşı cinsle 10 dk dan fazla konuşmadım şimdiye kadar.
Soran+1 yılBenle alakası yok dikkate alınmıyorum tipten dolayı bir kıza sinemaya gidelim mi diye teklif etmiştim olmaz demişti sonra arkadaşlarımdan biriyle gitmişti.Gel sen benim yerimde ol da öğren konuşmasını öyle demek kolay.
Soran+1 yılKız tanıyordu aynı sınıftaydık.
sen kendini çirkin görürsen herkes seni çirkin görür ve ayrıca kime neye göre çirkin diyosunki kendine ben kıvanç tatlıtuğu beğenmeyen kızlar tanıyorum bu açıdan düşün :)
07 Yorumla
Soran+1 yılBenim kendimi çirkin görme nedenim arkadaşlarım abim çevremdeki diğer erkekler.Bakıyorum benden daha çirkini yok.Dünya çirkinlik ödülünü bana verecekler.
Soran+1 yılO insanların bir suçu yok.Tek suç benim tipsiz olmam sonuçta onlar istemedi benim böyle olmamı.
Soran+1 yılKendime değer veriyorum kendimi seviyorum.Problem o değil problem tip.
Soran+1 yılsen daha 18 yaşındasın ben 27 yaşındayım.Sen teklif almamışsın ben teklif ettim de reddedildim.Çook hemde sayısını ben bilmiyorum.Doğru diyorsun böyle yaşamaya devam yalnız yalnız da gitmiyor ki bir sinemaya gideyim desen zevki çıkmaz.
Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Çirkin insan yoktur. Kendini çirkin gören veya böyle sıfatlara dahil edilen insanlar vardır. Morali düzgün tutup yola devam etmek gerek. Özgüven sağlamlığı gerek :)
13 Yorumla
Soran+1 yılÇirkin insan yoksa ben insan değilim demektir.Çünkü apaçık çirkinim.
Soran+1 yılSen kaç yaşındasın kaç kişiyle çıktın şimdiye kadar ? ve sence kaçı yakışıklıydı ? eğer cevap en az 1 se beni anlama ihtimalin apaçilerin pantolonlarından daha düşük bir ihtimal demektir.
Tipten çok bakım ve özgüvene bakıyoruz kendinize çirkin derseniz kimse almaz sizi.
112 Yorumla
Soran+1 yıldemeden önce de almıyordu zaten değişen hiçbişey yok.
Soran+1 yılHiç zannetmiyorum dediklerini daha önceden denedim.İçimdeki pi.i ortaya çıkardım.Sonra kızın tepkisi " kendini ne sanıyorsun ya ? tipe bak yaa !" diyip gitti.
Soran+1 yılgay değilim.
Soran+1 yılPardon kendimi yerine seni diye okumuşum saçma bi, yanıt oldu.
Soran+1 yılkalbini çalacak adam sanıyorum deseydim orda iyi bir dayak atardı herhalde :D
Soran+1 yılbenden kimsenin etkileneceğini sanmıyorum
Soran+1 yılSöylemesi kadar kolay olsa keşke maalesef kendimde beğenilecek hiçbi özellik göremiyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılamannnnnnnnnnnnnn ben guzelımde ne oluyo benıde kımse sevmıyo.(şans kısmet işi bırazda.bazen bakıyosun kız çok guzel erkek ona gore olmayabılıyo yanı.herzaman senın duşunduğun gıbı degıl durum
016 Yorumla
Soran+1 yılBen 27 yaşındayım ve 13 yaşımda aklıma böyle şeyler gelmiş olsa.14 yıldır hiç aksini görmedim.Hep tiple ilgileniyorlar yılda 3 kıza teklif etmiş olsam.42 kere red cevabı duymuşum.
Cevap sahibi+1 yılbende 26yaşındayım.banada kımse deger vermedı bu yaşıma kadar.ve aman aman tıplerlede çıkmadım.zaten 1kışıyle çıktım bende.
Soran+1 yılÇıktığının dış görüntüsü nasıldı ?
Cevap sahibi+1 yıl1.80 boyunda yaklaşık bı 100 kıloya yakın.saçları dökülmek üzereydı.gözlüklü bı ınsandı.ama neoldu bak ben guzeldım guya ama o ınsan benı aldatabıldı yanı
Soran+1 yılGülesim geldi ya.Aldatabildi diyorsun bahsettiğin adam benden bin kat yakışıklı biriymiş :D
Cevap sahibi+1 yılnerden bılıyosunkı gordunmu kı.)yanı demek ıstedıgım kızın guzel omasıda bısey ifade etmıyomuş demekkı.bende o ınsanla 22 yasındaykenn cıktım 2sene.sonra ayrıldık.2senedırde kımse yok hayatımda.yanı çok kısının olması bısey ıfade etmez.keşke hayatımda tek kişi olsaydı bır kışı begenseydı ama adam olsaydı
Soran+1 yılBazen adam olanları da tip yüzünden reddediyorlar.
Cevap sahibi+1 yılsenın tıpın nasılkı
Soran+1 yılAfrika dere kurbağası
Soran+1 yılMaddenin 5. hali.
Cevap sahibi+1 yılabartıyosun bence
Soran+1 yıl14 yılda toplam 40-50 kızdan red cevabı alacak bir tipim var sen öyle düşün.
Cevap sahibi+1 yılben abarttığnı duşunuyorum.karşına doğru ınsan çıkmamış demekkı
Soran+1 yıl40-50 sayısını mı abartı olarak görüyorsun ?
Cevap sahibi+1 yıl40-50 nedır ya.bıkere çok fazla.yanı sende seçıcı olmalısın.her begendığın kıza gıdıp teklıfetme.sende kendıne guven.kendıne gore krıterlerın olsun.
Soran+1 yıl40-50 dediğim yılda 3-4 kız buda 3 ayda 1 kız demek.Ben 2 günde bir sevgili değiştirenler biliyorum.
Kardesim niye ole diosun fitness tarz marz arastir herkes kivanc mi abi cirkin mirkin duymicam agzina mavi tuvalet terligiyle vururum bak :) erkek adamsin ortak kitap oku akici konus tarzin olsun spora basla bitti gitti :)
13 Yorumla
Soran+1 yılBu arkadaşın bir aşağısındakini örnek aldım :D
Soran+1 yıl7-8 Senedir spor yapıyorum.Sporla hiçbi alakası yok.Zaten hep bişeylere küstükçe gidip sporda sinir atıyorum.Tip olmayınca olmuyor işte.
ben cirkin degilim benim bile sansim yok belki cirkinimdir ama iyiyim ya . bakmasini gormesini bilenin sansi vardir
10 Yorumla
+1 yıl116 Yorumla
Soran+1 yılahahah tam beni anlatan bir karikatür :D
- +1 yıl
asdasfahg olm :DD
Soran+1 yılKardeş artık yapacak bişey yok artık kendimle dalga geçiyorum bu tip ne diye :D
- +1 yıl
kanka ne oğlanlar görüyom kız yanında kazık taşısa daha güzel görünür. Merak etme 75 milyon nüfus var tip önemli ama karakter de çok önemli eğlenceli bir karakterin olursa mutlaka düşer birileri yakışıklı oranı zaten %5 amk türkiye de
Soran+1 yılYok ya bıraktım artık yeter yani 40-45 kız tarafından reddedildim.Evden işe işten eve yapacak bişey yok artık.
- +1 yıl
Genelevde 100 tele kanka boşver paranın satın alamayacağı şey yokturxdd
Soran+1 yılMoral çok boktan hayata karşı bir küskünlük var geri dönüşü imkansız.
- +1 yıl
Sana absolut öneririm
- +1 yıl
başka şeylerde öneririmde burdan olmaz şimdi xd
Soran+1 yılAltın vuruş mu yapsam acaba öteki tarafa kafası iyi giderim :D
- +1 yıl
kanka bence biraz çıtayı düşür çirkin kızlara teklif et belkide hep güzellere teklif etmişsindir xd
Soran+1 yılgüzele de teklif ettim çirkine de ama çirkin kızlar bile benim yanımda adriana lima gibi görünüyor o kadar çirkinim.
- +1 yıl
Foto atsana bir karşim bir de ben bakiyim düzgünce yorum yapıcam xdd
Soran+1 yılfotoğraf atacak bir makine yok şuanda kusura bakma.
- +1 yıl
hesap makinesinden çek kanka anlattığın kadar tipsizsen anca ordan çekersin zaten
Soran+1 yılAnlatmaya kelimeler yetmez .
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir mekana tanımadığı bir güzel birde çirkin insan koy, karşı cinse de biriyle tanışabileceğini, birini seçmesini söyle, güzelin yanına gider. Ondan sonra da dış güzellik önemli değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılBence de dış güzellik önemli ama ben karşımdakilere bir görsel şölen yaşatamıyorum maalesef.
ben ayrımcılık yapmaz erkeğin çirkiniylede yakışıklısıyla da çıkmam.sende tam kaşarları örnek veriyorsun
10 Yorumlaher topal satıcının bir kör alıcısı vardır dıye bısey var bılıomusun sen
06 Yorumla
Soran+1 yıl27 yaşındayım diyorum.Zaten artık umudum kalmadı bırakıyorum bu işleri.
Soran+1 yılYok ya ben alıştım artık problem yok doğrular sonuçta.
Gizli Üye(36-45)+1 yılben hayatımda hıc yakısıklı bı erkege asık olmadım benım ıcın önemlı olan ruh guzelligidir :)
03 Yorumla
Soran+1 yılSen kimsin ya ? Seni gerçek hayatta bir bulamadım gizli kullanıcı.
Cevap sahibi+1 yılmy name ıs melıssa :)))
Soran+1 yılyok yani böyle diyen var da uygulayan hiç yok onu demek istedim.
ruh esını bulamamısıındırr demek...
03 Yorumla
Soran+1 yılBen bu ruh eşi olayına inanmıyorum benim arkadaşlarımın o zaman kaç tane ruh eşi var 15 - 20 tane sevgili değiştirdiler.
Soran+1 yıltakılmamakla takılamamak arasında çok fark var yalnız.Benim gibi biri gelip sana merhaba dese kaçarsın.Bırak takılmayı 10 dk karşı cinsle konuşmuşluğum yok.
+1 yılfiziğin iyi olsun özgüven gelir spora başla
13 Yorumla
Soran+1 yıleight pack var vucüt tam yani.Özgüvenin vucütla alakası yok.Tiple alakası var.
- +1 yıl
var vücudun verdiği özgüvende var
Soran+1 yılValla bitek ben de etki etmemiş demek ki.
Bende çirkinim ama çok mutluyum :)
00 YorumlaHerkesin mutlu olmaya hakkı var.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılartık tipe mipe bakmıyor kardeşim
00 Yorumlahaline sukur et
013 Yorumla
Soran+1 yılbu halin neyine şükür edecem ? Maddenin 5. haliyim yapma Allah aşkına.
Soran+1 yılO bakımdan şükür ediyorum elimiz ayağımız tutuyor ama surat yan sanayi yapacak bişey yok.
- +1 yıl
Haline şükür etsen burada tipte tip çirkinim de çirkinim diye isyan etmezsin bir kere sen çok dar görüşlüsün seni reddedenler illa çrknsn diye mi terkedyor belki kafası uyuşmamstr. Çogu insan reddelyor bnde edildm zamanında ben şmdi çirkn mi oluyorm? Daha snra çok yakşklı biryle oldum. Yni anlcgn her sey tip dgl
Soran+1 yılBen bu tip bakımından halime şükür edemiyorum benden daha çirkin kimse görmedim şimdiye kadar.O yüzden çok şükür daha kötüleri de var diyemiyorum.Bi fare ile beni yan yana koysan Fare benim yanımda brat pitt gibi görünür.
- +1 yıl
Çok karamsarsın. Yüzün yanık olsaydı o zaman ne yapıcaktın? Her şey tip degl bunu kafana sok kendıne hakszlık etmeyı de bırak. Bulent ersoy napsın intihar mı etsin? Yada ajdar? Milletin alay konusu. Sen haline şükür etmysun bak aklın başın yerinde saglıklı dusuneblyosun bunlar cok önemli. Sen boyle negatif olursan karsndakide sana negatif olur.
Soran+1 yılBöyle bir tipim olacağına yansaydı keşke.En azından eskiden yakışıklıydım diye hava atardım.Lavabodaki aynayı kaldırdım.Yüzümü yıkadıktan sonra görmeyeyim diye.
Soran+1 yılYani böyle bir yüzü kim hayatı boyunca görmek ister ?
Soran+1 yılFotoğraf koyacak imkanım yok şuanda pcye aktaramıyorum kameradan hafıza kartı okuyucu yok.
Soran+1 yılTelefon kullanmıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden olmasın
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri