Sürekli çirkin olduğmu düşündüğme göre kabullenemiyorum galiba nasıl kabullenip kendimi rahatlatabilirim
1 ay
İnsan çirkin olduğunu kabullenince rahatlar mı?

Sürekli çirkin olduğmu düşündüğme göre kabullenemiyorum galiba nasıl kabullenip kendimi rahatlatabilirim
Çirkin kadın yoktur bakımsız ve kendine bakmayan kadın vardır. Kendini asla bu şekilde cezalandırma. Hiç kimse çirkin değildir unutma. Yani kendine bakarsan çok güzel ve bakımlı biri olabilirsin. Yani az makyaj yap eğer kendini güzel hissetmek istiyorsan. Ya da spor yap. Yani dediğim gibi asla kendine böyle şeyler söyleme. Her insan güzeldir.
Hiç bir lafın çirkin değildir. Birkaç bakım ve tüyolarla illaki güzelliğin ortaya çıkacaktır. Sürekli çirkinim diye düşünürsen kendini ve çevrendekileri buna inandırırsın ve bu sana yapışır kalır. Sen tam tersini düşünerek kendini motive et bence
Çirkin diye bir şey yok bakımsız diye bir şey var muhtemelen sen kendine iyi bakmıyorsun bakmadığın için de tabii ki kötü görünüyorsun ayrıca para önemli estetik açıdan kendini daha iyi yapabilirsin
Yani temizim ama makyaj yapmam
Cevap
9Cevap
Çirkin erkek kadın da vardır.
Bakımlı olabilirsin ama.
Karakterin güzel olsun. Seven olursa öyle de sever. Sevgilisi olan evlenenler sadece güzel olanlar değil ya
Birçok çirkin insan var dünyada. Sürekli bunu düşünme.
Belki sen de abartıyo olabilirisn ayrıca
Beni örnek al. Bak insan çirkin olunca en büyük avantaji kendisini görmüyor olması. Ben çirkin olduğumu biliyorum ama kendim görmediğim için umrumda degil
Resmini paylaş çoğunluk ne diyorsa ona göre hareket et...
güzellik ve çirkinlik göreceli kavramlardır. bu yüzden herkes kimilerine göre güzel kimilerine göre çirkindir. önemli olan kendini güzel bulman ve sevmen. gerisi çok önemli değil.
O zmn neden kimse beni güzel bulmuo
kimse derken? zamanında adriana lima'yı çirkin bulan bile vardı. illaki seni de güzel bulacak insanlar vardır.
Nerdeler onlar nxnxnxnxnx yani yok hem standartlara uymuyorum boyum 1 55 mesela yani uymuyor
1.55 boy bence iyi. minyon kadınlar her zaman çekici oluyorlar
Cirkin kõtu bi kelime insan ise sõzde en degerli varlik bunu kendine yapma bnce tamam
Bence ilk olarak. kendinle barisik bir insan olarak bunu dene
kime göre çirkin kime göre güzel dış görüşüne çok aldanmayın içiniz güzel olsun
İçım guzel ama disim bence iyi degil yani
Sağol : )
Kabullenme böyle bi seyi güzel olduğunu kabullen ve rahatla
Neden çirkin olduğunu düşünüyorsun acaba?
Çünkü güzel bir kız olsaydım mutlaka biri bana bunu söylerdi değil mi
Neden başkasının sözüne ihtiyaç duyuyorsun güzelliğini görmek için peki? Mesela çirkin olduğunu söyleyen oldu mu
Bununla ilgili bir kaç kötü hatıram var evet resmen yüzüme çirkinsin diyen oldu
Belki seni sevmedikleri içindir. Gerçekten çirkin olduğun ne malum bilmiyoruz ki
Aynaya bak kabullen az önce gene sormuştun
Kabulleniyom sonra tekrar kafamatakiom
O zaman ya estetik ol ya da internette dua var her gün oku azda olsa fayda ediyor bir tavsiye daha vericem çene kası yapabilirsin burnun büyükse elinle burnuna egzersiz yaparak azda olsa küçültebilirsin ve son olarakta spor yaparsan yüzündeki yağlarda erir birde düzenli beslen yüzündeki sivilceler lekeler yok olur rengi iyi olur bunlardan birini veya hepsini yap ben şu an dua , spor ve düzenli beslenme ile başladım işe yarıyor
Yüzümde sivilce yok ama siyah noktalar var ne yaparsam yapiyum tekrar cikiyor guzellige zaten dua ediyorum ama bazen bosuna ediyprum gibi geliyor maalesef: (
Bilmiyorum ya ben her şeyi denedim olmuyor artık tarif denemekten falan yoruldum bıktım uğraşasımda yok cunku ise yaramicek biliyorum
Kabullen gerçeği daha mutlu olursun
Hiçkimse çirkin değildir güzellik akgısı değişir
Kime göre ve neyye göre çirkinsin
Kendini başkalarıyla karşılaştırmayı bırak
Ama beynim hep öyle çalısıyor durduramiyom
Hep daha güzeli vardır en guzeli degilsen hep mutsuz olmak pek mantıklı gelmiyor😅
Güzellik gören gözdedir seni güzel görecek birini bul 😂
Beni kimse güzel bulmadi bulmuyor
Sen öyle saniyosun bence daha çok dışarı çık
Küçük şehirdeyim çok çıkamıyorum yani gidilcek biyer yok
Anladım 🥲
öyle düşünme bence
Aman takılma
Evet rahatlar
En İyi Cevap