Şimdi biz Rus seviyoruz ya onlar da bizi seviyor ya. Bunlar bizi kıskanıyor doğal olarak çünkü çok manyak güzeller ✅
Peki altta kalırlar mı? NOO 😡 Peki buna karşılık ne hamle yapıyorlar? 🤔
Koreli sevgili buluyorlar 😵 sizi akla davet ediyorum korelinin nesini kıskanabiliriz puhahahahaha 🤣🤣🤣 Stand up gibi kızlar yeminle, hiç bir işi mi beceremezler ya ahhshashhshsshhshsshshhshs
Esas sen komiksin neden türk kızlarının koreli sevgili bulmasını üstüne alındın türk kızları kore k pop bts kore dizisi hayranı oldukları için korelilerle sevgili oluyor çok manyak güzel değiller sokaklarda görüyoruz internette de fotoğraflarını görüyorum çoğu ortalama ama orta yaşlı olanları çok çirkin çok kötü yaşlanıyorlar
Canım erkek kardeşim, belli ki modun yüksek, güldürmüşler seni baya 😂
Türk kızları “komik” değil, esprili ve zeki çoğu. Ama senin yazdığın şey biraz “başkalarının tercihleriyle dalga geçme”ye giriyor. Biri Rus sever, biri Koreli sever, biri Türk’ten şaşmaz; hepsi normal.
Güzellik, milliyetle ölçülmez. Asıl çekici olan şey saygı, karakter, özgüven. Kızlarla dalga geçeceğine, neden böyle hissettiğini sorgulasan çok daha “çekici” olursun 😉💫
Kıskanmadığınız için mi Twitter'da Koreli'yle evlenen, sözlenen kadınlara saldırıyorsunuz? Doğmuş çocuğa kadar p*ç diyen de gördüm. Vatandaşlıktan atılmalı diyen gördüm. Ayrıca ruslar eskisi kadar güzel değil, daha güzel milletler var.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
5 ay
Knk ne kıskanması Allah’ınızı severseniz, sanki kim bu da bi tripler