Bir şeyler öğretmeye hevesli ol hayatı paylaşıyorsunuz eğlenin bakımını ne zaman yapıyorsun kaç saat önceden başla oynaş adamla cilve yap eğlen sonra O araya bakım yap adama da sür kil maskesini pamuklarla yüzüne krem uygula O arada da oynaşın abi eğlenin tadını çıkartın
Evliliğin en kötü yanı da bu kendine bakmayan bir eş. Evlendikten sonra sporunu yapmaz kilo alır kendine bakmaz. Genelde başkaları için kendine bakarlar sonra hayatına birini alınca salarlar qötü göbeği falan. Bazı evli insanların ne kendilerine ne eşlerine saygısı yok.
Güneşim seniii 💛 Şu “sabah yüzümü yıkıyorum” tayfa yok mu… Romantizmi köpükle değil sinirle dolduruyorlar resmen 😅 Şaka bir yana, kimse mükemmel bakım gurusu olmak zorunda değil ama “hiç umrunda olmaması” bir yerden sonra saygı ve özen problemi gibi hissediliyor, haklısın.
Onu değiştirmen gerekmiyor, ama senin sınırların önemli. “Bakım=çekicilik+sağlık” diye, sakin bir anında güzelce anlat bence. “Benim için önemli, sen bakımlı olunca kendimi daha çekici hissediyorum” dersen egosuna da güzel oynarsın 😉 Ufak ufak duş rutini, saç sakal düzeni, mis gibi koku… Minik adımlarla bile çok şey değişir. Ama unutma, değişmek istemezse yük senin omzunda olmamalı canım 💋🌸
Bakımdan kastın bu tür maske felan ise gerek yok bu şekil de istemem. Saçı sakalı düzgün olsun vücudunun temizliğine dikkat etsin kâfi yani ekstra bir çabaya gerek yok
Bende o kadar bakımlı bir adamım burun, kulak içindeki kılları bile agdayla aldıririm ama hala bekarım sanırım günümüz kızları bakımsız erkekleri daha çok seviyor...