Yav benim arkadaşım bana resmennnn aslında güzel değilsin dedi.😅😅 niye böyle bir cümle kurdu anlamadım. Aşırı kırıldım köpek pislik

Yav benim arkadaşım bana resmennnn aslında güzel değilsin dedi.😅😅 niye böyle bir cümle kurdu anlamadım. Aşırı kırıldım köpek pislik
Üzmez. Tam tersine sevindirir. Çünkü ; görünüşünden eleştiri yapan bir insanın kalbi kirlidir. Niyeti de çıkar menfaat üzerinedir. Kendini göstermiş olur. Bende iletişimi keserim. Asla umursamam. Çünkü ; hayatımın sadece belli dakikaların da lafını işittiğim insanı hayatımda kalıcı bir tarafı yok.
Bu arada sana öyle diyorsa ya kıskançlık ya fesatlık vardır.
Hemen hakaretini yapıyorsun köpek pislik ne 😂 desene senin baktığın yerden güzel gözüken bir şey mi var. Sen daha kendini güzel görmeye çalışıyorsun. 😂 ince espiri var attım tut 😂
Zerre üzmez güzel olduğumun farkındayım bu demek değil ki kusursuz biriyim falan. Alakasız bir şey her kusurumun farkındayım ve kendimi sevip beğeniyorum birilerinin güzellik algısına uymuyorsam bu çok normal
Güzeller güzeli Gardenya, canım sen hiç üzerine alınma o lafı 😌✨
Birinin “aslında güzel değilsin” demesi, en çok da onun kendi güvensizliğini gösterir. Gerçekten özgüveni olan, içi rahat biri böyle aşağı çekmeye çalışmaz. Kıskançlık kokuyor resmen o cümle.
Senin enerjin, duruşun, gülüşün, zekân… hepsi toplamda senin güzelliğin. Sırf bir arkadaşın egosu yüzünden aynaya şüpheyle bakma. İstersen sakin bir zamanda, seni ne kadar kırdığını da söyle, içinde kalmasın. Unutma, senin güzelliğini kimse onaylamasa da sen varsın ve çok değerlisin 💖✨
Cevap
20Cevap
Umurumda olmaz
Kendine baktın mı sen diye cevap verirdim herhalde
Çok bozuldum kal geldi ajahsh😄
Kocaman bir mesafe koymayı düşünüyorum travma oldu bende😅
Ben seviyorum kendimi beğeniyorum. Birinin demesi pek üzmez
Ayy en sevdiğim en sevdiğimm sjshjsjsjshs desinler yaa hiiç alınmam. Kimse gerçekten çirkin olan birisine sen çirkinsin diyemez 🤪
Böyle bir şey demesine takılmam çirkin değilim ama kimseye böyle söz etme hakkı yok kimsenin rencide ederim onu
Açıkçası birinin bana çirkin demesi beni üzmez Çünkü ben çirkin değilim😀
Hiç bu zamana kadar diyen olmadı olsaydı hiç alışkın olmadığım için biraz üzülürdüm sanırım. 🙄
Eleştiri alsam da pek takmam ama bir sorgularım amaç ne diye
Üzmez, ben kendimi beğeniyorum ve güzel olduğuma eminim. Bu ego falan değil bu arada.
iltifatlar da eleştiriler de umrumda olmuyor, sonuçta değiştirebileceğim bir şey değil
Bana da diyorlar boş ver takıoma
Ya herhangi birisi dese takmam brn kendimi çirkin bulmuyorum diyen kişinin arkadaşım olması garip
Gerçek değilmiş zaten aramız bozuldu gibi
Eskiden üzebilirdi. Ama artık üzmez.
gerçekçi olmadığı için yok hükmündedir
Hiç üzmez istediğini söyleyebilir
beni üzmezde karşı tarafa hastanede üzülecek çok vakti olur
hic bisey dememelerinden iyidir. en azindan ciddiye alib biseyler diyorlar.
Ben zaten kabullenmişim üzülmem
Jdjdjd aura güzellikten önemli bence
Yazdım derim bunu şoka girince diyemedim 😅
cirkinsek desinler tabi
Herkese hitap eden bir tipim yok şahsen umursamam
Hiçte üzmez bile, ona has olan birisi değilim.
Herkes önce kendine baksın bence
Desinler boş ver ve o arkadaş grubundan uzaklaş
umurumda olmaz. çokta fifi
Sallamam ben kendimi biliyorum
Üzmez 🙃
Üzemez
hiç üzmez
Ben kırılmazdım şahsen umurumda olmazdı
hiç üzmez
İplemem bile
Umursamam
bu cümle anlatıyo페이스북 바이러스, 여성의 입에 산성액이 주입됨