Az önce azara girdim birileri
instagramıma baktı çirkinsin dedi canım çok sıkıldı aklımdan çıkmıyor :/
instagramıma baktı çirkinsin dedi canım çok sıkıldı aklımdan çıkmıyor :/
güzellik/çirkinlik göreceli kavramlardır. herkesi memnun edebilir misin? imkansız. elbette güzel ya da çirkin bulabilirler seni ama bunu bu şekilde dile getirmek yerine güzellik anlayışıma uymuyorsun şeklinde ifade etmek çok daha ılımlı bir yaklaşım olacaktır. takılmayın bu tarz konulara fazla, sizin ne düşündüğünüz daha önemli.
Ya ben beğeniyorum ama birininde yüzüme böyle demesi ne biliyim
onlar empatiden yoksun kişiler. dediğim gibi onlarin değil sizin ne düşündüğünüz önemli. böyle küçük konularla üzmeyin kendinizi.
Teşekkür ederim
rica ederim
Başkalarının sizin hakkınızda yaptığı yorumlar neden bu kadar önemli?
Kendinizi sevmeyi deneyin biraz. Başkalarının gözünden bakmaya değil kendi gözünüzden bakmaya çalışın. Bende yıllarca kilom yüzünden baskı gördüm ve hiçbir şey sonucu değiştirmiyor. Ben kendimi böyle kabul ediyorum böyle beğeniyorum. İnsanlara bize yorum yapması için jüri olma hakkı vermiyoruz unutma. Hayata kusursuz olmak için gelmedin, kusurlarınla güzel olmak için geldin.
Ve sen çok güzelsin 🌺
Teşekkür ederim 🥰🌸
Onların sözüyle çirkin olacaksın diye bir kural yok eğer sen kendini seviyorsan kendinle barışık isen ve kendini beğenmiyorsan bu kimseyi alakadar etmez ağzı olan konuşuyor tamam de geç sen böyle üzüldükçr millet daha çok üstüne gelir tamam ok aynen felan dersen onlar sinir olurlar amacına ulaşamazlar bacım
Benim hoşuma gidiyor. Erkek dediğinin suratından zehir akar. İstesem yakışıklı olabiliyorum. Bir traş bir giyime bakar ama çirkinlik olağanüstü güzel bir olay. Gereksiz kimseyle muhattap olmuyorsun. Herkes senden usulca çekiniyor.
Aslında kendimi beğenmiyorum ben tek kusurum çok zayıf olmam ama biri söyleyince zoruma gidiyor
Boyun kaç kilon kaç
165 40
Aklımda canlandıramadım ki.
Uzun ince bişey işte
Hahahahsh Bekle bakayım biraz. Zayıf kız arkadaşlarıma sorayım kaç kilolar boyları ne
Benim kadar zayıfı çıkmaz :(
Cevap
11Cevap
Hayır "kime ve neye göre çirkinim, aynaya bakmanı tavsiye ediyorum çirkinlik sende daha bir güzel duruyor sanki" der kapağımı yapar yoluma bakarım. 😂😂
Yanındakiylede iddiaya girdi biri güzel dedi biri çirkin dedi moralim çok bozuldu
Sallama sen. Boşver ben olsam hepsine lafı sokar yola devam ederdim. 😂😂😂
Ya zaten suratlarına kapattım
En iyisi, ama yerinde olsam o uygulamalara çok takılmam. Hemde zaten onlar kim ki senin moralini bozuyor. Dış kapının, dış mandalının, dış tutamacı yani sallamaya ve moral bozmaya değmez. 🙂🙂
Zaten bana göre bir uygulama değil yeni indirdim zaman geçsin diye girdim pişman oldum
Boşver be ya, sen takıl buralarda ne işin oralarda. 🙂🙂
evet bozulurum ama sonra takmam onu ilgilendirmez benim çirkin ya da güzel olmam
ilk önce kendisine baksın kafanı hiç takma
Valla çok yakışıklıydı
olabilir sen üzülme popişi kalmış geri zekalının biri işte
onu çirkin demesiyle çirkin olmasın ki
Azara giriyorsan zaten çirkinsindir büyük ihtimal. Ama takma abazaları, hepsi boş
Sadece çirkinler mi giriyor
Ben kendimi biliyorum diğer insanların ne söylediğiyle ilgilenmem
Aynaya bakacak yüzleri yok bide bana çirkin diyecekler heyt yavrum
Kendi fikri kimse ona fikrini sormuyor sonuçta.
Çok kafana takma bence
Doğru söze ne hacet der geçerim
Moralim bozulmaz tipimi zaten biliyorum.
bozulmaz.
Abartmaaa
Sorduk mu derim
fizik önemli
Beyinde önemli
Öylesindir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?