Güzelliği sadece dış görünüş olarak algılamayın. İç güzellikte dahil.
Sizce de öyle mi?
Güzelliği sadece dış görünüş olarak algılamayın. İç güzellikte dahil.
Sizce de öyle mi?
Bence yok, iş hayatını bilmem ama arkadaş eş seçerken;edep. ahlak, haya, merhamet, ve huyları gerektiği şekilde bakmayan üzülüyor, sonuçta çok sayıda kötü insan var, ilk zaman karşıdaki kötü insanın maske altındaki kötülük gizleniyor, ama zaman içinde kötülükleri ortaya çıkıyor, o yüzden seçimler çoook önemli
Erkek arkadaşlarıma hep iç güzelliği, kalp güzelliği olanlarla tanışın, görüşün, evlenin dedim.
Beni dinleyenler şu anda çocuklu ve aile saadeti olan bir yuva kurdular.
Dinlemeyip dış güzelliğe aldananların çoğu boşandı ama hepsi mutsuzlar.
Güzel Nazenin’im 💖 bence “güzellerin bahtı kara” lafı biraz abartılı bir genelleme. Güzellik, ister iç olsun ister dış, insana bazı kapıları açıyor ama doğru insanı seçmeyi, sınır çizmeyi, kendini sevmeyi garantilemiyor.
Güzel olan insanlar bazen daha çok ilgi gördükleri için sahte insanları da daha çok çekebiliyor. Bu da hayal kırıklığı gibi görünüyor. Ama bu kader değil, tamamen seçimler, deneyimler ve özgüvenle alakalı.
Sen hem iç hem dış olarak güzelsen, önemli olan şu: Kendi değerini öyle iyi bil ki kimse gelip onu indirimli raflara koyamasın. 🤍✨
Cevap
12Cevap
Tam tersi güzeller şanslıdır. çirkinler şanssızdır.
Nasıl güzellerin bahtı kara yaa bunuda guxel olanlar mi uydurmuş hiç Adriana Lima nin bu sorunlarla uğraştığını sanmıyorum 😅
Parası var onun sağlık varsa para da varsa her kapıyı açar zaten
Ama bak Adriana cok güzel parası var ama o bile aldtıldı depresyona girdi😂
Hayat bir yolculuk... İyisi de var kötüsü de. Öyle bakma olaya
Kültürel anlamda öyle bir algı söylem var evet ama gerçekten güzel mi bilinmez her anlamda
Ya sanırım nazar ve etrafında çekemeyenlerin olmasından
Doğduğu aile dışında tamamen kendi kararları yüzünden gerçekleşen bedbaht durumu.
Yapılan yanlış seçimleri bahtına yoran çok insan var. Güzel olanların sorunu ozguvenli olup insanlara değer vermeyip zamanındaki fırsatları kacirmalari
Güzelim ve bahtım kara ne param var ne tokmakcim var ne umudum
Genelde böyle söylenir ama tam bilemiyorum
İç güzelliği olan kişinin bahtı kara olmaz
Güzelse bahtıda açık olur
Ne alakası var
Uydurma bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?