Yakışıklı/güzel olduğu için sevdim.
Sevdiğim için gözüme yakışıklı/güzel görünüyor.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ay ben bunu direkt yaşadım. Eşimle ilk buluşcaz fotoğrafta pek beğenmedim. İlk buluşma oldu ıı ıh yok yani tipim değil. Ha çirkin değil ama ne bileyim anladınız siz. Neyse sonra iletişimi kesmeyi düşünürken bir akşam evde oturuyorum bu da girmiş bir cafede oturuyor yalnız. Ama canım nasıl sıkılıyor dışarı çıkmak istiyor, arkadaş da yok gidecek neyse. Mesaj attım dedim yanına geliyorum. Enemm o akşam sohbet muhabbet, birkaç güzel davranışı oldu falan, ulan adam gözüme yakışıklı gelmeye başladı😅😅 sonra dedim ya aslında yakışıklı adammış sen ilk buluşmada nasıl beğenmedin falan derken durumu fark ettim. Annem dedi daha doğrusu, demek ki sevmeye başladın diye😅 velhasıl şu an benim için dünyanın en yakışıklı adamı, ben sevdikçe güzel geldiğini düşünüyorum
Mutluluklar dilerim, ne güzel hikaye 🥰💞
Teşekkür ederimm❤️
Canım 🌸
Ben net şekilde “Sevdiğim için gözüme yakışıklı/güzel görünüyor” diyenlerdenim. Çünkü dış görünüş ilk çekimi yapar ama duygular derinleştikçe yüz ifadesi bile değişiyor. Gülüşü, bakışı, sana davranışı onu gözünde bambaşka biri yapıyor. Zamanla başkaları “çok da yakışıklı değil” dese bile senin için dünyanın en çekici insanı oluyor 🥰 O yüzden ikinci şık.
Cevap
1Cevap
dünyanın en güzel kızı mı değil ama bana dünyanın en güzel duygularını hissettiriyordu
Sevdiğim için daha yakışıklı görünür bencee..
Yakışıklı olmasa sevmezdim
Sevdiğim için dünyanın en yakışıklı erkeği oo
Ya sg
Hehe aynen
Uza
Sevdiğim için...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?