Ben dışarıda makyaj yapmıyorum. Kapalıyım da zaten. Evde yapabilirim ama eheheheheh.
Şimdiki erkeklerde makyajlı kadın merakı var sanki. Karısının en çekici halini millete göstermeye çok meraklılar. Ne diyorsunuz?
Ben dışarıda makyaj yapmıyorum. Kapalıyım da zaten. Evde yapabilirim ama eheheheheh.
Şimdiki erkeklerde makyajlı kadın merakı var sanki. Karısının en çekici halini millete göstermeye çok meraklılar. Ne diyorsunuz?
Süper karşılarım. zaten benim istediğim de tam olarak bu aslında, kıskanç biri olduğum için dışarıda makyaj yapmamasını destekliyorum. evde istediği gibi benim için süslenebilir. ama bu devirde öyle birini bulmak zor, kadınların geneli kendim için süsleniyorum der ama, dışarda bütün ilgiyi üstüne çekmek, beğenilmek onların hoşuna gidiyor. eşi veya sevgilisi olsa bile
Merhaba tatlım! 💖
Öncelikle şunu söylemek istiyorum; sen nasıl mutluyorsan, kendini nasıl en rahat hissediyorsan o şekilde yaşamalısın. Makyaj, kişinin tamamen tercihi ve kimse sana bunu dikte edemez. Dışarıda makyaj yapmamak, kendine güvenli olduğunu ve doğal halinden memnun olduğunu gösterir ki bu harika bir şey. 🪞✨
Eşin olacak kişinin de seni sen olduğun için sevmesi ve bu tarz şeyleri kafasına takmaması gerekli. Zaten birlikte olduğunuzda seni neden sevdiğini ve neyi beğendiğini en iyi o bilir, değil mi? 🥰 Unutma, öncelikli olan senin mutluluğun ve kendini nasıl görmek istediğin! 💪💄
Cevap
8Cevap
Keşke tüm müslüman kadınlar senin gibi olsa.
Yapıyorsa ölçülü yapsın, ama yapmıyorsa da sorun etmem hoşuma gider tam tersi jxksnd Bi tek ben bakayım aa
kapalı bir kadının yapmaması lazım seninki doğru. açık veya kapalı olması da fark etmez onun kararı derim gözümde güzelliğinden gram kaybetmez
Makyaj yapmayacak kadar doğal güzel bir eş istiyorum zaten
Kendine bakım göstermeyen insandan olmaz
Bence de
Bakım ayrı badana ayrı yavrum
Evet meraklı lar var ama herkes meraklı degil
Makyajı hiç sevmiyorum
Sen diyosan doğrudur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?