Ayrıldığım sevgilim tam bir kazmaydı instagrama fotoğrafımı bile attırmıyordu ileride evlenirsek oje falan süremezsin dedi normal hayatta bakımlı bir insanım makyajsız ojesiz rujsuz gezmem etek elbise vs çok giyerim günlük hayatta. Eşinin ya da sevgilisinin neden kıyafet ve makyajına karışır ki bir erkek? özgüven eksikliği ya da aşağılık kompleksi olarak tanımlıyorum bunu görüşleriniz neler bu konuda erkekler? Bir erkek neden yapar bunu?
Cevabın nedir?
+1 yılBen karışırım. Bana güzel olacak. Elaleme güzel görünüp benim sevgilim ya da karımı düşünerek iç çekmeyecekler. Açık saçık giyinip benim sevgilimden ya da eşimden etkilenmeyecekler. Ben böyle şeylere gelemem. Benim sevgilime bakmaları beni rahatsız eder. Leğen bir insan değilim kusura bakma. Bana kalırsada bu şekilde açık saçık giyinip abartı makyaj yapmak bakımlılık değildir. Tamamen etrafa kendini göstermeye çalışan bir insandır. Bakımlılık nedir biliyormusun oje sürmek değil tırnakları kesmektir. Makyaj yapmak değil temiz bir yüze sahip olmaktır. Etek tayt giymek değil temiz kıyafet giymektir. Siz bazı şeyleri karıştırıyorsunuz. Bakılması hoşunuza gidiyor bence. Yoksa bu anlattıklarınız bakımla falan savunulacak şeyler değil. Tanımlayım bu arada özgüven eksikliği kendinden şüphe duymak pasiflik içine kapanıklık güvensizliktir. Aşağılık kompleksi ise kişinin kendi değerini hissedememe değersiz olduğunu hissetmesidir. Bunlar kişinin karşıya yapacağı şeyler değildir önce bunları bilmeni öneririm. Neden bunu yapar soruna gelirsek. Tekrar yazıyorum yazdıklarımı benim kız arkadaşıma kimsenin bakmasını istemem ( sahiplik hissi ) nasıl çok sevdiğin bir oyuncağın olur kolu bacağı kopmasın diye komşu çocuğuna vermezsin buda bunun gibidir. Ki şuda var bunu kendi şahsım adına söylüyorum her şeyi tadında yapacak. Dikkat çekmeyecek şekilde biraz makyaj yapabilir orası burası açık giymez bende dönüp ona karışmam zaten kişi kendini bilecek. Diğer türlü benim hayatımda yeri olamaz. Gitsin kendini başkalarına beğendirsin bana özel değil sonuçta.
315 Yorumla
Soran+1 yılErkekler bizim sahibimiz değil kusura bakma, ben babamın evinde görmediğim şeyi elalemin oğlunda göremem ben süs eşyası ya da mal değilim ki bana sahip ol, böyle dersiniz dersiniz ama açık giyinen, makyaj yapandan da gözünüzü alamazsınız, sokakta elalemin kızına bakıp ağzınızın salyaları aka aka hayaller kurarsınız, sonra ileride eşiniz evlenip kilo alınca çocuk falan doğurunca bakımsız kilolu diye aldatırsınız sen zaten kendine güveniyorsan gereksiz kıskançlıklara girmezsin zaten yanındaki erkek benim dersin ve onun seninle birlikte olduğunu bilirsin bu resmen kılıf uydurma bahanelerinize..
- +1 yıl
Ben bir bayana sahibiyim falan demedim kimse benim kölem değil. Bir bayan nasıl oturup kalkması gerektiğini bilecek kendiliksiz olmayacak. Ben sokakta ona buna bakan birisi değilim lafının arasına beni katma. Kıskançlığın güvenle alakası yok biraz mantıklı cümleler kur elinin altında internet var googleye yazınca cevaplarını bulabilirsin. 5 yıllık sevgilim var 1 kez bile aldatmadım aldatmayı da aklımın ucundan geçirmedim. Bana kalırsa senin yaptığın kılıf uydurma dediğim gibi ben geniş bir insan değilim.
Soran+1 yılBen farklıyım demek de moda oldu zaten eminim aldatmamışsındır ben zaten bayanlar oturup kalkmasını bilmiyor diye birşey demedim bana göre güvensizlik ve özgüven eksikliği böyle geniş olacaksan hiç geniş olma bence zaten.
- +1 yıl
Sanırım biraz anlatma ya da anlama problemin var. Ben farklıyım diye bir kelime ağzımdan çıkmadı onların arasına beni katma dedim. Aldatmadım kendimi bilen biriyim beni tanımadığın için bilmemen doğrudur tabi ona bir şey diyemem. Bende zaten yukarıda yazdığımı okursan,
Ki şuda var bunu kendi şahsım adına söylüyorum her şeyi tadında yapacak. Dikkat çekmeyecek şekilde biraz makyaj yapabilir orası burası açık giymez bende dönüp ona karışmam zaten kişi kendini bilecek.
Bunu zaten bende söyledim. Sözüm dikkat çekmek isteyen kişilereydi. Güvensizlik ve özgüven eksikliğinin bununla uzaktan yakından alakası yok tamamen farklı noktalar. Kelime anlamlarına bakın en azından ya. Tabi birazda insanların birbirinin isteklerine saygılı olması gerekir her şey tek taraflı değildir. Orta yol her zaman bulunur diyorum hayırlı akşamlar diliyorum.
Soran+1 yılBeni onların arasına katma demek dolaylı yoldan ben farklıyım demektir makyaj yapan ya da giyimine özen gösteren bir bayanın sırf dikkat çekmek için bunu yaptığını düşünmüyorum en azından kendi adıma bunu söyleyebilirim kendimle uğraşmayı seviyorum ilk önce ben kendimi güzel görmeliyim ki başka birisi de bana alıcı gözle bakmalı
- +1 yıl
başka birisi de bana alıcı gözle bakmalı lafın her şeyi açıklıyor zaten.
Soran+1 yılAlıcı gözle lafı ben kendim kendime güzel gözükmeliyim ki başka birisi de beni güzel bulmalı şeklindeydi ayrıca alıcı gözle de bakabilir yani şu an bir engel yok önümde sevgilim yok yani kimse de karışıp laf söyleyemez.
- +1 yıl
Çok çarpıtarak konuşuyorsun her şeyi. Sevgilin olsa da alıcı gözle baksalar bence senin için sıkıntı olmaz.
Soran+1 yılAz önce beni tanımadığın için böyle konuşman normal diyen erkeğe bak sen. Siz varya tacize tecavüze oh diyen içinin yağları eriyen insanlarsınız, potansiyel tecavüzcü destekleyicisisiniz açık giyene bakarsınız oh çekersiniz, kapalı bayan gizemli ve merak uyandırıcı gelir, makyaj yapıyorum diye ben o... olmuyorum sen aşağılık ve haysiyetsiz bir insan oluyorsun, bana böyle ithamlarda bulunmicaksın!!!
- +1 yıl
Senin cidden sıkıntın var şunu şu an çok daha iyi anladım. Ya gerçekten anlamıyorsun ya da bir şeyleri anlatamıyorsun. Tedavi olman gerekiyor.
güzel görmeliyim ki başka birisi de bana alıcı gözle bakmalı
Bu lafı bizzat kullanan sensin. Kendi ağzıla söylediğin şeyi ben söyleyince zoruna gitmesin. Bu arada o söylediğin lafları sana öyle bir yediririm ki verecek tek kelime cevap bulamazsın. Yaşın 25-29 arası ama şu konuşmandan sonra hiç o yaşta olduğuna inanmıyorum. Hayırdır bu kadar zoruna gidip te hakarete başvurman niye? Ben sana hakaret ettim mi? İlla seninle aynı görüşte mi olmam gerekiyor? Sen bu sun işte köşeye sıkışınca saldıran bir kedi misali görüyorum şu an sadece seni. Ben sana ne or... dedim nede başka bir şey söyledim. Sırf seninle aynı fikire sahip değiliz diye bana hakaret etmene gerek yok. Kendin söylediğin lafı sana söyledim sadece... Tekrar ediyorum.
güzel görmeliyim ki başka birisi de bana alıcı gözle bakmalı
Bu arada gizliden atıp tutmak kolay gel yüz yüze kon
Soran+1 yılSEVGİLİM YOK şu an BİRİSİ BANA ALICI GÖZLEDE BAKSA FARKETMEZ BUNU ANLATMAYA ÇALIŞTIM SİZE FAKAT SİZ HÂLÂ SAÇMA SAPAN KONUŞMAKTA ISRARCISINIZ YANINDA SEVGİLİN OLSA BİLE ALICI GÖZLE BAKILMASINDAN HOŞLANIRSIN NE DEMEK O ZAMAN AÇIKLAYIN BANA BUNU? AYRICA BİR BAYANLA BU KADAR KABA KONUŞAMAZSINIZ SİZ KİM OLUYORSUNUZ BÖYLE BUNA HAKKINIZ YOK GİZLİDEN ÇIKSAM BANA NE YAPABİLECEKSİNİZ DÖVECEKMİSİNİZ YOKSA? SİZİNLE ŞU SAATTEN SONRA KONUŞACAK HİÇBİRŞEYİM YOK İYİ GECELER.
- +1 yıl
Sen benim kaile almadığım birisin zaten o laflarından sonra. Senin nasıl bana hakaret etmeye hakkın varsa sana o hakkı kim veriyorsa benimde sana cevap verme hakkım var. Hayırdır yani paşamısın pahişahmısın? Sana ters fikirdeyim diye etmediğin laf kalmadı. İnsanların anlaması için biraz düşünmesi lazım. 25 yaşındasın en az. Sana kelime anlamlarını bu yaştan sonra ben öğretemem. Sevgilin varkende aynı hareketleri yapmayı destekleyen sensin. Evet demek ki senin için sıkıntı yok. Bana karışamaz onu giyerim bunu sürerim. Aynı hareketleri yapmaya devam ediyorsun buda sana alıcı gözle bakmaya devam ediyorlar anlamına gelir ki buda senin rahatsız olmadığın anlamına gelir. Ettiği lafa bak yani seninle daha fazla konuşmak bile istemiyorum bir bayanada el kaldırmam senin gibi terbiyesizlik yapıp ta hakarette etmem. Hayırlı günler. Bir daha yorum yazmazsanız sevinirim.
Soran+1 yılHadi yallah yallah arabistana 👊
- +1 yıl
Senide amerikaya alalım.
- +1 yıl
Orspu çocuğu sg arabistana ananı bacını s*iktirme
En İyi Cevaplar
karışırım, daha güzel olsun. ben de gurur duyayım layık biri olduğum için.
48 Yorumla
Soran+1 yılKarışırdım derken?
Soran+1 yılİşte aradığım erkek yorumu bu harikasınız tebrik ediyorum 👏👍
- +1 yıl
İnsanlar şunu anlamıyorlar, neymiş kadınlar erkekler için süsleniyorlar. Alakası yok arkadaşım. Allah bir güzellik vermiş zaten çıkarmayalım mı bunu dışarıya. İnsan kendine güzel görünmek istiyor. Bende tebrik ediyorum sizi. 🙏
Soran+1 yıl@Madnessss34 kesinlikle bende böyle düşünenlerdenim erkeklerin algısı hiçbir zaman değişmez onlar gitsinler kendilerine hükmedecekleri bir aptal alsınlar ve istedikleri gibi hükmetsinler
Soran+1 yıl👍👌👊👏
+1 yılOldu olacak kafese soksaymış arada açar severdi. Yani sende git bu gömleği giyme bu pantolonu giyme şunu bunu yapma aa yeter be der bir süre sonra. Kız bile diyorki ayrıldım. Alın size örnek! Kısıtlamayın insanları. Kaçıyoruz.
112 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bakımlı olmayınca da gider aldatırlar makyaj yapaylık mini etek yolluluk derler ama o kızlardan da gözlerini ayıramazlar..
- +1 yıl
O-rospu'luk beyindedir. Bunu kıyafetle makyajla ojeyle anlayamazlar. Dediğiniz gibi, kısıtlarlar milletin karısına kızına bakarlar. Böyle milletin karısına kızına bakanlar aslında bu zihniyeti taşıyorlar zaten. Kendileri bakıyor bin türlü hayal kuruyor. Ben sevgilimi kapatayım kimse bakmasın diyorlar. Zihniyet böyle olanlar kısıtlıyor malesef. Kendi pis zihniyetin yüzünden kadınının hayatıyla niye oynuyorsun. güzel kardeşim. Evlenicek erkeğin bir eksisi aslında bu. Zihniyeti düzgün erkek karışmaz zaten. Sende kendini bildikten sonra.
Soran+1 yılAynen öyle ama malesef Türkiyede birçok erkek bu şekilde düşünüyor dar görüşlüler bunu kabullendirmek biraz zaman alıcak..
- +1 yıl
Sende ona göre seç. Ben buldum nişanlıyım. Elbise giyiyorum çok güzel olmuşsun diyor. Dizinde 5 karış üstünde yani. Yani birkere insanın beyni o... olmayacak. Bunu kafanıza sokun.
Soran+1 yılÖylede evlenince değişicek diyorlar, o aynı kalsa bile annesi babası birşeyler der illaki karışırlar yani giydiğin gelinliğe evlendikten sonra makyajına kıyafetine vs
- +1 yıl
Ya onlar kim oluyor kocam bişey demedikten sonra. Hem aynı şekilde onun içinde geçerli ben bişey demedikten sonra aileme ne? Sen kendini biliyormusun? Eşinde seni tanıyor mu? Güveniyor mu? Önce sen kendini biliyorsan, gerisi umrunda olmasın.
Soran+1 yılKesinlikle öyle tabi
- +1 yıl
Ben benim kine diyorum ki makyaj yapayım mı sen bilirsin sen her halinde mükemmelsin diyor bana.
Soran+1 yılNe güzel keşke öyle bir sevgilim olsa..
- +1 yıl
Biz ne kapalılar gördük altı köprü olmuş.
- +1 yıl
Anlatamazsın ama. Herşey beyin beyin.
Soran+1 yılKesinlikle 👌
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı. 17-18li yaslarda cok karisirdim. Uzun suredir karismiyorum. Kendimi asamadigim tek husus ise sosyal medyanin aktif kullanilmasidir.
023 Yorumla
Soran+1 yılBen anlamıyorum sevgilinin ya da eşinin bakımlı ve alımlı olması onunla gurur duymanı, onu daha çok sevmeni tetiklemiyor mu?
Soran+1 yılSenin yorumunla alakalı değil genel olarak sorguluyorum bunu
Soran+1 yılİlgi meraklısı derken?
Soran+1 yılAnladım sende o zaman hep ilgi bekleyen ama hiç ilgi göstermeyenlerdensin?
Soran+1 yılAşk olmasın bana bence aşka bir süre yollarımı kapattım..
Soran+1 yılEmriniz olur beyefendi
Soran+1 yılAman çoook korktum
Soran+1 yılPeki sayın ahlâk polisi, tabiiki de şakaydı 😒
Soran+1 yılPekiki
Soran+1 yılSizin yaşınız doğruysa sizden küçüğüm 20yim
Soran+1 yılYaşımı yanlış yazdım
- Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılEşim olsaydı eger ona guveniyorsam oda guvenimi boşa cikartmiyorsa abartmamak kaydı ile karışmazdım
04 Yorumla
Soran+1 yılOlması gereken 👍
- +1 yıl
Laf olsun diye yazmadım kardeş gerçekten böyle yapardım
Soran+1 yılNe güzel o zaman 👏
- +1 yıl
😉 öyle
+1 yılBana göre kazmalikla alakasi yok bence seni çok sevdiği için kıskanmış ve foto atmani istememiş ama dediğin gibi kazmalikta olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevmediğinden adım gibi emindim o yüzden bitirdim bu meseleyle alâkası bile yok daha birsürü konu vardı
- +1 yıl
Bitirmişsen ıyi etmişsin sen de boştasın bende bostayim:)
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Erkekler genel olarak hakimiyet kurmayı sever zaten , bikere alıştırırsan geriside gelir
03 Yorumla
Soran+1 yılArtık alıştirmicam özgürlük benim için önemli bir kavram babamdan görmediğim müdahaleyi elin oğlundan göremem
Soran+1 yılArtık olucam
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Belli bir yerden sonra sende olsan sende karisirdin
036 Yorumla
Soran+1 yılKarışmazdım
Soran+1 yılBinlerce takipçi falan demiyorum ki ben sadece makyaj ve kıyafet diyorum insan hileylede birsürü takipçi yapabilir zaten kendisine
Soran+1 yılNeymiş olay Allahın aşkına?
Soran+1 yılKaybetme korkusu anlıyorum
Soran+1 yılNeyse ne o işi yapacak olan içinde varsa yapar zaten bunun makyajla ya da kıyafetle bir ilgisi yok
Soran+1 yılGüven problemin var sanırım
Soran+1 yılHer insanın karakteri farklıdır bunu tanımadan bilemezsin
Soran+1 yılBen yanlış insan seçtim onu zaten fazla tanıyamamıştım çünkü kendini bana çok farklı tanıtmıştı
Soran+1 yılBeraber değilim ayrıldım diyorum ya 2 hafta oldu zaten 1 buçuk 2 aylık bir ilişkiydi
Soran+1 yılHayır sadece bu yüzden değil tabikide
Soran+1 yılÇok sinirli bir insandı şiddet eğilimi vardı sevgi ilgi yoktu hatasını kabullenmez hiç alttan almazdı içiniz rahat etti mi?
- +1 yıl
Etti ama bence bir ilişki de ayrılık varsa hata iki tarafta da vardır az veya çok bilerek veya bilmeyerek ama mutlaka vardır mesela sen şimdi soracaksın benim ne hatam var diyeceksin senin en basit hatan karakterini tam tanımadan bir ilişkiye başlaman. Haksız mıyım sence? Katılmadığın bir yer varsa söyle
Soran+1 yılBen görücü usulü ya da akraba evliliği istemediğim için kendim tanımaya çalıştım fakat kendini bana tanıttığı gibi olmadığını farkedince ve bu ilişkide mutlu olmadığımı hissederek zaten ben ayrıldım sonuçta müneccim değilim her ilişkimin sonunu bileyim, önemli olan doğru insanı bulmak ben bulamadım inşallah siz bulursunuz..
Soran+1 yılKesinlikle öyle önümüze bakacağız artık nasip kısmet işi hayırlısı.. 🙏🙏
Soran+1 yılDerken?
Soran+1 yılOlabiliriz belkide kimbilir..
Soran+1 yılMesaj atabilirsiniz isterseniz
Soran+1 yılEvet ama ben atamam 1 xperim
Soran+1 yılTakip ediyim siz atın
+1 yılhiçbir sevgilimin ne makyajına karıştım ne kıyafetine
01 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Ne giyerse giysin umrumda olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
Aralarinda hallederler bnce
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı. Ben karışmıyor um
03 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
Soran+1 yılKesinlikle
☺...
00 Yorumla
+1 yılKarışmazdım
022 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
- +1 yıl
Sende izin verme
Soran+1 yılArtık izin vermicem zaten öyle bir insan değilim çünkü. Siz eşinizin ya da sevgilinizin kıyafetine karışıyor musunuz?
- +1 yıl
Yok karışmazdım su an yalnız im ama eskiden karışmazdım
Soran+1 yılNe güzel nerelisiniz?
- +1 yıl
Mersin siz
- +1 yıl
Benimle olan bakımlı güzel olursa bu bana gurur verir elbet kendini bilen bir kadın sınırını bilir nerde ne giyeceğini bilir
Soran+1 yılÇanakkale. Ne güzel böyle düşünmeniz keşke her erkek sizin gibi düşünebilse..
- +1 yıl
Düşünebilir aslında ama tabi kendini aşmak gerek isterseniz özel den konuşalım
Soran+1 yılYanii bilmiyorum ya belkide ben sıkıya gelemiyorum ailemden böyle birşey görmediğim için. Olabilir
- +1 yıl
Mesaj yazarsanız konuşabiliriz
Soran+1 yılTskip ettim siz yazın ilk
- +1 yıl
Yazamıyorum ki takip geldi ama
Soran+1 yılİkimizde 1 xper olduğumuz için birbirimize mesaj atamıyoruz isterseniz instagram verin takipleşelim?
- +1 yıl
O yok ama face messenger var
- +1 yıl
Face mesenger varsa söyleyin ekleyeyim
Soran+1 yılYok malesef
- +1 yıl
Whatsapp?
Soran+1 yılMalesef watsapp da yok
- +1 yıl
İnstagram ne acayim bir hesap ekleyeyim
Soran+1 yılSosyal medya
- +1 yıl
Onu biliyorum 🤣 ilahi gece gece güldür dün yani seni eklemek için diyorum hesap adın
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilisinin ya da eşinin makyajına ve kıyafetine karışmayan erkek var mı burda çok merak ediyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler