AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Yani bence yanında güven ve güç hissediyor. Ama yeri geldiginde de 1.90'lık erkeği süründermekten zevk alıyor olabilirler 😂
uzun kızlar bulamıyor sonra
Ayn ya
Bende uzunum ama kısa olmayı çok isterdim
Vallahi uzun olmak daha güzel minyon olmayı sevmiyorum ben
@delideliküppeli yok be kıyafet konusunda çok zor oluyor
Tek bir artışı var belki tesettürlüyken belli olmuyor ama yaşımdan çok küçük gösteriyorum 18 falan zannediyorlar yaşım 22
@delideliküppeli desene o zaman sürekli küçük bebeler ile başın bela da 🤭🤭🤭
Boyun kaç
@BayanRahibee34
1.60 olsanda yine en az 1.80 isterdin
Boyu buyuk olanın şeyi de büyük oluyor mesela ben
belkide daha iri yari korumaci gördukleri icindir. ben istemem cok uzun boylu😏
Kendilerinde gördükleri eksikliği başkasında tamamlamak istiyorlar herhalde
Boy da uyumlu olmalı 190 a 150 olmaz en az 170 olacak
Kendilerine bakmadan boylarından büyük işler yapıyorlar yapmaya çalışıyorlar 😇😊
Uzun boylu erkek çekici ama 1.50 kız neden 1.90 erkek ister
1.90 boy isteyenler içine alacak herhalde. 🤣🤣🤣
Büyük gösterişli ve güçlü görünüyor diye (ama görünüyor diye)
165 boyunda birinin beni taṣıması bir șeyi değiṣtirmezdi çünkü
@aintnowaybabes
1.75 erkeği de kısa diyerek reddedersin
Kısa çünkü
@aintnowaybabes 180 üstü erkek oranı %20 1.90 erkek oranı max %5 falan bu kafayla ezici çoğunluğunuz kedi annesi olur hepinize yetecek kadar 1.80 üstü erkek yok kısa dediğiniz boyların çoğu kısa falan da değil siz delüzyonelsiniz sosyal medyayı azaltıp sokağa çıkmanı gerekiyor
Ne aglamıṣsın be jfjfjfj
@aintnowaybabes
uzun boylu erkek diye ağlayan sizsiniz yalnız :d
@aintnowaybabes
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
@Lazjoker kadın erkek eṣittir çünkü ikiside insan esitlikten kastedilen bu awk yoksa 2 metre adamla sende esit degilsin o zaman senide insandan saymayalım bizi insandan saymadığınız gibi bide lazsın iyy
Sana kaç lazım?
Öyle bir takıntısı olandan hayır gelmez.
Benim boyum 167 175 ve sonrasına cok okeyim
Biz sana okey değilik ama kanka
Seni isteyen kim
Peki seni boyla isteyen kim?
@tinkerbelll07
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti
Vallahi 2 sevgilim oldu biri 170 ti biri 172..
@tinkerbelll07
İki kankam oldu biri 1.70 biri 1.72 demek istedin herhalde
Vallahi sevgilim lan
Onlara göre erkek tanımı 190 dan başlıyor
Hiç anlamam kızların derdi kendileri çözsün
Ben uzun boylu erkek sevmiyorum.
O kadar da değil benden kısa olmasın yeter
Ne o ya deveye cüce mj arıyoruz
1,74 boyum mutluyum
Kısa oldukları için yaraları var ya o yüzden
Öylelerinden uzak dururum
Uzun boy hoşumuza gidiyor.
@Yağmurrluu
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.90 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Ben bir şey demedim.
180 üstü erkek oranı %20 1.90 erkek oranı max %5 falan bu kafayla ezici çoğunluğunuz kedi annesi olur hepinize yetecek kadar 1.80 üstü erkek yok kısa dediğiniz boyların çoğu kısa falan da değil siz delüzyonelsiniz sosyal medyayı azaltıp sokağa çıkmanız gerekiyor
@Yağmurrluu
Demişsindir demişsindir
Herkesin kendi tercihi cano
@Unreachablee
Ama erkeğin tercihi olsa çirkin kızların kalbi yok mu dersiniz
@Lazjoker yok demem
@Unreachablee
Dersin dersin
Ben istemiyorum, çok uzun geliyorlar
@Eirenee1
Büyük ilgisini çekiyor demekki
Artık nasıl bi hayal kuruyorsa
Ahhh ah , sende anlar gidersin 🤣🤣
Saçnalılıyorlarda ondan
Penis boyu büyük cikar diye galiba çoğu abzn
Babalarından sevgi görmemişler
Her kızda yok boy takıntısı
Perde taktırmak üst raflardan eşya aldırmak için
Uzun seviyorlar demekki
kendilerinde olmayanı arıyortlar
Senin boyun kaç bacım?
1,70
İyi kızlara öyle deme ayıp oluyor
Ayıp aslında onlar yapıyor bizim hakkımızi yiyorlar 🤣
Knk kız güzel demek ki erkekler onu seçiyor sonuçta biz bir şey yapamayız
@zeynepmelisaaa
Sende 1.80 den kısa erkekleri reddediyorsundur
Yooo umrumda değil benden kısa olmasın yeto
@zeynepmelisaaa
Vayyy benim haberim olmadan senin haberin nasıl oldu kardeş?
@zeynepmelisaaa
Haberin vardır. Sende 1.80 den kısa erkekleri reddettiğini gayet iyi biliyorsundur
Sana hiçbir şey açıklamak ya da kanıtlamak zorunda değilim yazmazsan sevinirim artık rahatsız edici bilmediğin şeyler kühakkında yorum yapma o kadar.
@zeynepmelisaaa
İnandıramazsın da çünkü. Kendin bile inanmıyorsun
Ben de uzunum ama aldatılıyorum
Tercih meselesi
Tercih
Kucağa daha kolay alabilir diye
Mantık canlansa sana güzel küfür ederdi
Ahaha
Kucak konusunda 1.75 ile 1.95 arasında bir fark yok olay, daha kolay alsın istiyorsan kaslı isteyebilirsin boy ne alaka
Kaslı ve boylu poslu olsun işte
Sadece sen değil kadınların geneli ne istediğini bilmiyor.
Eğer kucağa daha rahat alsın diye istiyorsan 1.70 ve kaslı biride alır demek istedim.
@edaaaak
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.90 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Madem erkekler için bir kadının dış görünüşü çok önemli o zaman bizim içinde erkek 1.90 olmalı her şey karşılıklı 😏
@edaaaak
en çirkin kızların bile gırla sevgilisi oluyor geç bu kolpayı
@edaaaak
Yooo erkekler en çirkin kıza bile yazıyorlar
uzun boylu erkek daha iyi hissettiriyor
@marcelineys
Tercih
Algı operasyonu bunlar kalbine iyi geleni seç
Açlıktan
Ben istemiyorum
Onların tercihi
190 boyum 115 kiloyum
Bizim de boyumuz uzun o yüzden
Büyük sorunları var
tamamen hayvani ve hormmonsal
Ergenler
her şey gelip geçici biz bile
yakışıklılar
@black_ww
ne alaka muhtaclıkla ki erkek öyle olunca kız kendini güvende hissediyor
@black_ww
180 üstü erkek oranı %20 1.90 erkek oranı max %5 falan bu kafayla ezici çoğunluğunuz kedi annesi olur hepinize yetecek kadar 1.80 üstü erkek yok kısa dediğiniz boyların çoğu kısa falan da değil siz delüzyonelsiniz sosyal medyayı azaltıp sokağa çıkmanız gerekiyor
benim fiziğim gayet iyi sanırım kısasın çok ağlama bu kadar 😀😀😘
@black_ww
sizden iyi ağlayan olamaz yalnız :d sanırım sen şimdiden kedi annesi olmuşsun bile
ağladığım yok 😃
@black_ww
Hani sözde muhtaç değildiniz erkeklere
Boy önemli bir detay çünkü
Kolay blowj@p yapabilsin diye
Seviyoruz
@iamdontknwow
Ağla
@iamdontknwow 180 üstü erkek oranı %20 1.90 erkek oranı max %5 falan bu kafayla ezici çoğunluğunuz kedi annesi olur hepinize yetecek kadar 1.80 üstü erkek yok kısa dediğiniz boyların çoğu kısa falan da değil siz delüzyonelsiniz sosyal medyayı azaltıp sokağa çıkmanız gerekiyor
@iamdontknwow
Tatlısu Feministleri
185 de olur
@aassllı
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.85 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Öncelikle feminist değilim hiç bi zaman da kadın erkek eşittir demedim
Ayrıca öyle bile olsa kriterlerim olamaz mı yani
Senin derdin ne 😄
@aassllı
Kısalar buraya toplanmış
@aassllı
p0rn0 ve sosyal medya bağımlılığını bırakıp gerçek dünya ile tanışman gerekiyor
Senin de kabullenip kendini olduğun gibi sevmen gerekiyor
@aassllı
benim yazdıklarımdan böyle bir şey çıkardıysan sen beyni ile düşünmeyen sadece uyduruk manipülasyon yeteneği ile hareket eden bir ucubesin demektir :d yazdıklarımı teker teker oku bakalım kendimle ilgili bir şey var mı :d
Orada burada millete sataşacağına biraz kendini geliştir
Kadınlı her yönden eleştiren ve aşağılayan erkekler boylarına laf edilince adalet savaşçısına dönüşüyor
@aassllı
kadınları eleştirmede ne sorun var? Kendinizi eleştirelemez sorgulanamaz varlıklar olarak görmeyi bırakın 987979 falsonuz var kadınlar olarak elbette ki sizleri eleştireceğiz, bana kendini geliştir diyorsun da sen mesela kendini geliştirmek için neler yapıyorsun bakalım :d
Bu son yazdığından anlıyorum ki tartışmaya değer biri değilsin boşuna seninle uğraşmışım biraz olsun aklın vardır diye düşünmüştüm
@aassllı
aklı olmayan bizzat kendinsin baktın manipülasyonun bende işlemiyor böyle kıvır bakalım :d ona bunu kendini geliştir demek yerine sen kendini geliştir uzun erkek hayal etmek dışında bir şey yaptığınız yok bir de uyduruk bir manipülasyon yeteneğiniz var o
Haklısın 👍🏻😊
Evet ben haklıyım sen de ezik manipülatör bir ucubesin :d
Bu gaz seni baya götürür
@aassllı
Ben bunları diyene kadar feministtin muhtemelen
Koruyucu olur
@Tubahaniml
Knk sktrgt
@Tubahaniml
Acı gerçekler
@Tubahaniml 180 üstü erkek oranı %20 1.90 erkek oranı max %5 falan bu kafayla ezici çoğunluğunuz kedi annesi olur hepinize yetecek kadar 1.80 üstü erkek yok kısa dediğiniz boyların çoğu kısa falan da değil siz delüzyonelsiniz sosyal medyayı azaltıp sokağa çıkmanız gerekiyor
Boyum 2 metre hiç alakası bile yok