Devede de boy var bu kadar abartmaya gerek yok hele 1,50 kızlar aynı çanta gibi geziyorlar 🤣
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 380 cevap paylaştı.
5 ayBoyla veya dış görünüş fiziki özelliklerle iş olsaydı şu an herkes rezidans villa siteye sahip olurdu herkes de model arabalar olurdu yani bmw mercedes benz audi tesla byd vesaire falan yani ayrıca herkesin özel şoförü ve hizmetlisi olurdu evinde yani bir cacığın olduğu yok çoğu kız ise zaten duygusal olarak düşünüyor mantıkla düşünmez zaten duygularda yanıltıcıdır mantık her zaman daha iyi oluyor kısaca böyle devam ederseniz bir şeye sap olamazsınız söyleyeyim sizin kararınız sürünmeye devam
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
5 aySen bedeni olan duygularla Ruha olan duyguları karıştırmışsın Hani bir mesele kızı görürsün tamam mı çok seksidir ya dersin şunu bir Affedersin bir çakayım geçeyim dersin erkek olarak düşün ama bir kız vardır çirkindir ama hareketleri konuşması karakteri çok güzeldir hani buna Çakmak istemezsen bile bundan çocuk sahibi olmak istersin ve sen şunu biliyorsun ki bir kadına çarpmadığın zaman hiçbir zaman çocuk sahibi olamazsın ikinci kadını her zaman tercihendirmez mesela
00 Yorumla
5 ayKadınlar 23 24 yaşlarına kadar erkek de uzun boy, göz rengi, kas gibi dış görünüşe daha çok önem veriyor. Yaş 25 ve üzeri olunca da zeka, karakter, olgunluk, eğitim, kültür, statü gibi donanımlı erkeklere bakıyorlar. Benim de boyum kısa oradan biliyorum. şu an 29 yaşındayım benden hep 6 7 yaş küçük kadınlar yanaşıyor, niyetleri ni de anlıyorum tabi hemen kibarca red ediyorum.
Kısa viyke.
00 Yorumla
Kısa boylu kadınların yanında uzun erkek görünce rahat edemiyorsunuz siz ama şunu unutmamak lazım ki, çoğu uzun boylu erkek de kısa kadınları seçiyor😀Yani bu bir denge, kimse kimseyi kandırarak ilişkiye başlamıyor ki, seviyorlar ve böyle gelişiyor, hâlâ bunu tartışıyorsunuz.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Peri, eğlenceli bir soru olmuş ama biraz da abartı var sanki, ne dersin? 😄 Şimdi, neden boy konusuna önem veriliyor dersen, bu tamamen kişisel tercih meselesi. Bazı kadınlar uzun boyun çekici olduğunu düşünüyor, korunma hissi veriyor diye tercih ediyor olabilirler. Ama inanın herkesin kalbini kazanan şey, karşındakinin karakteri ve nasıl hissettirdiği. 💖 Boy, işin yalnızca küçük bir detayı. Hem herkes kendi zevkine göre mutlu olmalı, değil mi? 🌟 Önemli olan gülümsetebilmek. 🥰
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
77Cevap
Valla ben minyon bi kadınım ama yanımda 190 leylek gibi bir adam istemem hiç hoşlanmıyorum açıkçası. Birde bazı uzun boylu erkekler eğik yürüyor sevmiyorum. Bu yüzden kadından kadına değişir zevkler. Bana max 182 falan ancak yani, en güzeli ise 176 ✨️
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 322 cevap paylaştı. boy gerçekten önemli, 1.50 kızlar için daha da önemli , kendilerini onların yanında değerli hissediyorlar. deve-eşek meselesi kıskançların ürettiği bir şey, kısa boylular zeki değil, "çakal zekalı" manipulasyon, ahlaksızlık her şey var, o yüzden kendilerini zeki tanımlıyorlar, uzun boylu insan kendini kanıtlamak için bu tür karektersizliğe gerek duymaz
00 YorumlaBence herkes 1.90 istemiyor, bu biraz abartılan bir algı; boy çoğu kişi için güven, koruma ya da “yanında iyi hissetme” hissiyle ilgili ama bu kişisel bir tercih, yoksa ilişkide asıl belirleyici olan karakter, uyum ve iletişim oluyor, zaten gerçek hayatta mutlu olan çiftlere bakınca boy farkının çoğu zaman hiç mesele edilmediğini görüyorsun.
10 YorumlaAçıkcası uzun boylu erkekler hem yakısıklı oluyor hemde canım canım hareketler yapmıyor ego çok yok gibi uzun erkeklerde kısa boylu götü yere yakın olan erkekler no yani çekilmiyor ayrıca çok sıkıcılar hayır hem tipsiz hem çirkinler onlardaki şey kimsede yok valla
06 Yorumla- 5 ay
180 üstü erkek oranı %20 1.90 erkek oranı max %5 falan bu kafayla ezici çoğunluğunuz kedi annesi olur hepinize yetecek kadar 1.80 üstü erkek yok kısa dediğiniz boyların çoğu kısa falan da değil siz delüzyonelsiniz sosyal medyayı azaltıp sokağa çıkmanız gerekiyor
- 5 ay
%80 iniz bulamayacak :d
5 ayEgo meselesi bence. Her kadın değil ama bizim ülkede birtakım kadınlar her şeyin en iyisini hakettiklerini düşündükleri için, boy sadece bir başlangıç. Devamında daha neler neler isteyecekler onlara hiç girmeyelim. Tanrı herkesin cezasını en çok istediği şeyden versin.
00 Yorumla
5 aySadece boyla olsaydı ohooo çok var. Kendini ifade ederken de dikkat çekmeli karakteriyle de dikkat çekmeli efendiliğiyle de dikkat çekmeli zekasıyla da dikkat çekmeli. Bunlar olmadıktan sonra 190 boyunda olsa ne olur ayrıca sadece fizik değil yüz de önemli. Sadece fizik olunca en fazla cinsel olarak yükselirsin ama aşık olamazsın
02 Yorumla- 5 ay
Vayy sen yukselirmisin
5 aywuahahahaha koptum :D :D :D senin ağzın organik doğal bal yesin ya. Katkısız şekersiz olanından ama :D
21 Yorumla- 5 ay
Teşekkür ederim desene
- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayKadınlar her zaman daha fazlası der.
Ne dediyse üç eksik düşüneceksin.
1.90 istiyorum dediyse ona 1.70 de olur
Kilosu 90 olsun diyorsa ona 70 kilo da olur
Mühendis olsun diyorsa ona üniversite mezunu olması da yeter
Bunun gibi00 Yorumla
5 ayOnu ben de hiç anlamıyorum. Kadınlar genel olarak kendinden uzun erkek istiyorlar ancak 130 boyundayken "190 altındaki erkeklere bakmam" diyen kızlar var. Abi kardeş zannetmiştim bir çifti. Elbette tercih meselesi ama NEDEN?
04 Yorumla- 5 ay
@Kutsal-levye sende 1.80 den kısa erkekleri reddediyorsundur
- 5 ay
@Lazjoker yoo 180 benim için kriter değil. 180 üzeri olup da sığır olacağına 170 olup beyninin olmasını tercih ederim.
- 5 ay
@Kutsal-levye
1.80 benim için kriter değil derken kriterim min 1.90 demek istedin herhalde. Ayrıca 1.70 erkekle en fazla kanka olurum demek istedin herhalde. Anladım. - 5 ay
@Lazjoker Türkçem hiç yok demek istedin herhalde. Gtümden sallayıp incelik yapmayı severim dedin herhalde 😊 Hayatta bol şans incel~
Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sadece kızlar degil, biz erkekler de genelde minyon seviyoruz. Hakim olma ve sarıp sarmalama bize kendimizi daha erkeksi hissettiriyor bence. Ben de 184 boyundayim, boyu uzun kızlar fotojenik geliyor ama ilgi çekmiyor.
00 Yorumla
5 ayEvet ya, mesela benim boyum 165, topuklu ayakkabı tercihimle de en fazla 175 oluyorum, yani yanında topuklu ayakkabı giyebileceğim bir boy farkımız olsa yeter, 190 bence fazla.
11 Yorumla
5 ayBen de saçma buluyorum çünkü 1.70 bir erkek 1.50. ve 1.70 Arası erkekle olabilir ama 190 180 ne alaka yakışmıyorlar görüyorum 170 180 kızlar yakışıyor ama
00 Yorumla
5 ayKarate-Do. Unutma kizlar eger ucak tefek erkek bulurlarsa vede. Karate-Do. Ogrenirlerse. Ufak tefek adamlar daha avantajli. yere indirmek icin.1.90, lik Adam cok zor
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 491 cevap paylaştı.
5 ay
Bizim ülkede vajinal korteksin varsa Ak parti gibi olursun erkeklerin karsisinda.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 911 cevap paylaştı.
5 ayHiç 190 boyunda biriyle yan yana gelmediklerinden olabilir. Gerçekte istediklerinin bu olduğunu sanmıyorum. Bence tüm insanlık sanal dateleri bırakıp gerçek bir şeyler aramalilar..
01 Yorumla- 5 ay
Vayy
Bayanlardaki boy takıntısını anlıyorum yahu kısa olsa ne olacak benim boyum 1.70 ama 1.90 boyunda bayan arkadaşım oldu 3 sene beraberdik işinden dolayı yurt dışına gitti çokta iyi anlaşıyorduk
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 783 cevap paylaştı.
5 ayİmteywnywnywnywnywnywyyywnywnywnywnywnywnywnywnyňuwnyuwmwmuwwmuyywwwynwynwwimh gcyvyynwy
00 Yorumla
5 ayÖyle kızlar var mı ya sadece öyle diyeni sosyal medya da onlarda bence gıcıklık olsun diye diyorlar gibi geldi bana
01 Yorumla- 5 ay
o sosyal medyadaki kızlar gerçek hayatta karşımıza çıkacak kızlar sosyal medyaya uzaylılar girmiyor şu savunmayı bırakın
@peri_199
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti. Sende 1.90 dan kısa erkekleri reddediyorsundur
00 YorumlaŞahsen ben istemiyorum, boyum 160.
180 üstü erkek istemem. Hiç hoş bir görüntü olduğunu düşünmüyorum. Bırakın uzun erkekler uzun kızlara kalsın05 Yorumla- 5 ay
@Yusuf_888 kardeşim inanıyormusun biz 1.80 den kısa erkekleri avutmak için söylüyor. Hiçbir kız 1.80 den kısa erkekle sevgili olmaz
Güzellik & Bakım konusunda 817 cevap paylaştı. Hakikaten 1.50 kızlar istiyor uzun erkek. 1.80 kez gördüm benim boyumda olsun yeter diyor. O boyla o özgüven nereden geliyor anlamıyorum
00 YorumlaErkekler kızlar için kızlar erkekler için zamanında bir standart belirlemiş neye göre kime göre belirlenmiş kimse bilmiyor
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 472 cevap paylaştı.
5 ayKızlar ne istediğini bilmiyor, sanki 1.90 boy olduğunu zaman adamı öpmek için sanki merdiven dayayacak
00 Yorumla Boylu poslu bir erkeğin ayakta kucağına alıp zıplatmasının tadına varmışlardır
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Her kız 1.90 istemiyor en fazla 1.80 kadar boy istiyorlar
10 Yorumla
5 ayKendim kısa olduğum için uzun birisini asla istemiyorum. 175 ideal benim için
11 YorumlaGereksiz. Aşırı uzun olunca kas bile görünmüyor
10 Yorumla
5 aysosyal medyada gördükleriyle takılıyorlar işte koyun sürüsü
15 Yorumla- 5 ay
Senin boy kriterin var mı
- 5 ay
@teKilla_iceLim
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti. - 5 ay
@Lazjoker bunu dedi ve klasik ig kitlesinin aşağılama taktiğini denedi :D
- 5 ay
@teKilla_iceLim
Hayır acı gerçekleri söyledim - 5 ay
@Lazjoker acı olduğunu düşünmen ne gülünç
- Güzellik & Bakım konusunda 533 cevap paylaştı.
5 ayBu soruya etiket beklerdim tüh 😂 kimse 190 aşkımızı sorgulamasin ahahaa bende 190 seviyorum 😋
16 Yorumla- 5 ay
180 altı hiç bir kızın 190 istemeye hakkı yok. Kendini avut ama bu bir gercek
- 5 ay
@fıstıklı_kurabiye
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.90 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri - 5 ay
Yook ben öyle demedim ki , herkesi bir tutma. kimse kimseylede eşit değildir.
- 5 ay
@fıstıklı_kurabiye
Diyorsundur diyorsundur. İşinize gelince kadın erkek eşit gelmeyince değil - 5 ay
@Lazjoker öff sende aman nktr
- 5 ay
180 üstü erkek oranı %20 1.90 erkek oranı max %5 falan bu kafayla ezici çoğunluğunuz kedi annesi olur hepinize yetecek kadar 1.80 üstü erkek yok kısa dediğiniz boyların çoğu kısa falan da değil siz delüzyonelsiniz sosyal medyayı azaltıp sokağa çıkmanız gerekiyor
5 ayçok uzun beğenmiyorum boyu boyuma daha hoş olur.
11 YorumlaKadınlar olaya güç olarak bakıyor biraz, ama önemli olan karakteri ve zekası erkeğin
10 Yorumla
5 ayÇoğu kadın boyu güven ve güçlü algısıyla ilişkilendiriyor; ama kişilik daha önemli.
11 Yorumla- 5 ay
@Lazjoker Yorumuma gelip genelleme yapıyorsun; asıl yargılayan sensin. Boy kompleksin var diye bu üslupla konuşamazsın. Beğenilmemeyi ideolojiye bağlamak yerine biraz kendi karakterinide sorgula boyunun yetemedi gibi karaterinde yeterli olamamış durumu kurtarabilmek için üzüldüm senin adına...
Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Aynen boyu büyük olunca hersey büyük sanıyorlar sanki
00 Yorumla
5 ayuzun boylu erkekler daha cok hosuma gidiyor cunku seviyorum..
01 Yorumla- 5 ay
Herhangi bir nedeni yok mu?
Boy uzun olunca şeyde uzun olur sanıyorlar belki😂😂
00 YorumlaBence dış görünüş çok az önemli olmalı, ya da hiç olmamalı.
00 YorumlaGünümüz kızları türkiye kızları daha doğrusu
Dünyanın kendi etraflarında döndüğünü sanıyorlar01 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı.
5 ayDoğru valla devede de boy var ama önden eşşek gidiyor atasözünü tam söylemek lazım
00 Yorumla
5 ay1.58 ne ben 1.93 üm en 1.75 olması lazım bu benim şahsi fikrim.
03 Yorumla- 5 ay
Pp fake abı degıstırsene
- 5 ay
Gorunce soylıyım dedım hem sen nıye yazıyosun
Onlar niye istiyor Bilmiyorum ama benim hakkım 😂😂 175 im 185 üstü istek değil ihtiyaç 😂😂
01 Yorumla- 5 ay
@Lessnesss
1.60 olsanda yine en az 1.80 isterdin
Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Yanında olduğumuzda daha estetik duruyormuşuz ve daha güvenli hissediyorlarmış kendilerini
00 YorumlaOyle bişey yok ama henelde evet oyle istiyorlar ama ben benden çok hafif uzun istiyorum
013 Yorumla- 5 ay
@LeylAsiye
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti. Ayrıca gayet öyle bir şey var - 5 ay
@LeylAsiye
Öyle demeyen kız varmıymış? - 5 ay
@LeylAsiye
1.80 den kısa erkekler red yiyeceklerini anladıkları için yazmamışlardır. Yazsalar direkt reddedersin - 5 ay
@LeylAsiye
Benden 2 kulaç daha uzun demek istedin herhalde. Ayrıca dediğin gibi kadınlar sadece 1.80 üzeri erkeklerle sevgili olurlar. Hele 2 m üzerine kendileri yazarlar
5 ayO sorunun cevabını bende bilmiyorum. Anlamış değilim :D
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 410 cevap paylaştı.
5 aySanki 1.90 adaminkini alabilecek gibi egoya sahipler. Güç hastası oldukları icin
00 Yorumla 1.93 boyum var ve bu teorinin doğru olmadığını kanıtlıyorum. Sevgilim hiç olmadı
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 430 cevap paylaştı.
5 ayEskiden uzun boylu olsun diye düşünürdüm şimdi önemi yok
06 Yorumla- 5 ay
tabi 30 u geçtin artık talep yok ya karakter olsa yeterli yea moduna geçmişsin :d gençlikte kaç uzunun altında yatmışssındır kim bilir
- 5 ay
Shshshwhwywy terbiyeli ol o sensindir
- 5 ay
Shsh kara çalma kendinle karıştırma kimseyi
- 5 ay
Lazjoker alakası yok
Ben de bu sorunun merak ediyorum ama genel de tatmin olmak içindir
00 Yorumla
5 ayHaha bilemiyorum acaba neden galiba güvende hissedilir bebek gibi sevilmek istiyorlar
00 Yorumla
5 ayBen 1.95 santim boyundayım Yani senin söylediğin gibi değil Aksine beni gören kaçıoo😂
00 Yorumla
5 ayBoyum 1.70 Benim hicbir zaman boy kriterim olmadi hatta 1.75e gayet okey biriyim ama su ana kadar karsima hic 1.95 alti erkekler cikmadi flortlerim min. 1.95 oldu. Yani illa 1.90 olsun diye ararlarsa bulamamalari normal :)
11 Yorumla- 5 ay
yalanını skm senin :d
Her iki tarafıda küçümsemişsin halbuki genetik bişey bu
07 Yorumla
5 ayAhahah uzun olunca ne olacaksa uzun oluyor çöp şiş oluyor kiz sa zaten dediğiniz gibi 150 biri devam biri cüce ama sevgi ask boy pos dinlemez de bu dönemde sevgi ask bakan yok iliskiler tek postalik olmuş o yuzden yakışmıyor o tipler bir birine
00 YorumlaUzun boy cok isterdim ama hicbiri beni bulmuyo ya 1.67-1.70 civari boyum var begendigim erkekler de hep benle ayni boyda ya da benden sadece 1-2 cm uzun🤦♀️
18 Yorumla- 5 ay
Yaşın küçük ya o yüzden ilgini çekiyordur
- 5 ay
- 5 ay
Güzellik & Bakım konusunda 730 cevap paylaştı. biraz abartılmış bence sadece iş boyla posla bitmiyor ki işi gücü ailesi de önem taşır
00 YorumlaBence 1.90 erkekler uzun kızlara gitmeli aramızda kalsın ben 170 boyumla 155 kızın 1.90 cocuga yakıstıgından daha cok yakısırım ne o oyle 50 cm boy farkı bence iyi hic hos durmuyor
00 Yorumla1.62yim 180i gayet ideal buluyorum 190 da iyi ama 150 olup 190 icin gtunu yirtanlarin yasi max 15 cok takmamak lazim populer kultur kolesi olmus herkes
06 Yorumla- 5 ay
senden onlardan farklı değilsin 1.80 altını istemiyorsun
- 5 ay
yo gayet de o anlama geliyor laf kalabalığı yapma kankam falan da olamazsın sen
- 5 ay
ss aldım bunu dava açtığımda ağlama olur mu
5 ayUzun boylu seviyordur ister uzun boylu erkek kısa boylu minyon seviyordur ister. Hani alan memnun satan memnun hesabı. Niye buna bu kadar takılıyorsunuz anlamış değilim.
03 Yorumla- 5 ay
Eşim 1.70
Erkekler kadınlara gelince 1000 tane kriter koyuyorda bu mu battı ayrıca uzun erkeklerin de etrafında hep 155 kızlar görüyorum bence uzun erkeklere sormak lazım onlara niye gidiyorlar diye
09 Yorumla- 5 ay
@loveliyy
haklı çıkacam diye her tuşa basıp yine haksız çıkman öyle böyle yarmadı :d - 5 ay
@loveliyy yok direkt hakısızsın
5 ayZaten mantığa göre 1.80 ve altı hiç bir kızın istemeye hakkı yok. Uzun erkek kısa kıza razı olursa olabilir
02 Yorumla- 5 ay
Çok güzel bi şeye deyinmişsin, genelde isteyenler ozguvensiz ya da cüce oldukları için istiyor bence
Senin uzun boylu birinin yanında hiç kalbin çarpmamış anlaşılan erkeklerdeki büyük meme sevdasıyla aynı şey
04 Yorumla- 5 ay
Yani bu kalp çarpıntısı aşktan mı korkudan mı asshyshzh
- 5 ay
@Kutsal-levye ahahhahshsjdh heyecann ilgiyi sever insan
- 5 ay
- Devamını Gör (74)
Devamını Gör(119)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem