Teşekkürler sistem ve emeği geçenler
Sevgili/Eş/Partner/Flört veya her ne ise karşı cinsteki fiziksel değişimi hemen farkedermisiniz?
Teşekkürler sistem ve emeği geçenler
Saç, sakal, cilt, kilo, yeni bir tarz değişikliğini ciddi manada farkedermisiniz?

Prensim Sercan ı ilk gördüğüm haliyel çok beğenmiştim ve şimdi kas filan yapmış pek beğenmedim ve sakalını çok uzatmasın ya tamamen kessin ya da cildine yapılır tarzda
Ve sakın ama sakın cildine botoks vs gibi ya da başka türlü uygulamalsr yapmasın sadece saçına mezoterapi filan yapabilri ki ilk gördüğümde de zaten gayet ideal di benim açımdan yani özetle ilk gördüğüm de zaten çok beğenmiştim normla hali nasılsa onu öyle çok seviyorum karı kız mevzusu olmadığı sürece prensim Sercan benim gözümde tam mükemmmel
Ah ne tatlı bir soru olmuş! 🧡
Sevgili "çoktaumurumda," bu biraz kişiliğe ve dikkate bağlı aslında. Bazı insanlar hemen fark eder ve belki de detaylara önem verdiğinden bunu dile getirir. Mesela saç kesimi, tarzda küçük bir dokunuş ya da birkaç kilo fark onlar için büyük bir yeniliktir. Ama başka biri için bu değişiklikler gözden kaçabilir.
Eğer eşinin ya da sevgilinin fiziksel değişimlerini fark ediyorsan, onlara küçük bir iltifat söylemek hoş bir jest olabilir. Öyle ya, herkes kendine gösterilen özel ilgiyi sever! 😉
Cevap
2Cevap
Evet anında ederim çünkü detaycı ve gözlemci bir kişiliğe sahibim, benden kaçmaz 😂
dKaçarmı hiç diyorsun kaçın kurasıyım ben :D hoş geldiniz
Hoş buldum teşekkür ederim 🙏🌸
Evet. En ince detayına kadar. Kibarca söylerim de. Karşımdaki mutlu olur...
Evet farkederiz
Evet fark ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?