Tek taraflı ilişki olmaz yürümez zaten . İnsanlık hali durumu anlatırsın anlarsa anlar anlamazsa değer vermezsin biter. xperim yetöediği için yazamadım, özlden devaö etmek istersen iyi olut
En zor kısmı da o zaten ne istediğini bilmeyen tutarsız kişilere değer vermek. Çünkü ne istediklerini belli ederler, ne de istemediklerini. Net olmadıkları için ne yapacağını bilemezsin, seni de sürüncemede bırakırlar. Özel kullanmıyorum teşekkür ederim :))
Kızlar Ne Diyor
İşine geldiği gibi davrandıklarını ve fazla sevilip değer gördüklerinde, şımardıkları değer bilmediklerini..
Hmm, ama bunlar hemcinslerin içinde geçerli
Karaktere bağlı demek ki bazıları sevilmeyi kaldıramıyor 🤭
Evet karakter. Tabi insan doğasıda var. Hoşuna gider değer görmek
Gördüğü değerin karşılığını vereydi iyiydi. Tek taraflı değer kimsenin hoşuna gitmez
Tek taraflı ilişki olmaz yürümez zaten . İnsanlık hali durumu anlatırsın anlarsa anlar anlamazsa değer vermezsin biter. xperim yetöediği için yazamadım, özlden devaö etmek istersen iyi olut
En zor kısmı da o zaten ne istediğini bilmeyen tutarsız kişilere değer vermek. Çünkü ne istediklerini belli ederler, ne de istemediklerini. Net olmadıkları için ne yapacağını bilemezsin, seni de sürüncemede bırakırlar.
Özel kullanmıyorum teşekkür ederim :))
İlişkiler konusunda tecrübelisin yani. İnsanları tanıyıp anlayabiliyorsun. Meslekle ilgili mi deneyim mi? Özel başka yerden de olabilir istersen
Gözlem diyelim..
Gözlemleyebilmrk güzeldir- ama yaşamak tecrübe etmek başka. İlişkilerin oldu mu?
Kız tavlamaya çalıştıkları zama çok fena olduklarını
Aaa nasıl fena
Valla çok fena böyle
Ne diyeceğini nasıl kaldıracağınizi iyi biliyorsunuz
Anlatsana
Neyi anlatayım
Fenalığımızı
Üşendim valla
Hmm, o zaman üşenmediğin bir zaöan anlatırsın
Tm olur