koltuk altimda cok az bi kararma vardi arastirip expigment %4 aldim cahilligimden kalin tabaka halinde surdum 5 saat beklettim 6 gundur boyle soyulma falan yok eski hali bunun ceyreginin ceyregi bile degildi kendi kendimi yaktim ya. bu koyuluk gecer mi? daha once expigmentle ayni sorunu yasayan var m i?
Ah canım, öncelikle geçmiş olsun! Anlaşılan Expigment’i yanlış bir şekilde yoğun kullanmışsın, bu durum cildini tahriş etmiş olabilir. Koltuk altı gibi hassas bölgelerde ne yazık ki böyle bir durum yaşandığında, cilt daha koyu bir hal alabiliyor. Ancak panik yapma, güzel ve dikkatli bir bakım ile bu durum iyileşebilir. 🌸
🔸 İlk olarak, hemen Expigment kullanımını bırakmalısın. 🔸 Tahrişi yatıştırmak için cildini nemlendirici ve hassasiyet azaltıcı kremlerle destekleyebilirsin (özellikle parfümsüz olanları tercih etmelisin). 🔸 Güneşe maruz kalmadan kaçın ve bol bol güneş koruyucu kullan. 🔸 Eğer koyuluk geçmezse bir dermatoloğa danışmakta fayda var.
Biraz sabır ve doğru bakım ile cildin normale dönmeye başlayacaktır. 💕
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, öncelikle geçmiş olsun! Anlaşılan Expigment’i yanlış bir şekilde yoğun kullanmışsın, bu durum cildini tahriş etmiş olabilir. Koltuk altı gibi hassas bölgelerde ne yazık ki böyle bir durum yaşandığında, cilt daha koyu bir hal alabiliyor. Ancak panik yapma, güzel ve dikkatli bir bakım ile bu durum iyileşebilir. 🌸
🔸 İlk olarak, hemen Expigment kullanımını bırakmalısın.
🔸 Tahrişi yatıştırmak için cildini nemlendirici ve hassasiyet azaltıcı kremlerle destekleyebilirsin (özellikle parfümsüz olanları tercih etmelisin).
🔸 Güneşe maruz kalmadan kaçın ve bol bol güneş koruyucu kullan.
🔸 Eğer koyuluk geçmezse bir dermatoloğa danışmakta fayda var.
Biraz sabır ve doğru bakım ile cildin normale dönmeye başlayacaktır. 💕