Expigment kullandıktan sonra oluşan kahverengi lekeler neden olur?

Eylülün ilk haftası göbeğimin alt kısmında olan batık lekelerim için cildiye doktorundan randevu aldım ve kendisi bana her gece ince bi tabaka halinde sürmem şartıyla Expigment kremi yazdı. Aynen dediği gibi de kremi uyguladım. Kremi kullanmamın 4. günü bölgede aşırı derecede kızarma & yanma meydana geldi. Tekrar o gün cildiyeye randevu alamadığım için eczaneye gittim ve bana kremin alerji oluşturduğunu bırakmam gerektiğini , o bölgeye Madecassol sürmem gerektiğini söylediler, aynen öyle de yaptım. Kızarıklık geçtikten sonra bölgede koyu , keskin çizgisi olan Koyu kahverengi bir leke kaldı ve bu leke için ne yapacağımı , nasıl bir tedavi olacağımı asla bilmiyorum. Tekrarında başka bir cildiye doktoruna randevu bulabildim ve gittiğimde İlaç mümessilleriyle anlaştığı firma ürünlerini kakalamaya çalışan bir doktora gittiğimi gördüm , hepten umudum gitti. Cidden ne yapacağımı nasıl bir yön izleyeceğimi bilmiyorum. Başına böyle bi olay gelen , çözüm bulabilen varsa , yardımcı olursa çok mutlu olurum , teşekkür ediyorum şimdiden.
Expigment kullandıktan sonra oluşan kahverengi lekeler neden olur?