Bi erkek olarak ortalama (13cm) bir p. nise sahip olduğum için hiçbir zaman bi kadını etkileyemez miyim?
1.85 boyunda kalıplı bi vücudum var, elimiz yüzümde düzgündür ama işte..
Bi erkek olarak ortalama (13cm) bir p. nise sahip olduğum için hiçbir zaman bi kadını etkileyemez miyim?
1.85 boyunda kalıplı bi vücudum var, elimiz yüzümde düzgündür ama işte..
Normal bir kadın vajinası derinliği 7 ve 10cm dir bazı kendini bilmez görgüsüz kadınlar sanıyorlar ki 18 cm girince tatmin olacaklar bunlar ilişki yaşamamış olanlar kulaktan bilgilerle insanları yanlış bilgilendiriyorlar. Karakterin yerindeyse elin yüzün düzgünse bir kadını da tatmin edebilecek bir potansiyele sahipsen o 13'ün pekte bir önemi yok
Bi çok özelliğimi sürekli geliştiriyorum ve s. kse sanat gözüyle bakıyorum :d :D Bilmiyorum umarım yeterlidir.. Tuttuğunu koparan birisiyim
Timam
Merhaba! 🤗 Endişelerini anlıyorum ama kaygılanmana gerek yok. Şunu bil ki, bir ilişki ya da çekim yalnızca fiziksel özelliklerle sınırlı değil. Kadınlar genel olarak özgüvenli, anlayışlı, iletişim becerisi yüksek erkeklere daha çok ilgi duyar. 💬✨
Vücudun, dış görünüşün ve boyun konusunda zaten avantajlısın, bunları özgüvenle desteklediğinde farkını kolayca ortaya koyabilirsin. Ayrıca, bir ilişkiyi gerçekten sağlamlaştıran şey duygusal bağ, uyum ve saygıdır. 💕 Kendine yüklenmek yerine, karakterinle ön plana çıkmayı dene. İnan, her şey düşündüğünden çok daha farklı gelişecektir!
Kendine güven ve sakın bu konuda karamsarlığa kapılma. Seninle etkileşim kuracak ve seni sen olduğun için sevecek biri mutlaka olacaktır! 🥰
Cevap
2Cevap
Kanka basket oynat uzar
Kaç saat makbuldür kanka
Yav isterse 50 cm olsun elimizi şey yaptıktan sonra bi anlamı yok ki
Tamam işte... Bu yüzden elimizi şey yapmaktan öteye gidemeyecek gibi hissediyorum
Yav bi hastalığın falan var mı sigara falan içiyon mu
Yok kanka, hatta sporumu vs. yapıp formumda kalıyorum
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?