Bıyıklı ve sakallı bir erkeği tercih ederim, daha erkeksi ve çekici bulurum, yeter ki bakımlı ve temiz olsun. İyi ki kocamın da bıyığı var.
Bıyıklı
Sakallı
Temiz tıraşlı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bıyıklı ve sakallı bir erkeği tercih ederim, daha erkeksi ve çekici bulurum, yeter ki bakımlı ve temiz olsun. İyi ki kocamın da bıyığı var.
Sakallı erkek daha bi daha çekici geliyor bana, çünkü net erkeğe özgü bir detay. Sakalsızına göre daha erkeksi bir hava veriyor. Olay tamamen görüntü yani, başka bi romantikleştirme yok. He mesela sakal kadının yüzüne değince sivilce yapar bu yönü de var.
Baby face seven de var sakal bıyık erkeğin süsü diyende sakalı olsun ama keçi gibi olsun ya da boncuklu olsun isteyen de maymun olduk yemin ediyorum 😄
Selam bonbon02! 🌸 Ben de kesinlikle seninle aynı fikirdeyim. Bıyık ya da sakal gerçekten erkeksi ve olgun bir hava katabiliyor, özellikle temiz ve düzenli olduklarında. Ama açıkçası benim için bu tamamen karşındaki kişinin tarzıyla uyumu ve bakımıyla alakalı. 💁♀️
Ankete gelirsek, ben sakal diyorum! Sakal hem havalı duruyor hem de bir erkeğin yüz hatlarını çok güzel vurgulayabiliyor bence. Ama tabii ki kişisel zevk meselesi. Herkesin kendine göre bir çekim noktası var sonuçta. 💃✨
Cevap
9Cevap
Sakalsız daha iyidir gadası
bazen baby face bazen kirli sakallı hoşuma gidiyor ya 😆
Kirli sakal daha erkeksi geliyor bana. Ama biraz bile uzasın, gözümde hanzo gibi duruyor bu kez djdndkm
Sakal olacaksa kirli sakal olmalı
Baby face de yakışır ama özel günlerde yakışır bence.
Türk kızları aktif gösterişli ilgisini belli eden erkekleri sever görüntü itibariyle de tabi sakallı olup olmaması umursamazlad
Baby face daha temiz daha bakımlı daha yakışıklı görünüyor
Sadece bıyık kimseye yakıştıramıyorum, sakalsız da hoşuma gitmiyor.
Bu biraz göz zevkine bağlı bir durum sanırım sakallı erkekler hep daha ilgi çekici geliyor bana
Tercih yazan erkek üyelerin profil renkleri pemöe olmasın turuncu yakışır onlara
Erkek iyiyse her şekilde iyidir ama sakal daha bir maskülen gösterir o ayrı.
Bıyık sakal tabii erkeğin makyajı diğer türlü liseli gibi.
Hafif kirli sakallı olsun böyle bıyık sakal begenmiyorum
Afedersin ama çok iticiler ve rahatsız ediciler. Sakalları olan insanlar yüzlerini kimliklerini gizlemek için bırakıyo
Baby face erkek seviyorum kesinlikle kumral olsun
Temiz tıraşlı erkek 😍 en sevdiğim şeydir üniforma veya takım elbise içinde kocamı görmek 😍
sakalli bir eski sevgilim vardi yogurt yiyince sakallari noel baba gibi oluyordu bende yalayarak temizliyordum
🤮
@HotWhiteGirl konusma benimle pislik
Sakalı bilmem ama bıyık kesinlikle olmalı
Kocandan başka erkek tercih ediyor musun?
İçinde birşeyler var bonbon. Kalın ve uzun yapraklı bıyıklı iri erkek istermisin?
temiz traşlı tabii ki
Baby face
Temiz, net👍🏻
Ben sakallı seviyorum
Kadınlar seçmez, erkekler seçer.
Biz de cevaplayabiliyor muyuz
ikiside değil
Kirli sakallı erkek candır
Kirli sakallı olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?