Kimi daha sert çizgileri olan erkeklerden hoşlanırken kimi daha bebek yüzlü erkeklerden hoşlanır. Siz hangi taraftasınız?
sert görünüşlü erkek
bebek yüzlü erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bebek yüzlü erkekler genelde p. iç oluyor
sert yüzlü erkeklerse dışarıdan soğuk olmasına rağmen sadece sevdiği insana sıcak oluyor.
bebek yüzlü erkekleri beğeniyorum ama melek yüzlü şeytan oluyorlar olsun ben yine de severim akjfshfkjsf
Yalnız Jansen bebeksi hatlara sahip, erkeksi değil:) zaten diğer süt çocuğuna erkek demek bile fuzuli. Erkeksi keskin sert hatlar, yakışıklıdan ziyade daha çok karizmatik gözükür.
Cevap
6Cevap
Fotoğrafını koyduğun jensen ackles asla sert yüz hatlarına sahip bir adam değil Justin bieber dan tek farkı kirli sakalı
İyi de Jensen Ackles bebeksi ve erkeksi yüzlü. Justin çocuksuya kaçıyor.
Sert yüz hatlarına sahip erkekler daha çekici geliyo daha güçlü daha korumacı daha sahiplenici..
Sert yüz hatları olan ama o sertliğin arasında yüzünde merhamet ve sevgi olan erkek...
Deaaan lise yıllarımda ne çok izlerdim seni🧡 baby face olmamalı bence daha ciddi ve olgun durmalı
erkekten bahsediyoruz efemine tiplerde değil. bebeksi dediğiniz tipler yüzünden erkekler çaput oldu çaput
Erkek buldunuz da bebek yüzlüsü filan şurada kalsın. Kızlar walla acıyorum size. Evde kaldınız 😅😄😄😅
birileri yine çoğunluğa göre çirkin bulunmuş 😂 yoo sert yüz hatlarına sahip sevgilim var, o yüzden sert yüz hatları 👋🏼
Biz de sana acıyoruz asıl sen evde kalmışsın
kimse sana bir şey söylememiş, kozlooor ovdo koldonoz diyorsun kdjd lütfen kuyruk acınızdan dolayı insanlara bok atmayınız
@denizdibindeki aynen
ülkece bütün kızlar olarak evde oturuyoruz aynen kanka kdkd
@Mantıklıkız03 #evdekal korona yemesin seni 😂
ne tarafa doğru gülüyoruz?
@denizdibindeki Eve doğru gül sen. 😂😂
şu an sevgilimle koltuğa uzandığım eve mi? kdkdk ona gülüyorum zaten hep 😌 sen kuyruk acınla ve zavallı yalnızlığınla başbaşa kal, profilinden belli zaten 😂 elveda 😂
Haha komik
Kişinin sıcaklığına göre de değişir bu ama tercihim sett olurdu sanırım.
Sert yüz hatlı çenesi falan kemikli olursa daha hoş
Sert yüz hatları ve mümkünse biraz asabi bir duruş.
Ortaya karışık olsun yaa 😅
Sert yüz hatları tabiki🤞🤞
Sert yüz hatları tabikide ❤
Yüz hatları keskin daha iyi sanki.
Dean winchester candır
Baby face bir Rus off 🇷🇺❤
Benim gibi bebek yüzlüler tabii ki de
Sert yüz hatları tabiki..
Sert severim
Oooo😃
Sert
Sert ve çene yapısı belirgin beyler