Daha önce çok evli kadın gördüm, kimiyle sohbet ettim, çoğu kişi kocasının bakımsız olduğundan ve kocasının evde don-atlet gezmesinden yakındı.
20 yaşında, bekar, genç, yakışıklı ve bakımlı bir adam bana şunları aktardı: "Şimdi konuştugum bir kadın var, daha 5 aylık evli ve benden 20 yaş büyük, onun kocası bakımsız ve yaşlı".
Bir insan neden daha 5 aylık evli oldugu kocasını aldatır? Bakımsız adamlar aldatılmaya mahkum mudur?
hahha resimde kendimi gördüm :) demek ki sevmemişler yahu :) ne bileyim hani hiç mi kocasını tanımadı evlenmeden :D hele zaten evlilik bir oyuncak mıdır bir heves midir ki bir kişi yaşlanınca çökünce bırakasın aldatasın gidesin, belki uyarılır belki biraz alttan seslenilir yani ne bileyim
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
6 ay
Bu kadınlar hem bakımlı, hep güler yüzlü, hem ev işlerini tam yapmasını istiyorlar ama bizim kadınlar yok kocam nasıl olsada beğenirim diye güven veriyoruz sonrada kendilerini salıyorlar. İlerde evlenmeyi düşündüğüm kişiye açık açık söyleyeceğim "bakımını ihmal edersen, kaba davranırsan, bana elini kaldırırsan hiç acımam anında boşanırım umurumda olmazsın" diyeceğim. Herkesin kendi benliğine karşı bir saygısı olmalı
aldatılmaya mahkum değil kimse ama daha 5 aylık evli adam da bi zahmet dikkat etsin bakımına yeni evlisin, bakımsızlık zaman içinde çiftler arasındaki sevgi ve saygıyı bile bitirebilir soğumaya yol açabilir ne yazık ki bu böyle
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
6 ay
Kimse aldatılmayı haketmez. Hiçbir şekilde meşrulaşmaz güzellemesi yapılamaz. Şerefli insanlar konuşur çözüm arar daha da olmazsa ayrılır. Bunca güvensizlik ve kötülük varken iyi ve onurlu olmayı seçen insanlara selam olsun. Doğru olanlar mutluluğu en sonunda bulurlar.
Mesele burada bakımsızlık veya don atlet değil. Asıl mesele seçilen kişinin yanlış olması. Erkek haklı ev kendinin kendi evinde adam don atlet giymekte haklı. Yanliş insanlar evlenınce aldatma kaçınılmaz.
İnsanlar aldatmaya bahane arıyor bu kadar basit yok bakımsızdı yok pisti madem evlendin madem düzeltemedin boşanmalısın bu kadar basit aldatmak o kadar kolay mı
Bu genelleme doğru diyemem hatta red bile edebilirim. Ama bu hayatın gerçeklerini de inkar edemem. Bir çok insan bakımsızlık ya da ilgisizlikten bu şekilde davranıyor.