Muhafazakar erkeklerde aldatma oranı neden yüksek (ailem akrabalarım hep muhafazakar) hiç düzgün değer gören bir kadın görmedim
evlenilecek kadın eğlenilecek kadın ayrımı yaptıkları için mi
Muhafazakar erkeklerde aldatma oranı neden yüksek (ailem akrabalarım hep muhafazakar) hiç düzgün değer gören bir kadın görmedim
evlenilecek kadın eğlenilecek kadın ayrımı yaptıkları için mi
Çünkü şunun yüzünden oluyor erkekler poligamik canlılardır eğer gençliğinde muhafazakar kalıp karı kıza doyumamış ilk gördüğü kızla evlenirse 35 45 yaşına geldiğinde pişmanlık duyar ortamı felan varsa ilk işi aldatmak olacaktır ama gençliğinde doyum noktasına ulaşıp evlenen adamların aldatması zor
Karı kıza doymak ne kadar iğrenç bir tabir , sürekli partner değiştirmenin de aldatmaya yol açacağını düşünüyorum
Erkekte bi sıkıntısı olmaz adam gözünü açtığından beri aynı yemeği yerse gözü farklılık muhakak arar genç yaşta muhafazakar evlenen erkek kendi kafasına sıkmış olur
Şu da var çoğu erkeklerde kabiliyet olmadığı için aldatamaz orası ayrı hepsi düşünür
Özellikle genç yaşta muhafazakar evlenmiş sonra parayı felan bulup kendisini üst düzeyde taşıyan erkekler riskli grupta fırsat yakalarsa affetmez
Bu tip genellemeler yapmak çok sağlıklı değil çünkü aldatma herkesin kişiliği ve ilişkisine bağlı, muhafazakar olsun ya da olmasın. Ama erkeklerin "evlenilecek kadın, eğlenilecek kadın" ayrımı yapması toplumda var olan bazı cinsiyetçi ve yanlış kodlamalardan kaynaklanabiliyor. Bu tip düşünceler özellikle baskıcı ve ataerkil kültürlerde daha sık gözleniyor. Erkeklerin duygusal olgunluğa ulaşmadan evlenmeleri, toplumun kadına ve ilişkilere dair koyduğu kurallar, aldatma oranını etkileyebilir. Ancak unutma, herkesin aynı olmadığını görmek de önemli 💖. Empati ve açık bir bakış açısıyla kişisel hikayelere odaklanmak gerekir!
Cevap
12Cevap
Muhafazakar erkekler, hep el değmemiş arayıp herkesle fingirderler. Sonra ailesinin bulduğu ne olduğu belli olmayan kızla evlenirler 🤣
açlık, gercek ve normal. duygusal. ve cinsel iliski yasasalar aldatmazlsrdi. sapiklar da onlardan ckiyo
Kadına değer vermedikleri için Bu modellere göre kadın eş çocuk yapma makinası diğerleri eğlenmek için
Değer gören kadın görmemişsen ailede sorun vardır. Erkeklerinizi düzgün yetiştirin. Anneye büyük iş düşüyor burada.
baskılıyorlar sürekli.. baskıladıkça da daha güçlü bir şekilde dönüşü oluyor
Hepsi seksomanyak bastırmaya çalıştıkları duyguları sapıklığın ötesinde
o kadar çok sebebi var ki bunun konuşsak sabaha kadar bitiremeyiz sebeplerini
Onların uckura ve paraya zaafi var çünkü.
Bende aksine muhazakar ve ateşli es istiyorum
Sen aile akraba ortamında ara sorunu. Öyle bir ortami genel sanıp herkese dil uzatma
Bastırılarak büyütüldükleri için yasak olan her şey cazip geliyor
sekülerler daha mi az aldatıyor yani
Onu bilemem net bişey diyemem ama böyle dindar ailede yetişenler niye bu kadar aldatıyor merak ettim
Muhafazakar dediğin erkek tipi nasıl bişi
Yozlaşma orada zaten
Demekki muhafazakar değilmiş
Herkes mi aldatıyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?