Bu tarz bir insan aldatılmayı hak eder mi sizce?😂
Bu arada cümleten hayırlı ramazanlar gençler.😃
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bunun için bir insanın ne istediğini bilmesi önemli. Burada adamı bilemem ama kadının ne istediğini bilmeden evlilik yaptığı bariz ortada, sonuçta ortada. Ne istediğini bilse mutlu bir evliliği olurdu kendi yanlış davranışlarını başkalarının üstüne atmak zorunda kalmazdı.
Abi nedense burda olduğu kadar boş yapan insanlar hic bir soysal mecrada yok ne biliyim Twitter Instagram Facebook falan hepsini kullandım ama bu kadar aptalın bi arada olduğu bi yer görmedim nedense bütün boşlar buraya toplanmış ya geceden geceye girerim hep attığın tarz sorular var bi iki tane düzgün soru çıkıyor gerisi hep böyle
bu sorular trol yalnız ezik biri öyle olmaz ki hem ne var yani karısının sözünü dinliyorsa dinler ezik dinlemez başka bişi olur kadınları çözebilmek çok zor cidden
Hiç kimse aldatılmayı hak etmez, ayrıca aldatılan değil aldatan eziktir. Aldatan kişilerin içine girdiğim zaman kendine güveni olmayan birini görüyorum sadece.
Cevap
31Cevap
ayrılmak diye bir seçenek var..
ezik biri aldatılmayı hak etmez ama bunun gibiler kullanılmaya mahkumdur
Mal mi lan bu kadın vallah karsima bu kadinin sorduğu soru çiksaydi ana baci düz girerdim mk herkez esittir hic kimse ezik degil o kadininda ya seviyesi baya düşük.
Cevabı bariz belli olan sorular sormayın artık lütfen. Arada bir doğru ile yanlışı ayırt edemeyen insanlar geliyor, "Evet ezikler hak eder huehuehue" diyorlar. Fırsatı değerlendiriyorlar...
Kimse kimseyle bir hayat sürmek zorunda değil sen nasıl evlenebiliyosan o şekilde istersen boşanadabiliyosun sana uymayan bişeyini mi gördün boşa ezik diye aldatmak nasıl bi karaktersizlik acaba sen kocana ezik diyosun ama asıl ezik sensin farkında değilsin. Yazık çok yazık yazacak o kadar çok şey varken edebimi bozmamaya çalıştım
Niyetli olduğumu fark ettiğim an yazdıklarımı sildim :d
Boşa sövmeyeyim dedin sen de haklısın 😂
valla içimden geçtiğiyle kaldı sdopssdf kanka Antalyalı mısın
Yok yav herkes öyle sanıyor 😀 Sakarya lıyım ben
o zaman ronaldocusun d:
Aynen bir de Ronaldinho reis var.😃
Ama 7 sevdiğim sayı ondan koydum
la samba di dinho:d
Aldatan insan aldatılmayı hak eder..
Öyle iyi insanlar değil, heleki eşinin bir dediğini iki etmeyen insanlar hiç değil.
Hayırlı Ramazanlar. 💐
Boşansin ya ama ekonomik geliri olmadığı için o ezik kocam dediği adamın getireceği 3 kuruşa muhtaç olduğu için boşanmak yemiyo işte
Kimse hak etmez aman huzursuzluk çıkmasın diye susan alttan alanı ezik aptal sanıyorlar ama öyle değil
Hayır tabiki idare edemeyeceksen boşan kardeşim hasta mısın ne aldatması kim kandırılmayi hak eder ki?
Kimse aldatılmayı haketmez, memnun değilsen ayrılırsın ve sonrasında, neyse sonrası sansürlü.
İlişkide kimse her ne olursa olsun aldatmayı hak etmez. Sevmiyorsan ayrıl basit
Niye almis begenmis o zaman
Nesine kanmis?
Troll bir soru gibi gorseldeki ama kimse haketmez.
En çokta böyleleri sevilir ya en çok ona yanarım kime ne diyeceğim ki aldatmalara hep bahane hep kılıf buluyorlar yazıklar olsun size sadakat gösterip seven insanların ahı üstünüze olsun
Hayır hak etmez tabi ki hiç bir insan aldatılmayı hak etmiyor Sanada Hayırlı ramazanlar gıcıkto.
Aldatmanın veya aldatilmanin hiçbir bahanesi olmazz ve kimse aldatılmayı hak etmiyor !
Kişi kendinden bilir işi, nasıl da emin kendinden ayy.
sana da hayırlı ramazanlar✨
Aldatilmanin bahanesi olmaz. Sevmiyor anlasamiyordur bosan kardesim ya
bu soruyu soran kişi inşallah dünyaya kendi gibi birini daha getirmez.
bu insanların ürememesi lazım.
Yazık, o kocada bunun isteklerine yetişebilmek için dişini tırnağına takıp eşşek gibi çalışıyodur, kadınlı erkekli kimse bunu haketmez..
Aldatan serefsiztir vefasiztir karakteri bes kuruş etmez. Zaten aldatan degil aldatilN suclu gibi muamele yapılıyor devir bozuk kimseye guvenilmez herkes hayat yasiyor ne yasadigini bilmiyor diaarda macera evde unut kafası
Ben bu yazıyı gormustum ya okuyunca cok uzuldum insallah trol sorudur dedim hatta
Haketmez madem ezik buluyor evlenmeseydi iliski kurmasaydi ayrilsaydi ayrilamayip korkaklik yapan daha ezik ya
Sorun ş iyi insanlar kötüye kötü insanlar da iyiye denk gelip ömürlerini heba ediyorlar iyi olan iyi ile köyü olanda koydu ile evlense böyle olmaz.
Aldatmayı haketme diye Bi kavram yoktur. Begenmiyorsa ayrılıp tek çalışacak müşteri ile beraber Ken yapmıycak
Kadınlar hem şekilde görünen erkeği hayal ettiklerini söyler öyle birine sahip olduklarında ona sert yapan umursamayan kaygısız afedersin hadi ordan çeken biriyle birlikte olur nedenini hala anlayamadım ama iyilik yaramıyor kimseye adama çok üzüldüm
Eder diyenlerin beyninden şüphe ediyorum var mı gerçekten nasıl iğrenç insanlar ya
Boylesini gordukce boyle neyse ya aç it serefsiz erkekler dogru kadinlari iyi adamlar serefsiz kadinlari buldukca bole bu
Herkes aldatıyor zaten
Bazıları başkasıyla değil de kafada aldatıyor işte 😄
Haklısın, seks yapıyorsun, aklında başka erkek ya da kadin
Bunu hak etmez bu şekilde üslup ve davranışı. Ayrılabilirsiniz. Ama şu da var böyle olacaksa evlenmeyin eşler birbirine sahip çıkmalı
Öyle görüleceğimi bilip aldatılacağımı tahmin ettiğim için kimseye yaklaşmıyorum. Allah herkesi sadık insanlarla karşılaştırsın. 😊
Adama üzüldüm ama insan kendini geliştirebilmeli hacı abininki de biraz fazla gibi
Madem öyle niye evlisin, gidin boşanın evlenmeyin.. Aldatmanın hiçbir gerekçesi yok bende.
İçgüdü olarak hakeder, doğada erkek zaten güçlü ve otoriter olmak için vardır; ama tabiki hiç kimse aldatılmayı haketmez.
Haketmez aldatılmayı kimse hak etmez.
Belki bu trol olabilir ama gerçek hayat bu şekilde. Kadına değer veren erkek salak yerine konuyor. ve aldatılıyor gidiyor maganda ile sevgili oluyor
Asla haketmez eğer aldaticaksn aldatiyosan ya evlenme ya da ayrıl defol.
Ne güzel sana sadık sözünün kıymetini bilen bir sevgilin eşin var birde aldatman çok canımsın
Gerçekten kadınlar dan korkulur kadın olduğum halde kadınlardan korkuyorum,😆
Trajikomik aw shdjf
Kimse aldatılmayı haketmez.
Kimse aldattılmayı hak etmez
Sinirden söyliyceklerimi aktaramıyorum. Im sorry.
Yazık şuna. Aldatılmayı kimse hak etmez
Kendimi avuturken benn
Kim olursa olsun aldatılmayı hak etmez
seven insana da ezik diyorsanız siz çoktan aklınızı peynir ekmekle yemişssiniz tebrikler
madem ezik olduğunu düşünüyorsan neden evlisin bu düşünce sende varsa zaten sevmiyorsundur
o ezik dediği bunu aldatsada görsem
Hayır... bu yaziyi yazan karaktersiz
Kimse aldatılmayı hak etmez
Aldatmanın bir nedeni olmaz.
hayır hiç kimse aldatılmayı hak etmez
Aldatmak hastalıktır alişan bırakamaz
Aldatılmayı kimse hak etmez
Asla kimse haketmez😂
Evlenmeseymis madem:dd
Kimse aldatılmayı hak etmez
Hiç kimse haketmez
Etmez