Ay kafayı yicem millete dagitmislar bı bana denk gelmiş ince dudak
17 gü
Benim de öyleydi Dr Güncel Öztürk'e gittim (sakın ama sakın saçma sapan bir güzellik merkezine gitme dudağını mahvederler), ince dudaklı olduğum için ben 1 cc dolgu istiyordum fakat bana 0.5 cc önerdi daha sonra eğer istersem 1 cc dolguya geçebilirsin dedi tavsiyelerini dinleyip 0.5 cc yaptırdım, şu an ki hali tamamen doğal duruyor çok memnunum.
Ah güzelim, neden dert ettin ki! 🙈 İnce dudaklara hafif dolgu genelde çok yakışıyor, çünkü doğal bir dokunuşla dudakların belirginleşir ve yüzüne dengeli bir ifade katabilir. Ama dikkat et, iyi bir uzmana gitmen önemli. Herkesin dudak yapısı farklı olduğu için, sana özel bir tasarım yapılmalı.
Eğer şimdilik dolgu düşünmüyorsan da dudaklarına kontür yaparak hacimli gösterebilirsin. Dudak kalemiyle hatlarını biraz taşırıp dolgun bir görünüm verebilirsin! 💋 Sen her halinle çok tatlısın zaten!
Cevap
10Cevap
Derhal yaptır. Bir kadın kesinlikle ince dudaklı olmamalı
sen dedin diye yaptiracam abi zaten sen demesen aklımda yoktu sagol
önüne gelen dudağını yaptırıyor ve kötü de duruyor.
Çok hafif abartılı olmayacak şekilde yakışır
Ben yaptırdım çok da memnunum, tedirgindim ama çok güzel oldu 😍
aaa bakabilir miyiimm
Koyamam buraya ama 😊
yaa cok mu inceydj pekii
Gülünce konuşunca üst dudağım kayboluyordu😊
cok mu acıdı pekii
Uyuşturucu krem sürüyorlar yaparken çok az hissediyorsun igne girip cikaeken, dört gün kadar morluk oluyor biraz , o kadar. İlk gün hassasiyet oluyor sıcak soğuk yiyip icmiyorsun.. o şekilde , on gün oldu benim.
ay aşırı merak ettim ya nickiniz ne acaba size sorsam bana özelden de mi atamazsınız
Soruyu beğeneyim , bir ara atayım şimdi dışarıdayim
Tamamdiir
ince de olsa doğallık iyidir :)
çok yakışır
Orijinal her zmn daha gzl
Yakışır
Yok cidden kötü duruyor
hafif dolgu herkese yakışıyor
Yapay olduğu cok belli oluyor her kadının agzi bir birine benziyor doğallık cok guzel bir sey ama tabi tercihler
bi tık dolgu fena olmaz aslında teşekkürler yorum icin
Rica ederim sen kendine yapıştırıp seviyorsan diger fikirlerin bir önemi yok zaten
yuzume yakışıyor ama tek sıkıntı ben sevmiyorum 😂 insanın kendisini nasıl gördüğü en önemli sonuçta değil mi
Haklısın sen kendini nasil rahat hissediyorsan o dogru olandır
Görebilir miyim peki
Yo göremen
Peki
Yakışır
İyi olur
çok yakısır
0,5 cc iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?