Evet tabii ki üst dudak yapmak belki de makyaj yapmakdaki en kolay şey olabilir kalemi gerçekten nasıl kullanabileceğini biliyorsan kendini çok güzel bir üst dudak çize bilirsin istediğin kadar büyütebilirsin istediğin kadar şekil verebilirsin kaleminin kaliteli olması yeterli senin gerçekten tecrübeli olman da bunun üzerine eklenirse ortaya gerçekten böyle düşürülmeyecek bu güç çıkabilir. #reda
Dudak kalemi ile daha dolgun görünüyor. Kız kardeşim baya meraklıdır makyaja. Hatta bana geçen gün gösterdi. Aynı tonlarda hem ruj hem dudak kalemi almış. Doğru şekilde uyguladığın zaman gerçekten dudak olduğundan daha büyük görünüyor. Ruju sürerken de kolaylık sağlıyor. Ben almayı düşünüyorum alışverişe çıktığım zaman.
Hemen her kadının hayali dolgun dudak yapısına sahip olmaktır. Ama maalesef ki her zaman istenilen şeyler pek mümkün olmuyor. Eğer ki üst dudağın dolgun görünmesini isteyen olursa dudak kalemi tercih etmelidirler. Yalnız dikkat edilmesi gereken bir nokta vardır. Eğer ki dudak kalemi tercih edilecekse aynı tonda ruj almakta gerekiyor. Yoksa diğer türlü birbirinden ayrı tonlarda olduğu için abes durabilir. #gadası
Eğer bu fotoğraf sana aitse dudakların güzel duruyor yani. Fazla büyük olmasıda ne bileyim hoş değil ya. Küçükle orta olması güzel olur. Tabi herkesin görüşü farklıdır 😂
En İyi Cevaplar