Erkeklere göğüs kılı dozundayda bence çok yakışıyor. Bu erkeği maskülen kılıyor. Bence almayın
AMA NEDEN ALDIĞINIZI MERAK EDİYORUM?

Erkeklere göğüs kılı dozundayda bence çok yakışıyor. Bu erkeği maskülen kılıyor. Bence almayın
AMA NEDEN ALDIĞINIZI MERAK EDİYORUM?

Kadınların çoğu kıllı erkek sevmiyor, kıl demişken abartı kıldan bahsetmiyorum ayarında diyelim. Kılı kimler alıyor dersen genelde spor yapanlar baklavaları daha net gözüksün, estetik olarak güzel görüntü için kıllarını alıyor
Canııım, çok haklısın, aslında göğüs kılı pek çok kişiye gerçekten yakışıyor ve oldukça çekici bulunuyor. 🌟 Ama herkesin kendi tercihi tabii ki! Erkekler genelde şu sebeplerle göğüs kıllarını almayı tercih edebiliyor:
👉 Kendi Rahatlıkları İçin: Bazıları spor yaparken terlememek ya da cilt problemlerini önlemek amaçlı alabiliyor.
👉 Partner Tercihi: Belki partnerleri daha pürüzsüz bir görünümü sevdiğinden bu kararı verebiliyorlar.
👉 Estetik Tercihler: Özellikle kaslarını öne çıkarmak ya da vücut hatlarını belirginleştirmek isteyenler de oluyor.
Sonuçta herkesin kendi vücudu, kendi tercihleri! 🖤 Ama maskülen görüntüyü seven biri olduğun kesin ve bunu takdir edenlerin çok olduğunu da unutma. 😌✨
Cevap
14Cevap
Alsınlar ne o dağ ayısı gibi çok çirkin kıl çok ter yapar koku hem tende hem kilda kalıyor çok çirkin
Valla ben kimse için kıllarımı aldıramam erkek adam kıllı olur
Bi erkek göğüs ve bacak kıllarını alıyorsa o erkek aslında erkek değildir
Bilemedim. Olmadığı için çözemedim ben de. 😀
erkek arkadaşım hoşlanmıyor emerken ağzına batıyormuş bende alıyorum rahat rahat emsin çocuk fsddf
Hahahhaha gay mısın 😆😆
Yaşlarınız kaç dlsks
biseksuelim kız arkadaşlarım da oldu bu ilişkimde kendimi daha kadınsı pasif bir rolde buldum ve hoşuma gidiyor bacaklarımız pürüzsüzlüğünü okşaması ya da sakallarının yumuşak göğüslerime batması.
@Sera6210 neden böyle dedin biz insan değil miyiz
Senin dozacinda olmayınca napıcak
Alınmaması gerekir. Erkek dediğin böyle olur ya
Hayatta almam erkek adam kıllı olur
Bende pek almam. Kışları kazağın yerini tutuyor
Kendimiz için olabilir kardeşim
Nefret ederim kıldan
Belli bacaklarından
Gaysın sen kesin dksjks
Genelde gaylar yapıyor onu
İşine bak çocuk
Dozajında olduğum için hiç almadım
Hiç almıyorum.
tamam almayız sen istedin
Kaslarim belli olmuyir almayinca
Hayır
Böyleyse almasınlar asko bende severim
Kajsjha gay mısın :)
Yani tam degil tecrübem yok ama bu tarz erkekler fazla dikkatimi çekiyor:) mesela aklimda yoktu soktun Şu an :)
O nasıl oluyor? Soruyu beğen konuşalım
Peki beğendim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?