Orman gibi olsun da demiyorum, fazlaysa seyreltin, tamamını almaya diyorum.
Erkekler neden kıllarını alır?
Orman gibi olsun da demiyorum, fazlaysa seyreltin, tamamını almaya diyorum.
Çünkü kıl mide bulandırıcı bir şey ve kendine saygısı olan erkek kıllarını alır.
"erkek adam kıllı olur" cümlesi sıkmadı mı?
Doğal hallerine göre kadın da kıllı erkek de, ama kadınlar almak zorundayken erkekler neden primat gibi geziyor? İnsanlar tarafından koyulmuş saçma kuralları sorgulamayı öğrenmeniz lazım.
Bak yanlış anlaşılıyor. Yani kılsız da olur. Ama kılından rahatsız olmamalı bence
Kadınlar için neden söylemiyorsun aynısını?
Bence kadınların da almasına gerek yok ama erkekler öyle istemiyor
Erkekler senin güzellik uğruna acı çekmeni istiyorsa sen neden onların kıllarına hoşgörülü bakıyorsun?
Çünkü bana itici değil çekici geliyor ;)
Çünkü buna şartlandırılmışsın. Sana saygısı olmayan insanlara saygı duyuyorsun.
Asil soru o olmamali bence. Neden hala killi erkekler goruyor bu gozlerim olmaliydi
neden?
bence de kolda çok az bacak tamam göğüste de çok olmayınca tamam. çoksa alsınlar zaten
Beğenmez alır. Erkeğin illa kıllı olmasına gerek yok ki ayrıca detayda bile söylerken. "Sırtta falan olmadıktan sonra göğüste düzgün dağılımlıysa problem yok" demişsin. Yok düzgün dağılım yok şu yok bu. Bunun düzgün dağılımı yok ki kafasına göre çıkıyo. Bacakta zaten olur demişsin sırtta da olur.
evet de ben aşırı olmadıktan sonra tamamının alınmasından bahsediyorum hiç almasınlar demiyorum
Yazin disarda goril gibi dolasirsan anlarsin sende neden aliyoruz
bence parlak parlak daha kötü duruyor. almayınca daha çekici
Cevap
35Cevap
Ben almıyorum ama erkek adam kıllı olur diye bir görüşede katılmıyorum. Kılla erkeklik olmuyor mağlesef. Ne bıyıklı adamlar gördük biz altından neler çıktı. Şu şekilcilikten kurutulun.
Konu o değil. kılsız da olur. ama kılından rahatsız olmamalı bence
Herkes senin gibi kıl sevmiyor olabilir. Bende çok yok. Olsa alabilirdim.
evet olabilir. ben de çok olduğunda alınmalı diyorum ama hepsi değil
https://i.hizliresim.com/pzr8dq.jpg ya ne yapacaktık şuraya baksana amazon ormanı gibi
gayet normal bence hatta hiç kılsız olmasından iyidir
bu normal bence
Bazılarımızda fazla oluyor, ondan. Bazılarımız kas yapıyor, kaslar gözüksün diye yapıyor.
Bence kaslı erkekler kıllarını alınca daha kötü duruyor. Orman gibi de olsun demiyorum seyreltilebilir de göğüste ve bacakta olmalı bence. he kendi çıkmıyorsa yapacak bir şey yok da
Erkeklerin alması önerilmez. Vücudun enerjisini alıyor ya da kaslar görünmüyor diye alan olabiliyor. Koltuk altı, genital bölge, sakallar dışındaki yerler alınmamalı aşırı değilse.
temiz oluyo , pürüzsüz olmak hos bişe ayrıca. aldıkca dahada cıkıyo ama yapcak bişe yok lazere gidicem ben zaten kompel tüysüz olmak güzel bişe daha rahat ediyo insan. erkek adam kıllı olur lafınada katılmıyorum neyiz biz hayvanmı
sevgilisi istiyordur belki rahatsız olduğu için :D:D
kilo problemi varsa alıyo olabilir, kılı bir bacak kılsız olana göre daha kaba durur
Genelde kas yapan arkadaşlarımız kaslarının belirgin ve net görünmesi için alıyorlar.
Çok kıl hem görsel olarak kötü hemde terletir koku yapar ondan olabilir bende pek yok
çok olmasın zaten ben tamamını almaya diyorum
Bilmiyorum hiç almadım
Yok öyle yağma. Kadında azıcık kıl görsün iyyy derler kendileri de ayı gibi dolasirlar.
Kıllı olsa maymun derler kılsız olsa top gibi derler ne yapacağız lan biz 😂
Bakımlı ve iyi bir vücuda sahipse alır kılın faydası olduğunu sanmıyorum bence gereksiz buna bakım denir.
Daş-şaklarım ve koltuk altlarım hariç hiç bir yerime cilet deyemez.
Kız da küpıllı olur. Kızlar niyr alıyosa erkeklerde o yüzden alıyodur
Kıllı olur
Ben almıyorum... özel bölgeler hariç
orda da hafif olmalı bence
çok değil belli belirsiz
Yani :)
almayana da kro diyorlar :D
hadi ya :D
Sırtta olduğu için elim uzanmıyo alamıyorum zaten göğüste de var ama o kadr göze batmıyo sırttaki kıllanma hoşuma gitmiyo
almiyorum :) erkek adam killi olur :)
Kızlar örnek alsın diye.
yoo almmıyorum. gayet hoş duruyor
hosumuza gıtmıyor
Neden*
ya guzel durmuyor
Bence yanlış düşünüyorsun. Sen erkeksin kıl hoşuna gitmez tabii ama bence gayet çekici
ben almam, doğuştan ağdalıyım.
bende lazer düşünüyorum ama baya bir tuzlu...
kıl kas gelişimini yavaşlatır da ondan
bencede tam senin soyledigin gibi olmalı
Çok uzun olunca kötü duruyor.
ben almam cünkü yookkk
Metro seksüel olmak için herhalde
İsteyen alsın rahatsız oluyordur
kılı seven kızlar harbi olur aferin ula
Kıllı değilim bacaklarımdakide sorun olmuyo
Karılığa özenti
Ben hayata almam kilsiz erkek ne la
Asiriysa alir
Nasıl yani aşırı?
Kaslar için
Yo ben almıyorum
gaylığe özentı
4 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar