Bence göğüs kılı erkeği çok seksi ve maskülen gösteriyor. Dağ ayısı gibi olanları demiyorum ama. Dozunda olablar çok iyi
AMA NEDEN HEPİNİZ LAZERE GİDİYONUZ BEYLER? Bu kılsızlık isteği nerden geliyor?

Bence göğüs kılı erkeği çok seksi ve maskülen gösteriyor. Dağ ayısı gibi olanları demiyorum ama. Dozunda olablar çok iyi
AMA NEDEN HEPİNİZ LAZERE GİDİYONUZ BEYLER? Bu kılsızlık isteği nerden geliyor?

Çünkü artık bakımlı görünmek moda olmuş vücut estetiği daha ön planda erkekler de tıpkı kadınlar gibi pürüzsüz veya temiz hatlı görünmek istiyor ayrıca spor salonunda belli oluyor kıllar daha az dikkat dağıtıyor bazıları da hijyen için aldırıyor
Popüler kültür ve özetiden alıyor olabilirler. Göğüs kıllarını aldıklarında kendinilerini daha bakımlı hissediyor olabilirler. Eğer sporcuysa bu yüzden alıyor olabilirler. Birçok nedeni var
Ah canım, bu konu aslında tamamen kişisel tercihlere dayanıyor! 🧡 Göğüs kıllarını almak ya da almamak, günümüzde estetik anlayışına, rahat hissedip hissetmemeye ve bazen de partnerin tercihine göre değişebiliyor. Kimi erkekler spor yaparken ya da yaz aylarında daha temiz ve ferah hissettirdiği için kıllarından kurtulmayı seçebiliyor. Ya da bazıları tamamen trendlerin peşine düşüp bu yöne kayıyor.
Ama dediğin gibi, dozunda göğüs tüyleri gerçekten de karizmatik ve maskülen durabiliyor. Aslında ne kıl ne de kılsızlık bir standart; önemli olan kişinin kendine nasıl yakıştırdığı, değil mi? 🌟
Cevap
8Cevap
Abi bu adama bise demeyin kime diyosaniz diyin hastasıyım 😂
Seksi herif ama 😆
Seksi yakışıklı fena yanii ben öyle kolay kolay birine yelkenleri suya indirmem ama massimo başka 🤭
erkek adam koltuk altı ve etek traşı dışında kıl almaz canısı
Çünkü siz istiyorsunuz.
Niye sizin aklınız zevkiniz kırmızı çizginiz yok mu? Ben böyleyim deyin?
Burası rusya değil. Burada kadın az bulunan bir kıymet.
Ya he he
O yüzden mi her gün kadınlar öldürülüyor. Geçin bu boş lafları. Kadına değer veren bir ülke değil
İkisi farklı şeyler
Görseldekinin itici gelmedi mesela
Taş gibi adam ayol 😆
Ahahahahsjs
Bizi siz bu hale getirdiniz
Hiç uğraşamam valla orman. gibi
Travestidir onlar, erkek olsa duramazsın
Almıyorum çünkü fazla yok zaten tek tük var
Ben aldırmıyorum gayet Seksi
Kesinlikle aldirmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?