kadınların temelde memesinin olmasının nedeni doğurgan olduğu için
erkeklerin memesi ne işe yarıyo?
erkeklerin memesi ne işe yarıyo?
bazı maddelerin vucüdda çoğalmasıyla birlikte erkeklerinde memesinden süt geldiğini ve hatta alman nazi kamplarinda bazı yahudi erkeklerin anneleri açlıktan süt veremediği için bebekleri emzirdiğini biliyormuydun tabi her insanda olmuyor bazı maddeler adını unuttumda aşırı olduğu zaman erkektende süt geliyor tabi bu sürekli erkeklerin süt vermek için yaratıldıgı anlamına gelmiyor aslında güzel ve değişik bir konu bir araştıram bunu saol
Bütün erkeklerin göğüslerinin olmasının sebebi bütün fetüslerin en başta dişi olarak gelişmesidir 6 haftalık olduktan sonra testosteron hormonu salgılanmaya başlanıp cinsiyetler ayrılır. Ve erkekte aslinda göğüs gereksizdir 😊
Meme ucu ilk X kromozonun da kayıtlı. Süt üretme mekanizması ikinci X te.
Olsa gerek herhalde.
Hem erkeklerde de memeleri şişiren var :D Güzel duruyor yani, meme uçsuz erkek garip olur yav :D
Erkeklerde bulunan meme kadınlıktan gelen bir parçadır ve gerçek memedir :) hormonların etkisiyle geliştirilebilir.
Cevap
48Cevap
Tüm canlılar tek bir atadan geldiler, sonrasında coğrafi koşullar vs. derken türler kavramı oluştu, farklı canlılar meydana geldi.
Yani erkek de memenin olması normal bir şey. Zamanla tabi bu şimdiki haline geldi kullanmadığımız için. Örnek olarak insanların da bir zamanlar kuyruğu vardı, işlevini yitirdiği için yıllar sonra köreldi. Bkz: (kuyruk sokumu)
Ben mesala, 6 aylık olana kadar, kadın şablonunu takip ettim. Ondan sonra erkek cinsiyet kromozonu devreye girdi.. Ve zaten ilk altı ay içinde göğüslerim oluşmuştu. Erkek cinsiyet kromozonu devreye girmemiş olsaydı Göğüs ölçülerim muhtemel 90 olurdu :)
Sadece kadınların süt keseleri olmasına karşın, embriyonun ilk oluşum aşamasında kadın ve erkekler olarak gelişmemiz benzeri biçimde başlar. 6 haftalık olana kadar, embriyo kadın şablonunu takip eder. Ta ki erkek cinsiyet kromozomu devreye girene kadar. Ancak bu aşamada artık erkeklerin memeleri oluşmuştur bile.
Hahahahahahahahahahahahahah :D :D bu zamana kadar bu sitede gördüğüm en komik soru ay sen varol emi
Ortak atamızdan gelen kalıtsal durum. Milyon yıllar önce gerçekleşen bir şey. İşe yaramaması doğal. Evrimi işaret eder. Tıpkı körelmiş organlarımız, psödogenlerimiz gibi.
buyrun efenim açıklaması
https://www.evrimagaci.org/makale/16
Aynı anatomik kökenden geldigimiz ama farklı hormonların etkisiyle gelistigimiz icin
siz bayanları tahrik etmesi için göğüslerimiz var :) siz nasıl erkekleri tahrik edebiliyorsanız artık
Babası olduğu çocuk kız olursa onun da emzirecek göğüsü olsun diye olabilir.
çünkü ilk başta her bebek xx hormonuyla oluşur ondan sonra cinsiyet xy ve xx olur o yüzden var
Anne karnında ilk başta herkes kadın olarak meydana geliyor. Daha sonra cinsiyet değişiyor ve erkek oluyor , bu yüzden.
Eğer cinsiyet diğiştirmek isterse lazım olur diye koymuşlar tövbe tövbe😤
Bunu mu sorguluyon Allah öyle yaratmış işte biz ne bilek
kızların neden kasları var, ağır bir şey kaldırmıyorlar
çağlar boyunca işlevsiz kaldığı için körelmiş ama tamamen kaybolmamış
İlk üç auda bebeğin cinsiyeti olmaz. O sırada da kadın gibi bir gelişim oluyor. 3 aydan sonra iki cinsi ayıran özellikler gelişmeue başlıyor.
Göğüs embriyonun cinsiyeti belli olmadan önce oluşur diye duymuştum ben
Üşüyünce birde belirginleşiyor başa bela laf atanlar mı dersin çok mağduruz çok :D
kadın da süt kalmazsa takviye olarak erkek süt veriyor çocuğa :D :D: :D :
nasıl eig varsa keşke eis ( en ilginç soru ) de olsaydı kesin seni seçerdim :D
Kadınlara hatırlatma olarak.
"Tek meme sizde yok, ona göre davranın" mesajı.
erkek memesi bendeki gibi sert oldumu fena olur :D (yanlış anlasılmasın lütfen :D)
Ya tamam bu kadar lafi edilecekse yarin aldiriyorum hemen :/
Google amcaya en çok sorulmuş sorular arasindaymis bu soru 😊😀😁😂☺
ilginc soru ehh belki kedinlarin opmesi icindir sevenlr vardir opmeyi :D
Sizin için. Sevişirken oralara dudak teması yapmaktan hoşlanıyor çoğunuz.
Sürüngen olmamamız için Allah'tan bize bir lütuf..
Vücut yaptiginda guzel duruyor haha.
Memeli diyorlar insanlara biliyorsundur bunu
Kizlarda neden biyik varsa o sebebtendir
hahaha
valla ben hem emiyorum hem emdiriyorum.
erkek memesi daha seksi
İyi ki var güzel duruyor :D:D
çünkü bizler memeli bir hayvanız
Tüm insanlar memeliler kategorisine girdiği için
Ya aslında erkeklerin memesi gerçek memeyse 😯
@MissySoul
biliyodum 8)
doğurtma özellği var?
bir boka yaradığı yok 😀😊
Şekilsiz mi doğaydık :D
Tek bizde var diye, hava atmayın diye :P
senin niye kaşının altında göz var
memeli olarak bir tür olduğumuz için
İnsan memeşi bir varlıktır ya o yüzden :)
Benim cok hosuma gidior :D
Arnold akar millet bakar :D
bizdeki meme değil göğüs ahsah
meme size denir :D
Yoklukta ellemeye yarıyor...
tur olarak memeliden memeli cikar, islevi olmasada
buna cevap atmaktan ben yoruldum
Ana rahmine herkes kadin olarak dusuyor o yuzden
Cok guzelle rjsjshs
Emilmeye :D :D
sevişirken yalatmaktan başka bir işime yaramadı
iyiki var