bu kadar abaza bir toplum burada bir profilin de pembe ibaresini görüp de yazan erkekler var sen erkekler den ne bekliyorsun erkek den kanka olmaz olursan vay haline güven vermez bana amerikan dizilerine ne bakıyorsunuz burası türkiye prno sunucu gibi ülke düşeni şey ediyorlar 🙄 survivor izliyor ameleler ülkede olmuş zaten survivor çocuk bildiğin yürüyor böyle kardeşim dan uzak dur hayır gelmez adam olsa düz söyle zaten kıvranmaz ırz düşmanı vatan haini :) yahu geçen bir caps gördüm kadın 2016 vefat etmiş fotosunun altın da iletişim kurmaya çalışan kürtler var hintli power rangersler bunlara seviyor çakmayı ne giydirsem üstlerine tam oturuyor :D dünya eşleri yok
Bununla alakalı değil bence. Yaşı küçük olanlar tanıdığı her kadından hoşlanma derdinler ama yaş ilerleyince öyle olmuyor. Ha yaş ilerleyince de arkadaş olacağımız kadını ne yapalım moduna giriyoruz. O yüzden direk konuya girip oluyor sa oluyor olmuyorsa arkadaş ayağı g... t ayağı der uğraşmayız.
Yo olur olmasina da, iki taraf icin de tehlike her zaman vardir. Dolayisiyla sevgilisi olan varsa arkadaslik etmemeye dikkat etmeli zira kimin once yoldan cikacagini kimse bilemez. Ha ideali ucunuzun beraber mutlu mesut yasamasi aslinda arkadasligin seviyesi herneyse…
Sabahtan vardı bi tane Evde. Kanka manka ayağına gidiyordu. Yağmurdan eve tıkılı kaldık. eee napçaz napçaz deyip duruyordu. Gel yatalım dedim 2 yıldır bunu bekliyormuş meğer. O dedi kadın birine güveniyorsa eninde sonunda onunla olurmuş. Kanka manka tırt.