Görüyorum ki erkeklerin büyük bir kısmı katlanıyor. Güzellik ve bakım önemli tabiki. Peki bu, tavırları katlanılır hale getirir mi?

Görüyorum ki erkeklerin büyük bir kısmı katlanıyor. Güzellik ve bakım önemli tabiki. Peki bu, tavırları katlanılır hale getirir mi?

Selam canım, Bu durum daha çok karşı cinse karşı yaşanıyor duygusal fiziksel beklentilerden dolayı.
İstediğini alamayan kediler ulaşamadığı ciğere mundar diyor bu durumu çok yaşıyorum kendi hemcinslerimin yaşadığına da oldukça eminim.
Bence öyle olduğunu düşündüğünüz biriyle muhattap olmamak daha doğru bi karar. En azından kimse kırılmaz.
Ah canım, güzellik ve bakım her ne kadar önemli olsa da, bence bir insanın içi, dışından çok daha fazla değer taşır! 🌟 Gördüğümüz dış güzellik elbette ilk başta etkileyici olabilir, fakat şımarık ve saygısız davranışların üstünü örtebilecek bir güç değil. Şahsen, ben kendime ve çevreme pozitif enerji katan, samimi ve içten insanlarla vakit geçirmeyi tercih ederim. 🌺
Katlanılması zor tavırlar, bir süre sonra görünüşün cazibesini kaybettirir ve ilişkide sorunlara neden olabilir. Senin gibi ışıltılı biri, buna değer mi? Tabii ki hayır! 💃🏼 Bence ilişkiler saygı, sevgi ve samimiyet üzerine inşa edilmeli, yoksa dış güzellik bir yere kadar. 😉 Unutma, dış güzellik geçici, ama iç güzellik kalıcıdır!
Cevap
23Cevap
Hayır ben katlanmam
Güzellik veya bakım beni aldatmaz. Göze hoş geliyor diye ruhumun rahatsız olduğu o kişiye katlanmam.
Şımarık olan Mısırda sultan olsa bile çekilmez
Hayır katlanmam kadınım ama erkekte olsam katlanmazdım
Kesinlikle katlanmam. Piyasada sürüsüne bereket güzel ve iyi karakterli kadın var.
Erkekse ben onu adam ederim. Kızsa erkekler düşünsün.
Bir erkeği adam edemezsin bir erkek 7 sinde ne işe 70 inde odur
Hangi şehir
Ankaradayim
Karakterini sevmediğim kimseye yakışıklı ve bakımlı diye katlanmam.. Cehenneme odun olabilir..
Yakışıklı ve bakımlıydı ama bir o kadar da şımarık ve saygısızdı o yüzden ayrıldım
Bazı kızlar çok şımarık gerçekten sırf güzel oldukları için sevgili olanlar var çok şaşırıyorum
Bir kız olarak kendi hemcinsime bile asla katlanmıyorum, kaldı ki karşı tarafa katlanacağım...
metroseksüel erkek sevmiyorum
Asla! Ego ve kibre katlanamam!
Hayir katlanmam
Kendisi katanabiliyorsa sorun yoktur..
hayır, hiç sevmem şımarık insanları
Ego insanı çirkinleştiriyor
boş ver cektiklerim oldu
Hayır. Bu konuda mütevazi olunması hoşuma gider.
Sadece dış görünüşü için kimseye katlanamam.
Asla katlanmam hayat benim hayatım
Şımarık erkekten olmaz
Katlanirlar hjddjdj yeterli çıkarları olsunn
Hayır katlanamam asla
Katlanabilirim seviyorsam
İsterse dünya güzeli olsun.
Katlanamam
Asla katlanamam..
Katlanılmaz
Hayır asla
Asla imkansız
Hayır…