AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
Bu tio soruları soranlardan zeka seviyeleri daha yüksek oldukları için
Sen de buradan duyar kastın tam oldu yani zeka seviyesi yüksek ise önce yağlı saçlarını yıkamaktan başlayabilir zaten erkeklerin zekaya baksa ona bakmazdı
Davranış konuşma ya da belki de en önemlisi anlayış ve empati
Erkekler *rspluk yapan her kadına bakar cirkini güzeli yok bunun
Disilik vardır bende dişiliği olan kadınlara yukseliyorum mesela sevgilimin ayak parmakları kıllı ona rağmen yukseliyorum ona dişilik var çünkü
İşte nasıl bir kız anlatır mısın nasıl dişilik yani bana da öğretin
Erkegini önemseyen yeri gelince anne gibi davranan cinsellige önem veren kıskanan ama yeri gelince sıkmayan güvenen beraber masaj yapacağımız vakit geçireceğimiz temiz bir kadın
Ben öyleyim ama ona önem veren erkek yok ki
dişilik olan kadın bakımlı temiz olursun iyyyy igrencsij ya
Ben veriyorum
@black_ww dişilik başka bir şey sanırım
veriyordur o sana ondan onlasındır
Veren bir sürü kız bulunur
Sen veriyorsun da erkeklerin yüzde 95 i önem vermiyor dediğin şeylere nerde terbiyesiz var oradalar
Ben sevmem öyle kızları hatta rahatsız olurum.
erkekler bakımsız sevmez dıyorum ben
İyi insanlar iyi erkekler kalmalı zaten
Ya şöyle temiz bir kadınsa severim ayağı kıllı mi değil mi onunla ilgilenmem ama temiz olması önemli
temız olan kıllı olmaz zaten
Ben öyle şeylere takmam kafayı
Böğğkkkk
Sana bogkkkk bu karakterle çok takılırsın burada
He sen takilmiyon yani puhahhaha
çok kötüsün cidden
erkeğe dıyorum mk
Heee ok ♥️♥️
Mallar mk ya 😂
Cinsellik yaşayarak tabi ki. Erkekler artık tipe falan bakmıyo cinsellik yaşayacağı kadını istiyo
Dün yakınım için hastaneye gittim sıra bekliyoruz önümde bir kız oturuyor arkamızda da bir çocuk var ya kız benden çirkin saçı yaplı falan yani erkeklerin dikkatini çekecek kadar güzel ve bakımlı olmamasına rağmen arkamızda oturan çocuk gözlerini ondan alamadı dün
Memesi kalçası çekici gelmiştir her şey yüz güzelliği değil
Kızda fizik yok tip yok saçı bile yağlıydı o kadar diyorum ben inceledim fiziği olsaydı hak verecektim
Erkek gözüyle anlaşılır o sen fazla dikkat etmemişsindir
Ya kızın her tarafını inceledim suratına kadar yeminlen
Güzel kızlar hep yalnızdır bunu unutma
Doğallık arıyoruz artik
Kız doğal güzel değil saçları sarıya boyanmış ama yağlı
Makyajı yoksa bir sıfır önde
Kızda makyaj var simsiyah panda gibi eyeliner çekmiş kulakta 2 kg piercing var saçların uçları platin sarı yüzü travestiye benziyor hafiften saçları yağlı ve toplu senin için kaç sıfır önde
O zaman bir yorumum yok. Makyaj yapmamış ve masum suratlı kişilerin güzelliği beni bitiriyor
Makyaj yapmayan ve masum suratlı biri olarak Burdan sana sesleniyorum ki bu dediğinde samimi değilsin çünkü erkekler asla ve asla bu tarz kızlara bakmıyor bu dediğin yalan
Eşimin bu şekil olmasina dikkat edeceğimi her daim söylerim ve bunda kararlıyım. Makyaj yapan kadın bana çekici gelmiyor. Suratı yaratıldığı gibi olsun zaten kadının en güzel şekli böyledir. İster inanın ister inanmayın.
Her erkek başta gençliğinde bir kızın namuslu olmasını ister ancak libidonuz o kadar yüksektir ki yollu kızlar size sadece yakınlık gösterir çünkü terbşyesizdir siz de o yakınlığı ondan görünce başta kafanızda kurduğunuz o düzgün kız kriterinizi bir kenara atarsınız ve yollu kızla bir yola çıkarsınız başta siz de sevmezsiniz kızı gönül eğlencesi gibi gelir ama zamanla alışır ve seversiniz o tip kızları sonra belli süre sonra erkek evlenmek ister ancak o kız zaten yollu olduğu için evlenmek istemez sizle ve ayrılırsınız ve böylece o kızdan ilk kazığı yer erkekler ancak evlilik çağları da gelmiştir sonra erkek o kızın yollu olduğunu tecrübeyle öğrenir ama yaşınız geçmiştir sonra mecburiyetten bari düzgün bir kızla evlenelim dersiniz olay hep budur maalesef
Dünya harbiden garip bir yer olmuş. Herkes bütün hikayeleri yaşamış - istisnasız aynı senaryolar- birbirine yol gösterici konuma yukselmiş. İlerideki evlilik hayatımi bir çırpıda yok ettin resmen teşekkürler 😂 böyle bir gelecek planlamiyorum inşAllah böyle bir gelecegim de olmaz. Eşimi mutlu eden ve onun mutluluğuyla mutlu olan bir erkek olmayı hedefliyorum. Bunları konuşmak için erken. Ama mutlu bir evlilik yaşamak hayat gayelerimden bir tanesi.
Ya sen ne diyorsun bu senaryoları yaşamadım şükürler olsun daha doğrusu hiçbir şey yaşamadım da gözlem yapmıyor musun sen hiç bakmıyor musun etrafına ilişkilerin yüzde sekseni bu senaryo etrafında dönmüyor mu
Sosyolojiye severim şayet kişilikler bu senaryoları değiştirebilir. İstatistikte çok uç noktalar hesaba dahil edilmez ama mevcutlar. Etrafımda çok güzel giden evlilikler de var berbat olanlar da. Güzel gidenleri saymayalim mi? Bardagin içinde 1 damla bile su olursa bardağı boş kılmaz!
Tamamsın da uç noktaların denk geleceği düşük ihtimal piyango gibi yani nasıl denk gelecek
He ayrıca dünya garip bir yer olmuş diyorsun da dünyayı garip hale getirenler bunu yapınca garip olmuyor da dile getirince mi anlıyorsunuz garip hale geldiğini
Yapanlar garip zaten, anlatanların genelleme yapması da garip. Düzgün şahısların ne suçu var bunda? Kurunun yaninda yaşı yakmayı bırakmamız lazim
Ben de onu diyorum düzgün insanların ne suçu var diyorum anlamıyorsunuz genelleme yapmıyoruz
Peki soran Hanımefendi, düzgün insan olarak Dünya'dan göçüp gitmenizi ve sizlerin her iki Cihanda saadet sahibi olmanızı temenni ediyorum. Bu tartışma için teşekkür ederim
Dünyadan göçüp gitmenizi dileğin hoş değil içindeki pis dilekleri süslü pakette satmaya çalışma lütfen 🙏🏻
Sen göç dünyadan
Dünya'dan göçeceğin bariz ama mutlu goçeceğin meçhul! Ben mutlu gocmeyi diledim. Ah kadınlar ah her şeyin altında bir niyet ararlar.
Ben de sen de gocecez zaten ama mutlu goç diye dedim
Evet sizin gibi erkekler yüzünden düzgün kızlar mutsuz göçerse sorunu kendinizde arayın siz de sürtklerle takılarak dünyadan mutlu göçeceğiniz meçhul bile değil eminim mutsuz göçeceksiniz
Kendin genelleme yapma demene rağmen ah kadınlar ah her şeyin altında niyet ararsınız yazman genellememin tipik bir örneği
Eşimi mutlu edip eşimle beraber cennete gireceğim. Sen de bu düşüncene devam et! İnşAllah eşimle bir ömür mutlu bir hayat geçirip mutluca ölürüm🥰
İnşallah ben de kalbime aklıma kendime denk vicdanlı insan gibi insan biriyle evlenirim ve mutlu olurum amin
Tamam o halde degistiriyorum: şu soruyu soran kadın ah şu soruyu soran kadın! Her şeyin altında niyet ararsın lütfen yapma! Duydum ki sefere çıkacakmışsın çıkmaa
Ben düşünceme devam edeceğim tabii ki nabza göre şerbet veren biri olmadım bence sen de öyle olma
Amin,
Sen yadeller dünyasında ne arıyorsun yabancı? Hangi hasta gönüllüyü kastediyorsun, etme. Çalma bizi, bizden bizi, gitme o ellere doğru. Çalınmış başkalarına nazar ediyorsun, etme
Sefere çıkacakmışsın ne demek anlamadım
Devam edebilirsiniz...
Ben gerçekten edebiyat dinlemek istemiyorum sorumun cevabını istiyorum sefere çıkacakmışsınız ne demek
Ezel dizisinden bir kesit bildirdim. Daha doğrusu şiirin bir dizesini yazdım. Bakın yine bir niyet arıyorsunuz😂 Neden böyle agresifisniz? Dünya yaklaşık olara 4.5 milyar yıldır ayakta ve bugün 4.5 milyar yıl sonra gelmiş ve ikimiz de bugün birbirimizi tanımadan konusuyoruz. Lütfen bu anın kıymetini bilelim. Belki hiç ömür boyu görüşmeden ölüp gidecez. Hakkınızı helal edin hayırlı günler dilerim
Kalpleri güzeldit
Edebiyat dersinde değiliz
Ayrıca da kalpleri falan güzel değil çünkü tanışmıyorlar nasıl kalbinin güzel olduğunu keşfetti iki dakikada gerçekçi olalım
Veriyorlar heralde ne bileyim hahahsh
Her şey güzellik ya da yakişiklilik değil
Aura olabilir veya karakter de olabilir
Tanımıyorlar
Benim için durum böyle değil :)
Emin misin yaşın gerçekten 18 ise böyledir
19 yaşındayım ve durum şu hiç sevgilim olmadı ama kız kankalarımın bile çok güzel kız sana bakmaz falan dediği birkaç kızı reddetmişliğim bile oldu çünkü şu sıralar spor ve kariyer dışında pek bir şey düşünmek istemiyorum
Ve hiçbir zaman bariz bir şekilde güzel olmayan bir kızdan hoşlanmadım
O zaman sen aklı başında olanlardansın fakat sayınız çok az yani o yüzden benim de aklı başında biri bulma şansım bu yüzden yüksek değil
Evet çoğunluk lust (şehvet) konusunda bir direnç gösteremediği için kaybeder, işte ondan dolayı dünyanın yaklaşık olarak yüzde üçü aşırı derecede zengin olmayı başarabiliyor geriye kalan yüzde 97 si ya sürünüyor ya da yuvarlanıp gidiyor
Öyle diyosun da ben de senin gibi işte işime odaklandım kimseye yüz vermedim vs derken karşıma da benim tarzım biri çıkmadı o zaman neden mutsuzum mesela madem üst seviyede oynadım
Şöyle düşün 1000 defa deneyerek bulamayıp mutsuz olmaktansa
Bunu unutup kafadan silersen tek denemede hayatının aşkını bulursun
Cinsel bir ihtiyaç durumunda ise zaten çözmek çok kolay
İlla bir partner şart değil
Ben de senin kafadaydım ama şu an 28 yaşındayım sevgililere yeriniyorum bilmiyorum gerçekten senin dediğin gibi unutup tek seferde hayatımın aşkını bulabilecek miyim
Bulursun tabi
Bulamamanın sebebini söyleyeyim
Kaliteli insan sayısı çok az
Ek olarak bu süreçte işine odaklandığın için zengin olmayı başardın mı
Zengin değilim o olmadı ahahahah
Dkndudkgnd
İnş ben bu kafayı kırdığım yolda en çok 5 yıl içerisinde zengin olmayı başarabilirim
Zengin olmak önemli değil güzel bir yaşam sürecek kadar kazansan yeter bence
Aslında önemli çünkü sevdiğim zengin akrabalarım var onların siteye taşınmayı çok isterdim ama evler bayağı pahalı :D
Umarım istediğin olur ne diyim
Umarım sen de ben de bir gün hayalini kurduğumuz şeyleri yaşarken buluruz kendimizi
Çünkü güzellik herkes için önemli değil
Böyle felsefe yapmayın evet keşke güzellik önemli olsa ama görünüşe göre terbiyesizlik önemli herkes için
Felsefe yapmıyorum herkes görünüşe önem verse erkekler çirkin buldukları kızlarla sevgili olmazlardı çirkin bulsa da sevgili olanlar var
Var evet terbiyesizlik daha ön planda karaktere falan önem veren yüzde kaç erkekler arasında peki artık evet güzellik bile işe yaramıyor karakter ve güzelliğin yerini terbiyesizlik aldı
Belli ki yaralısın bu konuda
Yaralı değilim
Yok ya bakımsız kızdan midem bulanıyor
Hayır bu iş başka mesela ilk görüşte çarpılıyorlar ama bakıyorsun kızın saçı bile yağlı kız güzel değil yani ya da çocukla sohbeti yok ama bakıyorsun çocuk gözünü ondan alamıyor
Zevkler ve renkler tartışılmaz diyorum ozaman
Ben erkeklerin dikkatini çekemiyorum çirkin de değilim bakımlıyım da ama yok yani hatta denemek için bakımsız bile olduğum zaman oldu ama değişmedi
Merak ettim gerçi seni
bilmiyorum enerjisi iyidir.
Hayır bu iş başka mesela ilk görüşte çarpılıyorlar ama bakıyorsun kızın saçı bile yağlı kız güzel değil yani ya da çocukla sohbeti yok ama bakıyorsun çocuk gözünü ondan alamıyor
bilmiyorum belki adamın kriteri odur mesela uzun boyludur falan
Yok kızda hiçbir şey yok ne fizik ne giyim ne güzellik ne boy yok yani ben inceledim baştan sona
bilmiyorum :D sen niye sorun ettin ki
Bana kimse asla bakmıyor neden edeceğim
niye bakmıyor ki sen de bakımlı ol. belki tipi değilsindir insanların. kısasındır veya çok uzunsundur. bilemem insanların tercihi bu. veya kişiliğin farklıdır çok faktör var
Alakası yok standart bir kızım yani diğer kuzlar neyse oyum
yani çok kafana takma. çok faktör var yürüyüşün bile etkiler dikkat çeker.
Kızda yürüyüş bile yok büzüşük bşr şey
Çirkin özgüveni diye bir şey var
Her şey gizellik değil
Çevre, özgüven, işve , cilve hepsi bu
Aura diye bir gerçeklik var.
Bu da yeni çıktı 🙄
@Bdhdhdb Bu hep vardı da insanların gözü yeni açıldı :)
Dilleri ve cilveleri ile
Cinsel çekim diye de bir şey var..
Zekası ve duruşla
Çirkin ve bakımsızsa özgüvenleri ve sosyal çevreleriyle etkileyebilirler
Peynir olursa etkiler
Beyinleri güzel
Cilve, pick me olması, zeka
aşko şans bu işler boş ver
dışa verdikleri enerjiyle
Bakımsız ve egolu kızlar beni etkilemez itici
Dişiliğini kullanıyor ve sınırları kaldırıyor
Ben muhabbetten çok etkileniyorum
İlginç cidden
Tavır hal ve hareketleri.
auran yüksekse güzellik o kadarda önemli değil
Giyimde etkileyici olmalısn
Sen kesin etkileyici giyiniyorsun
demekki içleri dolu
Ne demek
Belki düzgün cümle kurabildikleri içindir. 🤣
Aura samimiyet özgüven
parası vardır
Verici olunca nefes alsın yeter
Aura ve çekicilik
Çirkin şansıyla
Biraz da karakter
@DefneTheGreat kesinlikle
İlk defa gördüğü insanın karakterini nerden bilsin
sadece güzelliğe bakmıyoz
Aura
Saçma sapan sorular yine
Erkek var edkek var
O ne demek
Aura ve kaarakter
Tanışmıyorlar
Erkekler bazen vahşi oluyor
Bazen mi
Bazen değilmi ki 😂
Evet absrtan çokkk
Açık giyinip etkiliyorlar
Senin de hoşuna gitti
Neymiş o hoşuma giden
Erkeklerin vahşi olması
Bence senin hoşuna gidiyor bu
Hoşuma gitseydi sap olmazdım
Ben alırım seni
Anlamadım
Sap sın ya beni allll
Çok detayı var kalça ve göğüs ile etkiliyor
Dün yakınım için hastaneye gittim sıra bekliyoruz önümde bir kız oturuyor arkamızda da bir çocuk var ya kız benden çirkin saçı yaplı falan yani erkeklerin dikkatini çekecek kadar güzel ve bakımlı olmamasına rağmen arkamızda oturan çocuk gözlerini ondan alamadı dün
Dar giyinmiştir kalçası göğüsleri iridir
Kızda fizik yok tip yok saçı bile yağlıydı o kadar diyorum ben inceledim fiziği olsaydı hak verecektim
Kalça vardır veya ne bileyim dudak vardır bi detay vardır bence yoksa o kadar incelemesi bakması gereksiz
Yemin mi edeyim gerçekten kızda yok hiçbir şey kız büzüşük bşr şey
Açık giyiniyor olabilir o zaman ne bileyim başka türlü imkansız yani inşallah size de bakarlar ama sizi tanımasam da
Kız büzüşmüş kalmış açık bile giyinemez
Kaç yaşında nasıl bi giyimi vardı biliyor musun
Biliyorum saçı yağlı ve topluydu saçının uçları sarıydı kulağında piercing vardı yüzü travestşkere benziyordu deri ceket giymişti
Belki de kız değil öyledir ondan ilgisini çekmiştir bilemicem sen nasılsın fizik giyim olarak
Ama kızın yüzüne bakmadan arkadan travesti gibi oldupunu anlayamaz çocuk arkadan doğru etkilendi genç erkekler kuzum giyinişli kadınlardan neden etkileniyor 18-25 yaş arası
Ben 26 yaşındayım bedensel engelliyim mesela bende bazı giyiniklerden etkileniyorum ama dediğin gibilerden değil daha böyle sportif vs vs fiziğini belli eden insanlar daha çok dikkatimi çekiyor
Ben de onu diyorum genç erkekler hanım hanımcık kızlara neden bakmıyor hani böyle standart giyinen kızlardan mesela
Çünkü fizik dış görünüşten etkileniyor erkekler genel olarak o yüzden kapalı giyinince göze batacak olan mesela dudak veya gözlerinin iri olması ona da dikkatli bakması gerekiyor gibi gibi çok detay var da burdan bu kadar yazabilirim
Erkekler sarışın seviyor o yüzden bakmıştır
Ama uçları sarı diyor ve tip vücut yokmuş zor yani
Farketmez ucu sarı olsa da erkeklere güzel geliyor
Valla bana hiç gelmiyor ama hayırlısı gerçi benim durum farklı
Sallıyorlar
Veriyor ise görmez
Ama verecek zaman yok kızı ilk defa görüyor
Verirler sorun etme
Nasıl kız arkası dönük oturuyor ordan doğru nasıl bir erkeği etkileyebiliyor bana anlat lütfen
Bi bakış yeter sonrası ev pompa
Ama çocuk sanki manken görmüş gibi resmen ciddi ciddi etkilendi hani öyle pompalık değil ve kızı görsen kızda ne fizik ne gt ne güzellik yok saçını bile yıkamamış
Sonuc olarak ben uğraştırmayan net kadın severim illa pompa olur
Pompa değil çocuk etkilendi diyorum
Hikaye etkilenme anla beni
Etkilenmedi mi o yüzden mi kıza kaçamak bakış atıyordu
Tamam sen haklısın
Haklıyım demiyorum bana akıl verin
Gizliden çık
Giyimle
Erkekler abaza olduğu için
Şansmı meselesi
İyi laf yapabiliyorlar
Bence bakımlılar
cilve zeka
Sende beni etkileyebilirmisin acaba?
Evli misin
Aura yuksektir
Cekiçi olabilirler.
tamam işte cekici bir yanı olabilir
Ne gibi mesela lütfen örnek ver
Detaylı anlatayım da burada olmaz
Anlat lütfen