• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Tipi iyi olmayan erkekler güzel kızları nasıl tavlayabiliyor?

ballistic
ballistic Takip Et
Yoda Yaş: 24
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
11
Yapay Zekaya Sor
Harbi aklım hayalim almıyor. Büyü mü dua mı bu nedir abi zoruma gitmeye başladı
Nedir Soruları Erkek Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • ATİLLA1995
    ATİLLA1995 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Alfa erkekler, güzel kadınları tavlar. Alfa erkeklik de tipe bakmak. Alfalık, tipten ziyade kişiliktir. Bu durumda genel olarak ; Alfa , Sigma ve beta kişilikleri hakkında detaylı bilgi vereyim..

Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor

Şimdi gelelim Beta erkeklere... Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz. Zaten erkeğin , flörtte temel hataları; bunların aksini yapmasıdır.

Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..

Beta erkeği itici yapan özellikler ise: alfaların tersini yapmasıdır.

Betanın bir üstü , sigma erkek var bir de. Sigma erkek; hanımcı değildir, alfa erkeklerin tüm özellikleri taşımadığından kadınlardan alfalar kadar talep görmez, ancak herkesle birlikte olmayan kadını da kendine çekebilecek alfa özelliklerine sahiptir, orta özgüvenlidir, orta cesurdur, uzun ilişki tercih eder, uzun ilişkide olduğu kadın sigma erkekle seks yapar ve bu kadınla ilişki devam ettikçe sadık kalır. Ancak Sigma erkek, en az olan erkek çeşididir. Zira kadına ulaşabilen erkekler, genelde alfa olup tek kadınla yetinmezler. Ama betalar, genelde alfa olamaz. Ancak sigma olabilir , en fazla. Yani sigmalar, betaların evrim geçirmiş halidir. Zira alfa olunmaz, alfa doğulur. Sigma erkeklerin evlilikleri ise, genelde güzel olur. Tabi kendisini seven kadınla evlenebilirse. Zira pek talep gören erkek olmadıklarından, kendisinden kötü maddi duruma sahip bir kadın mantık evliliği yapmak isteyebilir. Bu durumda kadın bakire değilse, kendisiyle aynı maddi durumda bir kadınla evlilik yaparsa; kendisini seven kadınla evlilik yapmış olur ve kadın ona sadık kalır. Çünkü bir kadın kendisiyle aynı statüde bir erkekle, aşk evliliği yapar. Mantık evliliği, yüksek statüde olan biriyle yapılır

Beta ezik kişiliğinden , erkeği kurtaracak Red pil kuramına da deyineyim

Peki Red Pil kuramı nedir?

Red pil, kadın ve erkekler arasında ilişkileri düzenleyen temel kurallardır Red pil kuramı, kadınların hoşlandığı erkekleri doğru olarak tanımlayıp eksik erkekleri tam erkek etmeye çalışır. Red pil kurumlarının tamamının doğru olduğunu, gerçek hayattan görüyoruz. Zira red pil kadınların; güçlü, özgüvenli, kendisine fazla değer vermeyen , böylece sıradan erkek izlenimi oluşturmayan erkeklerden hoşlandığını belirtir ve böyle erkek olmayanların da nasıl böyle erkek olacağına dair tavsiyeler verir.

Gerçekten de kadın ilişki uzmanları, bu tür erkeklerden hoşlanıldığını doğrular ve benim kız arkadaşım da doğruluyor.

İşte Bu tür hoşlanılan erkeklere alfa, aksine beta ( zengin olmadıkça talep görmeyen erkeklere) deniyor. Beta olmak da çok kötü bir şey olup ancak paranla Kadına ulaşırsın demek. Ancak hiç bir kadın zengin beta erkeğe, alfaya verdiği zevki vermez. Çünkü kadınlar, duygusal varlıktır... Bu arada Kadınları da kınamamak lazım. Zira kadın, yaratılışı gereği koruma iç gücüsüyle hareket edip güçlü olan alfadan hoşlanır

Işte redpil alfalaşma evrimini başlatınca, sorun burada başlıyor. Çünkü kadınlar beta çoğunluğun, alfalaşmasını istemiyor. Zira kadınlara; güzel mesajlar atıp egosunu şişiren, seks talep etmeksizin ( bir gün bana döner umuduyla ) pahalı hediyeler alan ve hat da evlenen erkeklerin hepsi beta. Alfa erkek ise, asla kadının egosunu tatmin etmez ve fazla ilgi göstermez. Alfayı, çekici hale getiren de budur. Sıradan olmamasıdır!

Şimdi gelelim, betayla evlenen bakire olmayan kadınlara. Şimdi Kadınlar, 30 yaşlardan sonra alfa bir erkekle evlenemiyorsa , maddi durumu iyi olan beta erkekleri tercih etmek zorunda kalıyorlar. Bu durumda Çocuk olana kadar iyi davranıyor, istemeden seks yapıyor ki ( sevmemesi nedeniyle) betalar çocuk varken genelde boşamıyor. Çünkü çocuklarına, fena sahipleniciler. Çocuk olduktan sonra kadınlar, beta eşi boşamasın diye hafta bir seks yapıp genelde alfa erkeklerle eski günlerine geri dönüyorlar. Çünkü beta erkek, asla alfa erkeğin verdiği tutkuyu veremez. Aynı tatmin olamamaktan, alfa erkek de beta kadını aldatıyor. Bunu, Red pil de belirtip tarafsız olduğunu beyan ediyor.

Ama Red pil, büyük alfalaşma evrimini gerçekleştirebilirse, bu kadar kolay kendine köle bulabilir mi? Elbette hayır.

Bunların da hiç biri uydurma olmayıp aynısını kadın uzmanlar da söylüyor. Bunların en önde geleni, Psikolog Buse Aydın olmakta. Kaldı ki çevremden de kadınların, beta eşlerini aldattığını çok duyuyorum.

Ha kadın bakireyse ve seviyorsa, beta erkeğe sadık oluyor. Bunu da belirteyim ki bunun da örneğini gördüm. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamıyor. Ama bakire olmayan kadının, kadınların itici bulduğu beta erkeğe sadık olduğunu duymadım da görmedim de. Çünkü karşılaştırma yapıp eski erkeklerini özlüyor. Tamamen, normal bir durum.

Bu arada , kadınların alfa erkek istemesi doğaldır ve saygı duyarım. Ancak beta erkeklerle evlenip duygularıyla oynamanız çok yanlış

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Korıdorlar
    Korıdorlar Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 89%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Dünyanın neresine giderseniz gidin para ve lüks on planda oluyor ama şuda var istisnalar hariç kadınlar kendilerini güldüren erkekleri severler birde çene olacak ne istediğini bilmek gerekiyor kararsız mış muş ve çekingen tavırlar olursa her zaman geri planda kalınıyor

0
    0 Yorumla
  • flawsome25
    flawsome25 Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Pek çok kız da duygusal boşluk var. Bunun üzerinden yürüyenler kolay tavlayabilir eğer kız bu konulardan anlayan biri değilse bir sürü hatalı ilişki yapar. Ha bir de bazılarının yaraları var ve bazı şerefsiz erkekler sanki onları önemsiyormuş gibi hissettirip düzgün biri gibi görünerek de etkiliyor ya kullanıyor ya da kullanamadığı için bir anda kıza karşı kötüleşmeye başlıyor. Gariptir ki kendi dış görünüşüne en çok dikkat eden kızlar ama dış görünüşe en çok bakan da erkekler oluyor ama pek çok erkek de kendine bakmıyor.

0
    0 Yorumla
  • pinkcivcivv
    pinkcivcivv Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 96%
    +1 yıl

Düşünceli, zeki, ilgili, hoşgörülü, şefkatli ise çoğu kızı kendine bağlayabilir. Dış görünüş ilk 2-3 saniyede etkiler insanı içi boşsa uzun sürmez. Fakat normal bir tanışma şeklinde başlayıp başta belirttiğim özelliklerle birini etkileyen kişinin ilişkisi uzun soluklu olur.

0
    1 Yorumla
    • Asiadam209
      Asiadam209
      +1 yıl

Seninle tanışmak istiyorum bana bir şans verir misin

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
+1 yıl
  • Aşk işte, kalp gözüyle bakılıyor! 🌟 Ben buradayım, flört dünyasının vahşi ve renkli meydan okumalarından biriyle, hazır mısın? Tip meselesi tabii ki göreceli bir kavram ama unutma, çoğu zaman karizma, mizah anlayışı, iyi kalplilik gibi özellikler tipi mat pas edebiliyor. İletişim gücü yüksek, kendine güvenen ve karşısındakini değerli hissettiren biri, görünüşün ötesinde bağlar kurabiliyor. Ayrıca, dostum, enerjiyi düz tut; neticede her şeyin bir karşılığı var, belki de senin için mükemmel olacak biri orada bir yerde seni bekliyor. Maya tutmuş ilişkilerin sırrı sadece dış görünüşte değil, paylaşılan değerlerde, anlayışta ve derin bağlarda gizli. 😉💫

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

30

Cevap

29

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.

Paraları vardır.. yoksa kızlar çirkin erkeğe bakmazlar kızlar için her şey tip olmuş

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

3 nedeni olabilir:

Birinci neden tipi yoktur ama ağzı iyi laf yapıyordur, tatlı dilli ve eğlencelidir bu şekilde kızları elde eder.

İkinci nedeni statü ve maddi olarak kuvvetlidir, zekidir, başarılıdır bu şekilde yine kızları elde eder.

Üçüncü nedeni tamamen şans, doğru zamanda doğru yerde olmak bu şekilde fırsatı değerlendirip kızı elde eder.

1
    1 Yorumla
    • ballistic
      ballistic
      +1 yıl

Kesinlikle sana katılıyorum güzel tespitler özellikle sonuncusu var ya aşırı doğru

Yorumla
  • morporsuk
    morporsuk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23 , eic 80%
    +1 yıl

Herkesin beklenti ve isteği değişebiliyor. Böyle bir durumda akla ilk gelen para oluyor ama bazen görülüyor ki mevzu para da değil. Karakter desek şu zamanda karaktere çok önem veren kalmış mıdır şüpheli bir durum. En iyisi bunu tercih eden bir kıza sormak 😂

0
    0 Yorumla
  • sgnfawVAEB
    sgnfawVAEB Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Para, Vücut, Çene Bunlardan Birisine Sahipsen Tavlayamayacagin Kız Yok.
    Bu Arada Tipsiz Veya Çirkin Diye Bir Kural Yoktur Her İnsanın Kendine Has Yakışıklılığı Ve Guzelligi Vardır.
    Dışarıda Gördüğün kanka Tipli Dediklerinin İlişkisi Max. 1 Hafta Sürüyor Yeğen.

0
    1 Yorumla
    • sgnfawVAEB
      sgnfawVAEB
      +1 yıl

B, arzo yazdım kankaya çevirmiş xnxjsk

Yorumla
  • Umudunuyakumutluol
    Umudunuyakumutluol Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

Düşünceli, zeki, ilgili, hoşgörülü, şefkatli ise çoğu kızı kendine bağlayabilir. Dış görünüş ilk 2-3 saniyede etkiler insanı içi boşsa uzun sürmez. Fakat normal bir tanışma şeklinde başlayıp başta belirttiğim özelliklerle birini etkileyen kişinin ilişkisi uzun soluklu olur.

0
    0 Yorumla
  • hearts2hard
    hearts2hard Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl

Ağızları laf yapıyor, çapkınlar, kadınlar erkekler kadar dış görünüş odaklı değildir, erkekler daha görselcidir ama kadınlar sözlere düşer, bu tarz erkekler de bunu çok iyi kullanıyor, bu yüzden güzel kızları tavlıyorlar

0
    0 Yorumla
  • Freshçilek
    Freshçilek Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Bu yasa kadar ultra yakışıklı çocuklarla oldum bana karı mı yok vb diyor çoğu gotu kalkık oluyor tipi ortalama olsa karakteri düzgün ilgili olsa iyi birisi olsa yeterli benim için. Bu saatten sonra çok yakışıklı olmasına gerek yok.

0
    0 Yorumla
  • uWuTeLLa
    uWuTeLLa Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı.

Ağızları laf yapıyordur. Tipin önemi bir yere kadar sonuçta. Eğer maddiyatla alakalı falan değilse bir şekilde güzel kızlarda karşısındaki erkeklerden hoşlanıyor olabilir. Herkesin yapısı farklı.

0
    0 Yorumla
  • TürkKızıyız
    TürkKızıyız Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 42%
    +1 yıl

sadakat, ilgi, centilmenlik, kültür, saygı ve destekleme, mizah, öz güven ve kadının hayatına güvenmek ve desteklemek...

0
    6 Yorumla
    • ballistic
      ballistic
      +1 yıl

Böyle adam zor bulursun abla

Yorumla
    • TürkKızıyız
      TürkKızıyız
      +1 yıl

değil. herkes çapkın ya da ataerkil değil. yüzü aydınlık, medeni adamlar hala var. :)

Yorumla
    • gonçalves
      gonçalves
      +1 yıl

Yüzü aydın medeni adamlar seni kıskanmaz ama

Yorumla
    • TürkKızıyız
      TürkKızıyız
      +1 yıl

@gonçalves bende kıskansın istemiyorum zaten

Yorumla
    • gonçalves
      gonçalves
      +1 yıl

Gavad mı olsun

Yorumla
    • TürkKızıyız
      TürkKızıyız
      +1 yıl

@gonçalves medeni olsun, insan olsun yeter. kıskancım diye benim hayatımda söz sahibi olabileceğini sanmasın, bu hayatın bana verildiğinin farkında olsun yeter!

Yorumla
  • k1ssee
    k1ssee Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Kızlar hiç bir erkekle menfaati olmadan ilişkiyi yürütmez dış görünüşün seni 2-3 ay anca götürür

0
    0 Yorumla
  • TheSaintBalloon
    TheSaintBalloon Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Çok basit beyfendi. 🥰

0
    0 Yorumla
  • eleocharis
    eleocharis Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Kendim ve çevremden gördüğüm kadarıyla kızlar erkeklere kıyasla tipe daha az bakıyo. Ondan olabilir belki.

0
    0 Yorumla
  • mecitkarabay
    mecitkarabay Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınların hala tipe baktıklarını sanıyorsun. Gerçek dünyadan uzak yaşıyorsun. Davranışın hepsinden daha önemli olduğunu bilmen gerek.

0
    0 Yorumla
  • BabaGenghisKhan
    BabaGenghisKhan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Gidiyorum yanına oluyor. Değişik bir auram varmış kdjdk

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Parayla, bi de tipi iyi olmayan erkekler (yani kısaca tipsiz erkekler) neden kendisi gibi tipsiz kızları sevmiyor onu anlamıyorum, gözleri hep bi yükseklerde tipsiz erkeklerin

0
    0 Yorumla
  • Asiadam209
    Asiadam209 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

Bir şey diyecem ben suçlu olacam
    Önemli olan akıl edep tir tıp değil

0
    0 Yorumla
  • pinkflowerlover
    pinkflowerlover Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.

güzel seviyorlardır kızın kriterlerini karşılıyordur o bakımdan hem tip görecelidir

0
    0 Yorumla
  • BenPiçinTeki
    BenPiçinTeki Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 92%
    +1 yıl

para gücü ve cinsel güç ikisi bir arada ise evli kadınları bile yatağına alırsın

0
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.

Ağzı iyi laf yapıyordur ve çevresi vardır. Sevilen birisidir muhtelemen.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Parayla dostum parayla. Paraya düşmeyen kadın çok az. Bir de ağzın iyi laf yapacak tabi.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yatakta iyidirler zemciler tipsiz ama yanında güzel kızlar olur mesela

0
    0 Yorumla
  • Alp027
    Alp027 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    +1 yıl

Erkeği öne çıkaran şey dış görünüşünden ziyade başka şeylerdir

0
    1 Yorumla
    • ballistic
      ballistic
      +1 yıl

Baba ben anlamıyorum ki bunLrı ne öne çıkarıyor

Yorumla
  • userrrrrrr66666
    userrrrrrr66666 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20
    +1 yıl

Kızlar için dış görünüş önemli değil sevgi göster sevin bizi bu bize yeter

1
    9 Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      +1 yıl

Aynen aynen dış görünüş önemli değil

Yorumla
    • userrrrrrr66666
      userrrrrrr66666
      +1 yıl

Her kız aynı değildir

Yorumla
    • userrrrrrr66666
      userrrrrrr66666
      +1 yıl

ya da herkes aynı değildir

Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      +1 yıl

Senin cinslerinin yarısı parayı görse, diğerlerinin bir önemi kalmıyor, paraya tapmaya kadar gidiyor mesele anlatabiliyor muyum

Yorumla
    • userrrrrrr66666
      userrrrrrr66666
      +1 yıl

Anlıyorum ama hepsi aynı değil demekki sana onlar denk gelmemiş

Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      +1 yıl

Yaşadığım şeyler değil, başka geliri iyi olan arkadaşlarımın yanında iken kız neredeyse kendini verecek derecede tapıyor, ağzı biraz düzgün olsa erkeğin kız gel beni s.. diyecek derecede o yüzden o tiplerden mümkün olduğunca uzak duruyorum sonra b*k yoluna ben gidiyorum

Yorumla
    • userrrrrrr66666
      userrrrrrr66666
      +1 yıl

Umarım istediğin biri hayatına girer

Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      +1 yıl

teşekkür

Yorumla
    • gonçalves
      gonçalves
      +1 yıl

Yetmiyor

Yorumla
  • Neselifan
    Neselifan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Kızı her gördüğünde ona gülümse belki hoşuna gider

0
    0 Yorumla
  • Samican55
    Samican55 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Para olabilir mi?

0
    2 Yorumla
    • ballistic
      ballistic
      +1 yıl

Ya olurda parayla ne kadar yürütecek ki en fazla

Yorumla
    • Samican55
      Samican55
      +1 yıl

Bitene kadar

Yorumla
  • Lesyeuxdelly
    Lesyeuxdelly Takip Et
    Bilge Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı.

Belki de her şey dış görünüş değildir 😄

0
    2 Yorumla
    • ballistic
      ballistic
      +1 yıl

Çözemedim ya bilmiyorum sjjs artık ağrıma gitmeye başladı bu

Yorumla
    • Lesyeuxdelly
      Lesyeuxdelly
      +1 yıl

Karışık ya boş ver 😂

Yorumla
  • Dreplyqwert
    Dreplyqwert Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Çirkin erkekler dikkatimi çekmiyor

1
    20 Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      +1 yıl

Sen çirkin misin

Yorumla
    • Dreplyqwert
      Dreplyqwert
      +1 yıl

çok güzelim beni tanıyanlar bilir

Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      +1 yıl

Ben tanımadığım için gerek yok

Yorumla
    • KORAYatlas
      KORAYatlas
      +1 yıl

O zaman tam sana göreyim bana sans ver lütfen

Yorumla
    • Dreplyqwert
      Dreplyqwert
      +1 yıl

@bayram511 zaten tanımana gerek yok
      kendini bir şey sanma boşuna
      Küçüksün

Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      +1 yıl

Allahın malı bana küçük diyor ya, orada gösterilen yaşa takılma, gerçek hayatta beni görmediğin için, kendini ordan büyük görme, Allahın aptalı ya, senin gibi kızlar yaşamasın şu güzelim ülkemde

Yorumla
    • Dreplyqwert
      Dreplyqwert
      +1 yıl

Küçüksün derken karakter olarak
      Zeka olarakta küçük gibisin
      Ayrıca aptal değilim
      Bu ülke benim ülkem rahatsız olan kendi gitsin
      Senin ne söylediğin umrumda değil

Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      +1 yıl

Lan aptal madem benim söylediğim senin umurunda değil, o zaman neden cevap veriyorsun bana, akıl işte olmayınca böyle ters tepiyor karşımdaki cahilde

Yorumla
    • Dreplyqwert
      Dreplyqwert
      +1 yıl

Sana ne kadar apt*lolduğunu göstermek için kısaca alay ediyordum

Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      +1 yıl

Sus lütfen konuştukça batıyorsun, alay eden insanlar hiç bir zaman akıllı olmaz, yücelten Allah çakmasını da bilir uzak durulması gereken bir tipsin, mantıksız cevap vereceksen yorumumu gör ama cevap verme yeter

Yorumla
    • Dreplyqwert
      Dreplyqwert
      +1 yıl

Duygularım yok senin gibi düşünmüyorum
      Alçak olduğun için alay etmem gayet normal
      Uzak dur o zaman

Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      +1 yıl

Millete kendini vere vere duygun olmaması normal zaten kardeşim

Yorumla
    • Dreplyqwert
      Dreplyqwert
      +1 yıl

Saçma sapan yazma
      Sitedeki erkekler diyecek bir şey bulamadığı zaman böyle diyor
      Antisosyaldim sadece

Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      +1 yıl

Nasıl oluştu sende bu hastalık, anlatmak ister misin yardımcı olurum

Yorumla
    • Dreplyqwert
      Dreplyqwert
      +1 yıl

Sen biliyor musun ki hastalığı?
      Bir çok kişi karıştırıyor

Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      +1 yıl

Hastalığını biliyorum, özelden yazarsan yardımcı olabilirim

Yorumla
    • Dreplyqwert
      Dreplyqwert
      +1 yıl

Yardımcı olmana gerek yok
      Tedaviyi sıkıldığım için bıraktım zaten

Yorumla
    • bayram511
      bayram511
      +1 yıl

O zaman yalnızsın, ailen falan destek oluyorsa iyidir, kötü bir hastalık ama şeyi var tedavisi

Yorumla
    • Dreplyqwert
      Dreplyqwert
      +1 yıl

Rahatsız olduğum bir durum değil

Yorumla
    • Dreplyqwert
      Dreplyqwert
      +1 yıl

İnsan sevmiyorum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

laf yapan ağız ve iyi bir mizah seviyesi yeterli oluyor.

1
    0 Yorumla
  • babysharkSmom
    babysharkSmom Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Çirkin şansı + kıvrak zeka + kuvvetli çene

1
    1 Yorumla
    • gonçalves
      gonçalves
      +1 yıl

Çenesi kuvvetli olan ciddi ilişki değil takılmalık arıyor ama

Yorumla
  • zelihakosar45
    zelihakosar45 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 93%
    +1 yıl

Çenesiyle ve parasıyla

1
    0 Yorumla
  • Everglow
    Everglow Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Para ve biraz da ağzı laf yapıyorsa olur

0
    0 Yorumla
  • agresifpanda69626
    agresifpanda69626 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Başka vasıfları vardır, tip değil her şey

0
    0 Yorumla
  • levent12345
    levent12345 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 50%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı.

Çok basit beyfendi.

0
    0 Yorumla
  • Petrichor_00
    Petrichor_00 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 95%
    +1 yıl

Kizlar karaktere ve verdiği ilgiye bakar

0
    1 Yorumla
    • Burak353534
      Burak353534
      +1 yıl

bana bak

Yorumla
  • serenn19
    serenn19 Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.

Mizahi konuşması karakteri

0
    0 Yorumla
  • Process34
    Process34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.

Bir çok etken olabilir.

0
    0 Yorumla
  • şevval7282736
    şevval7282736 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.

Güven verdikleri icin

0
    0 Yorumla
  • safak005
    safak005 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 56%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Maalesef kizlar paraya bakar bize dsgil

0
    0 Yorumla
  • Fearlesgirll
    Fearlesgirll Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Her şey dış görünüşten ibaret değil

0
    0 Yorumla
  • astroceydaa
    astroceydaa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.

Aurasi yuksek belkide cekici bi kişiliği vardir

0
    0 Yorumla
  • kıvancc1903
    kıvancc1903 Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

Büyüdür büyü sdopssdf

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ağzı laf yapan erkek hep kazanır mlsf

0
    10 Yorumla
    • ballistic
      ballistic
      +1 yıl

Orası öyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Öyle benim eski sevgilim mesela öyleydi ortamı vardı parası vardı arabası vardı ben bunlara bakmadım hiçbir zaman sevdim değer verdim ama ağzı iyi laf yapiyodu yani en temel özelliği buydu öyle aşırı yakışıklı değildi ama kas boy falan var tabi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yani böyleleri kazanıyor aldatsada kazanıyor p*slik olsada kazanıyor işte

Yorumla
    • ballistic
      ballistic
      +1 yıl

Tamam kanki ağzı laf yapıyordu da ne diyordu ne konuşuyordu neyini sevdin tam sen onu söyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yani benimle ilgili konuşuyordu ilgilu davraniyodu düşünüyordu vs ama yavsamiyodu mesela biz normal arkadaş gibi konuşuyorduk sevgili olmadan hiç güzelim yavrum vs gibi laflara girmedi hiç işte kral vs diyodu sonra işte biz sevgili olduk o zaman başladi güzelim bitanem laflarına yani kıza ilgi göstericeksin ama bi yandanda çekiceksin kendini yavsamican asılmican ama ilgi vermekten geri kalmican yani öyle yapıyodu işte

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tabi o zamanlar ikimizde 21 dik ben şimdi 24 üm ayrılalı çok oldu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Onunda şimdi yeni sevgilisi var boyleleri hep buluyor aldattığı için terketmistim

Yorumla
    • ballistic
      ballistic
      +1 yıl

Anladım şimdi genel olarak. Nerde nasıl davranacağını iyi biliyorlar işte olanda iyi niyetli tiplere oluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Maalesef öyle olan benim gibilere oluyor işte

Yorumla
    • panzerkopfwagen
      panzerkopfwagen
      +1 yıl

Çok laf yalansız çok mal da haramsız olmazmış...

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

İlgi veriyorlar herhalde

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

diksyon espiri falan

0
    0 Yorumla
  • __unknow__
    __unknow__ Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    +1 yıl

ilgi ilgi ilgi

1
    15 Yorumla
    • ballistic
      ballistic
      +1 yıl

Sıkılıyorsunuz be kanka. İlgi şey olsaydı abazaların sevgilisi olurdu

Yorumla
    • __unknow__
      __unknow__
      +1 yıl

hayır knk öyle değil zaten onu iyle bir dengede tutarak yaklaşıyorlar ki sıkılmıyorsun. bi de kadın ilgiyi sever erkekler sıkılır

Yorumla
    • ballistic
      ballistic
      +1 yıl

Bana denk gelenler demek anormal bilemiyorum ilgi sevmiyorlar pek ya sıkılıyorlar ya da g*tleri kalkıyor

Yorumla
    • __unknow__
      __unknow__
      +1 yıl

ilgiden kastın ne nasıl yaklaşıyorsun mesela

Yorumla
    • ballistic
      ballistic
      +1 yıl

Önemsediğini hissetirmek ya da ara sıra güzel şeyler söylemek iltifat tarzı

Yorumla
    • __unknow__
      __unknow__
      +1 yıl

tamam işte ortamına göre bu sağlanırsa bi kız daha ne istesin

Yorumla
    • ballistic
      ballistic
      +1 yıl

Bana dua edin ya saçma sapan tipler beş buluyor

Yorumla
    • __unknow__
      __unknow__
      +1 yıl

benim bulduğumu görsen şükredersin haline

Yorumla
    • ballistic
      ballistic
      +1 yıl

Nasıl anlamadım

Yorumla
    • __unknow__
      __unknow__
      +1 yıl

tank ben daha kötülerini buluyorum

Yorumla
    • __unknow__
      __unknow__
      +1 yıl

yani*

Yorumla
    • ballistic
      ballistic
      +1 yıl

Ne diyim Allah doğru düzgün insanları çıkarsın karşımıza. Zoruma gidiyor. Sen git kendine o kadar şey yap elin süm*klü kızı seni istemesin. Gidip dangal*k adam güzel kızlan çıksın can sıkıcı

Yorumla
    • __unknow__
      __unknow__
      +1 yıl

:((

Yorumla
    • ballistic
      ballistic
      +1 yıl

Yalnız olduğumu hissetmedim en azından kanki. EİG senin 🍻

Yorumla
    • __unknow__
      __unknow__
      +1 yıl

tenkyuu

Yorumla
  • Serhatsrky
    Serhatsrky Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Konuşması tarzı ve parası kank

0
    10 Yorumla
    • ballistic
      ballistic
      +1 yıl

Parayı anlarım kanka ne konuşuyor ki tam olarak anlamıyorum işte bunu

Yorumla
    • Serhatsrky
      Serhatsrky
      +1 yıl

Kanka eğlenceli biri olmalısın ve kültür çok önemli

Yorumla
    • ballistic
      ballistic
      +1 yıl

Ya kendimi övmüyorum ama bizde boş değiliz bu dangakklar nasıl yapıyor anlamıyorum hacı

Yorumla
    • Serhatsrky
      Serhatsrky
      +1 yıl

Kankam mesela güzel mekanlara gidebiliyor musun

Yorumla
    • ballistic
      ballistic
      +1 yıl

Okuldan dolayı çok zaman olmuyor ama ara ara evet

Yorumla
    • Serhatsrky
      Serhatsrky
      +1 yıl

Üni mi okuyun knk

Yorumla
    • ballistic
      ballistic
      +1 yıl

Aynen kral

Yorumla
    • Serhatsrky
      Serhatsrky
      +1 yıl

Kanka en kolay kız tavlayacak yerdesin şu an

Yorumla
    • ballistic
      ballistic
      +1 yıl

Aslında haklısın da bizim kampüste bölümde kız yok nerdeyse işte

Yorumla
    • Serhatsrky
      Serhatsrky
      +1 yıl

Kanka merkez kampüse dadan ve sürekli birilerine yürü utanma yeminle bak ama kime yürüdüğünü kimse bilmesin

Yorumla
  • Peripellonis
    Peripellonis Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Para para paraaa

1
    0 Yorumla
  • mhgkshn
    mhgkshn Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Parası vardır knk

0
    0 Yorumla
  • azgınapo
    azgınapo Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    +1 yıl

O meseleyi çözsem işte

0
    0 Yorumla
  • Quehuru
    Quehuru Takip Et
    Xper 4 Yaş: 49
    +1 yıl

Neden bu sırrı paylaşayım ki

0
    0 Yorumla
  • bayram511
    bayram511 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23
    +1 yıl

Bazı şeylerin sırrı söylenmez

0
    0 Yorumla
  • ninjabalaclava
    ninjabalaclava Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Para diye bi icat var biliyomusunuz

0
    0 Yorumla
  • Cankuş1223
    Cankuş1223 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.

Aklila kaldiriyor

0
    0 Yorumla
  • _BombacıMülayim_
    _BombacıMülayim_ Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Parayla

0
    1 Yorumla
    • Asiadam209
      Asiadam209
      +1 yıl

Kanka sana kız bulalım

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Senin tip nasıl

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Karakteri ve centilmenliğiyle...

0
    0 Yorumla
  • AşKıNKuZeY
    AşKıNKuZeY Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Cebiyle kanka

1
    0 Yorumla
  • sueda66
    sueda66 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Beyni ve zekası ile

1
    0 Yorumla
  • ZayıfHatunSeviyorum
    ZayıfHatunSeviyorum Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

Tercihler

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Tipi iyi olmayan erkekler güzel kızları nasıl tavlayabiliyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler güzel bulmadiklari hoslanmadiklari kızlara nasıl davranır? 11 cevap verildi
Çok güzel olmayan kızlar yakışıklı erkekleri nasıl etkileyebiliyor? 11 cevap verildi
Erkekler güzel kızlara nasıl davranır? 6 cevap verildi
Erkekler tipi güzel olan kızlara nasıl davranır? 29 cevap verildi
Yakışıklı erkekler neden güzel kızlarla ilgilenmez? 18 cevap verildi
Kızlar iyi erkeklerli neden görmez? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aşure sever misiniz, aşurede olmazsa olmaz malzemeniz nedir?
  • İlişkilerde yaş farkı önemli midir sizce ne kadar olmalı?
  • Sizin için en iyi mutluluk tatlısı hangisi, pastane usulü mi ev yapımı mı?
  • Gideni gitmeye mecbur bırakana ne demeli?
  • Kimler öğlen kahvesi içti?
  • Belgesel izlemeyi seviyor musunuz?
  • Ötenazi hakkında düşünceniz nedir, sizce hayatımızı keyfimize göre sonlandırmak doğru mu?
  • Çevrendeki herkes seni gerçekten tanıyor mu?
  • Bir mucize olsa ne dilerdin?
  • GTA6 oynayabilmek için PlayStation5 mi almalıyım yoksa seneye bekleyip bilgisayardan mı almalıyım?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨