• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Güzellik & Bakım

Bana akıl verin. Bazı kızlar bakımsız ve güzel bile olmamalarına rağmen nasıl erkekleri etkiliyor?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
410
Yapay Zekaya Sor

Ciddi bir soru bu gerçekten

Bana akıl verin. Bazı kızlar bakımsız ve güzel bile olmamalarına rağmen nasıl erkekleri etkiliyor?
Erkek Soruları Güzellik Soruları Bakım Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Security0
    Security0 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 100%
    7 ay

Merhaba,

“Güzellik” ya da “bakım” her zaman birinin çekiciliğini belirleyen tek faktör değil. Erkekleri etkileyen şeyler sadece fiziksel görünüm değildir; psikolojik, sosyal ve duygusal etkenler de çok güçlüdür.

❤️
    İnsanlar özgüvenli kişilere doğal olarak çekilir. Bir kişi bakımsız olsa bile kendine güveniyorsa ve kendini rahat ifade ediyorsa, bu başkaları tarafından çekici bulunabilir.

❤️
    Bazen bir kişi güzel görünmese bile çok iyi konuşabiliyor, esprili veya ilgi çekici olabiliyor. İnsanlar kendilerini iyi hissettiren ve rahatlatan kişilerden hoşlanır.

❤️
    Karizma soyut bir şey gibi görünse de davranışlarla, bakışlarla ve duruşla ilgili. Bazı insanlar doğal olarak “çekim alanı” oluşturur, bu da fiziksel güzellikten bağımsızdır.

❤️
    Bazıları alışılmadık bir şekilde ilginçtir sesi, bakışı, hareketleri, konuşma tarzı gibi. Bu küçük detaylar, insanların ilgisini çekebilir.

❤️
    Bazen insanlar kolay elde edilemeyeni veya gizemli olmayı daha çekici bulur. Bakımlı veya güzel olup kendini hemen açan birine kıyasla, daha az gösterişli birinin gizemi daha ilgi çekici olabilir.

❤️
    Bazı kişiler yapmacık olmayan bir samimiyet sergiler, bu da çok çekici olabilir. Yapay güzellik değil, içtenlik insanları çeker.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• isabella181919
    isabella181919 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    7 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Eminim ki "O Kızlar" hiç böyle soru sormamışlardır. Şunu anlayamadı özgüvensiz insanlar.. her şey Çook Bakımlı gözükmek, Çok güzel gözükmek, Çok iyi giyinmek olmaya biliyor. Özgüven bir insanın en güçlü silahıdır. En sadece az bakımlı gözüktüğü bir günde bile özgüveniyle, duruşula öyle bir hava katar ki.. o güzel giyimli kadın bile ya acaba ben abartı mı oldum dedirtir. Mesela Prenses Diana nasıl aldatıldı ki? Çok güzeldi ama çirkin bir kadınla aldatıldı. Çünkü o kadın prensi özgüveniyle, kendinden eminliğiyle tavlamıştı.

1
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Kızda senin o bahsettiğin özgüven zeka vs yok diyorum olsa bu soruyu neden sorayım mesela biz de biliyoruz herhalde her şey giyim güzellik değil karakter zeka bunlar önemli ama erkekler buna mı bakıyorlar sence

Yorumla
    • isabella181919
      isabella181919
      7 ay

Kardeşim güzel değil diyorsun bakımsız diyorsun başka nasıl etkilesin Allah aşkına sorduğun soruya bak o zaman ilahi güç swnsjwnjsnsjwjsjw

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ben de zaten anlamadığım anlam veremediğim için sordum soruyu yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ayrıca ben özgğvenliyim yorumdaki özgüvensiz insanlar demen doğru değil en azından benim açımdan keşke erkekler gerçekten kaliteye baksaydı

Yorumla
    • isabella181919
      isabella181919
      7 ay

Yok bu soruyu cidden sormuşsan az da olsa özguven düşukluğü yaşamışsındır şimdi yeme bizi. Sana kötü bir şey diyen yok olmamalı da zamanla düzelir ama takma ya böyle şeyleri cidden. Demek ki o da çirkin ve kokuşmuş seviyor jshwjshsjs zevkler ve renkler tartışılmaz ki tatlım 😉

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Özgüven düşüklüğü yaşamadım bunu kabul edersem kendime haksızlık yaparım

Yorumla
    • isabella181919
      isabella181919
      7 ay

Okeyy😃

Yorumla
  • theintrovertedgirlie
    theintrovertedgirlie Takip Et
    Guru Yaş: 19 , eic 100%
    7 ay

Dış görüntünün her şey olmadığının kanıtı. Benim dershaneden bir arkadaşım var mesela, kızın kendince bir güzelliği var herkes gibi tamam ama çoğu kıza göre süslü ve bakımlı değil, doğal yani. Dikkat çekici herhangi bir şey yok dış görüntüsünde. Ama erkeklerle o kadar kolay iletişim kuruyor, o kadar kolay etkileyip dikkatlerini çekebiliyor ki. Kızı kullanmak isteyen bile olmuş daha önce. Dışarıda kuytu bir yerde sıkıştırıp zorla instasını isteyen de. Sanırım enerjiyle, iletişim becerileriyle ve öz güvenle ilgili bir şey.

1
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    7 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı.

Duruşu, bakışı, tavırları, sohbeti, cilvesi, enerjisi falan filan işte insanı çeker şeytan tüyü vardır.
    Güzellik ve çekicilik farklı şeyler.
    Veya gerçekten basit bir karakterdir erkeklerde peşinde dolanır ekmek çıkar belki diye.

3
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Ne-She
Ne-She Takip Et
Fenomen
7 ay
  • Canım, bazı şeyler dış görünüşün ötesinde oluyor. Evet, dış güzellik ilk bakışta etkileyici olabilir ama uzun vadede insanların kişilikleri, enerjisi ve kendilerine olan güveni çok daha fazla dikkat çeker. Erkekler de sadece dış görünüme bakarak etkilenmiyorlar, sıcaklık, samimiyet ve eğlenceli bir kişilik de oldukça güçlü faktörler. 😊

Kimi zaman bir insanın kendini taşıma şekli, konuşma tarzı ya da sadece yanındakine hissettirdiği enerji bile etkileyici olabilir. Tabii ki güzellik görecelidir ve herkesin tarzı farklı ama içten bir gülümseme ve doğal bir tavır bazen en havalı görünümü bile geçiyor! ❤️ O yüzden sen de kendine güvenmeyi hiçbir zaman ihmal etme, unutma ki bu en önemli anahtar! 💃

0
    2 Yorumla
    • yaralkalp38
      yaralkalp38
      7 ay

Ya gülüm çirkin şansı var curkinlerin uluklarin bahtı güzel olur

Yorumla
    • yaralkalp38
      yaralkalp38
      7 ay

Guzeleerin kaderi iyi olmaz derler unutma bunu nadiri gülüyor bu haytta

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

57

Cevap

84

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    7 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.

çünkü sevgi dış görünüşe bakmaz

1
    0 Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    7 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 458 cevap paylaştı.

yani tüm iş güzellik değil bakımlılık değil. dişil enerjisi vardır kimisinin ordan yürür. kimi aktiftir ekrek tavlar. ayrıca sana göre güzel değil misal geçenlerde bir bayan arkadaşım çok güzel ünlü genc sektörde en cok aranan bi aktriste ya cok cirkin neyini begenirler anlamam demişti.

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Dişil enerjiyi nasıl kullanabilirim

Yorumla
    • endmuhh
      endmuhh
      7 ay

yani bunu anlatıcak kelime yok. gidip uygulucan:D içinde varsa vardır. tüm davranışlarınla bakışlarınla tavrınla "hop yakısıklı burada bir hatungil var, ya bak bi de sankim bu kız boşta, gideri var gibi bak ortama hatunluk katıyor sende yani erkeksin sankim bilmem anlatabildim mi" demelisin.

Yorumla
  • tahsinkaya
    tahsinkaya Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 100%
    7 ay

Bence burada kilit mesele “güzellik” değil, etki. Çünkü insanları etkileyen şey çoğu zaman makyaj, saç, marka kıyafet falan değil; yanında nasıl hissettirdiğin.

Bazı kızlar dışarıdan “bakımsız” görünebilir ama konuşurken rahat, doğal ve özgüvenli durur. Göz teması kurar, gülümser, şaka yapar, karşısındakini iyi dinler. Erkeklerin çoğu da “kusursuz görüntü”den çok bu enerjiyi hatırlar. Yani olay, vitrin değil; içerideki hava.

2
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Tamam da bu çocuk kızı tanımıyor sohbeti yok sadece hastanede sıra bekleyen iki insanın ne kadar birbiriyle paylaşımı olabilir ben de sizin düşündüğünüz gibi düşünüyordum ama öyle değil işte

Yorumla
    • tahsinkaya
      tahsinkaya
      7 ay

Peki o zaman, neden bu detayı sorunda vermedin? Sorunda detay yok, başlığa bakarak genel bir cevap verdim. Sende hatalı sın. 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Hatalı hatasız yok burada detay verilemez çünkü karakter sınırlaması var

Yorumla
    • tahsinkaya
      tahsinkaya
      7 ay

İsmini ver demedim, sabit bir soru başlığı var ortada. Birde detay ekle bölümü var orayı kullana bilirsiniz. Bir dahaki ne iyi akşamlar.

Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    7 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Erkekler tam tersi kadınlardan çekiniyor, onlara istediklerini veremeyeceklerinden. Kaldıramazlar; bakımlı ve güzel kadınları. Onların bir ağırlığı var. Diğerlerine ulaşmak daha kolay. Erkekler kendilerini yetersiz hissettikleri kadınların yanında duramaz ve gelemez.

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Bilmiyorum yani akıl ermiyor

Yorumla
    • Bdhdhdb
      Bdhdhdb
      7 ay

İşte bu 👏🏻👏🏻👏🏻💅🏻💅🏻😍💋 kesinlikleeeeeeee

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      7 ay

@Bdhdhdb 💚

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Cilve ve özgüvenlerinden dolayı etkiliyolar. Çekingen, sessiz ve uyumlu kızları sevmez erkekler. Kıpır kıpır, cilveli, konuşkan, kendinden emin ve acı çektiren kızları severler. Bu hep böyledir. Erkeğin peşinden koşan kızları da yedekte tutarlar ve özgüvensiz görürler. İnan ne kızlar biliyorum öyle güzel diyebileceğimiz kızlar değiller ama erkekler etrafında pervane oluyor. Çünkü cilveli, konuşkan ve özgüvenliler.

5
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Bahsettiğim kız öyle de değil işte büzüşük bir şeydi

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Ben ne kızlar tanıyorum inan bildiğin en az 20-25 kilo vermesi lazım biraz daha kilo alsa obezite olucak ama erkekler etrafında pervane. Görsen yüzlerinde hiçbir bakım yok, en basit bir ruj bile sürmezler, kıyafet desen öyle, bi pantolon bi gömlek veya kazak giyerler, bi kez topuklu ayakkabı giydiklerini görmedim ama görsen erkekler nasıl etraflarında dolaşıyor. Çünkü cilveli kızlar, ağızları laf yapıyor, konuşkanlar. Çekingen ve sessiz değiller. Erkeğin peşinde koşmuyolar, en ufak bir konuda problem çıkarıyolar asla uyumlu değiller ve erkekler onlara hep uyum gösteriyor kıymet veriyor çünkü cilvesinden ve özgüveninden etkileniyolar. Mesela bi erkekle ayrılsalar asla geriye dönüp bakmazlar, yeni insanlarla tanışırlar. Senle ben de 15 yıl aynı adam için aşk acısı çekeriz. Bu kızlar öyle değiller.

• Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ama kız büzüşük bşr kuz

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Fark etmez ki. Cilveli ve konuşkansa erkekler etkileniyor isterse dünyanın en büzüşük kızı olsun.

• yalnızkurt3446
    yalnızkurt3446 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    7 ay

Bu soruda size 2 türlü cevap verebilirim
    1 ncisi o kızların bazıları dogru dürüst ve yalandan uzakdır hayatta belli başlı hedefleri vardır gözü yüksekte olmayan evlenilecek tiplerdir

2 nci olarak ne kadar bakım yaparsa yapsın işe yaramadığını anlayan ve istedigini elde edemeyenler onlar ise bedensel işlevlerini kullanır bazı erkekler ise bu durumdan feyiz alır önce 2 nci secenekse şansını dener ve keyfini sürer sonra tekrar 1 nci secenege gider evlenmeye bu kadar basittir aslında erkeklerde ne istedigini bilmez

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Tanışmıyorlar bile

Yorumla
    • yalnızkurt3446
      yalnızkurt3446
      7 ay

Dedigim gibi o zaman 2 nci secenek zevkine bakar ilişkisini yaşar gönderir

Yorumla
    • Naz_lım
      Naz_lım
      7 ay

Gönderir derken kardeş tek erkekler mi kadınlardan zevk alıyor kadınlar hiç zevk alıp göndermiyor mu erkeklere mesela haberlerde görmüyor musunuz kadın adamı gönderdiği için adam kadına takıntı yapıyor vuruyor mesela zarar veriyor kadına mesela benim de başımdan geçti ben adamlara atıyorum adamlar benden ayrılmak istemiyor beni tehdit ediyorlar kim kimi gönderiyor niye genelleme yapıyorsunuz herkese

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

@Naz_lım sen de bunu gururlu gururlu anlatıyor musun aferin gerçekten ama işte erkekler de sizin gibilerden hoşlanıyor

Yorumla
    • Naz_lım
      Naz_lım
      6 ay

Gururlu anlatmıyorum arkadaş sadece kadınların kullanılıp köşeye atıldığını söylemiş sadece kadınları savunmak istemiştim tersi de var diye neyse kusura bakma bida olmaz

Yorumla
    • yalnızkurt3446
      yalnızkurt3446
      6 ay

Gizli kullanıcı seni kullandılarmı zoruna giden ne merak edilen her şey sorula bilir burada

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Soruyu soran da yorumu da yapan benim sen hayırdır ya beni kimse kullanmadı kullanamaz sen kendine bak @yalnizkurt3446

Yorumla
    • yalnızkurt3446
      yalnızkurt3446
      6 ay

Pardon nazın yorumunu okumadım uykudan kalkınca naz haksız bu durumda

Yorumla
    • yalnızkurt3446
      yalnızkurt3446
      6 ay

Özür dilerim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Hep yanlış anlaşılmalara maruz kalıyorum ya

Yorumla
    • yalnızkurt3446
      yalnızkurt3446
      6 ay

Ya harbi özür dilerim naz da erkekleri kullanan birisi uykudan yeni kalktım yanlış yorumu okudum harbi özür dilerim

Yorumla
  • yasayanbiri25
    yasayanbiri25 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    7 ay

Sen şunu anlamıyorsun Bak senin bedeninle Biz etkilemiyoruz senin duygularınla kadınlığından etkileniyorduk Ben bu yaşıma kadar kadın Bulamadım hani ikna edemedim yatağa götürmeye en son ben erkekle yattım mesela ne fark eder ki yani Kadın dediğin nedir ki et yani başka bir şey değil ki senin yaptığın şeyi ben erkeğe Aslında ben de yapıyorum yatıyorum geçiyor arkadan biri bana hırsın alınca kadar s****** yani

0
    3 Yorumla
    • biririiiidndn
      biririiiidndn
      7 ay

Kotu huylu cahil kizlarin oesinde erkekler kosarken iyi huylu temiz sinirlarini bilen kizlarin neden 1 sevgilisi dahi olmuyor pekiya birniz bunu aciklayin artik nerede psikolojisi bozuk kotu ve akilsiz kiz carsa hepsinden etkilenen 1000 erkek var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

@biririiiidndn aynen öyle

Yorumla
    • yasayanbiri25
      yasayanbiri25
      7 ay

Hadi olalım. Ne istiyorsun mesela. benim tek hatam 3 erkek yattım. Senin hatan? Yok bu kıymetli hissediyorsanız ama hiç bir anlamı yok hiç şeyin.

Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    7 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Mevzu bazen güzellik olsa da tek başına yeterli değil. Aşırı güzel değilim ancak eşim cidden deli divane bana. Ki ya beğenmezse diye ilk buluşmayı ertelikçe ertelemiştim, adam daha ilk buluşmada evlenmeye karar vermiş. Sohbet muhabbet de sarıyor bazen, bazen meslek ne bileyim bazen özgüven. Güleryüz de çekiyor. Ve çoğu erkek güzel kızlardan çekiniyor o da bir gerçek

1
    0 Yorumla
  • YorgunBirCicek
    YorgunBirCicek Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 98%
    7 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 773 cevap paylaştı.

Çünkü sadece dış görünüşle alakalı değil. Özgüven, rahatlık, kendini sevme hali çok çekici geliyor insanlara. Bazen birinin kendinden emin tavrı, gülüşü ya da hayata bakışı, makyajdan ya da güzellikten daha fazla etkiler. Güzellik dikkat çeker, ama karakter ve enerji insanı çeker.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    7 ay

Zeka veya buyudukleri cevre. Karsi cinsi ve kendini nasil tanidigiyla alakali. Mesela cok guzel bir kiza sen kimseyi etkileyemezsin seni kimse sevmez desin aile uyeleri , o kiz buyurken, o kizi sevseler bile kiz sevilmedigini dusundugu icin ya reddeder ya da uzaklasir kendisi. İste herseyi beyinde bitiyor.

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Aile üyelerim bana fazla sevgi verdi sevgiyle büyğdğm ama dışarıda öyle olmadı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Ya algilayis bicimin farkli. Birde kafaya cok takarsan isler iyice zorlasabilir. Zor ama anliyorum seni. Kompleks olmus sende.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Kompleks olmadı napmam lazım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Bu soruyu sorman kompleksin oldugunu gosteriyor iste. Kafayi takmissin buna biraz. Dogal ol kisaca

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Anlat o zaman ne yapmam lazım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Dogal ol

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Doğala bakıyor mu erkekler sence

Yorumla
  • MERV3X
    MERV3X Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    7 ay

O kız ben oldum hep. Hatta çok şaşırdığım bi şeydir. Ama duyduğum sözler hep aynıydı. Kafa dengi ve değişik olduğumu söylerler. Ben onların yalancısıyım wdxdqjdfxjqfgd

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Değişik derken ne anlamda değişik dediler sana

Yorumla
  • Peçorin34
    Peçorin34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 98%
    7 ay

Bi kadinda guzellik her sey degildir. Bazen bir sohbet edersin o ikna etmeye yeterli bile gelebilir. Elbette guzelligin bir payi var ama minimum beklentiyi bile karsilamasi yeter

1
    5 Yorumla
    • Yasemin192633
      Yasemin192633
      7 ay

Bence güzellik etkiler ilk etapta sonradan ahlak devreye girer ahlaki uymuyorsa güzelliği de etkisiz kalıyor o yüzden ilk ahlaka bakılmıyor kadın erkek fark etmiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Tanışmıyorlar bile

Yorumla
    • Yasemin192633
      Yasemin192633
      7 ay

Bazıları da cilve yapıyor işte dişil enerjileri ile etkiliyor o ayrı mesele erkeklerin zaafı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

@Yasemin192633 dişil enerjiyi nasıl yapabiliriz

Yorumla
    • Peçorin34
      Peçorin34
      7 ay

@Yasemin192633 etkiler ama ilk tanismada beklentiler istenileni karsilamazsa bir anlami kalmaz. Ote taraftan uyumluluk olursa zaten guzellik dedigimiz şeyin cok fazla bir etkisi olmaz.

Yorumla
  • ölümmeleği00 m
    ölümmeleği00 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    7 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.

İnsanın güzel veya bakımlı olması bence bu konuda pek etkili olmuyor önemli olan aranızdaki samimiyet ve empati eğer bir birinizi anlıyorsanız işte o zaman aranız dahada güzelleşir.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Tanışmıyorlar bile

Yorumla
  • Serhat_apydn
    Serhat_apydn Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    7 ay

Benim için dış görünüşten çok kalbinin güzelliği önemlidir. Güzellik geçicidir ama iyi bir yürek her şeyden değerlidir. Kalbi temiz olanın davranışları da güzel olur. İçindeki iyilik, dışına ahlak olarak yansır. Ahlaklı bir çevre, insanda bilime olan ilgiyi artırır. Doğru ortam, doğru düşünmeyi ve öğrenmeyi destekler. Bu da o kişinin otomatik ilgisini çektirir.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Tanışmıyorlar bile

Yorumla
    • Serhat_apydn
      Serhat_apydn
      7 ay

Sen benim ne anlatmak istediğimi anlamadin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Sen anlamadın senin bu anlattıklarını biliyorum zaten ama bu sorunun soru olma özelliği senin dediklerinin olmaması tanışma fırsatı olmaması

Yorumla
  • ruhumunışığı
    ruhumunışığı Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    7 ay

Herkesi herkes sevecek diye bir kaide yok. O çocuk o kızdan hoşlandı diye sen nasibinden olmuyorsun. Konunun fizikle ya da tiple alakası yok

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Sevgi değil hoşlantıdan bahsediyoruz daha tanışmıyorlar bile ayrıca nasip işleri de hoşlantıdan daha öte bir şey kavram karmaşası yapma

Yorumla
    • ruhumunışığı
      ruhumunışığı
      7 ay

Ben gördüğümü söylüyorum. Gelen hemen her yoruma aynı şeyi yazmışsın. Hastanede bir çocuk (muhtemelen hoşlandığın tipini beğendiğin biri) sana değil de başka bir kıza bakmış ve içerlemişsin. Bundan bahsediyorum. O çocuk o kızın nasibinde olduğu için sen değil o dikkatini çekti belki? Her hoşumuza gıden bizimle ilgilenecek diye bir şey yok. Sen beğendin diye o da seni beğenmek zorunda değil nasipten bu yüzden bahsettim. Soruda dediğin o "çirkin bir kızdı ama ona baktı neden" sorunun cevabı bu yani. Ki birilerini çirkin görmekte gören gözle alakalı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Felsefe yapma duyar kasma ya stalk da yapma sizin gibi kılıklılar yüzünden zaten düzgün kızların hakkına giriliyor nasip dersiniz niyaz dersiniz böyle canım erkekleri kandırırsınız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ayrıca kimseye içerlemedim hem de muhtemelen hoşlandığın biri yazmışsın ama muhtemelen sorunun cevabını da söyleyeyim hoşlandığım biri değil

Yorumla
    • ruhumunışığı
      ruhumunışığı
      7 ay

İyi misin? Neye sinirlendin de kömürden bu kadar? Tanımıyorsun etmiyorsun ettiğin laflara bak. Kendi kalbin birine denk gelirsin inşallah.

Yorumla
  • McCaLLs
    McCaLLs Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 49%
    7 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 446 cevap paylaştı.

Cilve, tatlılık, zeka, anlayış, karakter, dişillik Vb. şeylerde erkekleri gayet etkiler.
    Bunlar güzellikten daha önemli şeyler zaten

1
    18 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Öyle değil tanışmıyorlar

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      7 ay

Hem bakımsız güzel kızlar nasıl etkiliyor diyorsun hem nasıl olduğunu söyleyince öyle değil tanışmıyolar diyosun bu ne yaman çelişki😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ben de çelişki olduğu için sordum zaten soruyu

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      7 ay

Fazla güzel olmayan bakımsız kızın etkileyrbileceği yol budur başka yolu yok. Özellikle cilve ve anlayış çok önemli.
      Birde standartlarını düşük tutuyordur. Kendine göre çok yakışıklı olan erkeklere değilde ortalama erkeklere yürüyodur haliyle kendine eşit kişiler olduğu için etkileyebilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ya yürüme yok bir binada sıra bekliyor ikisi de oğlan kızın arkasında oturuyor hatta kızın yüzünü bile görmemiş tek gördüğü ve etkilendiği şey kızın deri ceketi ve yağlı saçı bu kadar he kızda fizik vardır o zaman diceksin ama inceledim yok zaten büzüşük bir yapıda kız

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      7 ay

Sana güzel gelmeyen ona güzel gelmiş olabilir? Erkekler ile kızların güzellik algısı baya bi farklı.
      Bizim beğendiğimizi siz beğenmiyorsunuz sizin beğendiğinizi biz beğenmiyoruz.
      Ortalık Hande erçel'e, Ester expasito'ya çirkin diyen kız dolu😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Kızın yüzü travestilere benziyor erkekler dönme gibi kons gibi kız mı seviyor anlamadım gerçekten

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      7 ay

Aynı şeyi bir çok manken, oyuncu için düşünüyorum ama dünya güzeli seçiliyolar🤷🏻
      Yani kız senin bakış açına göre öyle durabilir ama o erkeklerin ilgisini çekecek bir tipi olabilir. Güzellik çok göreceli bir olay.
      Mesela sen şimdi o kızı böyle yorumluyorsun ama senide görmedik yani belkide o kız senden daha güzeldir🤷🏻Ama başkası içinde sen çok daha güzelsindir olur böyle şeyler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Tamam ya hep böyle olur zaten bu tarz insanları savunan çok olur yani sğrtğk olucaksın bu hayatta gerçekten erkekler olarak düzgün kızları hak etmiyorsunuz sizi sürtğkelerle baş başa bırakıyoruz ayrıca ben daha güzelim o konu tartışmaya kapalı eğer açık olsaydı bu soruyu sormazdım çünkü bir sebebi olmuş olurdu hala tipden bahsediyor kızda tip yok diyorum inceledim daha ne yani ayrıntıya girip günaha girmek istemiyorum ama kızda o senin bahsettiğin tip yok

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      7 ay

Ya kızıda görmedim senide görmedim ne bileyim kim daha güzel. Kızı savunduğum felanda yok banane elalemden.
      Tanımadığım etmediğim kızıda niye savunayım güzelliğin göreceli olduğundan bahsediyorum burada savunmak ne alaka?
      Ayrıca kız bakımsız, tipsizse bu niye onu * yapıyo? Durduk yerde kıza niye * muamelesi yapıyorsun yani ne gerek var?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Hem banane deyip hem onu savunuyor olman çok etkileyici durduk yere değil bir dayanağım var ki konuşuyorum

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      7 ay

Ahahhahaha ya şaka mısın ne diye savunayım görmediğim insanı?
      Görmediğim birinin neyini nasıl savunabilirim?
      Alt tarafı güzellik göreceli sen onu beğenmeyebilirsin ama başkaları beğenebilir herkesin göz zevki farklı diyorum bu gayet doğal bir gerçek. Savunmakla ne alakası var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Başkaları da beğenmez de erkekler Abaza olunca beğeniliyor işte siz asla düzgün hanım hanımcık kızlara bakmayın e mi 😂

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      7 ay

Valla ben düzgün hanım hanımcık kızlara bakarım saçma tiplerle işim olmaz. Abazalıkla hiç işim olmaz.
      Eğlencelik ilişkiye karşıyım. Ciddi ilişki insanıyım. Doğru kişi olduğunu düşünmediğim biriyle sevgili bile olmam. Sevgililiğe evliliğe atılan ilk adım olarak bakarım. Sence böyle birinin öyle saçma tiplerle işi olur mu 😅
      Bahsettiğin kızın nasıl bir tip olduğunu bilmiyorum ama konu buraya geldiğine göre tipi olmayınca çıplaklıkla felan önplana çıkmayan biri sanırım onu anladım. Öyle kızlar anca abazaların ilgisini çeker başka bi halta yaramazlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Çıplaklıkla ön plana gelmeyen mi anlamadım dediğini

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      7 ay

Çıplaklıkla ön plana çıkmaya çalışan yazacaktım yanlış olmuş

Yorumla
    • McCaLLs
      McCaLLs
      7 ay

Ne oldu ya elalemi savunuyon dedin durumu anlayıp onlara laf söyleyince sustun😅🤣🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ne diyim soru da baydı artık beklediğimden çok ilgi gördü

Yorumla
  • günes121212
    günes121212 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    7 ay

Çünkü bazı erkekler kendini bilmez edepsiz vazıfsız ve kötü olan kadınları seviyor kanka

2
    14 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Hayır bu iş başka mesela ilk görüşte çarpılıyorlar ama bakıyorsun kızın saçı bile yağlı kız güzel değil yani ya da çocukla sohbeti yok ama bakıyorsun çocuk gözünü ondan alamıyor

• günes121212
      günes121212
      7 ay

Bazı erkeklerle kötülük yarıyor canım onlar böylelerinden hoşlanıyor kendileri de böyle olduğu için fark etmiyorlar bile bazı erkekler basit bu yüzden de basit kadın seçer kendine

• Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ama ilk görüşte nasıl etkiliyorlar ilk görüşte kızın kötü kız olduğunu anlayamaz ki zaten anlasa yaklaşmaz

• günes121212
      günes121212
      7 ay

Anlaşılıyor kanka mesela bazı kızlar var açık saçık dolaşıyor kendine bakmıyor her şeyi erkeğin üstüne yıkıyor en ufak şeyleri bile egolu bencil umursamaz edepsiz ahlaksız yani daha çok şey saymam gerekiyor mu cidden anla artık

• Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Dün yakınım için hastaneye gittim sıra bekliyoruz önümde bir kız oturuyor arkamızda da bir çocuk var ya kız benden çirkin saçı yaplı falan yani erkeklerin dikkatini çekecek kadar güzel ve bakımlı olmamasına rağmen arkamızda oturan çocuk gözlerini ondan alamadı dün

• günes121212
      günes121212
      7 ay

Hatta bazı kızlar var ilk buluşmada bile başka erkeklerle fingirdeşiyor telefonda veya erkeğin yanında ama bu bile bazı erkeklerin hoşuna gidiyor bazı erkekler kötü kadın seviyor dediğim gibi ama kendileri bile bunun farkında değil

• günes121212
      günes121212
      7 ay

Bunu burdaki sorulardan da anlayabilirsin her gün bir erkek bunu soruyor “şunu bun yaptım onun için ama beni engelledi kadınlar neden serseri seviyor” hahahahaha ezik ve s@lak olmayacaksınız bu hayatta olay bu kadar basit

• günes121212
      günes121212
      7 ay

Belli ki ondan başkası ona yüz vermemiş bazı erkekler var aramızda sırf çakabilmek için her şeyi yapıyor

• Gizli Üye
      Soran
      7 ay

O kız da vermedi mi kızın haberi bile yok kızın arkası ona dönüktü

• günes121212
      günes121212
      7 ay

Herif o zaman kendi kendine gaza geliyordur öyle abazalar da çok canım

• Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Bilmiyorum Allah tarafından mı böyle oluyor bilmiyorum

• günes121212
      günes121212
      7 ay

Hayır düzgün ve olgun bir erkek böyle yapmaz bu şekilde davranan erkeklerin hepsi abazanın tekidir yani kötüler canım

• Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Öyle mi diyorsun umarım iyi insanlar karşımıza çıkar gerçekten bilmiyorum yani akıl ermesi zor

• günes121212
      günes121212
      7 ay

Evet kanka çok p*slik var etrafta yani cidden dikkat etmeliyiz

• Dispatcher25
    Dispatcher25 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 75%
    7 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 350 cevap paylaştı.

Bakımsızlık ve güzel olmamanın görüşü nedir sence? Bir kadın bakımlı olunca güzel olur mu, ya da aura kazanır mı?

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Bakımsız dememin sebebi saçı yağlı dolaşıyor olması en basit örnek

Yorumla
    • Dispatcher25
      Dispatcher25
      7 ay

Bakımsız olan sen misin, o mu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

O

Yorumla
  • Janti_bir_abiniz
    Janti_bir_abiniz Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 76%
    7 ay

Karakterli kültürlü zeki anlayışlı saygılı sevgi dolu olma ihtimalleri olabilir mi. Tek meziyet güzel olup sağlam oral seks çekebilmek mi.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Tanışmıyorlar bile

Yorumla
  • robertsumarcussu
    robertsumarcussu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    7 ay

güzel bile derken… güzellik görecelidir first of burada anlaşalım. ikinci olarakta cilve denilen bir şey var canım öğren

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Arkası dönükken nasıl yaptı cilve

Yorumla
  • 1Dehliz1Zirve
    1Dehliz1Zirve Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    7 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 316 cevap paylaştı.

Tamam bende ciddiyetle soruyorum , sen gerçekten güzel ve bakımlı mısın? Böyle isen , bunun tespit kaynağı nedir?

0
    24 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

En basit örnek vereyim bakımı falan da at bir tarafa en azından saçı yağlı gezmiyorum

Yorumla
    • 1Dehliz1Zirve
      1Dehliz1Zirve
      7 ay

Ne güzel işte, lakin millet saçları yağlı mı geziyor?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Milletle ne alakası var o kızdan bahsediyorum yağlı geziyor

Yorumla
    • 1Dehliz1Zirve
      1Dehliz1Zirve
      7 ay

Anladım ve senin düşündüğün veya istediğin kişi ile beraber doğru mu anladım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Yok kız da erkek de kimse kimseyi tanımıyor Dün yakınım için hastaneye gittim sıra bekliyoruz önümde bir kız oturuyor arkamızda da bir çocuk var ya kız benden çirkin saçı yaplı falan yani erkeklerin dikkatini çekecek kadar güzel ve bakımlı olmamasına rağmen arkamızda oturan çocuk gözlerini ondan alamadı dün

Yorumla
    • 1Dehliz1Zirve
      1Dehliz1Zirve
      7 ay

Anladım, biliyor musun burada konu , kızın bakımlı ve güzel olması değil. 1. O erkek hangi düşüncelerle bakıyordu O kıza bunu biliyor muyuz? 2. O kızda O erkeği öncelikli olarak etkileyen bir şey vardır ama bunun karşılığı güzel veya bakımlılık değildir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Peki sence neydi sebep ya da çocuğun niyeti neydi

Yorumla
    • 1Dehliz1Zirve
      1Dehliz1Zirve
      7 ay

Bilirsin ki herkesin farklı bir algı dünyası ve farklı beğenileri vardır. Çocuğun niyeti cinsel bir etkileşim sebebiyle bakışı ise o kızın vücudunda ya genel ya da bölgesel olarak onu gerçekten etkileyen ve hayallerinde yaşattığı bir şeklin yani bedeninin o kızın üzerinde var olmasıdır sezgisel bir hoşlantı ile baktıysa o kız onun hem duygusal yanına hitab eden şekilde bir görünümdedir

Yorumla
    • 1Dehliz1Zirve
      1Dehliz1Zirve
      7 ay

Bunlar konumuzun tamamen fiziksel yanları

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Öyle senin dediğin kadar değil ya

Yorumla
    • 1Dehliz1Zirve
      1Dehliz1Zirve
      7 ay

Peki nasıl? ya da nedir benim dediğim kadar olmayan?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Çocuk ergenlik zirvesinde o kız da onun önünde oturuyordu genç erkeklerde bir deri ceket merakı var kızın saçının uçları sarıydı erkeklerde bu tarz bir heves var yani

Yorumla
    • 1Dehliz1Zirve
      1Dehliz1Zirve
      7 ay

😊 anladım bu görsel erkekte daha çok secte aykırı ve hırçın seven kız izlenimini oluşturur ki , bu sebepten bakmış olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ama kız hırçın olacak bir tip de değil çünkü büzüşük utangaç bir kız bilmiyorum

Yorumla
    • 1Dehliz1Zirve
      1Dehliz1Zirve
      7 ay

Evet işte burada , erkeklerin bu izlenimi , erkek yeterince analiz etme bilincinde değilse hatalı sonuçlara ulaşabiliyor. Kız burada aslında kişiliğinin yansıttığı görünümde değil , özenti neticesi bir durumda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Heh onu demek istiyorum erkeklere kızların karakterine bakmıyor ki

Yorumla
    • 1Dehliz1Zirve
      1Dehliz1Zirve
      7 ay

Bir çoğu için bu dediğin çok doğru, karaktere bakmaya başladıkları zamanlar , sütten ağızları yandıktan sonra başlıyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ama bu da düzgün kızlar için kötğ bir durum değil mi düşünsenize yollu kızlardan kazık yedikten sonra bari düzgün kızlarla evlenelim diyorlar bu da düzgün kıza haksızlık yani yollulardan yüz bulamadıkları ya da kazık yedikleri için düzgün kızı tercih etmeleri de düzgün kızlara haksızlık diye düşünüyorum

Yorumla
    • 1Dehliz1Zirve
      1Dehliz1Zirve
      7 ay

İşte bu yüzden kız olsun erkek olsun , insan kendini heveslerinin kurbanı etmemeli ve doğru adımlarla doğru bilgilerle mantıklı ilerleyişlerle doğru kişiyi hem duygu hem düşünce hem ruh hemde görsel uyumu yakaladığı zaman birbirine adım atmalı ve evlenebilmeli. O zaman yanlış insanlar olmaz ah lar olmaz vah lar olmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Bence birileri heveslerini tercih ediyor ya mantıklı şeylere bu düzgün insanların da hakkına girmek gibi bilmiyorum

Yorumla
    • 1Dehliz1Zirve
      1Dehliz1Zirve
      7 ay

Evet ama şöyle düşün , birileri heveslerine gidiyor diye sana gelecek olanda aynı olacak diye bir durum yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Sizin tespitiniz doğru bu arada kızın yüzü travestilere benziyordu

Yorumla
    • 1Dehliz1Zirve
      1Dehliz1Zirve
      7 ay

Teşekkür ederim.

Yorumla
    • 1Dehliz1Zirve
      1Dehliz1Zirve
      7 ay

Olabilir ve maalesef bu durumu kendisi olmaktan çıkmış kızlarda maalesef görebiliyoruz

Yorumla
  • qüneşinsahibi
    qüneşinsahibi Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    7 ay

Yokluktaki erkekler icn cirkin olmaları önemli değil ki. Uçan kuşa yükselen erkek icn güzel olup olmamaları önemli snce canım

0
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ama dışarıya karşı da çok soğuk oluyor o tip erkekler hani hiç demezsin dışarıdan uçan kuşa yükseliyor diye

Yorumla
    • qüneşinsahibi
      qüneşinsahibi
      7 ay

Böyleleri daha fena

Yorumla
    • ƬC_GhosTLioN
      ƬC_GhosTLioN
      7 ay

Bu nasıl bir cümle 😃 yoklukta ne alaka çirkin ya da güzelden daha ötesi var zina yapmayan edepli kocasının erkek arkadaşıyla konuşmayan önüne gelen erkekle konuşmayan kadın bulunuyorsa bu tür tercih ediliyor diğerleri meze olduğundan isterse güzelliği olsun mezeye yer vermez erkek buna yokluk denmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

@ƬC_GhosTLioN erkekler mezeleri alıyor baştacı yapıyor düzgün kızlarla da ne zaman evleniyorlar biliyor musun yollu kızlardan kazık yedikten sonra bari düzgün kızlarla evlenelim diyorlar

Yorumla
    • qüneşinsahibi
      qüneşinsahibi
      7 ay

Meze dedgnz kadınların gtunde bundan ayrlmayp birde yazdgna bak 😄😄

Yorumla
    • ƬC_GhosTLioN
      ƬC_GhosTLioN
      7 ay

@qüneşinsahibi gel bakalım çevremdeki 2 kadın göstereceğim sana Bir de öyle konuş görelim bakalım nasıl oluyormuş bizim her erkeğin altına yatan kadına değil erkeğine ait olan kadına kadın deriz

Yorumla
    • ƬC_GhosTLioN
      ƬC_GhosTLioN
      7 ay

@soran kadınlar yapmıyor mu altına yatıp sonra temiz erkek demeleri erkek neyse kadın da odur

Yorumla
    • qüneşinsahibi
      qüneşinsahibi
      7 ay

Yahu burada bile gtunden ayrlmio pembe hesap gördü mü ne yazcgnizi sasiriosunz gelmiş cevresndeki iki kadndan örnek verio zaten tüm dünya senin cevrendeki o iki kadndan ibaret at gozlugnu çıkart ve dünyaya bak. Uçan kuşa yükselen cinsinjn neler yapcgndsn bı habersn anlaşılan. Ya da pembe hesap açıp bı dene istersen test et senjn dedgn mi doğru bnmki mi test ederek gör 😄

Yorumla
    • ƬC_GhosTLioN
      ƬC_GhosTLioN
      7 ay

Çok şikayetçi oluyorsanız kullanmayın sosyal medya bu kadar basit olur biter erkeklerin yaptığı kadar kadınlar da yapıyor maalesef bir erkeğin hatasını milyonlarca erkeğe bir kadının hatasını milyonlarca kadına bağlanmaz. Ben görüyorum gördüğümü erkeği de kadını da

Yorumla
    • qüneşinsahibi
      qüneşinsahibi
      7 ay

Sana ve senin gbilere sorcaz napcagmizi da zaten. Liste yapn bari şunu yap ve bunu yapmayn die ergen falan misn sn

Yorumla
    • ƬC_GhosTLioN
      ƬC_GhosTLioN
      7 ay

Kadına ne anlatsan boştur 😃 erkek zina yaptı mı günahtır kadın yaptı mı sevap derler. Erkek gider karısının kız arkadaşlarıyla konuşur suç kadın yapsa serbest kadının anlayacağı dille konuşursak ölme eşeğim ölme erkek suçlandığı kadar kadın da suçlansa genel ev kadınları olmazdı şimdiye kadar ama nedense hep erkek suçludur çok acayip

Yorumla
    • qüneşinsahibi
      qüneşinsahibi
      7 ay

Erkegn yaptgna ne zaman zina dediler acaba sen bı kafanı gomdugn kumdan çıkart erkegn yaptg herşeye göz yumup erkek o diolsr kadın yaptı mı esc muamelesi görüyor şaka misn yksa işine geldg gbi görmek istedklerini mi görüyorsun genelevdeki kadnlara giden senin cinsn hatta evli olan cinsn ama neys senin habern yoktur bundan o derece işine geldg gbi konus slak

Yorumla
  • sexuallifecoach
    sexuallifecoach Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    7 ay

erkeği etkileyen ilk önce güzellik olabilir ama askında erkeğin aradığı dişilik tir , ıspata gerek bile yok bu konuda

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Dişilik nasıl olacak bunu beceremiyorum

Yorumla
    • sexuallifecoach
      sexuallifecoach
      7 ay

beceremeyecek ne var zaten kadınsın , biraz bakışlar biraz hareketlerine bak , mutlaka değişik bir durum vrdır , ya da öok tutucusun , bişeyler var yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Bakış derken nasıl bakış atmam lazım

Yorumla
    • sexuallifecoach
      sexuallifecoach
      7 ay

🙃 yani kur yaparak , istiyorsan tabi , ya da onun sana gelmesi için adım at bişey iste sor söyle vs vs

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Erkek kendi kendine gelemez mi ben bir şey yapmak istemiyorum gerçekten utanıyorum doğru bulmuyorum

Yorumla
    • sexuallifecoach
      sexuallifecoach
      7 ay

erkek kendi kendine gelmez , eskidendi o şimdi nazik erkekler var , istersen olur istemezsen gelmez , biraz kendine çeki düzen ver hallolur işler bence , kaç yaşındasın ki?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Eskiden ki gibi olsun erkekler bence böyle iyi sayılmaz

Yorumla
    • sexuallifecoach
      sexuallifecoach
      7 ay

onu kafınlara söyleyeceksin , çocuğu enne büyütür maalesef , hem değişsede sana rastlaması geçti artık , sen ne istiyorsun yaz bana biraz konuyu açalım ne yapabiliriz bakalım

Yorumla
  • udeniz22
    udeniz22 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 36%
    7 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 366 cevap paylaştı.

Ounlarda NPC diye bir kavram vardır. Oynarken dikkat çekmezler sadece görüntü için oradadırlar. He senle ben oyuz toplum içinde. O yuzden sana bakmıyorlar.

0
    0 Yorumla
  • karaçocuk3888
    karaçocuk3888 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 100%
    7 ay

Kadınlarda aynı şekilde
    Nerde ipsiz sapsız var onları seçiyorlar
    Bence çok takılma tercih meselesi galiba

0
    25 Yorumla
    • Nocxks
      Nocxks
      7 ay

Onları seçenler genelde dibinizin düştü çıplaklar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

@Nocxks katılıyorummm

Yorumla
    • karaçocuk3888
      karaçocuk3888
      7 ay

Benim kimseye dibimin düştüğü falan yok
      Çok takıntı yapmışsın kendine
      Okadar dibi düşen arıyorsan sende oranı buranı açabilirsin
      Çıplana bilirsin

Yorumla
    • karaçocuk3888
      karaçocuk3888
      7 ay

Katılıyorum demekle olmuyor
      Kendin diyorsun bakımsız kadınlar daha çok etkiliyor erkekleri diye
      Sende bakımsız ol ve bu takıntından kurtul ozaman
      Özenti yapabilirsin kendine bakımsızlığı

Yorumla
    • Nocxks
      Nocxks
      7 ay

O serseri itlere bakanlar çıplaklar normal giyinen bir kız zaten bakmaz boşuna burada kıvırma kimlere baktığınızı biliyoruz o kızlar sizin kucağınıza gelmek için soyunmuyor

Yorumla
    • karaçocuk3888
      karaçocuk3888
      7 ay

Kimseyi kucağıma oturtma derdinde değilim
      Kıvıracak kadar korkak değilim kimseden de korkum yok
      Kim kimin kucağına oturyor siz daha iyi bilirsiniz
      burada laf salatası yapmayın
      Takıntı haline gelmiş size
      Okadar ortada kalmışsınız ki cevap arıyorsunuz buralarda
      Kendinizi çaresiz kalmış hissettiren bi konuyu gelip burada açan sizlersiniz
      Kıvıranlar da ortada
      Ben kendi fikrimi söyledim burada ve Buda size batmış ki
      Savunmaya geçtiniz

Yorumla
    • Nocxks
      Nocxks
      7 ay

Ya bırak bu işleri şehvetle baktığınız o kızlar zaten o adamlara bakar sorun sizde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

@Nocxks noluyor burada ya kavagya tutuşmuşsunuz konu nedir

Yorumla
    • karaçocuk3888
      karaçocuk3888
      7 ay

Bence sorun sizde ve size bakmalarını istiyorsunuz
      Bakılmadığınız için kaşıntı yapmış sizde
      Bu soruyu soran kişi de sizin gibi
      Açın oranızı buranızı sizede baksınla
      Onu bunu eleştirmeyin
      Şehvetle bakıldığına kadar dikkat ettiğinize göre baya ezilmişsiniz
      Üzücü bir durum
      Orasını burasını açıp çıkıyorsa sokağa herkes bakar ben biz diye bir şey yok ortada
      Bu kadar zoruna giden ne onu anlamadım
      Sen kendinden mesül değülmisin ki gelmişsin buraya eleştiri yapıyorsun
      Sen önce kendine bak herkes kendine baksın
      Fazla zorlama güzelim kendini çok istiyorsan sanada bakmalarını aç oranı buranı çık sokağa

Yorumla
    • Nocxks
      Nocxks
      7 ay

Abicim mal mısın? Ben bana bakmalarını istesem çıplak gezerim ama siz düzgün giyinenlere bakmayıp çıplaklar yatağınızı süslesin istiyorsunuz. Onlar sizin objeniz değil demek ki tercihleri o tipler düzgün kadınlara baksaydın burada ağlamazdın

Yorumla
    • Nocxks
      Nocxks
      7 ay

Üstünü başını yırtan sensin neden çıplak kızlar kekolara bakıyor diye iyi yapıyorlar beter olun yanlız kalın 😂

Yorumla
    • karaçocuk3888
      karaçocuk3888
      7 ay

Kimin umrunda ki bu siz düşünün
      Mahkemelerde sürünen sizlerisiniz
      Dayak yiyip koşa koşa soluğu adliyede alan sizlersiniz
      Sizin gibi egosunu tatmin edemeyenler düşünsün
      Biz erkeğiz istediğimize bakarız istediğimize basarız
      İlgisiz kalmışsın yazık
      Beter ol 😂😂😂

Yorumla
    • Nocxks
      Nocxks
      7 ay

Hala almıyor kafası dayıcım ben çıplakta değilim keko peşinde de değilim ama sen çıplaklar bana değil kekolara veriyor diye zırlayan sonrada dövülüyorlar diye egosu kabaran zavallısın senden gelecek ilgiyi 60 yaşındaki ninemden alırım daha iyi gelmişsin 50 yaşına şansın kalmamış vayyy çıplak kızlar keko seviyor 😂😂 beter ol

Yorumla
    • karaçocuk3888
      karaçocuk3888
      7 ay

Konuyu açan sensin mal gibi böğüren sensin
      Kafası almayan yine sensin
      Açık saçım kızlara bakıyorlarda bize bakmıyorlar diye ağlayan yine sensin
      Egomu tatmin edecek olsam senin gibi satılık çok piyasada basar parıyı egomu tatmin ederim
      Şansın kalmamış evde kalmış korkuları yaşıyorsun
      Fazla uzun sürmez merak etme korkularını yenmezsen soluğu Tmarhaneden alırsın
      Yanlız falan kaldığım yok merak etme
      Senin gibi ilgi yoksunu ile uğraşacak vaktim de yok
      Zırlayıp durma aç bi taraflarını sapıklar seninle de ilgilensin
      Merak etme sanada bakarlar
      İlgi eksikliği yaşamazsın 😂

Yorumla
    • Nocxks
      Nocxks
      7 ay

Kara sığır burada kızlar kötü erkek seviyor diyen sensin demek ki onların da karakteri kötü sen kötü kadın seviyorsan o da senin problemin kişneyip durma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

@Nocxks arkadaşlar konu nedir açıklayabilir misiniz neden kavga var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Açıklama yapacağım öncelikle her kız ilgi görmek ister ve düzgün bir kız da şehvetle bakılmak istemesi hakkı değil mi de sen şimdi düzgün kızların bundan dert yandığına vurgu yapıyorsun yani sadece terbiyesiz kızlara vereceğiniz ilgiyi orasını burasını açamayan kızlara da vermeniz sizi gerçek erkek yapar bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ya burada iki kıza da neden ağza alınmayacak hakaretler ediyorsun ayıp değil mi neler oluyor burada ya altı üstü bir soru sordum lütfen sakin olalım arkadaşlar

Yorumla
    • karaçocuk3888
      karaçocuk3888
      7 ay

Senin ağırlığınca para basarım ben
      Sen ağlıyordun erkekler bana bakmıyor diye
      Benle alakalı olmayan konuyu bana bağlıyorsun
      Şizofrenmisin sen kızım
      Erkeksizlik den gözün dönmüş
      Benim karı ile kızla işim olmadı olmazda
      Bakacak olsam bulur bakarım
      Ancak senin gibi ergen sallaklar ağlar erkesiziz diye

Yorumla
    • Nocxks
      Nocxks
      7 ay

Yav he he dayı

Yorumla
    • karaçocuk3888
      karaçocuk3888
      7 ay

Kaç paraya veriyorsan fiyatını yaz boynuna as yorma insanları
      Gerçi para da etmezsin sen
      Açık kızları beğenmiyorsun ama sen onlardan daha açık ve çirkef birisin
      En azından onlar kendini belli ediyor senin gibi gizliden satmıyor kendini

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Burada kim açık kızlara hakaret etti kimse etmedi ki zaten konu açıklık kapalılık meselesi de değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Arkadaşlar sakin olalım lütfen

Yorumla
    • Nocxks
      Nocxks
      7 ay

Tamam dayı evde annene soğan soy sen çok konuşma

Yorumla
    • Nocxks
      Nocxks
      7 ay

Ya bu dayıda nasıl arsızlık var utanmıyor

Yorumla
  • ggoodvolunteer
    ggoodvolunteer Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 99%
    7 ay

Abaza erkekleri üzerine çeker.
    Kaliteli erkeği sadece ahlak ve edep çeker.

3
    0 Yorumla
  • Catboy99
    Catboy99 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    7 ay

Beni açıkcası süründüren kızlar daha çok ilgimi çekiyor.

2
    0 Yorumla
  • merru
    merru Takip Et
    Guru Yaş: 34
    7 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 359 cevap paylaştı.

her şey dış görüntü değildir. Çok boya yapmakla ilgi arttirilmaz. Hisler, duygular, samimiyet, dürüstlük lazım. Özgüven gerekli.

1
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Tanışmıyorlar bile

Yorumla
    • merru
      merru
      7 ay

Kimler tanismiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Bahsettiğim insanlar

Yorumla
    • merru
      merru
      7 ay

İnsanlar birbirinden birçok nedenden dolayı etkilenebilirler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Öyle bir ortam yok onu diyorum

Yorumla
    • merru
      merru
      6 ay

İnsan tanımadığı birinden de etkilenebilir ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Ben de o yüzden diyorum ki dış görüntü adına bir durum yoktu kızda hani erkeklerin dikkatini çekecek kadar

Yorumla
    • merru
      merru
      6 ay

Herkesin tercihi farklıdır her insan birşeyden etkilenebilir bu ilaki dış görünüşle olmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Başka neyle olur tanımadığı birinde mesela

Yorumla
    • merru
      merru
      6 ay

Bakışiyla, gülüşüyle, ilgili görünmesiyle, fiziğini belli etmesiyle vs

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Allah tarafından bence

Yorumla
    • merru
      merru
      6 ay

O ayrı bir şey elbette vardır bir sebep

Yorumla
  • ipekyolu
    ipekyolu Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 45%
    7 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 313 cevap paylaştı.

Sohbetleri tatlıdır belki.
    Senin ilişkilerin hangi aşamada tıkanıyor?
    Hiç başlamıyor mu yoksa konuştuktan sonra mı ilerlemiyor?

0
    0 Yorumla
  • Asya_2275
    Asya_2275 Takip Et
    Mentor Yaş: 21 , eic 99%
    7 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 7,4b cevap paylaştı.

bazı insanlar insanları karakteriyle etkileyebiliyor

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Tanımıyorlar birbirlerini

Yorumla
  • Neco40
    Neco40 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    7 ay

Belki fiziksel anlamda bir çekicilikleri var hoşsohbet ve sıcakkanlıysa da olay kendiliğinden gelişiyor demek

0
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    7 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 758 cevap paylaştı.

Karakteri düzgündür ya da erkek sapyoseksüeldir sadece fiziğe bakıma bakmiyordur ama %90 i genç güzel ister

0
    0 Yorumla
  • Tamamabiteşekkür
    Tamamabiteşekkür Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    7 ay

Her kör satıcının bir alıcısı vardır. Balın etrafına sinekler üşüşür. Gibi atasözleri ile cevaplanabilir

0
    0 Yorumla
  • DiplomalıHavuç
    DiplomalıHavuç Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 100%
    7 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 564 cevap paylaştı.

Zayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü zarif giyimli utangaç masum tatlış kadın seviyorum ben. Nasılsın sen

0
    0 Yorumla
  • dorukcantas
    dorukcantas Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 94%
    7 ay

Doğal güzellik dir ama bakım ve kıyafetlerw dikkat etmek fiziğine dikkat etmek en en önemli şey

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Doğal güzellik de yoktu kızda yapay güzellik de yoktu saçları bile yağlı ve topluydu

Yorumla
  • Gof34
    Gof34 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    7 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.

Çirkin bakımsız da bi ihtimal ama çekicilik aura başka bir şey

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Napıcaz aurayı

Yorumla
    • Gof34
      Gof34
      7 ay

Nebileyum ula

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Bilmiyorum ben de zaten

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Güzellik değil enerji meselesi biraz bir ortama girdiğinde konuşmanla enerjinle kültürünle dikkat çekersin zaten güzel olan sadece güzelliğine güvenip hiç bir şey yapmazsa tabikide pasif kalır.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Onla alakası yok kızda ne boy ne pos ne kültür ne fizik ne güzellik ne bakım yok bir şey ya ben kızı inceledim baştan sona

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      7 ay

Sevgilisinin ihtiyaçlarını karşılıyordur 😐 yani kolay kızlar da çok tercih ediliyor uğraşmıyor erkekler artık

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    7 ay

Onu bende anlamıyorum düpedüz çirkin kadınlar genç ve yakışıklı erkeklerle evlenen bile var şaşırıyorum gözleri mi görmüyor dunyada kadın kalmamış gibi

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Aynen

Yorumla
  • Doğuu2004
    Doğuu2004 Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 100%
    7 ay

İlk adımı sen at belki sana ilk adımı atmaktan korkuyolardır

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Diğer kızlara atarken korkmuyorlar da bana neden korkuyorlar

Yorumla
    • Doğuu2004
      Doğuu2004
      7 ay

Belki seni beğenenler çekiniyordur senden

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Dün yakınım için hastaneye gittim sıra bekliyoruz önümde bir kız oturuyor arkamızda da bir çocuk var ya kız benden çirkin saçı yaplı falan yani erkeklerin dikkatini çekecek kadar güzel ve bakımlı olmamasına rağmen arkamızda oturan çocuk gözlerini ondan alamadı dün

Yorumla
    • Doğuu2004
      Doğuu2004
      7 ay

Çocuk kıza açıldı mı peki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Kızı tanımıyor bile ama en son kıza kafasını çevirip çaktırmadan yüzüne bakmaya çalışıyordu kızın ama haberi yok kız da yüzünü kaldırsaydı telefondan sanırım olacaktı belki de oldu

Yorumla
    • Doğuu2004
      Doğuu2004
      7 ay

İnan bende bilmiyorum ama şans faktöründendir belkide

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ben de bilmiyorum Allah tarafından mı oluyor bilmiyorum

Yorumla
  • by_kowboy
    by_kowboy Takip Et
    Master Yaş: 36
    7 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 999 cevap paylaştı.

Aslında işin gerçeği şu eğer cömertçe kıyafetler giyip. Frikik verirse o an yanına yaklaşan çok olur. Bu iş böyle maalesef. Senin giyim tarzın nasıl?

0
    0 Yorumla
  • emeritus
    emeritus Takip Et
    Master Yaş: 40
    7 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 366 cevap paylaştı.

vücudu kıvrımları değil de beyin kıvrımları daha fazla olabilir

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Felsefe yapma ona baksaydı bana bakardı zaten ona bakmadıkları için soruyoruz ya bu soruları laf olsun diye sormadık zaten

Yorumla
  • biririiiidndn
    biririiiidndn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    7 ay

Güzel edepli iyi biylu temiz akilli kizlarin 1 sevgilisi bile olmazken curkin bakismiz kotu huylu cahil kizlarin epey sevgilisi oluyor beyler bunu aciklayin biriniz

2
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Napıyorlar biliyor musun yollu kozları seviyorlar sonra onlardan kazık yiiyorlar mesela ondan sonra bari düzgün kızlarla evlenelim diyorlar yani mecburiyetten

Yorumla
    • prozax32x
      prozax32x
      7 ay

erkeklerdede aynı

Yorumla
    • biririiiidndn
      biririiiidndn
      7 ay

Kiz keske duzgunlerle evlensekwr aha bak bzi duzgunler evde ituruyoz bakiyoz ahlaksiz gzuel de olmayan kotu ahlakli cahil mallar evlenmis

Yorumla
    • biririiiidndn
      biririiiidndn
      7 ay

@prozax32x yok erkeklerde ayni degilz duzgun centilmen yakisikli erkekler evde kalmiyor ama yanlis kadinlara kurban gidiyor genelde de duzgun kzilar evde kaliyor dndnd ama ikisi de zararda

Yorumla
    • prozax32x
      prozax32x
      7 ay

iyi düzgün etkeklerinde kıymeti bilinmiyor onlarda bundan yakınıyor yanlışlar doğrulara feng geliyor

Yorumla
    • biririiiidndn
      biririiiidndn
      7 ay

Iste diyom ya iyi erkekler kurban gidiyor diye

Yorumla
    • prozax32x
      prozax32x
      7 ay

maalesef

Yorumla
  • Soyersoyer
    Soyersoyer Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 51%
    7 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 442 cevap paylaştı.

Çirkin kadınlar oldu olası bana daha seksi ve çekici gelmiştir

0
    0 Yorumla
  • beyfendibiri20
    beyfendibiri20 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    7 ay

Her erkeğin güzelliğe ve bakım adı altında yapılan makyaja baktığı bilgisini sana kim verdi?

0
    0 Yorumla
  • Zorunne388
    Zorunne388 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    7 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 975 cevap paylaştı.

Ağızları laf yapıyor ve dikkati tamamen başka yöne çekebiliyor. Auraları da genelde yüksek oluyor.

0
    2 Yorumla
    • Bdhdhdb
      Bdhdhdb
      7 ay

Ve ter kokusuna rağmen etkileniyosunuz yani?

Yorumla
    • Zorunne388
      Zorunne388
      7 ay

Ter kokusuna rağmen mi? Asla. Kadın kokmamalı. Nefret ederim.

Yorumla
  • ft06yl
    ft06yl Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    7 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 729 cevap paylaştı.

Cinsel durumu kullanarak olabilir veya şurası vardır.

0
    0 Yorumla
  • Yağmr_22
    Yağmr_22 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    7 ay

tamamen enerji meselesi
    dış görünüşle yakından uzaktan bir alakası yok
    dışarıda aşırı güzel veya yakışıklı bulduğun bir insan bazen konuşmaya başladığında tüm o Vibe i gidiyor

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

İyi de birbirlerini tanımıyorlar

Yorumla
  • scorpion026
    scorpion026 Takip Et
    Master Yaş: 40
    7 ay
    Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.

kızlar etkilenmenin yolunun sadece dış görünüşten ibaret oldugunu sanıyıorlar. çünkü kendileri sadece tipe bakıyor

1
    0 Yorumla
  • İlhamverice
    İlhamverice Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    7 ay

Sana söyliyim tatlım neyleri etkiliyor biliyor musun dişil enerjileri bazı kadınlar ne kadar güzel olsa bile dişil enerjileri sıfır

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Anlaması zor bir konu bu dişillik

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Kimisi lafıyla, sözüyle, davranışlarıyla. Bu devirde her şey tip değil görüldüğü gibi...

1
    0 Yorumla
  • Mst1767
    Mst1767 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    7 ay

Fiziğini etkileyici bicimde gözüne sokuyo olabilir cilveli yaklaşım seksi görünüm daha neler neler var

0
    21 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Yok özelliği yoktu zaten soruyu da o yüzden sordum

Yorumla
    • Mst1767
      Mst1767
      7 ay

Çok ilginc ya cirkin kızların daha cekici olduğunu düşünen bi kitle var senin yerine cirkin birini öi tercih etti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Tercih diye bir şey yok tanımıyor kimse kimseyi

Yorumla
    • Mst1767
      Mst1767
      7 ay

Senin fiziğin nasıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Bilmiyorum 🤷🏼‍♀️

Yorumla
    • Mst1767
      Mst1767
      7 ay

İnsan fiziğini bilmez mi shskshskalab

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Senin fiziğin nasıl

Yorumla
    • Mst1767
      Mst1767
      7 ay

Güzel benim 3 senedir düzenli spor yapıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Seni tanımıyorum ama umarım abartılı yapmıyorsundur

Yorumla
    • Mst1767
      Mst1767
      7 ay

Gizliden cıktım

Yorumla
    • Mst1767
      Mst1767
      7 ay

Ee? Yazmıyo musun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

O yüzden demedim iyiliğiniz için dedim

Yorumla
    • Mst1767
      Mst1767
      7 ay

Ee?

Yorumla
    • Mst1767
      Mst1767
      7 ay

Senin fiziğin nasıl söylemedin🙂🙂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Napıcan fiziği anlamadım ki

Yorumla
    • Mst1767
      Mst1767
      7 ay

Merak ettim sende bana sordun söyledim ne kızıyon hdksjs

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Kızmıyorum ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Ne soracaksın

Yorumla
    • Mst1767
      Mst1767
      7 ay

Fiziğin nasıl diye🙂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Fizik önemli değil ya önemli mi sence

Yorumla
    • Mst1767
      Mst1767
      7 ay

Önemli tabii

Yorumla
  • sekiz_iyidir
    sekiz_iyidir Takip Et
    Xper 1 Yaş: 56
    7 ay

Bi kere öepem mi? Güzel bakımlı hatun: makyajım bozulur , eller ne der sonra, zamanı gelince , hadi ordan... Bakımsız içi güzel hatun :beklediğin hata yapıştırrr

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Erkek olması şart mı seni beğenen bir kadın olsa yakınlaşmaz mısınn

0
    1 Yorumla
    • ali3866
      ali3866
      7 ay

Sen yakınlaşırmısın

Yorumla
  • osman_97
    osman_97 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    7 ay

Acaba neden, güzel bi karakteri olduğu için olabilirmi?

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Olamaz tanışmıyorlar bile

Yorumla
    • osman_97
      osman_97
      7 ay

Etkilendiğini nasıl gösterdi öyleyse kıza

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Sürekli arkasından bakıyordu sonra kız bir tane yaşlıya yer verince o da yer verdi kızın önüne geçti kıza yandan kaçamak kaçamak bakıyordu

Yorumla
  • çırak49
    çırak49 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    7 ay

Gerçekten nasip kısmet bu işler çirkin güzel olması önemli değil güler yüzlü sempatik olmanda lazım

2
    0 Yorumla
  • selmanla1
    selmanla1 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 41
    6 ay

ben bir erkek olarak %30 güzellik %30 ahlak %30 akıl %10 fiziğe bakarım.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Sen pembe hesapsın nasıl erkek olarak diyorsun

Yorumla
  • Imthemuse
    Imthemuse Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    7 ay

Buna bende çok denk geliyorum cilve yok güzellik yok bakım yok bence erkeklere düşkün oldukları için etkiliyorlar böylelerinin çoğu pick me 😄

0
    0 Yorumla
  • Yaşanılmamışyaşam
    Yaşanılmamışyaşam Takip Et
    Xper 1 Yaş: 32
    7 ay

Hesabı erkek olarak açmıştım yanlışlikla. Nasıl değiştirilir

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      7 ay

Bilmiyorum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    7 ay

Sen=bensin bacım. 🌸😦♥️

Bana da kimse teklif etmiyor. Ve merak ediyorum bu saçmalığı.

Ben kızım merak etme, istersen birbirimize fotoğraflarimizi atabiliriz niye bakmiyolar anlarız :/

0
    0 Yorumla
  • Mira_9595
    Mira_9595 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    7 ay

Etkilediklerini sanıyorlar o tarz kadınlara, kızlara sadece 2 dk zevk için katlanıyorlar

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (81)
Devamını Gör(126)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Bana akıl verin. Bazı kızlar bakımsız ve güzel bile olmamalarına rağmen nasıl erkekleri etkiliyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Çok da güzel olmayan kızların erkekleri etkileme şansı yok mu? 34 cevap verildi
Çok güzel olmayan kızlar yakışıklı erkekleri nasıl etkileyebiliyor? 11 cevap verildi
Erkekler güzel bulmadiklari hoslanmadiklari kızlara nasıl davranır? 11 cevap verildi
Güzel olmayan bir kız karşısındaki erkeği nasıl etkiler? 22 cevap verildi
Kızlar, yakışıklı olmayan erkekler çok mu itici? 1 cevap verildi
Tipi iyi olmayan erkekler güzel kızları nasıl tavlayabiliyor? 64 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Böreğin tadı, neliyken güzel?
  • Aracınız ile hiç lastik yaktınız mı?
  • Hoşlandığınız kişi herkese aynı davranıyorsa bu sizi rahatsız eder mi?
  • Altın neden bu kadar düştü, elimdeki altını satmalı mıyım beklemeli miyim?
  • En son hangi kitapları aldınız?
  • Senin önceliğin ne?
  • Karısı evde otururken yemek yapan erkeğe ne denir?
  • Sevmek sana nasıl hissettiriyor?
  • Temmuz ayında burçları ne bekliyor?
  • Son zamanlarda Azerbaycan şarkılarına takıldım. Sizde sever misiniz Azerbaycan musikisi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨