Merhaba,
“Güzellik” ya da “bakım” her zaman birinin çekiciliğini belirleyen tek faktör değil. Erkekleri etkileyen şeyler sadece fiziksel görünüm değildir; psikolojik, sosyal ve duygusal etkenler de çok güçlüdür.
❤️
İnsanlar özgüvenli kişilere doğal olarak çekilir. Bir kişi bakımsız olsa bile kendine güveniyorsa ve kendini rahat ifade ediyorsa, bu başkaları tarafından çekici bulunabilir.
❤️
Bazen bir kişi güzel görünmese bile çok iyi konuşabiliyor, esprili veya ilgi çekici olabiliyor. İnsanlar kendilerini iyi hissettiren ve rahatlatan kişilerden hoşlanır.
❤️
Karizma soyut bir şey gibi görünse de davranışlarla, bakışlarla ve duruşla ilgili. Bazı insanlar doğal olarak “çekim alanı” oluşturur, bu da fiziksel güzellikten bağımsızdır.
❤️
Bazıları alışılmadık bir şekilde ilginçtir sesi, bakışı, hareketleri, konuşma tarzı gibi. Bu küçük detaylar, insanların ilgisini çekebilir.
❤️
Bazen insanlar kolay elde edilemeyeni veya gizemli olmayı daha çekici bulur. Bakımlı veya güzel olup kendini hemen açan birine kıyasla, daha az gösterişli birinin gizemi daha ilgi çekici olabilir.
❤️
Bazı kişiler yapmacık olmayan bir samimiyet sergiler, bu da çok çekici olabilir. Yapay güzellik değil, içtenlik insanları çeker.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayEminim ki "O Kızlar" hiç böyle soru sormamışlardır. Şunu anlayamadı özgüvensiz insanlar.. her şey Çook Bakımlı gözükmek, Çok güzel gözükmek, Çok iyi giyinmek olmaya biliyor. Özgüven bir insanın en güçlü silahıdır. En sadece az bakımlı gözüktüğü bir günde bile özgüveniyle, duruşula öyle bir hava katar ki.. o güzel giyimli kadın bile ya acaba ben abartı mı oldum dedirtir. Mesela Prenses Diana nasıl aldatıldı ki? Çok güzeldi ama çirkin bir kadınla aldatıldı. Çünkü o kadın prensi özgüveniyle, kendinden eminliğiyle tavlamıştı.
17 Yorumla
Soran7 ayKızda senin o bahsettiğin özgüven zeka vs yok diyorum olsa bu soruyu neden sorayım mesela biz de biliyoruz herhalde her şey giyim güzellik değil karakter zeka bunlar önemli ama erkekler buna mı bakıyorlar sence
- 7 ay
Kardeşim güzel değil diyorsun bakımsız diyorsun başka nasıl etkilesin Allah aşkına sorduğun soruya bak o zaman ilahi güç swnsjwnjsnsjwjsjw
Soran7 ayBen de zaten anlamadığım anlam veremediğim için sordum soruyu yani
Soran7 ayAyrıca ben özgğvenliyim yorumdaki özgüvensiz insanlar demen doğru değil en azından benim açımdan keşke erkekler gerçekten kaliteye baksaydı
- 7 ay
Yok bu soruyu cidden sormuşsan az da olsa özguven düşukluğü yaşamışsındır şimdi yeme bizi. Sana kötü bir şey diyen yok olmamalı da zamanla düzelir ama takma ya böyle şeyleri cidden. Demek ki o da çirkin ve kokuşmuş seviyor jshwjshsjs zevkler ve renkler tartışılmaz ki tatlım 😉
Soran7 ayÖzgüven düşüklüğü yaşamadım bunu kabul edersem kendime haksızlık yaparım
- 7 ay
Okeyy😃
7 ayDış görüntünün her şey olmadığının kanıtı. Benim dershaneden bir arkadaşım var mesela, kızın kendince bir güzelliği var herkes gibi tamam ama çoğu kıza göre süslü ve bakımlı değil, doğal yani. Dikkat çekici herhangi bir şey yok dış görüntüsünde. Ama erkeklerle o kadar kolay iletişim kuruyor, o kadar kolay etkileyip dikkatlerini çekebiliyor ki. Kızı kullanmak isteyen bile olmuş daha önce. Dışarıda kuytu bir yerde sıkıştırıp zorla instasını isteyen de. Sanırım enerjiyle, iletişim becerileriyle ve öz güvenle ilgili bir şey.
10 Yorumla
Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Duruşu, bakışı, tavırları, sohbeti, cilvesi, enerjisi falan filan işte insanı çeker şeytan tüyü vardır.
Güzellik ve çekicilik farklı şeyler.
Veya gerçekten basit bir karakterdir erkeklerde peşinde dolanır ekmek çıkar belki diye.30 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bazı şeyler dış görünüşün ötesinde oluyor. Evet, dış güzellik ilk bakışta etkileyici olabilir ama uzun vadede insanların kişilikleri, enerjisi ve kendilerine olan güveni çok daha fazla dikkat çeker. Erkekler de sadece dış görünüme bakarak etkilenmiyorlar, sıcaklık, samimiyet ve eğlenceli bir kişilik de oldukça güçlü faktörler. 😊
Kimi zaman bir insanın kendini taşıma şekli, konuşma tarzı ya da sadece yanındakine hissettirdiği enerji bile etkileyici olabilir. Tabii ki güzellik görecelidir ve herkesin tarzı farklı ama içten bir gülümseme ve doğal bir tavır bazen en havalı görünümü bile geçiyor! ❤️ O yüzden sen de kendine güvenmeyi hiçbir zaman ihmal etme, unutma ki bu en önemli anahtar! 💃02 Yorumla- 7 ay
Ya gülüm çirkin şansı var curkinlerin uluklarin bahtı güzel olur
- 7 ay
Guzeleerin kaderi iyi olmaz derler unutma bunu nadiri gülüyor bu haytta
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u 7 ayçünkü sevgi dış görünüşe bakmaz
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 458 cevap paylaştı. yani tüm iş güzellik değil bakımlılık değil. dişil enerjisi vardır kimisinin ordan yürür. kimi aktiftir ekrek tavlar. ayrıca sana göre güzel değil misal geçenlerde bir bayan arkadaşım çok güzel ünlü genc sektörde en cok aranan bi aktriste ya cok cirkin neyini begenirler anlamam demişti.
22 Yorumla
Soran7 ayDişil enerjiyi nasıl kullanabilirim
- 7 ay
yani bunu anlatıcak kelime yok. gidip uygulucan:D içinde varsa vardır. tüm davranışlarınla bakışlarınla tavrınla "hop yakısıklı burada bir hatungil var, ya bak bi de sankim bu kız boşta, gideri var gibi bak ortama hatunluk katıyor sende yani erkeksin sankim bilmem anlatabildim mi" demelisin.
7 ayBence burada kilit mesele “güzellik” değil, etki. Çünkü insanları etkileyen şey çoğu zaman makyaj, saç, marka kıyafet falan değil; yanında nasıl hissettirdiğin.
Bazı kızlar dışarıdan “bakımsız” görünebilir ama konuşurken rahat, doğal ve özgüvenli durur. Göz teması kurar, gülümser, şaka yapar, karşısındakini iyi dinler. Erkeklerin çoğu da “kusursuz görüntü”den çok bu enerjiyi hatırlar. Yani olay, vitrin değil; içerideki hava.
24 Yorumla
Soran7 ayTamam da bu çocuk kızı tanımıyor sohbeti yok sadece hastanede sıra bekleyen iki insanın ne kadar birbiriyle paylaşımı olabilir ben de sizin düşündüğünüz gibi düşünüyordum ama öyle değil işte
- 7 ay
Peki o zaman, neden bu detayı sorunda vermedin? Sorunda detay yok, başlığa bakarak genel bir cevap verdim. Sende hatalı sın. 😊
Soran7 ayHatalı hatasız yok burada detay verilemez çünkü karakter sınırlaması var
- 7 ay
İsmini ver demedim, sabit bir soru başlığı var ortada. Birde detay ekle bölümü var orayı kullana bilirsiniz. Bir dahaki ne iyi akşamlar.
- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
u 7 ayErkekler tam tersi kadınlardan çekiniyor, onlara istediklerini veremeyeceklerinden. Kaldıramazlar; bakımlı ve güzel kadınları. Onların bir ağırlığı var. Diğerlerine ulaşmak daha kolay. Erkekler kendilerini yetersiz hissettikleri kadınların yanında duramaz ve gelemez.
13 Yorumla
Soran7 ayBilmiyorum yani akıl ermiyor
- 7 ay
Gizli Üye(30-35)7 ayCilve ve özgüvenlerinden dolayı etkiliyolar. Çekingen, sessiz ve uyumlu kızları sevmez erkekler. Kıpır kıpır, cilveli, konuşkan, kendinden emin ve acı çektiren kızları severler. Bu hep böyledir. Erkeğin peşinden koşan kızları da yedekte tutarlar ve özgüvensiz görürler. İnan ne kızlar biliyorum öyle güzel diyebileceğimiz kızlar değiller ama erkekler etrafında pervane oluyor. Çünkü cilveli, konuşkan ve özgüvenliler.
54 Yorumla
Soran7 ayBahsettiğim kız öyle de değil işte büzüşük bir şeydi
Cevap sahibi7 ayBen ne kızlar tanıyorum inan bildiğin en az 20-25 kilo vermesi lazım biraz daha kilo alsa obezite olucak ama erkekler etrafında pervane. Görsen yüzlerinde hiçbir bakım yok, en basit bir ruj bile sürmezler, kıyafet desen öyle, bi pantolon bi gömlek veya kazak giyerler, bi kez topuklu ayakkabı giydiklerini görmedim ama görsen erkekler nasıl etraflarında dolaşıyor. Çünkü cilveli kızlar, ağızları laf yapıyor, konuşkanlar. Çekingen ve sessiz değiller. Erkeğin peşinde koşmuyolar, en ufak bir konuda problem çıkarıyolar asla uyumlu değiller ve erkekler onlara hep uyum gösteriyor kıymet veriyor çünkü cilvesinden ve özgüveninden etkileniyolar. Mesela bi erkekle ayrılsalar asla geriye dönüp bakmazlar, yeni insanlarla tanışırlar. Senle ben de 15 yıl aynı adam için aşk acısı çekeriz. Bu kızlar öyle değiller.
Soran7 ayAma kız büzüşük bşr kuz
Cevap sahibi7 ayFark etmez ki. Cilveli ve konuşkansa erkekler etkileniyor isterse dünyanın en büzüşük kızı olsun.
7 ayBu soruda size 2 türlü cevap verebilirim
1 ncisi o kızların bazıları dogru dürüst ve yalandan uzakdır hayatta belli başlı hedefleri vardır gözü yüksekte olmayan evlenilecek tiplerdir
2 nci olarak ne kadar bakım yaparsa yapsın işe yaramadığını anlayan ve istedigini elde edemeyenler onlar ise bedensel işlevlerini kullanır bazı erkekler ise bu durumdan feyiz alır önce 2 nci secenekse şansını dener ve keyfini sürer sonra tekrar 1 nci secenege gider evlenmeye bu kadar basittir aslında erkeklerde ne istedigini bilmez011 Yorumla
Soran7 ayTanışmıyorlar bile
- 7 ay
Dedigim gibi o zaman 2 nci secenek zevkine bakar ilişkisini yaşar gönderir
- 7 ay
Gönderir derken kardeş tek erkekler mi kadınlardan zevk alıyor kadınlar hiç zevk alıp göndermiyor mu erkeklere mesela haberlerde görmüyor musunuz kadın adamı gönderdiği için adam kadına takıntı yapıyor vuruyor mesela zarar veriyor kadına mesela benim de başımdan geçti ben adamlara atıyorum adamlar benden ayrılmak istemiyor beni tehdit ediyorlar kim kimi gönderiyor niye genelleme yapıyorsunuz herkese
Soran6 ay@Naz_lım sen de bunu gururlu gururlu anlatıyor musun aferin gerçekten ama işte erkekler de sizin gibilerden hoşlanıyor
- 6 ay
Gizli kullanıcı seni kullandılarmı zoruna giden ne merak edilen her şey sorula bilir burada
Soran6 aySoruyu soran da yorumu da yapan benim sen hayırdır ya beni kimse kullanmadı kullanamaz sen kendine bak @yalnizkurt3446
- 6 ay
Pardon nazın yorumunu okumadım uykudan kalkınca naz haksız bu durumda
- 6 ay
Özür dilerim
Soran6 ayHep yanlış anlaşılmalara maruz kalıyorum ya
- 6 ay
Ya harbi özür dilerim naz da erkekleri kullanan birisi uykudan yeni kalktım yanlış yorumu okudum harbi özür dilerim
7 aySen şunu anlamıyorsun Bak senin bedeninle Biz etkilemiyoruz senin duygularınla kadınlığından etkileniyorduk Ben bu yaşıma kadar kadın Bulamadım hani ikna edemedim yatağa götürmeye en son ben erkekle yattım mesela ne fark eder ki yani Kadın dediğin nedir ki et yani başka bir şey değil ki senin yaptığın şeyi ben erkeğe Aslında ben de yapıyorum yatıyorum geçiyor arkadan biri bana hırsın alınca kadar s****** yani
03 Yorumla- 7 ay
Kotu huylu cahil kizlarin oesinde erkekler kosarken iyi huylu temiz sinirlarini bilen kizlarin neden 1 sevgilisi dahi olmuyor pekiya birniz bunu aciklayin artik nerede psikolojisi bozuk kotu ve akilsiz kiz carsa hepsinden etkilenen 1000 erkek var
Soran7 ay@biririiiidndn aynen öyle
- 7 ay
Hadi olalım. Ne istiyorsun mesela. benim tek hatam 3 erkek yattım. Senin hatan? Yok bu kıymetli hissediyorsanız ama hiç bir anlamı yok hiç şeyin.
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s 7 ayMevzu bazen güzellik olsa da tek başına yeterli değil. Aşırı güzel değilim ancak eşim cidden deli divane bana. Ki ya beğenmezse diye ilk buluşmayı ertelikçe ertelemiştim, adam daha ilk buluşmada evlenmeye karar vermiş. Sohbet muhabbet de sarıyor bazen, bazen meslek ne bileyim bazen özgüven. Güleryüz de çekiyor. Ve çoğu erkek güzel kızlardan çekiniyor o da bir gerçek
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 773 cevap paylaştı.
7 ayÇünkü sadece dış görünüşle alakalı değil. Özgüven, rahatlık, kendini sevme hali çok çekici geliyor insanlara. Bazen birinin kendinden emin tavrı, gülüşü ya da hayata bakışı, makyajdan ya da güzellikten daha fazla etkiler. Güzellik dikkat çeker, ama karakter ve enerji insanı çeker.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayZeka veya buyudukleri cevre. Karsi cinsi ve kendini nasil tanidigiyla alakali. Mesela cok guzel bir kiza sen kimseyi etkileyemezsin seni kimse sevmez desin aile uyeleri , o kiz buyurken, o kizi sevseler bile kiz sevilmedigini dusundugu icin ya reddeder ya da uzaklasir kendisi. İste herseyi beyinde bitiyor.
07 Yorumla
Soran7 ayAile üyelerim bana fazla sevgi verdi sevgiyle büyğdğm ama dışarıda öyle olmadı
Cevap sahibi7 ayYa algilayis bicimin farkli. Birde kafaya cok takarsan isler iyice zorlasabilir. Zor ama anliyorum seni. Kompleks olmus sende.
Soran7 ayKompleks olmadı napmam lazım
Cevap sahibi7 ayBu soruyu sorman kompleksin oldugunu gosteriyor iste. Kafayi takmissin buna biraz. Dogal ol kisaca
Soran7 ayAnlat o zaman ne yapmam lazım
Cevap sahibi7 ayDogal ol
Soran7 ayDoğala bakıyor mu erkekler sence
O kız ben oldum hep. Hatta çok şaşırdığım bi şeydir. Ama duyduğum sözler hep aynıydı. Kafa dengi ve değişik olduğumu söylerler. Ben onların yalancısıyım wdxdqjdfxjqfgd
21 Yorumla
Soran7 ayDeğişik derken ne anlamda değişik dediler sana
Bi kadinda guzellik her sey degildir. Bazen bir sohbet edersin o ikna etmeye yeterli bile gelebilir. Elbette guzelligin bir payi var ama minimum beklentiyi bile karsilamasi yeter
15 Yorumla- 7 ay
Bence güzellik etkiler ilk etapta sonradan ahlak devreye girer ahlaki uymuyorsa güzelliği de etkisiz kalıyor o yüzden ilk ahlaka bakılmıyor kadın erkek fark etmiyor
- 7 ay
Bazıları da cilve yapıyor işte dişil enerjileri ile etkiliyor o ayrı mesele erkeklerin zaafı
Soran7 ay@Yasemin192633 dişil enerjiyi nasıl yapabiliriz
- 7 ay
@Yasemin192633 etkiler ama ilk tanismada beklentiler istenileni karsilamazsa bir anlami kalmaz. Ote taraftan uyumluluk olursa zaten guzellik dedigimiz şeyin cok fazla bir etkisi olmaz.
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
m 7 ayİnsanın güzel veya bakımlı olması bence bu konuda pek etkili olmuyor önemli olan aranızdaki samimiyet ve empati eğer bir birinizi anlıyorsanız işte o zaman aranız dahada güzelleşir.
01 Yorumla
7 ayBenim için dış görünüşten çok kalbinin güzelliği önemlidir. Güzellik geçicidir ama iyi bir yürek her şeyden değerlidir. Kalbi temiz olanın davranışları da güzel olur. İçindeki iyilik, dışına ahlak olarak yansır. Ahlaklı bir çevre, insanda bilime olan ilgiyi artırır. Doğru ortam, doğru düşünmeyi ve öğrenmeyi destekler. Bu da o kişinin otomatik ilgisini çektirir.
03 Yorumla
- 7 ay
Sen benim ne anlatmak istediğimi anlamadin
Soran6 aySen anlamadın senin bu anlattıklarını biliyorum zaten ama bu sorunun soru olma özelliği senin dediklerinin olmaması tanışma fırsatı olmaması
7 ayHerkesi herkes sevecek diye bir kaide yok. O çocuk o kızdan hoşlandı diye sen nasibinden olmuyorsun. Konunun fizikle ya da tiple alakası yok
15 Yorumla
Soran7 aySevgi değil hoşlantıdan bahsediyoruz daha tanışmıyorlar bile ayrıca nasip işleri de hoşlantıdan daha öte bir şey kavram karmaşası yapma
- 7 ay
Ben gördüğümü söylüyorum. Gelen hemen her yoruma aynı şeyi yazmışsın. Hastanede bir çocuk (muhtemelen hoşlandığın tipini beğendiğin biri) sana değil de başka bir kıza bakmış ve içerlemişsin. Bundan bahsediyorum. O çocuk o kızın nasibinde olduğu için sen değil o dikkatini çekti belki? Her hoşumuza gıden bizimle ilgilenecek diye bir şey yok. Sen beğendin diye o da seni beğenmek zorunda değil nasipten bu yüzden bahsettim. Soruda dediğin o "çirkin bir kızdı ama ona baktı neden" sorunun cevabı bu yani. Ki birilerini çirkin görmekte gören gözle alakalı.
Soran7 ayFelsefe yapma duyar kasma ya stalk da yapma sizin gibi kılıklılar yüzünden zaten düzgün kızların hakkına giriliyor nasip dersiniz niyaz dersiniz böyle canım erkekleri kandırırsınız
Soran7 ayAyrıca kimseye içerlemedim hem de muhtemelen hoşlandığın biri yazmışsın ama muhtemelen sorunun cevabını da söyleyeyim hoşlandığım biri değil
- 7 ay
İyi misin? Neye sinirlendin de kömürden bu kadar? Tanımıyorsun etmiyorsun ettiğin laflara bak. Kendi kalbin birine denk gelirsin inşallah.
Güzellik & Bakım konusunda 446 cevap paylaştı. Cilve, tatlılık, zeka, anlayış, karakter, dişillik Vb. şeylerde erkekleri gayet etkiler.
Bunlar güzellikten daha önemli şeyler zaten118 Yorumla
Soran7 ayÖyle değil tanışmıyorlar
Soran7 ayBen de çelişki olduğu için sordum zaten soruyu
- 7 ay
Fazla güzel olmayan bakımsız kızın etkileyrbileceği yol budur başka yolu yok. Özellikle cilve ve anlayış çok önemli.
Birde standartlarını düşük tutuyordur. Kendine göre çok yakışıklı olan erkeklere değilde ortalama erkeklere yürüyodur haliyle kendine eşit kişiler olduğu için etkileyebilir
Soran7 ayYa yürüme yok bir binada sıra bekliyor ikisi de oğlan kızın arkasında oturuyor hatta kızın yüzünü bile görmemiş tek gördüğü ve etkilendiği şey kızın deri ceketi ve yağlı saçı bu kadar he kızda fizik vardır o zaman diceksin ama inceledim yok zaten büzüşük bir yapıda kız
Soran7 ayKızın yüzü travestilere benziyor erkekler dönme gibi kons gibi kız mı seviyor anlamadım gerçekten
- 7 ay
Aynı şeyi bir çok manken, oyuncu için düşünüyorum ama dünya güzeli seçiliyolar🤷🏻
Yani kız senin bakış açına göre öyle durabilir ama o erkeklerin ilgisini çekecek bir tipi olabilir. Güzellik çok göreceli bir olay.
Mesela sen şimdi o kızı böyle yorumluyorsun ama senide görmedik yani belkide o kız senden daha güzeldir🤷🏻Ama başkası içinde sen çok daha güzelsindir olur böyle şeyler
Soran7 ayTamam ya hep böyle olur zaten bu tarz insanları savunan çok olur yani sğrtğk olucaksın bu hayatta gerçekten erkekler olarak düzgün kızları hak etmiyorsunuz sizi sürtğkelerle baş başa bırakıyoruz ayrıca ben daha güzelim o konu tartışmaya kapalı eğer açık olsaydı bu soruyu sormazdım çünkü bir sebebi olmuş olurdu hala tipden bahsediyor kızda tip yok diyorum inceledim daha ne yani ayrıntıya girip günaha girmek istemiyorum ama kızda o senin bahsettiğin tip yok
- 7 ay
Ya kızıda görmedim senide görmedim ne bileyim kim daha güzel. Kızı savunduğum felanda yok banane elalemden.
Tanımadığım etmediğim kızıda niye savunayım güzelliğin göreceli olduğundan bahsediyorum burada savunmak ne alaka?
Ayrıca kız bakımsız, tipsizse bu niye onu * yapıyo? Durduk yerde kıza niye * muamelesi yapıyorsun yani ne gerek var?
Soran7 ayHem banane deyip hem onu savunuyor olman çok etkileyici durduk yere değil bir dayanağım var ki konuşuyorum
Soran7 ayBaşkaları da beğenmez de erkekler Abaza olunca beğeniliyor işte siz asla düzgün hanım hanımcık kızlara bakmayın e mi 😂
- 7 ay
Valla ben düzgün hanım hanımcık kızlara bakarım saçma tiplerle işim olmaz. Abazalıkla hiç işim olmaz.
Eğlencelik ilişkiye karşıyım. Ciddi ilişki insanıyım. Doğru kişi olduğunu düşünmediğim biriyle sevgili bile olmam. Sevgililiğe evliliğe atılan ilk adım olarak bakarım. Sence böyle birinin öyle saçma tiplerle işi olur mu 😅
Bahsettiğin kızın nasıl bir tip olduğunu bilmiyorum ama konu buraya geldiğine göre tipi olmayınca çıplaklıkla felan önplana çıkmayan biri sanırım onu anladım. Öyle kızlar anca abazaların ilgisini çeker başka bi halta yaramazlar
Soran7 ayÇıplaklıkla ön plana gelmeyen mi anlamadım dediğini
Soran7 ayNe diyim soru da baydı artık beklediğimden çok ilgi gördü
7 ayÇünkü bazı erkekler kendini bilmez edepsiz vazıfsız ve kötü olan kadınları seviyor kanka
214 Yorumla
Soran7 ayHayır bu iş başka mesela ilk görüşte çarpılıyorlar ama bakıyorsun kızın saçı bile yağlı kız güzel değil yani ya da çocukla sohbeti yok ama bakıyorsun çocuk gözünü ondan alamıyor
- 7 ay
Bazı erkeklerle kötülük yarıyor canım onlar böylelerinden hoşlanıyor kendileri de böyle olduğu için fark etmiyorlar bile bazı erkekler basit bu yüzden de basit kadın seçer kendine
Soran7 ayAma ilk görüşte nasıl etkiliyorlar ilk görüşte kızın kötü kız olduğunu anlayamaz ki zaten anlasa yaklaşmaz
- 7 ay
Anlaşılıyor kanka mesela bazı kızlar var açık saçık dolaşıyor kendine bakmıyor her şeyi erkeğin üstüne yıkıyor en ufak şeyleri bile egolu bencil umursamaz edepsiz ahlaksız yani daha çok şey saymam gerekiyor mu cidden anla artık
Soran7 ayDün yakınım için hastaneye gittim sıra bekliyoruz önümde bir kız oturuyor arkamızda da bir çocuk var ya kız benden çirkin saçı yaplı falan yani erkeklerin dikkatini çekecek kadar güzel ve bakımlı olmamasına rağmen arkamızda oturan çocuk gözlerini ondan alamadı dün
- 7 ay
Hatta bazı kızlar var ilk buluşmada bile başka erkeklerle fingirdeşiyor telefonda veya erkeğin yanında ama bu bile bazı erkeklerin hoşuna gidiyor bazı erkekler kötü kadın seviyor dediğim gibi ama kendileri bile bunun farkında değil
- 7 ay
Bunu burdaki sorulardan da anlayabilirsin her gün bir erkek bunu soruyor “şunu bun yaptım onun için ama beni engelledi kadınlar neden serseri seviyor” hahahahaha ezik ve s@lak olmayacaksınız bu hayatta olay bu kadar basit
- 7 ay
Belli ki ondan başkası ona yüz vermemiş bazı erkekler var aramızda sırf çakabilmek için her şeyi yapıyor
Soran7 ayO kız da vermedi mi kızın haberi bile yok kızın arkası ona dönüktü
- 7 ay
Herif o zaman kendi kendine gaza geliyordur öyle abazalar da çok canım
Soran7 ayBilmiyorum Allah tarafından mı böyle oluyor bilmiyorum
- 7 ay
Hayır düzgün ve olgun bir erkek böyle yapmaz bu şekilde davranan erkeklerin hepsi abazanın tekidir yani kötüler canım
Soran7 ayÖyle mi diyorsun umarım iyi insanlar karşımıza çıkar gerçekten bilmiyorum yani akıl ermesi zor
- 7 ay
Evet kanka çok p*slik var etrafta yani cidden dikkat etmeliyiz
- Güzellik & Bakım konusunda 350 cevap paylaştı.
7 ayBakımsızlık ve güzel olmamanın görüşü nedir sence? Bir kadın bakımlı olunca güzel olur mu, ya da aura kazanır mı?
03 Yorumla
Soran7 ayBakımsız dememin sebebi saçı yağlı dolaşıyor olması en basit örnek
- 7 ay
Bakımsız olan sen misin, o mu?
Soran7 ayO
7 ayKarakterli kültürlü zeki anlayışlı saygılı sevgi dolu olma ihtimalleri olabilir mi. Tek meziyet güzel olup sağlam oral seks çekebilmek mi.
01 Yorumla
7 aygüzel bile derken… güzellik görecelidir first of burada anlaşalım. ikinci olarakta cilve denilen bir şey var canım öğren
01 Yorumla
Soran7 ayArkası dönükken nasıl yaptı cilve
- Güzellik & Bakım konusunda 316 cevap paylaştı.
7 ayTamam bende ciddiyetle soruyorum , sen gerçekten güzel ve bakımlı mısın? Böyle isen , bunun tespit kaynağı nedir?
024 Yorumla
Soran7 ayEn basit örnek vereyim bakımı falan da at bir tarafa en azından saçı yağlı gezmiyorum
- 7 ay
Ne güzel işte, lakin millet saçları yağlı mı geziyor?
Soran7 ayMilletle ne alakası var o kızdan bahsediyorum yağlı geziyor
- 7 ay
Anladım ve senin düşündüğün veya istediğin kişi ile beraber doğru mu anladım
Soran7 ayYok kız da erkek de kimse kimseyi tanımıyor Dün yakınım için hastaneye gittim sıra bekliyoruz önümde bir kız oturuyor arkamızda da bir çocuk var ya kız benden çirkin saçı yaplı falan yani erkeklerin dikkatini çekecek kadar güzel ve bakımlı olmamasına rağmen arkamızda oturan çocuk gözlerini ondan alamadı dün
- 7 ay
Anladım, biliyor musun burada konu , kızın bakımlı ve güzel olması değil. 1. O erkek hangi düşüncelerle bakıyordu O kıza bunu biliyor muyuz? 2. O kızda O erkeği öncelikli olarak etkileyen bir şey vardır ama bunun karşılığı güzel veya bakımlılık değildir
Soran7 ayPeki sence neydi sebep ya da çocuğun niyeti neydi
- 7 ay
Bilirsin ki herkesin farklı bir algı dünyası ve farklı beğenileri vardır. Çocuğun niyeti cinsel bir etkileşim sebebiyle bakışı ise o kızın vücudunda ya genel ya da bölgesel olarak onu gerçekten etkileyen ve hayallerinde yaşattığı bir şeklin yani bedeninin o kızın üzerinde var olmasıdır sezgisel bir hoşlantı ile baktıysa o kız onun hem duygusal yanına hitab eden şekilde bir görünümdedir
- 7 ay
Bunlar konumuzun tamamen fiziksel yanları
Soran7 ayÖyle senin dediğin kadar değil ya
- 7 ay
Peki nasıl? ya da nedir benim dediğim kadar olmayan?
Soran7 ayÇocuk ergenlik zirvesinde o kız da onun önünde oturuyordu genç erkeklerde bir deri ceket merakı var kızın saçının uçları sarıydı erkeklerde bu tarz bir heves var yani
- 7 ay
😊 anladım bu görsel erkekte daha çok secte aykırı ve hırçın seven kız izlenimini oluşturur ki , bu sebepten bakmış olabilir
Soran7 ayAma kız hırçın olacak bir tip de değil çünkü büzüşük utangaç bir kız bilmiyorum
- 7 ay
Evet işte burada , erkeklerin bu izlenimi , erkek yeterince analiz etme bilincinde değilse hatalı sonuçlara ulaşabiliyor. Kız burada aslında kişiliğinin yansıttığı görünümde değil , özenti neticesi bir durumda
Soran7 ayHeh onu demek istiyorum erkeklere kızların karakterine bakmıyor ki
- 7 ay
Bir çoğu için bu dediğin çok doğru, karaktere bakmaya başladıkları zamanlar , sütten ağızları yandıktan sonra başlıyor.
Soran7 ayAma bu da düzgün kızlar için kötğ bir durum değil mi düşünsenize yollu kızlardan kazık yedikten sonra bari düzgün kızlarla evlenelim diyorlar bu da düzgün kıza haksızlık yani yollulardan yüz bulamadıkları ya da kazık yedikleri için düzgün kızı tercih etmeleri de düzgün kızlara haksızlık diye düşünüyorum
- 7 ay
İşte bu yüzden kız olsun erkek olsun , insan kendini heveslerinin kurbanı etmemeli ve doğru adımlarla doğru bilgilerle mantıklı ilerleyişlerle doğru kişiyi hem duygu hem düşünce hem ruh hemde görsel uyumu yakaladığı zaman birbirine adım atmalı ve evlenebilmeli. O zaman yanlış insanlar olmaz ah lar olmaz vah lar olmaz
Soran7 ayBence birileri heveslerini tercih ediyor ya mantıklı şeylere bu düzgün insanların da hakkına girmek gibi bilmiyorum
- 7 ay
Evet ama şöyle düşün , birileri heveslerine gidiyor diye sana gelecek olanda aynı olacak diye bir durum yok
Soran7 aySizin tespitiniz doğru bu arada kızın yüzü travestilere benziyordu
- 7 ay
Teşekkür ederim.
- 7 ay
Olabilir ve maalesef bu durumu kendisi olmaktan çıkmış kızlarda maalesef görebiliyoruz
7 ayYokluktaki erkekler icn cirkin olmaları önemli değil ki. Uçan kuşa yükselen erkek icn güzel olup olmamaları önemli snce canım
012 Yorumla
Soran7 ayAma dışarıya karşı da çok soğuk oluyor o tip erkekler hani hiç demezsin dışarıdan uçan kuşa yükseliyor diye
- 7 ay
Böyleleri daha fena
- 7 ay
Bu nasıl bir cümle 😃 yoklukta ne alaka çirkin ya da güzelden daha ötesi var zina yapmayan edepli kocasının erkek arkadaşıyla konuşmayan önüne gelen erkekle konuşmayan kadın bulunuyorsa bu tür tercih ediliyor diğerleri meze olduğundan isterse güzelliği olsun mezeye yer vermez erkek buna yokluk denmez
Soran7 ay@ƬC_GhosTLioN erkekler mezeleri alıyor baştacı yapıyor düzgün kızlarla da ne zaman evleniyorlar biliyor musun yollu kızlardan kazık yedikten sonra bari düzgün kızlarla evlenelim diyorlar
- 7 ay
Meze dedgnz kadınların gtunde bundan ayrlmayp birde yazdgna bak 😄😄
- 7 ay
@qüneşinsahibi gel bakalım çevremdeki 2 kadın göstereceğim sana Bir de öyle konuş görelim bakalım nasıl oluyormuş bizim her erkeğin altına yatan kadına değil erkeğine ait olan kadına kadın deriz
- 7 ay
- 7 ay
Yahu burada bile gtunden ayrlmio pembe hesap gördü mü ne yazcgnizi sasiriosunz gelmiş cevresndeki iki kadndan örnek verio zaten tüm dünya senin cevrendeki o iki kadndan ibaret at gozlugnu çıkart ve dünyaya bak. Uçan kuşa yükselen cinsinjn neler yapcgndsn bı habersn anlaşılan. Ya da pembe hesap açıp bı dene istersen test et senjn dedgn mi doğru bnmki mi test ederek gör 😄
- 7 ay
Çok şikayetçi oluyorsanız kullanmayın sosyal medya bu kadar basit olur biter erkeklerin yaptığı kadar kadınlar da yapıyor maalesef bir erkeğin hatasını milyonlarca erkeğe bir kadının hatasını milyonlarca kadına bağlanmaz. Ben görüyorum gördüğümü erkeği de kadını da
- 7 ay
Sana ve senin gbilere sorcaz napcagmizi da zaten. Liste yapn bari şunu yap ve bunu yapmayn die ergen falan misn sn
- 7 ay
Kadına ne anlatsan boştur 😃 erkek zina yaptı mı günahtır kadın yaptı mı sevap derler. Erkek gider karısının kız arkadaşlarıyla konuşur suç kadın yapsa serbest kadının anlayacağı dille konuşursak ölme eşeğim ölme erkek suçlandığı kadar kadın da suçlansa genel ev kadınları olmazdı şimdiye kadar ama nedense hep erkek suçludur çok acayip
- 7 ay
Erkegn yaptgna ne zaman zina dediler acaba sen bı kafanı gomdugn kumdan çıkart erkegn yaptg herşeye göz yumup erkek o diolsr kadın yaptı mı esc muamelesi görüyor şaka misn yksa işine geldg gbi görmek istedklerini mi görüyorsun genelevdeki kadnlara giden senin cinsn hatta evli olan cinsn ama neys senin habern yoktur bundan o derece işine geldg gbi konus slak
7 ayerkeği etkileyen ilk önce güzellik olabilir ama askında erkeğin aradığı dişilik tir , ıspata gerek bile yok bu konuda
08 Yorumla
Soran7 ayDişilik nasıl olacak bunu beceremiyorum
- 7 ay
beceremeyecek ne var zaten kadınsın , biraz bakışlar biraz hareketlerine bak , mutlaka değişik bir durum vrdır , ya da öok tutucusun , bişeyler var yani
Soran7 ayBakış derken nasıl bakış atmam lazım
- 7 ay
🙃 yani kur yaparak , istiyorsan tabi , ya da onun sana gelmesi için adım at bişey iste sor söyle vs vs
Soran7 ayErkek kendi kendine gelemez mi ben bir şey yapmak istemiyorum gerçekten utanıyorum doğru bulmuyorum
- 7 ay
erkek kendi kendine gelmez , eskidendi o şimdi nazik erkekler var , istersen olur istemezsen gelmez , biraz kendine çeki düzen ver hallolur işler bence , kaç yaşındasın ki?
Soran7 ayEskiden ki gibi olsun erkekler bence böyle iyi sayılmaz
- 7 ay
onu kafınlara söyleyeceksin , çocuğu enne büyütür maalesef , hem değişsede sana rastlaması geçti artık , sen ne istiyorsun yaz bana biraz konuyu açalım ne yapabiliriz bakalım
Güzellik & Bakım konusunda 366 cevap paylaştı. Ounlarda NPC diye bir kavram vardır. Oynarken dikkat çekmezler sadece görüntü için oradadırlar. He senle ben oyuz toplum içinde. O yuzden sana bakmıyorlar.
00 Yorumla
7 ayKadınlarda aynı şekilde
Nerde ipsiz sapsız var onları seçiyorlar
Bence çok takılma tercih meselesi galiba025 Yorumla
Soran7 ay@Nocxks katılıyorummm
- 7 ay
Benim kimseye dibimin düştüğü falan yok
Çok takıntı yapmışsın kendine
Okadar dibi düşen arıyorsan sende oranı buranı açabilirsin
Çıplana bilirsin - 7 ay
Katılıyorum demekle olmuyor
Kendin diyorsun bakımsız kadınlar daha çok etkiliyor erkekleri diye
Sende bakımsız ol ve bu takıntından kurtul ozaman
Özenti yapabilirsin kendine bakımsızlığı - 7 ay
Kimseyi kucağıma oturtma derdinde değilim
Kıvıracak kadar korkak değilim kimseden de korkum yok
Kim kimin kucağına oturyor siz daha iyi bilirsiniz
burada laf salatası yapmayın
Takıntı haline gelmiş size
Okadar ortada kalmışsınız ki cevap arıyorsunuz buralarda
Kendinizi çaresiz kalmış hissettiren bi konuyu gelip burada açan sizlersiniz
Kıvıranlar da ortada
Ben kendi fikrimi söyledim burada ve Buda size batmış ki
Savunmaya geçtiniz
Soran7 ay@Nocxks noluyor burada ya kavagya tutuşmuşsunuz konu nedir
- 7 ay
Bence sorun sizde ve size bakmalarını istiyorsunuz
Bakılmadığınız için kaşıntı yapmış sizde
Bu soruyu soran kişi de sizin gibi
Açın oranızı buranızı sizede baksınla
Onu bunu eleştirmeyin
Şehvetle bakıldığına kadar dikkat ettiğinize göre baya ezilmişsiniz
Üzücü bir durum
Orasını burasını açıp çıkıyorsa sokağa herkes bakar ben biz diye bir şey yok ortada
Bu kadar zoruna giden ne onu anlamadım
Sen kendinden mesül değülmisin ki gelmişsin buraya eleştiri yapıyorsun
Sen önce kendine bak herkes kendine baksın
Fazla zorlama güzelim kendini çok istiyorsan sanada bakmalarını aç oranı buranı çık sokağa - 7 ay
Kimin umrunda ki bu siz düşünün
Mahkemelerde sürünen sizlerisiniz
Dayak yiyip koşa koşa soluğu adliyede alan sizlersiniz
Sizin gibi egosunu tatmin edemeyenler düşünsün
Biz erkeğiz istediğimize bakarız istediğimize basarız
İlgisiz kalmışsın yazık
Beter ol 😂😂😂 - 7 ay
Hala almıyor kafası dayıcım ben çıplakta değilim keko peşinde de değilim ama sen çıplaklar bana değil kekolara veriyor diye zırlayan sonrada dövülüyorlar diye egosu kabaran zavallısın senden gelecek ilgiyi 60 yaşındaki ninemden alırım daha iyi gelmişsin 50 yaşına şansın kalmamış vayyy çıplak kızlar keko seviyor 😂😂 beter ol
- 7 ay
Konuyu açan sensin mal gibi böğüren sensin
Kafası almayan yine sensin
Açık saçım kızlara bakıyorlarda bize bakmıyorlar diye ağlayan yine sensin
Egomu tatmin edecek olsam senin gibi satılık çok piyasada basar parıyı egomu tatmin ederim
Şansın kalmamış evde kalmış korkuları yaşıyorsun
Fazla uzun sürmez merak etme korkularını yenmezsen soluğu Tmarhaneden alırsın
Yanlız falan kaldığım yok merak etme
Senin gibi ilgi yoksunu ile uğraşacak vaktim de yok
Zırlayıp durma aç bi taraflarını sapıklar seninle de ilgilensin
Merak etme sanada bakarlar
İlgi eksikliği yaşamazsın 😂
Soran7 ay@Nocxks arkadaşlar konu nedir açıklayabilir misiniz neden kavga var
Soran7 ayAçıklama yapacağım öncelikle her kız ilgi görmek ister ve düzgün bir kız da şehvetle bakılmak istemesi hakkı değil mi de sen şimdi düzgün kızların bundan dert yandığına vurgu yapıyorsun yani sadece terbiyesiz kızlara vereceğiniz ilgiyi orasını burasını açamayan kızlara da vermeniz sizi gerçek erkek yapar bence
Soran7 ayYa burada iki kıza da neden ağza alınmayacak hakaretler ediyorsun ayıp değil mi neler oluyor burada ya altı üstü bir soru sordum lütfen sakin olalım arkadaşlar
- 7 ay
Senin ağırlığınca para basarım ben
Sen ağlıyordun erkekler bana bakmıyor diye
Benle alakalı olmayan konuyu bana bağlıyorsun
Şizofrenmisin sen kızım
Erkeksizlik den gözün dönmüş
Benim karı ile kızla işim olmadı olmazda
Bakacak olsam bulur bakarım
Ancak senin gibi ergen sallaklar ağlar erkesiziz diye - 7 ay
Kaç paraya veriyorsan fiyatını yaz boynuna as yorma insanları
Gerçi para da etmezsin sen
Açık kızları beğenmiyorsun ama sen onlardan daha açık ve çirkef birisin
En azından onlar kendini belli ediyor senin gibi gizliden satmıyor kendini
Soran7 ayBurada kim açık kızlara hakaret etti kimse etmedi ki zaten konu açıklık kapalılık meselesi de değil
Soran7 ayArkadaşlar sakin olalım lütfen
7 ayAbaza erkekleri üzerine çeker.
Kaliteli erkeği sadece ahlak ve edep çeker.30 YorumlaBeni açıkcası süründüren kızlar daha çok ilgimi çekiyor.
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 359 cevap paylaştı. her şey dış görüntü değildir. Çok boya yapmakla ilgi arttirilmaz. Hisler, duygular, samimiyet, dürüstlük lazım. Özgüven gerekli.
112 Yorumla
Soran7 ayBahsettiğim insanlar
Soran6 ayÖyle bir ortam yok onu diyorum
Soran6 ayBen de o yüzden diyorum ki dış görüntü adına bir durum yoktu kızda hani erkeklerin dikkatini çekecek kadar
Soran6 ayBaşka neyle olur tanımadığı birinde mesela
Soran6 ayAllah tarafından bence
Güzellik & Bakım konusunda 313 cevap paylaştı. Sohbetleri tatlıdır belki.
Senin ilişkilerin hangi aşamada tıkanıyor?
Hiç başlamıyor mu yoksa konuştuktan sonra mı ilerlemiyor?00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 7,4b cevap paylaştı. bazı insanlar insanları karakteriyle etkileyebiliyor
01 Yorumla
Soran7 ayTanımıyorlar birbirlerini
Belki fiziksel anlamda bir çekicilikleri var hoşsohbet ve sıcakkanlıysa da olay kendiliğinden gelişiyor demek
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 758 cevap paylaştı. Karakteri düzgündür ya da erkek sapyoseksüeldir sadece fiziğe bakıma bakmiyordur ama %90 i genç güzel ister
00 Yorumla
7 ayHer kör satıcının bir alıcısı vardır. Balın etrafına sinekler üşüşür. Gibi atasözleri ile cevaplanabilir
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 564 cevap paylaştı.
7 ayZayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü zarif giyimli utangaç masum tatlış kadın seviyorum ben. Nasılsın sen
00 Yorumla
7 ayDoğal güzellik dir ama bakım ve kıyafetlerw dikkat etmek fiziğine dikkat etmek en en önemli şey
01 Yorumla
Soran7 ayDoğal güzellik de yoktu kızda yapay güzellik de yoktu saçları bile yağlı ve topluydu
Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Çirkin bakımsız da bi ihtimal ama çekicilik aura başka bir şey
03 Yorumla
Soran7 ayNapıcaz aurayı
Soran7 ayBilmiyorum ben de zaten
Gizli Üye(25-29)7 ayGüzellik değil enerji meselesi biraz bir ortama girdiğinde konuşmanla enerjinle kültürünle dikkat çekersin zaten güzel olan sadece güzelliğine güvenip hiç bir şey yapmazsa tabikide pasif kalır.
02 Yorumla
Soran7 ayOnla alakası yok kızda ne boy ne pos ne kültür ne fizik ne güzellik ne bakım yok bir şey ya ben kızı inceledim baştan sona
Cevap sahibi7 aySevgilisinin ihtiyaçlarını karşılıyordur 😐 yani kolay kızlar da çok tercih ediliyor uğraşmıyor erkekler artık
Gizli Üye(45 üstü)7 ayOnu bende anlamıyorum düpedüz çirkin kadınlar genç ve yakışıklı erkeklerle evlenen bile var şaşırıyorum gözleri mi görmüyor dunyada kadın kalmamış gibi
01 Yorumla
Soran7 ayAynen
İlk adımı sen at belki sana ilk adımı atmaktan korkuyolardır
07 Yorumla
Soran7 ayDiğer kızlara atarken korkmuyorlar da bana neden korkuyorlar
Soran7 ayDün yakınım için hastaneye gittim sıra bekliyoruz önümde bir kız oturuyor arkamızda da bir çocuk var ya kız benden çirkin saçı yaplı falan yani erkeklerin dikkatini çekecek kadar güzel ve bakımlı olmamasına rağmen arkamızda oturan çocuk gözlerini ondan alamadı dün
Soran7 ayKızı tanımıyor bile ama en son kıza kafasını çevirip çaktırmadan yüzüne bakmaya çalışıyordu kızın ama haberi yok kız da yüzünü kaldırsaydı telefondan sanırım olacaktı belki de oldu
Soran7 ayBen de bilmiyorum Allah tarafından mı oluyor bilmiyorum
Güzellik & Bakım konusunda 999 cevap paylaştı. Aslında işin gerçeği şu eğer cömertçe kıyafetler giyip. Frikik verirse o an yanına yaklaşan çok olur. Bu iş böyle maalesef. Senin giyim tarzın nasıl?
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 366 cevap paylaştı. vücudu kıvrımları değil de beyin kıvrımları daha fazla olabilir
01 Yorumla
Soran7 ayFelsefe yapma ona baksaydı bana bakardı zaten ona bakmadıkları için soruyoruz ya bu soruları laf olsun diye sormadık zaten
7 ayGüzel edepli iyi biylu temiz akilli kizlarin 1 sevgilisi bile olmazken curkin bakismiz kotu huylu cahil kizlarin epey sevgilisi oluyor beyler bunu aciklayin biriniz
27 Yorumla
Soran7 ayNapıyorlar biliyor musun yollu kozları seviyorlar sonra onlardan kazık yiiyorlar mesela ondan sonra bari düzgün kızlarla evlenelim diyorlar yani mecburiyetten
- 7 ay
Kiz keske duzgunlerle evlensekwr aha bak bzi duzgunler evde ituruyoz bakiyoz ahlaksiz gzuel de olmayan kotu ahlakli cahil mallar evlenmis
- 7 ay
@prozax32x yok erkeklerde ayni degilz duzgun centilmen yakisikli erkekler evde kalmiyor ama yanlis kadinlara kurban gidiyor genelde de duzgun kzilar evde kaliyor dndnd ama ikisi de zararda
- 7 ay
Iste diyom ya iyi erkekler kurban gidiyor diye
- Güzellik & Bakım konusunda 442 cevap paylaştı.
7 ayÇirkin kadınlar oldu olası bana daha seksi ve çekici gelmiştir
00 Yorumla
7 ayHer erkeğin güzelliğe ve bakım adı altında yapılan makyaja baktığı bilgisini sana kim verdi?
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 975 cevap paylaştı.
7 ayAğızları laf yapıyor ve dikkati tamamen başka yöne çekebiliyor. Auraları da genelde yüksek oluyor.
02 Yorumla- 7 ay
Ter kokusuna rağmen mi? Asla. Kadın kokmamalı. Nefret ederim.
Güzellik & Bakım konusunda 729 cevap paylaştı. Cinsel durumu kullanarak olabilir veya şurası vardır.
00 Yorumlatamamen enerji meselesi
dış görünüşle yakından uzaktan bir alakası yok
dışarıda aşırı güzel veya yakışıklı bulduğun bir insan bazen konuşmaya başladığında tüm o Vibe i gidiyor11 Yorumla
Soran7 ayİyi de birbirlerini tanımıyorlar
- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
7 aykızlar etkilenmenin yolunun sadece dış görünüşten ibaret oldugunu sanıyıorlar. çünkü kendileri sadece tipe bakıyor
10 Yorumla
7 aySana söyliyim tatlım neyleri etkiliyor biliyor musun dişil enerjileri bazı kadınlar ne kadar güzel olsa bile dişil enerjileri sıfır
11 Yorumla
Soran7 ayAnlaması zor bir konu bu dişillik
Gizli Üye(30-35)7 ayKimisi lafıyla, sözüyle, davranışlarıyla. Bu devirde her şey tip değil görüldüğü gibi...
10 YorumlaFiziğini etkileyici bicimde gözüne sokuyo olabilir cilveli yaklaşım seksi görünüm daha neler neler var
021 Yorumla
Soran7 ayYok özelliği yoktu zaten soruyu da o yüzden sordum
Soran7 ayTercih diye bir şey yok tanımıyor kimse kimseyi
Soran7 ayBilmiyorum 🤷🏼♀️
Soran7 aySenin fiziğin nasıl
Soran7 aySeni tanımıyorum ama umarım abartılı yapmıyorsundur
Soran7 ayO yüzden demedim iyiliğiniz için dedim
Soran7 ayNapıcan fiziği anlamadım ki
Soran7 ayKızmıyorum ya
Soran7 ayNe soracaksın
Soran7 ayFizik önemli değil ya önemli mi sence
7 ayBi kere öepem mi? Güzel bakımlı hatun: makyajım bozulur , eller ne der sonra, zamanı gelince , hadi ordan... Bakımsız içi güzel hatun :beklediğin hata yapıştırrr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayErkek olması şart mı seni beğenen bir kadın olsa yakınlaşmaz mısınn
01 YorumlaAcaba neden, güzel bi karakteri olduğu için olabilirmi?
13 Yorumla
Soran7 ayOlamaz tanışmıyorlar bile
Soran7 aySürekli arkasından bakıyordu sonra kız bir tane yaşlıya yer verince o da yer verdi kızın önüne geçti kıza yandan kaçamak kaçamak bakıyordu
Gerçekten nasip kısmet bu işler çirkin güzel olması önemli değil güler yüzlü sempatik olmanda lazım
20 Yorumlaben bir erkek olarak %30 güzellik %30 ahlak %30 akıl %10 fiziğe bakarım.
01 Yorumla
Soran6 aySen pembe hesapsın nasıl erkek olarak diyorsun
Buna bende çok denk geliyorum cilve yok güzellik yok bakım yok bence erkeklere düşkün oldukları için etkiliyorlar böylelerinin çoğu pick me 😄
00 Yorumla
7 ayHesabı erkek olarak açmıştım yanlışlikla. Nasıl değiştirilir
01 Yorumla
Soran7 ayBilmiyorum
Gizli Üye(30-35)7 aySen=bensin bacım. 🌸😦♥️
Bana da kimse teklif etmiyor. Ve merak ediyorum bu saçmalığı.
Ben kızım merak etme, istersen birbirimize fotoğraflarimizi atabiliriz niye bakmiyolar anlarız :/
00 YorumlaEtkilediklerini sanıyorlar o tarz kadınlara, kızlara sadece 2 dk zevk için katlanıyorlar
10 Yorumla- Devamını Gör (81)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat