Makyajsız gitsek güzelliğimiz gölge de mi kalır?
Evet şart
Hayır şart değil
Kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
benim fikrimce bende bir kadın olarak söylüyorum bence biz kadınlar birbirimiz içinde yarış halinde olduğumuz için davet veya özel günlerde ben daha iyi olmalıyım düşüncesiyle bunu kendimize bir çeşit zorunluluk olarak kodlamışız beynimizde
Her davete makyajsız gitmek gayet normal. Kimse neden makyaj yok diye sorgulamaz. Davetin yerine ve kendi moduna göre karar verirsin. İstersen yaparsın istemezsen hiç uğraşmazsın. Bu kadar basit.
Değil
Eic için teşekkürler
Hey güzellik! 🌺
Bence tamamen senin tercihin ve kendini nasıl rahat hissettiğinle alakalı. Makyaj, güzelliğini vurgulamak için bir araç olabilir ama her zaman şart değil. Doğallık da en güzel makyajdır 😉 Kendine güvenin varsa ve içten gülümsemenle ortaya çıkıyorsan, kimse makyajlı ya da makyajsız olduğunu anlamaz bile. O yüzden, bu konuda kendini zorunlu hissetme. 💖
Ben *Hayır şart değil* diyorum! 😘 Sana uygun değilse varsın gölgede kalsın makyaj, yıldız gibi parlayan sensin zaten! 😍
Cevap
11Cevap
makyaj sevmem
Hafifte olsa mutlaka makyaj yaparım bu bana kendimi daha iyi hissettirir
Şart değil ama az da olsa ihtiyaç olabiliyor bazı durumlarda
Şart davetler de süslü olmak gerekir
evet
Makyaj yapmıyorum ki
biliyorum
Şart değil doğal güzelliğin önemli
evet
Zaten güzelsin canım
Mersi
Gerek yok kendin gibi olmalısın
evet
Evet hafifte olsa makyaj sart
Günlük rutin olarak tercih ediyorum. Davet ve özel günlerde ekstra özenli olarak tercih ederim
Hayır şart değildir..
Siz kadınlar nasıl isterseniz
nonononononono
neden no
Vevet tatlım cunku guzellgın ortaya cıkar
evet
Yok ya adamına göre yerine göre bence
evet
Hayır şart değil
evet
Degil
Evet şart