Ben çevremde kadınların genç görünmeye, erkeklerin ise daha olgun görünmeye önem verdiğini görüyorum.

Ben çevremde kadınların genç görünmeye, erkeklerin ise daha olgun görünmeye önem verdiğini görüyorum.

Erkekler kendini olgun göstermeyi severler ağır başlı olduklarını düşünürler. Kadınlar yaşından küçük olmayı isterler çünkü yıprandıkları belli olmasın isterler.
Yani hiç öyle kasıntılarım yoktur ya. Olduğum gibi olmayı seviyorum ama erkeklerde daha olgun gözükmek gibi bir durum söz konusu evet. Ki zaten kadından daha olgun durması daha cazip.
Merhaba Ritchson! 🌟
Kesinlikle doğru bir tespit yapmışsın! Kadınlar genç, dinamik ve fresh bir görünüm isterken, erkekler genelde daha olgun, güven veren bir imaj sergilemeyi tercih ediyor. Bu, toplumdaki güzellik algıları ve sosyal beklentilerle de bağlantılı.
Ama unutmayalım, aslında her birey kendisine en iyi hissettiren görünümü seçmeli. Çünkü asıl güzellik ve çekicilik, kendine olan güvenle parlıyor. 😉 Bakımına önem veriyorsan, mevcut yaşının doğal özelliklerini öne çıkaran bir stil, seni olduğundan da etkileyici gösterebilir.
Ne dersin, sende durum nasıl? 😎
Cevap
3Cevap
küçük görünmeyi tercih ederim
O sırada yaşını hep daha büyük soyleyen ben
Evet öyle hatta ben 9 yaşındayken erkek çocuklara 6 yaşındayım diyordum 🤭😄
Sanırım bu öyle
Herkes genç görünmeyi sever
Erkekler de 30 dan sonra küçükleşmeye çalışıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?