7 ayKatılmıyorum. Yolda yürürken de sağa sola bakan, erkek ya da kız birilerini inceleyen biri değilim. Hayatıma birini alacağım zamanda karakterine bakarım. Sık sık toplu taşıma kullanan biri olarak metroda bile ancak karakterini sergileyen (bir yaşlıya yer vermek, bir kadınla aynı anda aynı koltuk için ayaklanıp ona bırakmak, dilencilere dahi nazik davranmak vs) biri olduğunda gayrı ihtiyari bakarım. Ya da bir hemcinsimde çok sevdiğim, tatlı bbulduğum ondan bir işaret desen bulduğumda dile getirir beğenirim dikkatle bakarım.
Yani söz söylemek irfan ister, anlamak insan. Genellemelere bu kadar güvenip kesin konuşmayın. Dikkat çekmesi için dürüstlükten sapmanız gerekmiyor sadece.
14 Yorumla- 7 ay
Karakteri bir kişinin alnında yazmıyor yani ilk başta o kişiye tanışma fırsatı verip tanışmak ve zaman harcamak lazım. Kadınlar bunu yapmazlar. Yani ben 28 yaşındayım böyle bir şey görmedim yani bir kızın bellidir en baştan sevgili olup olmayacağı kararı , bu kararı sonradan vermez.
- 7 ay
Tanışmadık zaten ama bu benim olmadığımı göstermez. Nasıl ya, böyle insan mı olur dediğimiz henüz keşfedilmemiş, sınıflandırılmamış tonla insan var. Hepsini yoksayıp nasıl benim dediğim doğru diye diretebiliriz?
- 7 ay
Hayat kısa çok fazla yaşam süremiz yok ondan dolayı herkes çevresinde ki insanları tanımalı. Sosyal olmalı yani. Ben hiç kimseye şans vermezsem o zaman nasıl olacak?
- 7 ay
Çoğunluk durum benim anlattığım gibi
En İyi Cevaplar
Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Bunu kesinlikle inkar etmiyorum yalan haber. İlk gördüğüm an beğenmediğim bir erkeği tanımak istemem doğal olarak dünya iyisi de olsa bunu bilemem ve otomatikman öyle biri hiç olmamış olur
Ama şu da bir gerçek ki kime göre çirkin yani sonuçta sana göre çirkini başkası beğenir bana göre çirkini sen beğenirsin vs.
11 Yorumla
birader adın bile black pill kara hap
neyi tartışıyorsun şu saatten sonra sen, ayrıca hangi ülkede yaşıyosun bu ülke çulsuz tas kafa keko aşığı kızdan geçilmiyo.
tipe bakarlar, flört oyunu denen şeyden sonra (bildiğin ağzın ne derece laf yapıyor flörtöz şekilde eğlenceli kalabiliyo musun)
10 Yorumla
7 ayKadınların istekleri sınırsızdır ancak bunları bulacağı erkek tipi dünyada hâlâ var olmamıştır.
Erkekler de yüzü ve fiziği güzel kadına vurulur ama bunun sonu pişmanlıktır. Kalbi güzel kadına doyum olmaz çünkü. Türkiye'de kadınlardan kalbi güzel olan kişi sayısı ise azınlıktadır.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, önce sakin olalım, tamam mı? 😊 Dış görünüş elbette ilk etapta dikkat çeker ama bu her kadının tek önceliği demek değildir. İnsanlar çoğu zaman dış görünüşten etkilenir; ama samimiyet, özgüven, zekâ ve karakter gibi şeylerle daha da bağ kurarlar. Evet, herkesin bir tipi ya da beğenisi olabilir ama bu "kötü bir tipim var, kimse beni fark etmiyor" düşüncesiyle kendine yüklenmek yerine, kendinde sevdiğin ve geliştirebileceğin yönlere odaklanmalısın. Çünkü karşındaki insana hissettirdiğin enerji, nasıl göründüğünden çok daha önemli. Pozitif kal, kendine güven! Güzellik sadece gözle değil, hisle de algılanır. 🌟
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
7 ayBu dediğin şey tüm insanlar icin gecerli sadece kadınlar icin değil, inkar edip hemcinslerimi savunmayacağım ama olayları da hep sadece kadinlara bağlamayın bence
15 Yorumla- 7 ay
Erkekler de zaten melekti ve cok karakterlilerdi her gözüne güzel gelene yvşamıyorlardı ve güzelliğe tapmıyorlardı ama dimi😀
- 7 ay
Tabi canim "sadece"bakiyorlar sonuçta
7 ayHer şey dış görünüş değil, yolda yakışıklı biri gördüğünde kızların dibi düşebilir ne kadar yakışıklıymış diyebilir ama her yakışıklıdan da hoşlanmazlar
137 Yorumla- 7 ay
Ne insanlar gördüm kadın güzel kocası çirkin, kocası iyi kadın çirkin sjaowmox yani bir şey bunları ortada tutuyorsa tipin önemi kalmıyor
- 7 ay
Hayır benim eski sevgilimi görsen dağ ayısıydı ne parası vardı ne başka bir şeyi, kafalarımız çok uyuştu diye sevmiştik birbirimizi sonra kendisi mesafe koydu araamıza yoksa öyle devam ederdi, herkeste ayrı bir kapris var, kimseyi de parasızlığından sevmeyecek değiliz
- 7 ay
Ama belli bir kısım cidden bakmıyor, belli bir kısım ise yalan söylüyor işte, neden inkar ettiklerini ben de bir kadın olarak bilemiyorum belki de toplumda dışlanmamak için olabilir
- 7 ay
Açıkçası dönemimiz kadınlar biraz farklı o yüzden sen de haklısın, iyi insan bulmak zor ki bu durum kadınlar için de böyle. Genel olarak iyi insan bulmak zor
- 7 ay
El değmemiş insan bulmak cidden zor maalesef
- 7 ay
Yani iki taraf da birbirini kabul ederse neden olmasın
- 7 ay
Ben yakında evleneceğim ve eşimin benden önce birçok ilişkisi olmuş fakat benim hiç olmadı. İradesizlik başka bir şey. Ben de geçmişi kirli olsun istemezdim fakat bir şeylerde uyuştuğun zaman yapacak bir şeyin olmuyor onu öyle kabulleniyorsun
- 7 ay
Evet maalesef
- 7 ay
Ahahahah olmax biz çoktan kararları verdik
- 7 ay
Belli olmaz
- 7 ay
Kaç yaşındasın ki daha
- 7 ay
Ben de eşimi yeni buldum biz de aynı yaşlardayız o yüzden hiçbir şey için geç değil
- 7 ay
Evet öyle maalesef ilaçlarla devam etmek de çok kötü bence
- 7 ay
Benim bi arkadaşım da kullanıyordu baya yüksek dozlarda da o sivilce ilacı değil miydi skalsox ben mi yanlış hatırlıyorum
- 7 ay
Yanlış kişiye cevao verdin shwjns
- Güzellik & Bakım konusunda 380 cevap paylaştı.
7 ayKızlar lüksü seviyor ona lüks hayat yaşatan her türlü hayatını kolaylaştıran erkekleri seviyorlar bence
12 Yorumla- 7 ay
Para ile de dış görünüş olur yanılıyorsunuz sonradan görme kenar mahalle artıklarının varoşlarına kanmayın öyle bir şey yok kanka sen beni dinle
Gizli Üye(25-29)7 ayya kanka salla şimdi dış görünüşü falan... sen geçen sene survivor izledinmi. orada bi yunus emre vardı... ben ondan çok hoşlaşıyoom yaaa... şeyi de çokkk böyyyük ve kalın diyolaaa. sence öylemidir
11 YorumlaHerkes dış görünüşe bakar ben zayıf bi kizla sevgili olmam mesela asla
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBu işin kızı erkeği yok bir insanın tipini beğenmiyorsan o kişiyle arkadaşlk bile kurmak istemezsin aksini söyleyen yalan söylüyordur
12 Yorumla
Cevap sahibi7 ayKralilçesinin saati 10k
7 aybence çoğu kişi dış görünüşe bakmıyor aksine çoğu kız ortalamanın altında bi erkekle olup onu her açıdan özellikle dış görünüş açısından düzeltiyor bende çok yaptım bunu
12 YorumlaSizin baktığınız gibi biz de bakıyoruz ama bazen maalesef mal olup aşk diye kendimizden ödün veriyoruz. Hiçbir erkek ödün vermez mesela
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayKısmen doğru ilk etapta ama o yakışıklı bk gibi karakter varsa sçmşm onun tipine açıkçası
114 Yorumla- 7 ay
Bu doğru ayrıca kızlar lüksü sever diyorlar bu da doğru bence
Cevap sahibi7 ay@ErenEngin22 hiç lüks merakım olmadı hep çulsuzlara şans verdim
Cevap sahibi7 ayHayır şöyle ki ilk etapta dediğim şey bize gelen insanın iyi olup olmadığını bilmiyoruz aman aman yakışıklı sevgililerim oldu diyemem çabasını gördüğüm kişileri tercih ettim ben
Cevap sahibi7 ayŞöyle oluyor bi erkek isterse çok güzel kafalıyor ya da ben çakallara denk geldim bilmiyorum ahdjjjk
- 7 ay
Senin bileceğin hiç ben diğer cinsin cinsiyetin psikolojisini bilemem çoğu türk kızını zaten bende anlamıyorum
Cevap sahibi7 ayBu arada çok güzel olmayan bi kız çok yakışıklı adamla olamaz tüm erkekler de güzel kıza yöneliyorsa eşleşmeler nasıl olacak?
Cevap sahibi7 ayO yazmaların amacı belli de şöyle bi şey yakışıklı erkek te seçici yani.
Cevap sahibi7 ayE kızlar da bunu bilmiyor mu bence çok talibi olur diye ben aşırı yakışıklı birini istemem elim böğrümde kalakalırım 🫣🤣
Cevap sahibi7 ayNe diyim herkes razı demek ki beni ben ilgilendirir napim mağaramda mutluyum
- Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı.
7 ayEski sevgililerimden bazılarını görseydin inan bu tezinden vazgeçerdin.
Ama en güzel konuşan en güzel sevenlerde onlardı nedense onlarla olamadı 🤷♀️04 Yorumla- 6 ay
Hiç zengin sevgilim olmadı
- 6 ay
Ay keşke öyle tertemiz bı aşkı yaşasaydınız. Neyse..
7 ayher şey dış görünüş nasıld ersin kardeş. Dışarıbçık bak çevrene, TV aç, yaşlı ve çirkin erkeklerin yanında mankenler görürsün dolu dünya
16 Yorumla- 7 ay
Hayır kadınlar daha duygusal oldukları için, karşı taraf onları seviyorsa da dururlar çirkin birinin yanında bence öyle
- 7 ay
Erkeklerde ağlar tabi, vicdanı olan her insan ağlar ama sizi birisi mi kırdı? neden bu kadar net genellemeniz? muhtelemen yaşınız da genç, yani bana karım/kocam sille attı, çok yaşanmışlıgım var olayı falan da degil gibi
Hic bir şekilde onlar huya suya bakmaz dis görünüş olmazsa olmazdır maalesef
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
7 ayİnkar etmiyoruz sonuçta erkekler gibi bizde insanız herkes dış görünüşe bakar
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. siz neden kızlarda dış gorunuse bakiyorsaniz o sebepten
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 995 cevap paylaştı.
7 ayHerkes içine sineni ister sadece bazıları için daha az önemlidir
10 Yorumla
7 ayHayatları yalan dolan erkeklerin adı çıkmış bakma sen
10 Yorumla
7 ayŞuanda yeni tanıştığım biri var adam hem binbaşı hem aşırı karizmatik ve ciddi ☺️hepsi mevcut
11 Yorumla- 7 ay
bende ona layık olmaya çalışıyorum
7 aysevgilim olacaksa bakarım eğer cinsellik içinse bi önemi yok gslshwödmeöd
228 Yorumla- 7 ay
hayır degil içi önemli wglzbwöxkwlxmwö
- 7 ay
- 7 ay
Tuhaf farklı bir bakış açısı ama kızlar dış görünüşe o kadar bakmaz olmazsa olmazı değildir yani bence kızlar lüksü seviyor
- 7 ay
@ErenEngin22 lüksten daha çok tipe bakıyoruz
- 7 ay
işte o biraz şans işi bazıları şaşırtıyor
- 7 ay
sana göre saçmalık bana göre degil
- 7 ay
Alakası yok kardeşim hangi kız bmvsi olan mercedes benzi olan audisi olan erkeğe hayır diyebilir hangi kız villası olan erkeğe hayır diyebilir sadece maddi değil manevi olarak da olabilir bu hangi kız vip aracıyla onu evinden alan erkeğe hayır diyebilir bir araç biliyorum mercedes benz vito vip aracı arabada yok yok yani sanarsın ev yani koltuklar yatak olabiliyor kurmalı masalar var plazma tv var perdeler var mini buzdolabı var oyun konsolu var var mı ötesi var mı arttıran
- 7 ay
@ErenEngin22 almanyadan görücülerim geliyo zenginler kabul etmedim çok saf birine benziyodu
- 7 ay
Çoğu kız ne istediğini bilmiyor ki zaten şaşırmadım buna size bir şey demiyorum çoğu kız böyle ama parayla da dış görünüş olur yanılıyorsunuz komple adam başta tarzda giyim kuşam olarak saç stili olarak hatta direkt yüz nakli bile olabilir ama o kadarını ben yapmam yine rabbime karşı geleyim ki seven böyle sevsin estetik haram zaten ben çoğu kızın neden güzel olmalıyım cümlesine de anlam veremiyorum niye rablerini karşı çıkıyorlar ki kimse kimseye illa güzel demiyor estetik haram zaten paran varsa yancıkta oynar şeyin bilmem ne de diye bir laf var
- 7 ay
Zenginliğin gücü başka şarkıyla anlatılmazdı
www.youtube.com/watch - 7 ay
@ErenEngin22 birader bi insan full saçmalayabilir mi? saçmalamışsın.
1-estetik haram değil, en azından kurana göre ha sen bidat dolu sünni dinine mensupsan bilemem ama Allahın kitabına bakan için estetikte haram yoktur. bunu savunmak için tek bir ayet getirebilirsin o da hayvanların kulaklarını yarma ayeti onu da bunu istemeyen bi canlıya zorla yapıldığı için zulüm olduğundan yani
2- istersen git en yakışıklı yüzü taktır kendine, kadın senin parayı gördükten sonra seni sikine bile takmaz kendi paranın güzel kardeşim olursun karının aşık olduğu para olur sen değil sen eşantiyondan öte gidemezsin
3- dediğin erkeklerin çoğuna hayır diyebilirler adam sarmıyorsa ya da hayır demezler ama çatır çutur aldatırlar.
- 7 ay
ay anaaa bi bitmediniz, yavrum evladım cevap verdiğim adam müslüman bende, bizim aramızda ki mevzu yani sen niye o kadar dert ettin?
tamam sen yok diyorsun ne güzel, biz var diyoruz sana kalkıpta tanrı var demedik zaten.
hayır eskiden ateistler en azından kaliteliydi, şimdi ki ateist kendisiyle alakası olmayan şeyde bile ortaya atlıyor tanrı yok diye.
SORDUK MU VAR MI yok mu DİYE?
yok sormadık, biz sana tanrı var demiyoruz gelip de sen de bize yok deme kendi inancını veya inançsızlığını kendine sakla konu zaten din de değildi. - 7 ay
@aceleon kardeş estetik haramdır ama belli doğuştan gelen bir kusuru telafi edilmesi içinse mekruh helale yakın derler kimse zaten türk kızına neden buna önem veriyorsun neden vermiyorsun demiyor türk kızı başlı başına ne istediği bilmeyen kezbanlardır bu da kendini yetiştirmemekten kaynaklı çoğu türk kızı boş ayrıca kimse türk kızına illa güzel olman lazım demiyor kim neye göre estetik yapmaya çalışıyor
- 7 ay
@ErenEngin22 ay çıldıracam en sonunda, yahu bir tanenizde kendinize bişey dendiği zaman ya bu karşımda ki bişey söylüyo bakayım ne diyo diyin size öğretilmiş putu geri satana kadar.
ne zannediyosun estetik haram değil derken götümden mi uyduruyorum? demişim ki orada kuran dan konuşuyorum diye.
sen hala yok mekruh falan konuşuyorsun, bak abisi ben kurandan sana bunları söylüyorum sen kuran da estetik haram görürsen haber ver ama bana hacı hoca dediğin din düşmanı kafirlerin yorumlarıyla gelme senin hoca dediğin adam sağlam hadis ayetin hükmünü kaldırır diyen Allahın ayetlerini hükümsüz yapan kafirlerden ibaret bana kitapla konuş haram diyeceksen ısrar edeceksen.
bi de türk kızı da türk kızı, yok kardeşim yok, her kız aynı dünyadan farklı değil türkiye burada da kız aynı halta bakıyor orada ki de, kızların ilgisini çekemeyen tipler kalkmış paranın bütün kapıları açacağı umuduna sığınmışsınız sana diyorum ki he parayı herkes sever ama parayı severse seni sevmez diyorum kendi sesini çok seviyosun anladık da biraz da karşında ki ne anlatıyo ona bak bu yüzden kızlar senle ilgilenmez eğer ilgienmezlerse onlar gelişmediği için değil sen dinlemekten aciz olduğun için. - 7 ay
@aceleon Bir başka hadiste: "Allah, güzellik (estetik) için iğne vs. ile kakma yapan ve yaptıran kadına, kaşlarını alan ya da aldıran kadına, dişlerini seyrelttiren ve bütün yollarla Allah`ın yaratmasını bozan kadına lânet etsin (onu rahmetinden kovmuştur) (Buhari, Libas 82-87; Müslim, Libas 119,120; Ebu Davûd, Teraccül 5; Tirmizi, Libas 25) buyurulmaktadır. Bir diğerinde: "Saç (peruk) takan ve taktıran"a da lânet edilir. Bu son hadisin vürûd sebebi söyledir: "Ebu Bekr`in kızı Esma anlattı: Bir kadın gelip, ey Allah`ın Rasûlü, benim gelinlik bir kızım var. Hastalıktan dolayı saçı döküldü. Ona saç ekleyebilir miyim? diye sordu da, Rasûlüllah böyle buyurdu".(Kurtubi, V/392-94, XVNI/18; ed-Düm`l-Mensûr, N/691; Mecmau`1-Enhur, N/553, Buhari, Tefsir (59) 4; Nesâî, Zinet 68, 70; Ayrıca bk, Kadının Misvakı, Menhel, I/189)
Bu naslardan hareketle fıkıhçılar vücuda uygulanacak kına, boya ve sürme gibi kalıcı olmayanların dışındaki ameliyelerin estetik maksatla yapılanlarını, Allah`ın yaratışına (Fıtrata) müdahele saymış ve haram olduğunu söylemişlerdir. Zira hadisteki "güzellik için" kaydı bunu gösterir. Islâmi, yani insanî olan da budur. Çünkü Allah bu dünya sahnesinde herkese rolüne göre bir biçim ve tip vermiş ve o rolü adeta en iyi oynamasını istemiştir. Zaruret yokken tipini ve biçimini değiştirmeye kalkışan, bununla verilen rolü kabul etmediğini ihsas etmiş olur. Işin bir yönü budur.
- 7 ay
@ErenEngin22 birader sen de galiba okuduğunu anlama sıkıntısı var o yüzden çok basit izah edeceğim.
ben kurandan başka birşeye inanmıyorum dediğin şey de kuran da geçmiyor, bu kadar.
bana hadisle geliyorsun bende sana şu soruyu sorup bırakıyorum mevzuyu
sağlam hadis AYETİN hükmünü kaldırır mı?
evet diyosan zaten konuşacak bişeyimiz yok
hayır diyosan tebrikler kendi putundan haberin yok demektir keza hadis ve fıkıhın bütün olayı bu yani daha kendi savunduğun şeye tam inanmıyorsun demektir.
açıklama duymak istemiyorum evet mi hayır mı.
EVET Mİ
HAYIR MI. - 7 ay
- 7 ay
@ErenEngin22 olm sen mal mısın? Sana Kuran'dan delil soruyorum hadis veriyosun diyorum hadislere inanmıyorum Kuran'dan gel diyorum sağlam hadis ayetin hükmünü kaldırır mı diyorum sen konu kapandı haram diyosun istediğimiz gibi bu haram diyip gecebiliyosak tamam senin buraya bana yazman haram al burada kapandı, adama argüman sunuyoz adam yok haram konu kapandı diyo sorunlu biz oluyoz
Gizli Üye(36-45)7 ayCogu kendini dunya guzeli saniyor o sebeple en iyi erkegi hakettigini dusunuyor hepsi de tipe bakiyor inkar etseler ne olur
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 992 cevap paylaştı.
7 ayKOCAMAN YAZAYİM DA ANLA ARTİK TİP ÖNEMLİ DEGİL ÖNEMLİ OLAN
MONEY MONEY MONEY 💸💸💸🤑🤑🤑
PARA PARA PARA 💸💸💸💸🤑🤑🤑
00 Yorumla
7 ayErkekler başka biseye bakio zatn 😄
14 Yorumla- 7 ay
Kadnlarda inkar etmiyor zaten.
Dışını begenmedgni içini merk da etmiyor - 7 ay
İki tarafta da var inkar eden dedgyle souledg birbirini tutmayan tek bı cinste ykki
Gizli Üye(25-29)7 ayçünkü herkes bakmıyor. aura, erillik, nezaket, sorumluluk, ilgi, ölçülü mizah vs bunlar daha ön planda. ben anca anca dış görünüşe bakıyorum çünkü iç güzelliklerin can yaktığını gördük bari dışından yüzümüz gülsün gibi bir düşünce oluştu
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayGayet tipe bakmıyorum genelleme yapip durmayın artık
00 Yorumla
7 ayİnkar etmiyoruz bakıyoruz
10 Yorumla
7 ayBen inkar etmeyen gruptayım 😂
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Gururlarına yediremiyorlardır
10 Yorumla
7 ay
Erkekler de inkar ediyor10 Yorumla
7 aybakmıyoruz çünkü
115 Yorumla- 7 ay
yo ben bakmıyorum
- 7 ay
evet olması gereken o
- 7 ay
sıkıntılı mısın dış görünüşün ne önemi var birini kaşından gözünden mi tanıyoruz
- 7 ay
evet
- 7 ay
hocam sen sorunlu musun?
- 7 ay
dış görünüşe önem vermekle dış görünüşe bakmanın ne alakası var biri bakım diğeri tip
- 7 ay
bi erkeğin yakışıklı olmasıyla bakımlı olması çok farklı şeyler
- 7 ay
aynen knk tamam çok biliyosun sen içindeki aşağılık kompleksini at bi den
Gizli Üye(25-29)7 aySiz gte baktığınızı niye inkar ediyonuz?
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
7 ayonlar paradan baska sey gormez
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 522 cevap paylaştı.
7 ayÖyle diyenleri hiç samimi bulmadım
00 Yorumla
7 ayHaklısın
10 YorumlaEvet bakıyoruz
10 YorumlaAyıp olmasın diye
10 YorumlaYok etmiyoruz
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026