Bakın bunun deneylerini bile yaptım. Yakışıklı erkekleri ve kızlarla sohbetlerini izledim.
Yakışıklı erkek kıza sürekli kötü davranıyor, kız yine peşinde. Ve iyi de davranmıyor. Sadece kötü davranıyor.
Bir başka yakışıklı erkek sadece iyi davranıyor. Kız yine sürekli peşinde.
Başka bir yakışıklı erkek bazen kötü davranıyor bazen iyi. Kız yine peşinde.
Sen şimdi diyeceksin yok şuna dikkat ettiği için böyle, şuna dikkat ettiği için böyle falan diye ama hiç alakası yok. Kendi kendinize bahane buluyorsunuz. Yakışıklı erkek kızın ağzına da sıçsa, kölesi de yapsa kız her türlü peşinde.
Peki kadınlar neden toplu bir şekilde dış görünüşe bakmıyoruz yalanını uyduruyorlar. Aralarında anlaştılar mı yoksa. Tabi ki hayır. Kadınlar aşırı kurnaz ve uyanık varlıklardır. Erkekler kadar saf ve dürüst değillerdir. Kadınlar yalancıdırlar, asla doğruyu söylemezler. Ben dürüst biriyim, dürüstlüğe dikkat ederim diyen kızın hayatının komple bir yalan olduğunu gördüm yakın zamanda mesela. Kadınlar birbirlerini taklit ederek yalanı arttırırlar.
Kadınlar kaslı erkeklerin gö tü nün dibinden ayrılmazlar. Çünkü dış görünüşe bakmıyorlar ya ondan (!) İşleri güçleri yakışıklılık ve fizik inanın.
Halen daha iyi biri olsun, dürüst olsun, gülüşüne, enerjisine aşık oldum yalanlarına inanan zavallı erkekler var. Üzülüyorum onlar için.
Kadınların bir başka manipülasyonu. Sadece yakışıklılığa bakmıyoruz, başka şeylere de bakıyoruz. Bu lafı yanlış anlayan erkekler var. Kız şunu demek istiyor. Yakışıklı olmayanla arkadaş dahi olmuyoruz. Yakışıklılık kesin olmalı, üstüne bir de fiziği iyi olsun, şusu olsun busu olsun diye düşünür. Ee yine aynı kapıya çıkıyor. Susun susun belki bir iki erkeği kandırırız diye düşünüyorlar.
Bunu diyen kızların da tek özelliği tayt giymeleri. Başka hiçbir özellikleri yok.
Sizce Türk kızları neden bu kadar görselci?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer