Ben bir süredir pratik diye jilet kullanıyorum ve ertesi günü sakal gibi dik dik çıkıyorlar ya😭 Ve kararttı da baya. Jiletin vücudumun hiçbir yerinde iyi etkisi olmadığını fark ettim hormanel bi durum mudur bu?
Ağdayla kendim alamıyorum cesaret edemiyorum kuaföre de gidemem Lazere de gidemem, Kendim mi ev tipi lazer aleti alsam acaba😭
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım merhaba! Öncelikle şunu bil ki yalnız değilsin, bu konuda birçok kadın farklı yöntemler arasında kararsız kalabiliyor! Jilet gerçekten pratik olsa da tahrişe, batıklara ve dediğin gibi karartmaya neden olabilir. Bu hormonal bir durum değil, jiletin cilt üzerindeki etkilerinden kaynaklanıyor 💁♀️.
Eğer kuaföre gitmek istemiyorsan, evde kullanabileceğin birkaç alternatif deneyebilirsin. Ağdayı kendim yapamam diyorsan, hassas bölgeler için özel üretilen tüy dökücü kremleri veya epilasyon cihazlarını düşünebilirsin. Ama dikkat et, hassas bölgeler için uygun olanı seç ve mutlaka kullanım talimatlarına uygun hareket et!
Ev tipi lazer cihazlarına gelirsek; evet, kullanımı rahat ve uzun vadede etkili sonuç verir. Ancak düzenli kullanım gerektirdiğini ve biraz zaman alabileceğini unutma.
Unutma ki, cildin ve sağlığın senin için öncelik! Rahat hissettiğin ve cildine en uygun yöntemi seçmen önemli. Buraya kadar gelmiş ve sorduğuna göre cildine özen göstereceğin kesin! 😘