Güzellik & Bakım Kızlar, Özel bölge de tüy? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok uzun olması neyi gösterir? Güncellemeler+1 yıl Kızlar için soruyorum vajinal Kızlar, Özel bölge de tüy? Cevapla Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Merhaba.Özel bölgede uzun tüy olması kişisel bakım ve görüntü anlamında hoş durmaz. Bu nedenle alınmalı ve temiz olmalı. Daha bakımlı olur. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bencede öyle özellikle erkek arkadaşın gelice zaman cinsel iliski için kesmeden olurmuydu yani sen olsan yaparmıyın Yorumla
Freyja__ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Temiz biri olmadığını gösterir 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Kızlar için sordum Yorumla Freyja__ +1 yıl Aynı şekilde Yorumla Soran +1 yıl Tamam peki ya ilişkiye giriceksin diyelim tüylü şekilde girermiydin sevgilin karşıdaki Yorumla Freyja__ +1 yıl Hayır girmem Yorumla Soran +1 yıl Normal olması gerekende bu değilmidir zaten Yorumla Freyja__ +1 yıl Tabii ki Yorumla Soran +1 yıl Ben sevgilimde bu durumla karşılaştım ondan soğudum haklıyım da bence ama epilasyon felan dedi öyle bişey mi var Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Knk alabilirsin almazsan çok uzun olur tabikide 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben değil kızlar için sordum Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Merhaba.
Özel bölgede uzun tüy olması kişisel bakım ve görüntü anlamında hoş durmaz. Bu nedenle alınmalı ve temiz olmalı. Daha bakımlı olur.
Bencede öyle özellikle erkek arkadaşın gelice zaman cinsel iliski için kesmeden olurmuydu yani sen olsan yaparmıyın
Temiz biri olmadığını gösterir
Kızlar için sordum
Aynı şekilde
Tamam peki ya ilişkiye giriceksin diyelim tüylü şekilde girermiydin sevgilin karşıdaki
Hayır girmem
Normal olması gerekende bu değilmidir zaten
Tabii ki
Ben sevgilimde bu durumla karşılaştım ondan soğudum haklıyım da bence ama epilasyon felan dedi öyle bişey mi var
Knk alabilirsin almazsan çok uzun olur tabikide
Ben değil kızlar için sordum