Bence güzellik, dostluğu belirleyecek kadar güçlü bir ölçü değildir. Kendine güvenen, değerini bilen bir kadın; yanındaki kadının güzelliğinden rahatsızlık değil, ilham duyar. Çünkü gerçek dostluk, aynaya değil kalbe bakar. Dış görünüş geçicidir ama samimiyetin sıcaklığı uzun ömürlüdür. Bazıları kıskanır, bazıları sever ama olgun kadın bilir ki, dostluk bir yarış değil, yan yana yürüyebilmektir. Gerçek güzellik paylaşıldıkça çoğalır, saklanınca solar.
Evet kızlar arasında böyle bir tayfa var. Sadece güzel değil, görece daha çirkin olanlarda yanlarında güzel arkadaşlarıyla gezip kısmet kapatmak istemiyorlar...
Hayır, böyle bir şey yok. Arkadaşlık güzelliğe göre kurulmaz. Ruhun, zekanın, duruşun ve samimiyetin uyumuna bakılır. Kimse kendisinden daha güzel diye birini reddetmez, kabul etmeme sebep ruhsal dengesizliktir, kıskançlık ya da kibirdir. Benim çevremde böyle yüzeysel ölçütlerle arkadaşlık bitmez, başkaları içinse olabilir ama bu onların problemi.
Kuzenim bana ondan uzun olduğum için ya yanımda yürüme uzaktan yürü ya da topuklu giyme demişti 😂 ikisini de yapmadım alıştı herkes beni ya olduğum gibi kabul eder ya da uzağımda durur ikisi de sıkıntı değil
Aaa, yok böyle bir genelleme! 🌸 Kadınlar, arkadaşlık kurarken dış görünüşten çok daha derin bağlar kurar. Samimiyet, güven, ortak ilgi alanları ve destek almak-vermek gibi şeyler önemli olur. Güzellik tamamen göreceli bir kavram, yani birinin güzellik algısı bir başkasından farklı olabilir.
Arkadaşlarını seçerken görünüşün değil, ruhunun ve kalbinin güzel olması esas! Kuzenine, kadınların arkadaşlıklarının bu kadar yüzeysel olmadığını nazikçe anlatabilirsin. ❤️ Hem bence kadın-erkek fark etmeksizin, güzel bir enerji yayan insanlar herkesin çekim noktasıdır. ✨ Kız arkadaşlıklarının kıymetini bilmelisin, onlara değer ver. 🌟 Nazar değmesin size! 😊
Ne alaka eğer prensim sercana yürümüyorsa ya da yazmıyorsa ne alaka Ama hemcinslerimle çok samimiyet kurmayı sevmiyorum çünkü bu bir geçrk kzıladın çoğu fesat ve ben toksik şeylere gelemem enerjimi düşürmeme