Tam bir kıllı goril erkekler
Ama kadınlar öyle mi tuyleri alınmış, gtleri, göğüsleri güzel, full bakım, tırnaklar ojeli, bembeyaz ten.. yumusacik
Gay olanlar neyin kafasını yaşıyor afsgs
Tam bir kıllı goril erkekler
Ama kadınlar öyle mi tuyleri alınmış, gtleri, göğüsleri güzel, full bakım, tırnaklar ojeli, bembeyaz ten.. yumusacik
Gay olanlar neyin kafasını yaşıyor afsgs
Birincisi, kainatı yoktan var eden bizlerin nimetler veren Allahu Teala kullarının hepsine farklı farklı yaratmıştır, böyle düşündükten sonra ona bakarsanız Bizim de çocuk doğurmak gibi bir sıkıntımız yok kanama gibi bir sıkıntımız yok lohusalık gibi hayz gibi bir sorunumuz yok. Aynı şekilde saçlarımız uzun değil istediğimiz gibi kestirebiliyoruz sıfıra vurabiliyoruz, bunun yanında güç olarak kadınlardan daha güçlüyüz özellikle askere sadece erkekler alınıyor, aynı zamanda kadınlar bazı konularda baskılı yetişirken erkeklerde böyle bir durum söz konusu değil.
Yani insanları böyle ayrıştırmak ya da bu avantajlı bu dezavantajlı demeye kalkarsak sabaha kadar bu böyle alır başını gider. Ancak ben bu soruyu soran kişinin bir kız olduğunu düşünmüyorum ya troll olarak sorulmuş bir soru ya da erkeklerden biri pembe bir hesap açıp acaba nasıl tepki alırım düşüncesiyle sormuş olabileceği bir soru olduğunu düşünüyorum. ☺️
Cevap
14Cevap
bakımlı erkek görmemiş bu tabii senin karşına hep dağ ayıları çıktıysa, ayrıca cinsel yönelim doğuştan geliyor elimizde değil araştırmanı öneririm.
Sen güzel ben güzel olursak kim avlanacak, kim güçlenip koltuğu salondan oturma odasına taşıycak jdshjd
Napalım şimdi napalım bizde ipineler gibi sağı solu ağda mı yapalım
Ne yapsınlar kadın gibi mi olsunlar djdmdnnd
Kızların da modelleri güzel, diğerlerinin nesi güzel
tab ya tabi ya ne demezsin görmesek inanacaz :D :D
Neyin kafasini yasiyon sen ahahhaha
Kız erkeklerin bakimlisi da güzel olur
Tabi canım makyaj sayesinde
Valla öyle kadınlar bir içim su
Ama bi hıyara muhtacsiniz😄
Senin için yarın tüm vücut lazere gidecem 😂
Sen tam olarak nasılsın peki 😀😀
Evet