Siyah büyük gözlü, kara kaşlı, siyah saçlı kadınlar bana çok çok güzel geliyor 😇Semra özdamar en büyük örnegi Yesilcam da çok tutunamasa da benim için en güzeli Kusursuz resmen, hayran kaldım erkek olsam bu tipte kadınlar evlenirdim kesinlikle 😄
Her yeri estetik onun, yapay tek yani yok ve evet ağız yamuk gülünce yamuluyor resmen! Burun değişmiş, kaslar dövme olmuş, dudak dolgunlasmı doğallık 0 Semra hanım doğal güzellik harika
ayrıca dudakta dolgu falan yok. ağız yamukluğu kendi seçimi değil. ki yamuk da değil. sadece kaşlarını değiştirmiş kadın, zibilyon sene evvelki ergenlik fotoauna bakarak yorum yapmak türklerde hobi.
Kızım körsün galiba, burun tamamen değişmiş ve kaşları dövme yapmış ayrıca yamuk agizi yüzünde sorun var galiba çene de ben çok çirkin ve yapay buluyorum kadın değil sanki cansız manken 😄
Sadece yapımcı eşi olan Türker İnanoğlu'un şirketinde oldu hep, bence çok çirkin sence güzel konu kilit güzellik göreceli dimi? Sen bir Elisha Cuthbert e bak Gülşen'ini bile bu kadar öven ona aşık olur herhalde ya da Jessica Alba ya bak 😇😄
Sarışın bir numara kim sevmez sarisin güzel ince bayanlari bunlar incelikten yoksun geliyor bana fazla erkeksi benim görüşüm bu noldu neden zoruna gitti?
Sensin iğrenç utanmıyor musun Semra hoca hakkında böyle yorum yapmaya ahlaksız herif seni beğenmiyor san bana göre güzel biri değil de olsun bitsin iğrenç demen doğru değil
En İyi Cevaplar