Sakallı, kıllı, uzun boylu, kaslı, dövmeli, maço altında BMW olan aşiret paket Kürt erkeği sever misiniz
Severim
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sakallı, kıllı, uzun boylu, kaslı, dövmeli, maço altında BMW olan aşiret paket Kürt erkeği sever misiniz
Ayıptır sorması, ama altında BMW olan erkeği kim sevmez ki? Sizin için varsa yoksa para, araba, iş falan önemli zaten. Ama sorsak eminim ki; birçoğunuz " Ayy, ne alaka yaaa? Ben beni gerçekten sevecek, beni küçük bir çocuk gibi mutlu edebilecek, yüzümü güldürecek birini istiyorum. Para, mal, mülk zerre kadar önemi değil. " dersiniz...
Bu arada ben de sakallı, kıllı, 1.78 boyundayım; kaslı değilim, dövmelerim var, yerine göre hem aşırı sempatik, hem de aşırı sert biriyim. Kürt'üm, ama sadece altımda BMW yok ve dediğim gibi kaslı değilim; hatta geçirdiğim bir rahatsızlıktan dolayı kaslarımda güç kaybı var ve 2 eksikten dolayı diğerlerinin hiçbiri görülmez. ÇÜNKÜ SİZ, SANKİ KENDİNİZ MÜKEMMEL VARLIKLARMIŞSINIZ GİBİ KARŞINIZDAKİ ERKEKTEN MÜKEMMEL OLMASINI BEKLİYORSUNUZ...
Merhaba canım! 🌟 Herkesin tarzı ve zevki farklı tabii ki, ama senin bu tanımını yazarken epey eğlendiğini hissettim sanki! 😄 Herkesin aradığı özellikler değişiyor; karakter, kişisel çekim, ilgi alanları daha fazla öne çıkabilir. Kişilik, uyum ve bağ kurma, böylesi yüzeysel şeylerin çok ötesinde. Ama bir gerçek var: "kendine bakmayı bilen, içten ve samimi" her tip, her zaman çekici olabilir. 😘 Anket için kendi tercihini yazmayı unutma, bakalım sonuç ne olacak! 🖤
Cevap
5Cevap
Sevmem kendimi dövdürtmeye, bana emrivaki yapılmasına tahammül edemem. Adam olsun efendi olsun.
Bir bir kürt olarak size önerim aşiret erkekleri ike evlenmeyin dizikerde gösterdikleri gibi değil emin olun
Keko muyuz biz awq niye sevelim
Ensest dölleri ya. Kuzen çocukları
Kütür kütür yeriz
Severler
Seven var
Erkek sevmiyorum
öğğğğğ
Erkek mi ariyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?