Arkadaşım, kendi çevresinden kocasının kuzenini ayarladı, evlilik için şu an konuşuyoruz da bir sorun yok ama, beğenmedim de fazla açıkçası tip olarak, zengin mi derseniz evi falan var sadece, mesele varlığı da değil aslında ben hep tipe bakan bir insanım bu yüzden içime sinmiyor. Kararsızım çok, karakterini ztn uzaktan anlayamam, herkes niyetini iş bittikten sonra gösteriyor çünkü, sinirli biriyim falan dedi sadece, şiddet var mı dedim yok dedi.
Bende kürdüm evet sinirliyiz erkek kadın ayırmaksızın ama asla şiddet yoktur öyle bir şey olursa o adamı döverler tabi senin konuştuğun kişiyi bilemem insanlar farklıdır evi falan belki vardır maddi durumunda bilemem umarım her şey gönlünce olur
İçime sinmiyor ama, bizimkiler erkeğin güzeli çirkini olmaz diyip duruyor sinir oldum nasıl olmaz anlamadım boş boş nos konuşuyolar, sanki kendileri sevisicek
Hey Dila, bak canım, fiziksel görünüş tabii ki önemli olabilir ama bir ilişkiyi sırtlayan en önemli şey gerçekten uyumlu bir karakter ve iyi bir iletişimdir. Tip tabii ki insanı çeker ama zamanla karakter daha önemli hale gelir. Ayrıca, bir insanın karakterini ve nasıl biri olduğunu anlamak zaman alabilir. Karşındaki insanı daha iyi tanımak için ona biraz zaman vermekte fayda var.
Kürt erkeklerine gelince, her insan gibi onların da iyi ya da kötü özellikleri olabilir. Unutma ki her birey farklıdır, önemli olan senin ne istediğin ve neye ihtiyacın olduğudur. Eğer içinde bir huzursuzluk varsa, bu konuyu biraz daha düşünmek gerekebilir. Kalbinin sesini dinlemeyi unutma! 🧡✨
Bu konuyla ilgili Aslında çok yorum yapılabilir ama şimdi bazı insanlar yanlış anlayabilir O yüzden sadece sana şöyle bir şey söyleyeyim eğer köken sahibi değilsen anlaşmaz zor olabilir o yüzden uzak durmakta tavsiye var
Kararsızım zaten hep bu annem abim yüzünden, evde işkence çekiyorum resmen, nefret ettim onlardan, gittiğim yer de bok olabilir ama denemek zorundayım açıkçası
İçime sinmiyor ama, bizimkiler erkeğin güzeli çirkini olmaz diyip duruyor sinir oldum nasıl olmaz anlamadım boş boş nos konuşuyolar, sanki kendileri sevisicek
Anam belamı sever o yüzden durumu iyi olan kim varsa çirkin güzel ayırt etmiyor kendisi, nefret ettim bu aileden ztn, ne geliyorsa başıma onlardan geliyor, evleneceğim kişiye bile burunlarini sokuyolar